- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.261
evet meleğim yaa sakın dışarı çıkma uçurur seni valla...:18:
yok kuzum uçurmaz beni tombiim bennasıl sen çıkma bence vala annemlerin orda bi caminin minaresi yıkılmış:26:
sen benim çıtıpıtımsın...
aa gerçektenmi yaralanan varmı peki madamım...:26:
malesef yaralılar var tır devrilmiş insaat iskelesi çöktü altında kalan olabilirmiş eşim motorcu motoru sallıyo diye süremedi çekti e5 kenarına kafasından kaskı çıkartma dedim yürürken bile çok kötüymüşbilmiyom ki bebeğim gazetede okudum bende şimdi inşallah yokturr bak ibb nin canlı kameralrına gir fırtınayı görcen canlı canlı kameralardan
bilmiyom ki bebeğim gazetede okudum bende şimdi inşallah yokturr bak ibb nin canlı kameralrına gir fırtınayı görcen canlı canlı kameralardan
aferim kuzuma aferimmm sana 5 pekiyi verdimm
malesef yaralılar var tır devrilmiş insaat iskelesi çöktü altında kalan olabilirmiş eşim motorcu motoru sallıyo diye süremedi çekti e5 kenarına kafasından kaskı çıkartma dedim yürürken bile çok kötüymüş
bilmiyom ki bebeğim gazetede okudum bende şimdi inşallah yokturr bak ibb nin canlı kameralrına gir fırtınayı görcen canlı canlı kameralardan
malesef yaralılar var tır devrilmiş insaat iskelesi çöktü altında kalan olabilirmiş eşim motorcu motoru sallıyo diye süremedi çekti e5 kenarına kafasından kaskı çıkartma dedim yürürken bile çok kötüymüş
istanbuldaki kuzucukalar camdan bile bakmayın dışarı....
aaaaaa yazık yaa inşallah kimseye bişey olmamıştır eşinde dikkat etsin çok tehlikeli inşallah diner hemencik
boğaziçi köprüde kapatılmamış ama ya kapanırsa çok tedbrli geçiriyorlarmış arabaarı ben evime nasıl gidicem yaaa
ben bakmıyom örtmenimmmmm burnumu bilem çıkarmıyom valla da eve nasıl gidicem ya boğaz köprüsünü kapatırlarsaa:26:
üzülme kuşum yaa diner belkim hem kapatmazlar herhalde o kadar insan napcak..?
burda biraz hafifledi..
kapamazlar dime evet evet kapatmazlar beni kocişimden ayırmazlar
kapatmazlar meleğim sen merak etme...
ayırmazlar sizi sevenleri ayırmazlar...
ankarada cok finaa kuşlarrr.....herşey ucuyooo toz bulutu oluştuu zatenn kocişş aradııı okul kantinini boşalmışlarrr cok finaaa dioo ....
istanbuldaa cok finaa tüm yurt böleymişş minnaklarr....
istanbulda gece yarısına kadar devam edicekmişşş sonraa yağmur gelcekmişşş yarın hava güselmişş minnaklarr....
Allahım yardımcımız olsunn....
burdaa heryer toz duman:18:
kızçelerr sus pus oldunuz yinee ya ben geldim sustunuz
kızçelerr sus pus oldunuz yinee ya ben geldim sustunuz
heyoo heyooo
evet cücüm sakın burnunu çıkarma kapıdan pencereden tımam mı
valla sus pus olmadım da bankalrı inceliyordum kredi için en uygun bank asya çıktı bilginiz varmı
heyoo heyooo
evet cücüm sakın burnunu çıkarma kapıdan pencereden tımam mı
valla sus pus olmadım da bankalrı inceliyordum kredi için en uygun bank asya çıktı bilginiz varmı
bu lodos biiz korkuttu bebeğim...
napıyon meleğim ne yemekler yaptın bakem...:26:
aa ne kadarmış madamım..
bizde düşünüyoruz ama benim koçiş hep iş bankasından bakıyo hesapları ordan diye...
ivit bende tırsmadım disem yalan olur...:18:
bebişim valla yöresel bi yemek yaptım ağzı açık mini lahmacun gibi bişiyyy ama kızarıcakk yayla corba bide salata yapıcamm bebişimm...senin yemeğin varmııı sen napcaksınn bakımm tırtılımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?