- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.441
ayy Allah iyiliğinizi versin yaa
kıs rüya bu işte napcenn ama bende rüyamda bi keresinde aynı sekilde görmüştümm ertesii gün bütün gün surat yaptımm...sonra anlattım nasıl gülüyoo yuh dioo yaniiimanyaqızz iştee
ayy ama uyurgezerlik olayına cok güldümm ama cidden finaa bi durum insan korkar vallahaa:18:
benimde kuzenimm öle uyurgezer bigün dayım balkonda yakalamışşş Allah saklasın valla
ayy yirim ya seni yaa bütün gün surat yaptın heee..
ayy çok kötü gerçekten Allah korusun..
ama artık alışıyor insan ben artık korkmuyorum yat aşkım yat diyorum uyumaya devam ediyorum Allah'dan bi daha olmadı..
günaydın melekimmm...
sabah sabah ne toplantısı yaaa
Allah acil şifalar versin meleğim inşallah iyi olur ve kolay geçer anjiosu ....
bende seni özledim...
hayırlı cumalar bebişimm amin tüm dualarımız kabul olsun....
hayırlı cumalar kuzum..... bende seni ösledimmm minnakımm
ni güselll gündür bugün peygamber efendimizin doğum günü 20 nisan hemde cumaaabol bol dua edelim bugün ve hergün....
Allahım yardımcısı olsun bu mübarek cuma günü hayırlı haberler alın inş... bebişimmm
günaydınnnn minnak tırtıllll hayırlı cumalar olsun...
dualarımız kabul olsun
günaydın kızlar...dün doktora gittik...doktorum kıznın keyfi yerinde çıkmaya pek niyeti yok gibi duruyo dedi...normal doğum pozisyonunda bekliyo ne bekliyosa:)3kilo 137gram kilosu....suyu iyi dedi...keyfide yerinde kendi gelmek istemedikçe bir süre daha normal doğumu bekleyelim dedi doktorum...
dün çok geç geldik eve gece 11di....bizim işimiz tam bitti dönecektik eve eşimin teyzesini benim gittiğim hastaneye sevk etmişlerdi....kan lazımdı eşimde kan bulmak için uzun saatler uğraştı..bende sabahtam akşama kadar ayakta kaldım..arada arabada dinlenmeye çalıştım ama baya yordum kendimi..gece eve gelmeye az kalmıştı beni tutar bi sancı hem belim hem karnım tamm geliyo diyorum ama eşimede çok belli etmiyorum...bi şey desem sürecek geri arabayı dinlensem geçer diye düşündüm...eve geldim yediğim ne varsa çıkardım...uzandım uzun süre ağrıdan uyuyamadım...sonra dalmışım işte şuan çok ağrım yok gibi ama göbeğim baya düşmüş şağıya...damla şeklini almış...
hayırlısı artık belirsizlik içinde bekliyoruz...hayırlısıyla bi doğsa yavrum.....
yok bebem düşüremedim ağır zaten onun sadece bacağı düştü...
korksun korksun boşverr hakediyo geçen akşam rüyamda birini sevdiğini gördüm uyku sersemi bi tane tekme vurdum ama aynı gerçek gibiydi rüyam...
sabah neden vurdun dedi iyi yaptım dedim...
ben uyur gezerlerden çok korkarımmeğer benim kocam uyurgezermişte haberim yokmuş..
evleneli 1 hafta olmuş balayından döndük evde yatıyoz daha evde 2. uyumamız..
gece 3 gibi felan uyuyorum birden bir acı cucum karnımda nasıl fırladım benim karnıma basıp yanımdaki pencereye çıktı
noluyo dedim başladım ağlamaya ya gitti kaçırdım deyip duruyo ne oldu dedim geldi yattı tavana bakıyo ben nasıl korkuyom ama sonra oturdu bende oturdum ne oldu aşkım ya yatsana dedim bi bana bakıyo bir arkama dediki arkanda ki kim ödüm koptuhemen arkama bakmadan yattım nasıl ağladım nasıl ağladım ama sonra uyudu benim canavarım...
sabah kalktığındada bişey hatırlamadı...
rüyada bile tahammülümüz yok valla
Allah korusun valla benim kuzen pasoo geziooo valla zor bi durum senin eşin okadar kötü diil dimikk ii bariii yat yat bişiy yok dee
alışıyorr didiğin gibi ama ilk günler nasıl korktuğunu tahmin edebiliyommm
ayyy hepinize tek tek yorum yazıcaktım ama çıkmam lasımmmm bebelerimm gelince görüşürzzz
ayyy hepinize tek tek yorum yazıcaktım ama çıkmam lasımmmm bebelerimm gelince görüşürzzz
yok yok şakayı bilem kaldıramaz biizm bünyeler cucum çok kıskancız...
Allah yardımcısı olsun meleğim valla evlimi kuzenin..:26:
ayyy ödüm kopmuştu sabaha kadar ağlamıştım sonra sabah hemen gittim kayınvalideme dedim böyle huyları varmı akşam ben çok korktum dedim evet bi kaç kere olmuştu didi...
ama bir gün beni bilerek korkuttu cucum o zaman daha çok ağlamıştım üstümü giydim evden gidiyodum o zaman şaka şaka gel dedi uzun zman konuşmadım.
kızlar merhaba.
nasılsınız?
ivit tahammül yok
amin bebişim amin ama en son yengemle konustum askerlikten sonra azalmışş tetikte uyuyodu heralde inş. gecerr....
yok bebişim evli diil ama yakındırr
ayy Allahım yarabbimm kıs öle sakamı olurr yasıkk sana minnakım ya kıyamam ama oda sonraa üsülmüştürrr
kızlar merhaba.
nasılsınız?
ayy iyi bari inşalah evlenene kadar hiç kalmaz....
üzüldü ama ben daha çok üzüldüm çok seviyo uğraşmayı benimle....ben acısını çıkarırım ama boşver....
ivit inş. bebişim...
kocişlerin işi bu bizimle uğraşmakk kızdırmaya bayılıyorrr yaa bide üstüne gülüyolarrr
onlarsız hayatda hayat diil minnakımm iiki varlar
diil kuzum diil valla Rabim onları başımızdan eksik etmesin....
ii ki varlar
meleğim ben yimeğe gidiyom gelice görüşürük çook öperim seni cucum....
kızlar merhaba.
nasılsınız?
gitti hemencik cvp bile veremeden oğluşuu ağladı heraldee anniş olmak böle iştee
evet canım gitti..oğluşu rahat vermiyodur...geçende aynı oldu cevap yazamadan çıktı...annişlik zor...
kızlarrr nasılsınızzzzz
ivitt öle annişlik hem zor hem cok güsel olsa gerek sende en yakın zamandaa yaşıcaksın bu duyguyu bebişimmm....
kızın bi gelsin sağlıklaa
bizede nasip etsin Rabbim en hayırlı zamanda
iyiyizzz canımcımmm hosgeldinn uğramaz oldunnn topiğe keyfin nasılll bebişinle aran nasıll
ivitt öle annişlik hem zor hem cok güsel olsa gerek sende en yakın zamandaa yaşıcaksın bu duyguyu bebişimmm....
kızın bi gelsin sağlıklaa
bizede nasip etsin Rabbim en hayırlı zamanda
iyiyizzz canımcımmm hosgeldinn uğramaz oldunnn topiğe keyfin nasılll bebişinle aran nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?