bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın apek....
aa ne kadar az kalmış 13 gün bebişin gelmesine...

hosbuldum kurubişim...
valla iyiyim işte anca kahvaltı masasına oturabildimm öle domatesle bakışıyossyi benii dioo

atıver ağzına hemcicik bekleme bakışma kuzum...
ohh mis mis üzerine tuzda dök..

günaydınn tatlı fıostıkkk hoşgeldinn ye bakim o domatesi hüpp diyeee azcık yağ damlat tuz ekele ohhh
nasılsınızzz güselliklerrr

aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuru iftira hanimiş bakimmm ne yazmış benim kaymaklı kadayıfım
bööööö
ben sana yazdım ama sen cevap vermedin iki sayfa öncesinde...

günaydın apek....
aa ne kadar az kalmış 13 gün bebişin gelmesine...

günaydın berrem....evet canım çok az kaldı...yarın doktora gidiyorum her şey belli olur yarın herhalde....heycan dorukta

günaydın canımm ne kadar az kaldı kızınaaa yaa ismine karar verdinmi

günaydın madamım....geri sayım başladı canım evet.... ben masal istiyorum babası rana....masal rana olucak herhalde...son anda değişmezse

atıver ağzına hemcicik bekleme bakışma kuzum...
ohh mis mis üzerine tuzda dök..

ivit atıverdim hüplettimm bebişimm

günaydınnnnnnnn lati lokumummmmmmmm
ivit zeytinyağlı bandıra bandıraa mis mis....

oyy kıymam tosbikosumm en altta kalmış görmemişim miniğimmm özür dilerim annem yaa sende söyle ama böyle durumlarda bekleme orda sinir küpü gibi

yok kuşum özür dilemene gerek yok ben kızmadım ki sana melekim.....
ben size hiç kızabilirmiyim...

hımmm çokk güzelmişş adı gibi güzel hayırlı bir evlat olsun inşallahh

heheh lokum dedin de önümde lomum var şuan arkadaş dağıtmış bizede getirdiler kutlu doğum haftası için Allah kabul etsin tüm salavatlar peygamberimize gitsin inşallahh

günaydınnnnnnnn lati lokumummmmmmmm
ivit zeytinyağlı bandıra bandıraa mis mis....

yesinler onu çıkıcak o minik eller ortaya ayyy yiğenim geldi aklıma ilk doğduğunda ne tatlı bişeydi yenisi geliyo artık onu mıncıklarız
ismi çok güzel masal rüya hayal hepsi güzel

heheh lokum dedin de önümde lomum var şuan arkadaş dağıtmış bizede getirdiler kutlu doğum haftası için Allah kabul etsin tüm salavatlar peygamberimize gitsin inşallahh

hüplet bebişim hüplet durmasın ölee
amin Allahım kabul etsin salavatlar güzel peygamberimize gitsin amin

günaydın berrem....evet canım çok az kaldı...yarın doktora gidiyorum her şey belli olur yarın herhalde....heycan dorukta

hadi hayırlısı olsun canım...
bizlere haber vermeyi unutma...

ohh afiyet olsun bebeğimm..
bayılırım domatu yaaa

kız ben seni unuttummm geldimi kırmızılarrr

evet geldi bebişim sabah itibariyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…