- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.401
Ben çıkıyom fıstııklar öpüldünüz hepinizzzz
aaaaccccccccccccccccccıııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkktttttttttttttııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
koktumm valla bi başıma kalakaldımmm
benim battal boy olanlar sığmıyooo normall cift kişilikler sığıyooo ama bende cok sık yıkıyommm yumoşş yumoşş kokuyooo mis miss
kıs cesmende varmış senin terastaaa ne kolay yıkarsınnn valla bi leğen almaya bakarrr...benimm asıcakk yerim olsaa bende yıkarımm ama yokk süzülmesii lasımmm ben halı yıkamayada bayılırımmm misilaaaa köpük köpük köyde hep yıkardıkkk sıcak havada su buz gibiii ni güseldiiii
yetişş kısss tırtılll tut bi işin ucundan bakalımmm
Oooo ozaman minnakim bu yaz bekliyorum seni emi bizim terasta on haliyi birden yikarsin topla halilarini gel bebem yikaris mis mis valla guneste tepemizde olur ben gecen sene yikim dedim kocis ugrasma bosuna ver dedi bende verdim ama bende cok severim yikamayi
becerikli hatunlar sizi...
halı bile yıkmaya başlamışlar....
ama ben hiç sevmem...
becerikli hatunlar sizi...
halı bile yıkmaya başlamışlar....
ama ben hiç sevmem...
kıs cok zevklidir beee ni güsell sıcak havalardaa cok keyifli oluyooo bi tek ıslakken kaldırmak zor onuda ben bi gece süzdürüp ölee atıyodukkk duvaraa
tembellik yapma kıss minnak
Sen kucuksun yya ondandir bende kucukkene sevmezdim hele ergenlik donemimde annemler kapionunde yikardi asla cikmazdim ben onlara evde yemek hazirliyodum o.lar konu komsu toplanip yikiyolarda ne gunlerdi hettt bee
valla ne süper olur kuzummm hem eğlencelidirrr halı yıkamak zaten halıyla birlikte bende yıkanıyommm ayy keşke yakın olsak gelirdimm valla bebişimmm bende bu yaz sonu salondaki halıları vericem yıkamayaaa temiz temiz sererimm sonbahardaaa
çok yoruluyom ben halı yıkayınca meleğim yaa kollarım ağırıyo...
anaammm buda beni hepten yaptı bebek kız ben 24 yaşında kocaman sıpayım...
Olsun sen benim gozumde kucuk minnak bi sipaciksin :))
Ben evcezime geldim sayilir hepinize kucak dolusu sevgilerrr mutlu yarinlar insallah kuzucuklari+mmmmmmmmm
çok yoruluyom ben halı yıkayınca meleğim yaa kollarım ağırıyo...
anaammm buda beni hepten yaptı bebek kız ben 24 yaşında kocaman sıpayım...
Valla ben gecen sene baharda verdim evleneli daha 6 ay olmustu ama verdim salona 3 hali atiyorum ben ama yikattiktan sonra yaz diye birini sermedim cibilcibil olsun diye kisi da ole gecirdik simdi bi halim temiss kenarda:))
Ben evcezime geldim sayilir hepinize kucak dolusu sevgilerrr mutlu yarinlar insallah kuzucuklari+mmmmmmmmm
tımam tımam sen yıkamaa kücük minnak tırtılll sen bizee yemek yaparsınnn
ben salaondakileriii hic yıkatmadım bebiş gecen yaz vericektimm öle kaldııı yazın bende kaldırıyommm yazlık ince halı atıyommm öle benimde cıbıl cıbıl....kolay oluyooo hemen siliyomm hopp bitiyooo....
sildim gecen sonbahardaa baktımm durumlarıı ii bi kış daha idare ederiss didikkk ama diğer odalardakilerin hepsi yıkandıı....
ama bu yaz sonu vericemmm artıkkservistemisin minnakımmm
görüşürüss güseller güselii dostlar...
yarın görüşmek üzere hoş kalınnnnnnnn.....
tımam tımam sen yıkamaa kücük minnak tırtılll sen bizee yemek yaparsınnn
ben salaondakileriii hic yıkatmadım bebiş gecen yaz vericektimm öle kaldııı yazın bende kaldırıyommm yazlık ince halı atıyommm öle benimde cıbıl cıbıl....kolay oluyooo hemen siliyomm hopp bitiyooo....
sildim gecen sonbahardaa baktımm durumlarıı ii bi kış daha idare ederiss didikkk ama diğer odalardakilerin hepsi yıkandıı....
ama bu yaz sonu vericemmm artıkkservistemisin minnakımmm
sanada doyumm olurmuu bebişşş yaaa vallahaa muhabbet tatlı işler bekler sacımı sizinlee yazışırken kuruttumm
şimcik bende cıkıyımdaaa salatamı yapım kociş gelirr 1 saatee
hayırlı cumalar fıstıklar dualarımız kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?