bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy yirim ya seni yaa bütün gün surat yaptın heee..
ayy çok kötü gerçekten Allah korusun..
ama artık alışıyor insan ben artık korkmuyorum yat aşkım yat diyorum uyumaya devam ediyorum Allah'dan bi daha olmadı..

Son düzenleme:

rüyada bile tahammülümüz yok valla
Allah korusun valla benim kuzen pasoo geziooo valla zor bi durum senin eşin okadar kötü diil dimikk ii bariii yat yat bişiy yok dee
alışıyorr didiğin gibi ama ilk günler nasıl korktuğunu tahmin edebiliyommm

ayyy hepinize tek tek yorum yazıcaktım ama çıkmam lasımmmm bebelerimm gelince görüşürzzz
günaydın melekimmm...
sabah sabah ne toplantısı yaaa
Allah acil şifalar versin meleğim inşallah iyi olur ve kolay geçer anjiosu ....
bende seni özledim...

yok yok şakayı bilem kaldıramaz biizm bünyeler cucum çok kıskancız...
Allah yardımcısı olsun meleğim valla evlimi kuzenin..:26:
ayyy ödüm kopmuştu sabaha kadar ağlamıştım sonra sabah hemen gittim kayınvalideme dedim böyle huyları varmı akşam ben çok korktum dedim evet bi kaç kere olmuştu didi...
ama bir gün beni bilerek korkuttu cucum o zaman daha çok ağlamıştım üstümü giydim evden gidiyodum o zaman şaka şaka gel dedi uzun zman konuşmadım.

ayyy hepinize tek tek yorum yazıcaktım ama çıkmam lasımmmm bebelerimm gelince görüşürzzz

nireye gidiyon yine bebişimm daha yeni gelmiştin... neyse gelince konusurusss kuzummm

ivit tahammül yok
amin bebişim amin ama en son yengemle konustum askerlikten sonra azalmışş tetikte uyuyodu heralde inş. gecerr....
yok bebişim evli diil ama yakındırr
ayy Allahım yarabbimm kıs öle sakamı olurr yasıkk sana minnakım ya kıyamam ama oda sonraa üsülmüştürrr

kızlar merhaba.
nasılsınız?

mirabaaaaa tatlımm benim hosgeldin seni topikte görmek ni güsellll....
kartal eymen nasıllarr nasıl gidiyooo herşey yolundaa dimiiii ayyy nasılmışş anniş olmakkk
anlat bebem anlat aydınlatt bizi

ayy iyi bari inşalah evlenene kadar hiç kalmaz....
üzüldü ama ben daha çok üzüldüm çok seviyo uğraşmayı benimle....ben acısını çıkarırım ama boşver....

ayy iyi bari inşalah evlenene kadar hiç kalmaz....
üzüldü ama ben daha çok üzüldüm çok seviyo uğraşmayı benimle....ben acısını çıkarırım ama boşver....

ivit inş. bebişim...
kocişlerin işi bu bizimle uğraşmakk kızdırmaya bayılıyorrr yaa bide üstüne gülüyolarrr
onlarsız hayatda hayat diil minnakımm iiki varlar

ivit inş. bebişim...
kocişlerin işi bu bizimle uğraşmakk kızdırmaya bayılıyorrr yaa bide üstüne gülüyolarrr
onlarsız hayatda hayat diil minnakımm iiki varlar

diil kuzum diil valla Rabim onları başımızdan eksik etmesin....
ii ki varlar

meleğim ben yimeğe gidiyom gelice görüşürük çook öperim seni cucum....

evet canım gitti..oğluşu rahat vermiyodur...geçende aynı oldu cevap yazamadan çıktı...annişlik zor...

ivitt öle annişlik hem zor hem cok güsel olsa gerek sende en yakın zamandaa yaşıcaksın bu duyguyu bebişimmm....
kızın bi gelsin sağlıklaa
bizede nasip etsin Rabbim en hayırlı zamanda

kızlarrr nasılsınızzzzz

iyiyizzz canımcımmm hosgeldinn uğramaz oldunnn topiğe keyfin nasılll bebişinle aran nasıll

eşim evde de 1 hafta izinliydi bilgisayarla dönüşümlüyüzz bide istifralarım başladııı acayip bi şekilde yoruluyorumm dinleniyorummm ama aklımdasınızz canımm benimm dualarımdasınızzz

öyle canım zordur muhakkak..yakında çok iyi anlarım herhalde...inş.canım...amin canım...dualarım sizinle..rabbim daha fazla bekletmez inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…