- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.501
bugün cok sıkıldım topikteee yaa üfffffff
hepiniz beni yalnız bıraktınız
bugün cok sıkıldım topikteee yaa üfffffff
hepiniz beni yalnız bıraktınız
ama ama ben seni bırakmadım ki cucum işim vardı azcık çıkmak zorunda kaldım ...
ağlama ama lütfen..
hem ben seni çook seviyorum...
geldim cücüm...ben seni yanlız bırakmazdım ama oturamıyorum uzun süre pc başında....kız beni çok zorluyo oturma şeklimi bile kendisi belirliyo zilli...
valla öle cok sıkıldım kii inat ettimde cıkmadımmm....
tımam pikii öle olsunn...
bende seni cok sefiyomm ufacık tefecik içi dolu turşucuğumm
bende milletin evini geziyom sıkıntıdan valla evim güsel evime bakıyomm ne evler var kısss bayıldım valla
hosgeldinnn bebişimm biliyom tatlım benimm senin dinlenmen lasımmm uzatman lasım ayaklarınııı ....minnak yaa gelsinde söle mıncır onuu
evet meleğim bende geziyom bazen oraları.çok güsel evleri var gerçekten benim kendi evim olsa çekip koyardım bende resimleri..
bende arada bakıyom hem fikirde veriyooo ....
bende bazen diyom cekiyim diyede sonradaa bosver diyom
kıs nolcek illa kendi evin olması sartmıı cıldırık
valla öle cok sıkıldım kii inat ettimde cıkmadımmm....
tımam pikii öle olsunn...
bende seni cok sefiyomm ufacık tefecik içi dolu turşucuğumm
bende milletin evini geziyom sıkıntıdan valla evim güsel evime bakıyomm ne evler var kısss bayıldım valla
hosgeldinnn bebişimm biliyom tatlım benimm senin dinlenmen lasımmm uzatman lasım ayaklarınııı ....minnak yaa gelsinde söle mıncır onuu
hehe ne bilem cucum kendi evim olsa dolaplarımı banyomu zevkime göre döşerim ama şuan bunu yapmıyorum çünkü kendi evim değil ayrıcada beğenmiyorum zatee...
ama bi gün çekip sadece size gösteririm kk da yayınlamam ama..
hoşbulduk canımmm...ayaklarımı görsen korkarsın zaten:) dombili oldular...nasıl şiştiler var ya..35 numara ayaklarım şişince çok komik oldularhemde nasıl mıncırıcam hele bi gelsin....sizin yerinizede mıncık mıncık yaparım..
ivit doğru bebişimm kendi evin olmayınca istediğin gibi yapamıyosun....Allahım en kısa zamanda gönlünüze göre kendi evinize gecmeyi nasip etsin .:)Rabbim bebişim benimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/521182-masal-home-sweet-home.html
şu kızın evine bayıldım ya belki bakmışsındır güsel günlerde otursunlarr inş.
anam ne minnak ayakların senin ölee puf puf olmuştur şimcikk
gelsin valla artıkk mıncır sen bizim yerimizede öp koklaaa
amiin inşallah meleğim inşallah....
ayyy evet çok güzel bende bu tarz evlere bayılıyorum çok güzel dizayn etmiş herşeyi..
ya sorma hiçbir zamn istediğim bi ayakkabıyı alamıyorum.35 numara genelde çocuk reyonuna giriyo...36 numara alıyorum o zamnda büyük oluyo zor bi durum aslında...puf ki ne pufff ayacıklarım şimdi:))) koklamazmıyım ona sorarım ki bizim kızların bebişleri ne zamn gelicek onun haberi olur....
ya sorma hiçbir zamn istediğim bi ayakkabıyı alamıyorum.35 numara genelde çocuk reyonuna giriyo...36 numara alıyorum o zamnda büyük oluyo zor bi durum aslında...puf ki ne pufff ayacıklarım şimdi:))) koklamazmıyım ona sorarım ki bizim kızların bebişleri ne zamn gelicek onun haberi olur....
apek ben seni çook merak ediyorum kuzum yaa..
birde goodjinimi...
apek ben seni çook merak ediyorum kuzum yaa..
birde goodjinimi...
kızlar ben cıkıyorum öpüyorum nanaktann kocaman ii haftasonları diliyorum hepinizeee görüşürüs güseller
canım bi ara albüm yapmıştım...eşim nette foto konusuna çok bozuluyodu bende kaldırdım fotoları...ama çok merak ediyosan tekrar yükmeye çalışayım geçici olarak...yada foto yükleme işi ile uğraşmayayım kardeşimin facesi var onu vereyim ben sana orda benim fotolar var hem bende seni görmüş olurum...
ben face yok canım açmadım ama özelden mail adresime göndereyim sana apekim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?