bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

eşim evde de 1 hafta izinliydi bilgisayarla dönüşümlüyüzz bide istifralarım başladııı acayip bi şekilde yoruluyorumm dinleniyorummm ama aklımdasınızz canımm benimm dualarımdasınızzz

hımm anladım bebişimm...
inş gecici olur bu yorgunluklar....yorma kendini dinlen bu aylar cok önemli canımcım....oyyy canım benim ya Allah razı olsun iiki varsınız Allahım dualarımızı kabul etsin

öyle canım zordur muhakkak..yakında çok iyi anlarım herhalde...inş.canım...amin canım...dualarım sizinle..rabbim daha fazla bekletmez inş..

ivit yakında birbirinizi anlarsınızz benim kız söle yaptı benim oğlan söle yaptıı
saol canım benim inş. bekletmes tez zamanda hepimizin göbişi dolar hayırlısı

kızlar kusura bakmayn yazamıyorm.
annemde gitti dün akşam. artık yanlızız. biraz zor.

kızlar kusura bakmayn yazamıyorm.
annemde gitti dün akşam. artık yanlızız. biraz zor.

oyy kıyamam yalnızmı kaldın sen kıs senin yalnız kalmaman lasımm daha ya niden kimse yok yanındaaa ....
nasıl bakıcaksın tek başına ameliyatlısın bebişim ya...
Allahım kolaylık versinnn canımcım yaa...
minnak kuzuyaa bakmak herşeye rağmen cok güseldirr

kardeşim vr okuyo. annemin onnla ilgilenmesi gerekiyodu.
ben idare etmeye çalışıyorm da ameliyat dikişlerim çok fazla benm.normal sezeryan dikişi gibi değl.
daha kahvaltı bile yapamadm.
yanlız kalmak o yönden çok kötü.

hayırlı olsun zeytinimm eymen sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütsün inşallah rabbimde yardımcın olsun bitanemmmm
çok sağol canm benm. darısı başına

canım ya Allah kolaylık versin...bebişe annesinden iyi kimse bakamaz iç güdülerimiz yeter ama korkuyoruz yinede....

annem burdayken bebeğe yine ben bakıyodum da annem bana bakıyodu. şimdi ben kendime bakamıyorm

hayırlı olsun zeytinimm eymen sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütsün inşallah rabbimde yardımcın olsun bitanemmmm

canım ya Allah kolaylık versin...bebişe annesinden iyi kimse bakamaz iç güdülerimiz yeter ama korkuyoruz yinede....

annem burdayken bebeğe yine ben bakıyodum da annem bana bakıyodu. şimdi ben kendime bakamıyorm

ayy kıyamam sana yaa ama olurmuu öle bebişim ya seninde şimdi bakıma ihtiyacın var ...
kendinemi bakıcan bebeğemi sen kendine ii bakcaksın ki bebişine bakabilesin... tatlım kalkıp hemen bişiyler ye söle süt yapıcı seyler oğluşunu beşiğine bırakk azıcık oyalansın....
arkadaşın falan yokmu kuzum ya cağırsann yada yakın bi akrabaa :44:

anladım canım işin zor ama yaparsın sen...hem yine gelir annişin...ya da sen gitsen onların yanına bi süre dikişlerin iyleşene kadar annişlerde kalsan olmaz mı?

kaçakta gelmiş....:101::101::101::101::101:

ben geldim bebeğim ağlama ağlama kuzum...

havalara atarım seni hoplatırım şimdi neşen yerine gelsin...:119::119::119::119::119::119::119::119:

tımam tımam sustumm
havalara at benii :122::122:neşelenelim eğlenelimm hopidi hoppidi kaynatalım kıs

kaçakta gelmiş....:101::101::101::101::101:

ivit gelmişş kaçağımızz firardaydııı
madam firardaa

ivit geldi minnakımız ama yazmıyoo bugün cok yoğun sanırsamm
kıs ösledik senii hadi bizimlee konuşşş
ayy isledimm süper vallahaaa

ivit çok yoğun bugün bebiş.....
dimi kuzum nasıl böğürüyo hasan ateşin başında öcüü gibi korkuyom...:18:
ama ağladı ya çok duygulandım hepsinde...hele anıl nasıl hıçkırdı.nihatın bebeği çook tatlı. alp'de çok ağladı

ivit geldi minnakımız ama yazmıyoo bugün cok yoğun sanırsamm
kıs ösledik senii hadi bizimlee konuşşş
ayy isledimm süper vallahaaa

ivit çok yoğun bugün bebiş.....
dimi kuzum nasıl böğürüyo hasan ateşin başında öcüü gibi korkuyom...:18:
ama ağladı ya çok duygulandım hepsinde...hele anıl nasıl hıçkırdı.nihatın bebeği çook tatlı. alp'de çok ağladı

ivit hasan öcü gibi bende ürküyom ondann:18:
ivit anılın aileside cok düzgün
nihatın bebişi cok seker maşallah yaa...
ama en koparan mustafa efendiydii
minnakımız cok yoğun yaa kuzummmmmm ses ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…