bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hımmm çokk güzelmişş adı gibi güzel hayırlı bir evlat olsun inşallahh

teşekkür teyzesi....inş.rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder...hele sende bi hamiş ol güzel isimler bulucaz senin yavrunada

yesinler onu çıkıcak o minik eller ortaya ayyy yiğenim geldi aklıma ilk doğduğunda ne tatlı bişeydi yenisi geliyo artık onu mıncıklarız
ismi çok güzel masal rüya hayal hepsi güzel

sağol teyzesi...sizin yerinizede mıncıklayacam onu..ama canını acıtmadan kıyamam yavruma1 aya yazda gelir o zamn tam sevmelik olur cıbıl cıbıl giydiricem onu..

boşver can boğazdan gelir meleğim..
bende akşam kaşık kaşık nutella yedim...

valla kışın kapatmak kolayda yaz geldii bebişşş dur demenin vaktidirrr ya ben cok aşırı yemiyomda cok sık sık acıkıyommm böle hep atıştırma sus diyom sanki midemee...
neyse şimdiii güsel güsel sebzeler meyveler cıkar zaten benim karpuzum bi cıksınnnn yiter banaa peynir karpuzzz üffff

olsun bebem napalımm alışıkız biz dimee kırmızıcıklara baka bana sıfır heyecann daha 10 gün önceden yüz gösterdiği için hiç beklemiyorum batı bile sindire sindire geliyoo benimkilerde işte
hadi hayırlısı olsun canım...
bizlere haber vermeyi unutma...

ohh afiyet olsun bebeğimm..
bayılırım domatu yaaa

evet geldi bebişim sabah itibariyle..

inşallah canım inşallah bizde görcez o günlerii en yakın zamandaaa
ok kuzum bakıom hemen
madamım sana mail ettim kuzumm

evet doğru diyosun kuzum...
bende bayılırım karpuza neyse çıkmaya başladı zatee...

benim biraz işlerim var toparlayıp gelicem..
hoşçakalın..

oooooooowwwwww ne diyon kuzum yaaa şuan işyerimin 8. katındayım camdan bakıyordum da yerde ne varsa gözümün önünden geçmekte poşet havalanmışş gözümün önünden geçiyordu Allah yardımcımız olsun valla
kızlar istanbulda fırtına uçuruyomuş milleti dikkat edin burda yaprak kımıldamıyo

ayyyy
burda ağaçlar yere yatıyo sonra kalkıyo fırtına var resmen...:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…