bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bilmiyom ki bebeğim gazetede okudum bende şimdi inşallah yokturr bak ibb nin canlı kameralrına gir fırtınayı görcen canlı canlı kameralardan
malesef yaralılar var tır devrilmiş insaat iskelesi çöktü altında kalan olabilirmiş eşim motorcu motoru sallıyo diye süremedi çekti e5 kenarına kafasından kaskı çıkartma dedim yürürken bile çok kötüymüş

Allah yardımcısı olsun herkezin canım ....

bilmiyom ki bebeğim gazetede okudum bende şimdi inşallah yokturr bak ibb nin canlı kameralrına gir fırtınayı görcen canlı canlı kameralardan

çok kötü Allah'ım yardım etsin zor durumda olanlara..:26:

aaaaaa yazık yaa inşallah kimseye bişey olmamıştır eşinde dikkat etsin çok tehlikeli inşallah diner hemencik
boğaziçi köprüde kapatılmamış ama ya kapanırsa çok tedbrli geçiriyorlarmış arabaarı ben evime nasıl gidicem yaaa

üzülme kuşum yaa diner belkim hem kapatmazlar herhalde o kadar insan napcak..?
burda biraz hafifledi..

ben bakmıyom örtmenimmmmm burnumu bilem çıkarmıyom valla da eve nasıl gidicem ya boğaz köprüsünü kapatırlarsaa:26:

köprü açılır yarın öglene kadar fırtına devammış yolda yürürken bile dikkat edin diyolar burda çok esmiyo daha gelmedi ben kapattım heryeri bekliyorum sularda gitti işlerim yarım kaldı
eşim eve nasıl gelcek onu merak ediyorum

ankarada cok finaa kuşlarrr.....herşey ucuyooo toz bulutu oluştuu zatenn kocişş aradııı okul kantinini boşalmışlarrr cok finaaa dioo ....
istanbuldaa cok finaa tüm yurt böleymişş minnaklarr....
istanbulda gece yarısına kadar devam edicekmişşş sonraa yağmur gelcekmişşş yarın hava güselmişş minnaklarr....
Allahım yardımcımız olsunn....
burdaa heryer toz duman:18:

heyoo heyooo
kapatmazlar meleğim sen merak etme...
ayırmazlar sizi sevenleri ayırmazlar...

evet cücüm sakın burnunu çıkarma kapıdan pencereden tımam mı
valla sus pus olmadım da bankalrı inceliyordum kredi için en uygun bank asya çıktı bilginiz varmı
kızçelerr sus pus oldunuz yinee ya ben geldim sustunuz

kızçelerr sus pus oldunuz yinee ya ben geldim sustunuz

bu lodos biiz korkuttu bebeğim...
napıyon meleğim ne yemekler yaptın bakem...:26:

heyoo heyooo

valla sus pus olmadım da bankalrı inceliyordum kredi için en uygun bank asya çıktı bilginiz varmı

aa ne kadarmış madamım..
bizde düşünüyoruz ama benim koçiş hep iş bankasından bakıyo hesapları ordan diye...

heyoo heyooo

yok bebişim yok cıkarılcak gibi diil zatenn cok fina Allahım dışardakilere yardım etsin kuzum....
hımm araba içinmi bebişim kredii valla hic bi bilgim yok bu kredi konusunda...
:44:

bu lodos biiz korkuttu bebeğim...
napıyon meleğim ne yemekler yaptın bakem...:26:

aa ne kadarmış madamım..
bizde düşünüyoruz ama benim koçiş hep iş bankasından bakıyo hesapları ordan diye...

ivit bende tırsmadım disem yalan olur...:18:
bebişim valla yöresel bi yemek yaptım ağzı açık mini lahmacun gibi bişiyyy ama kızarıcakk yayla corba bide salata yapıcamm bebişimm...senin yemeğin varmııı sen napcaksınn bakımm tırtılımmmmmmmmm

ayy ni güzel öyle lahmacun nasıl yaptın tarifini banada versene meleğim...
valla bende ne yapıcam hiç düşünmedim yaa kuzum acaba kumpirmi yapsam ki..
yada tavuklu patates poşette fırında:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…