bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

aaaaccccccccccccccccccıııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkktttttttttttttııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ben çıkıyom fıstııklar öpüldünüz hepinizzzz

tımam bebüşümmm görüşürüsss öpüldünnn....

kalkıp bişiylerr yisenee minnakkkkkkkkkkkk

Oooo ozaman minnakim bu yaz bekliyorum seni emi bizim terasta on haliyi birden yikarsin topla halilarini gel bebem yikaris mis mis valla guneste tepemizde olur ben gecen sene yikim dedim kocis ugrasma bosuna ver dedi bende verdim ama bende cok severim yikamayi

valla ne süper olur kuzummm hem eğlencelidirrr halı yıkamak zaten halıyla birlikte bende yıkanıyommmayy keşke yakın olsak gelirdimm valla bebişimmm bende bu yaz sonu salondaki halıları vericem yıkamayaaa temiz temiz sererimm sonbahardaaa

becerikli hatunlar sizi...
halı bile yıkmaya başlamışlar....
ama ben hiç sevmem...

kıs cok zevklidir beee ni güsell sıcak havalardaa cok keyifli oluyooo bi tek ıslakken kaldırmak zor onuda ben bi gece süzdürüp ölee atıyodukkk duvaraa
tembellik yapma kıss minnak

Sen kucuksun yya ondandir bende kucukkene sevmezdim hele ergenlik donemimde annemler kapionunde yikardi asla cikmazdim ben onlara evde yemek hazirliyodum o.lar konu komsu toplanip yikiyolarda ne gunlerdi hettt bee
becerikli hatunlar sizi...
halı bile yıkmaya başlamışlar....
ama ben hiç sevmem...

kıs cok zevklidir beee ni güsell sıcak havalardaa cok keyifli oluyooo bi tek ıslakken kaldırmak zor onuda ben bi gece süzdürüp ölee atıyodukkk duvaraa
tembellik yapma kıss minnak

çok yoruluyom ben halı yıkayınca meleğim yaa kollarım ağırıyo...

Sen kucuksun yya ondandir bende kucukkene sevmezdim hele ergenlik donemimde annemler kapionunde yikardi asla cikmazdim ben onlara evde yemek hazirliyodum o.lar konu komsu toplanip yikiyolarda ne gunlerdi hettt bee

anaammm buda beni hepten yaptı bebek kız ben 24 yaşında kocaman sıpayım...

Valla ben gecen sene baharda verdim evleneli daha 6 ay olmustu ama verdim salona 3 hali atiyorum ben ama yikattiktan sonra yaz diye birini sermedim cibilcibil olsun diye kisi da ole gecirdik simdi bi halim temiss kenarda:))

çok yoruluyom ben halı yıkayınca meleğim yaa kollarım ağırıyo...

anaammm buda beni hepten yaptı bebek kız ben 24 yaşında kocaman sıpayım...

tımam tımam sen yıkamaa kücük minnak tırtılll sen bizee yemek yaparsınnn

Valla ben gecen sene baharda verdim evleneli daha 6 ay olmustu ama verdim salona 3 hali atiyorum ben ama yikattiktan sonra yaz diye birini sermedim cibilcibil olsun diye kisi da ole gecirdik simdi bi halim temiss kenarda:))

ben salaondakileriii hic yıkatmadım bebiş gecen yaz vericektimm öle kaldııı yazın bende kaldırıyommm yazlık ince halı atıyommm öle benimde cıbıl cıbıl....kolay oluyooo hemen siliyomm hopp bitiyooo....
sildim gecen sonbahardaa baktımm durumlarıı ii bi kış daha idare ederiss didikkk ama diğer odalardakilerin hepsi yıkandıı....
ama bu yaz sonu vericemmm artıkk servistemisin minnakımmm

Ben evcezime geldim sayilir hepinize kucak dolusu sevgilerrr mutlu yarinlar insallah kuzucuklari+mmmmmmmmm

sanada doyumm olurmuu bebişşş yaaa vallahaa muhabbet tatlı işler bekler sacımı sizinlee yazışırken kuruttumm
şimcik bende cıkıyımdaaa salatamı yapım kociş gelirr 1 saatee

görüşürüss güseller güselii dostlar...
yarın görüşmek üzere hoş kalınnnnnnnn.....

tımam meleğim ben size kumpir yaparım siz yıkarkene bide hortumu tutarım durularken...

güle güle tatlım çook öpüyorum senide iyi akşamlar..

evet minnakım dün yazışırkene servisteydimm
bu yaz verirsin hepicini yıkamaya mis mis olurlarrr
oyyy minnakım benim yaa
sanada doyumm olurmuu bebişşş yaaa vallahaa muhabbet tatlı işler bekler sacımı sizinlee yazışırken kuruttumm
şimcik bende cıkıyımdaaa salatamı yapım kociş gelirr 1 saatee

hayırlı cumalar goodjinim günaydınnn
hayırlı cumalar fıstıklar dualarımız kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…