- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.221
günaydın
günaydın apek....
aa ne kadar az kalmış 13 gün bebişin gelmesine...
nasılsınızzz güselliklerrr
kız bıdırıkk nerdesin görünmüyon gene
hoşgeldin böcüküm....
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın..?
hosbuldum kurubişim...
valla iyiyim işte anca kahvaltı masasına oturabildimm öle domatesle bakışıyossyi benii dioo
nasılsınızzz güselliklerrr
bööööö
ben sana yazdım ama sen cevap vermedin iki sayfa öncesinde...
sende vardın içinde meleğim...kıskanma senide öpüp kokladık
sende vardın içinde meleğim...kıskanma senide öpüp kokladık
günaydın apek....
aa ne kadar az kalmış 13 gün bebişin gelmesine...
günaydın canımm ne kadar az kaldı kızınaaa yaa ismine karar verdinmi
atıver ağzına hemcicik bekleme bakışma kuzum...
ohh mis mis üzerine tuzda dök..
günaydınn tatlı fıostıkkk hoşgeldinn ye bakim o domatesi hüpp diyeee azcık yağ damlat tuz ekele ohhh
aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuru iftira hanimiş bakimmm ne yazmış benim kaymaklı kadayıfım
oyy kıymam tosbikosumm en altta kalmış görmemişim miniğimmm özür dilerim annem yaa sende söyle ama böyle durumlarda bekleme orda sinir küpü gibi
günaydın berrem....evet canım çok az kaldı...yarın doktora gidiyorum her şey belli olur yarın herhalde....heycan dorukta
günaydın madamım....geri sayım başladı canım evet....ben masal istiyorum babası rana....masal rana olucak herhalde...son anda değişmezse
ivit atıverdim hüplettimm bebişimm
günaydınnnnnnnn lati lokumummmmmmmm
ivit zeytinyağlı bandıra bandıraa mis mis....
günaydın berrem....evet canım çok az kaldı...yarın doktora gidiyorum her şey belli olur yarın herhalde....heycan dorukta
günaydın madamım....geri sayım başladı canım evet....ben masal istiyorum babası rana....masal rana olucak herhalde...son anda değişmezse
yok kuşum özür dilemene gerek yok ben kızmadım ki sana melekim.....
ben size hiç kızabilirmiyim...
heheh lokum dedin de önümde lomum var şuan arkadaş dağıtmış bizede getirdiler kutlu doğum haftası için Allah kabul etsin tüm salavatlar peygamberimize gitsin inşallahh
ivit atıverdim hüplettimm bebişimm
kız ben seni unuttummm geldimi kırmızılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?