bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

tatlım ne zaman öğreniyoruz sonuçları internnette açıklanıyosa bakaydın hemencik inşallah rabbim inşallah hamilesindir bende bugün doktora gittim yumurtalıklarıma baksın diye sol yumurtalık ii dedi de sağ biraz ii değil dedi bişey de vermedi ilaç filan çok önemsemedimi ne nasıl gelişir bu yumurtacıklar:26:

öğleeden sonra2 gibi gider alırım sonucu netten bakılmıyo sanırım sormadım saglık ocagında yaptırdım
yönemsizdir bişey demediyse haberlerde gördinmü bilmiyorum rahmi alınan bi kadın hamile kalmış dünya capında arastırıyorlar hiçbirseyin garantisi yok

madamım gitmeme gerek kalmadı hemşire aradı şimdi pozitif 360 cıvarı hcg pazartesi doktora git dedi diğer gebeliğin sorunlu aldugu için uzatmadan git dedi inşallah bu iyi gidicek dua edin

DOĞRU DİYOSUN TATLIM HERŞEY ALLAHTAN GELECEKK
ayy çok sevindim bebem yaa kız sen şimdi hamilemisin yanii e süper bişi bu maşallah kuzuma maşallahh ayy aptala döndüm napıcamı şaşırdımm valla yaaawww
kızlara mesaj atim hemen cücü ve berreye sevinsinler
pazartesi git doktora bakalım inşallah herşey yolundadır bitanem
madamım gitmeme gerek kalmadı hemşire aradı şimdi pozitif 360 cıvarı hcg pazartesi doktora git dedi diğer gebeliğin sorunlu aldugu için uzatmadan git dedi inşallah bu iyi gidicek dua edin

sormaa bende aptal oldum telefonda konuşamadım kekelemeye başladım belki kocişim le yarın gideriz onunda yanımda olmasını istiyorum pazartesi işi olur gelemez benle aaaayyyyyy heycandan titriyo elim,
söyle bicırlara selamda sole

ayy söledim söylememmi cücüm cooook sevindi berroşumda eminim sevinmiştir ama geri dönmedi kontrü yok yada erzurum da tel çekmiyoo :)))
git tabi git al kocişini birlikte gidin maşallah maşallahhh teyze olucaz geneeee

kısçelerim benim görümcem doğumda şu an bende yanına gidiyorum kalmaya haber alamazsanız merak etmeyin haftasonu dönerim hem ordayken bende doktora görünürüm Allah a emanet görüşürüz

selam...
goodjin canım çok sevindim Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
darısı bizim başımıza inşallah..

madamım knt yoktu kuzum cumartesi döndüm ..bursa'ya pazar geldim.
çok güzel geçti ..
ne var ne yok anlatın bakalım cucu daha gelmedimi ki..:26:

Son düzenleme:
cokkkkkk sevindim ya madamım haber verdi sağolsun.....
heyoooooooooo yine teyzoş olucazzz inş....
Allahım güzel bir hamişlik gecirmeni nasip etsin bizedee nasip etsin inş tez zamandaa
kendine dikkat et yormaaaa tımammııııııııı bakalımmm
öpüldünüz güzellerim hepinizi cokkkkkk özledimmmmmmmmmmmm
görüşürüzzz yarın inş...

hoşgeldin tontişimmm teyze oluyossssssssssssss
tatilciler döndünüz sonunda yuvaya çok ii yaptınız valla ramazandan önce bida tatil ne zaman

sende hoşgeldin kuzucumm gezin gezin geri geln ohh ne aala
anlat bakalım tatili bide foto beklerizzzz

sende hoşgeldin kuzucumm gezin gezin geri geln ohh ne aala
anlat bakalım tatili bide foto beklerizzzz

çok güzel geçti madamım...
uçak harika bişey yaa:18:
çabuk bitti ama.
sen neler yapıyosun anlat bakalım

ben napimm bebem yaa çok yoğun geçiriyorum günlerimi gecelerimi her hafta bi yerdeyiz düğünde hepte il dışı yani bu hafta sonu yine gidicez bizede gezmek oluyor işte napalım kısa kısa tatiller
demek uçağa bindin sonunda eminim çok zevklidir birgün bizede binmek nasip olur inşallah :))
sen napıyosun şimdi işe başlaıdınmı kuzum
çok güzel geçti madamım...
uçak harika bişey yaa:18:
çabuk bitti ama.
sen neler yapıyosun anlat bakalım

ne güzel olmuş düğünler iyi oluyor bazen...
amin canım inşallah...
evet dün işe başladım canım..
bakalım allah kısmet ederse ramazandan sonra gelmek istiyorum radyomara :)
heycan var biraz..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…