- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.081
bende sürekli oğlumlayım kocaman oldu teyzesi.3 aylık oldu neredeyse.annelik bazen çok yorucu olsada çok güzel tabi.evden dışarı çıktığım yok.aynen içimden bişey yazmak gelmiyo kimseyi göremeyince yazıcak bişeyde yok bende zaten bolbol temizzlik ve gezinti oğluşun büyümüştür zeytincik nasıl gidiyo annelik
ben yoğunlardayım tontiş iş yoğunluğu ve kimse gelmediği için bakmıyorum da artık :)
paso geziyorum bu ara her haftasonu başka illerdeyim :)
ama şuan çok hastayım dün raporluydum fena üşütmüşüm bugün zorla eve gitmeyi bekliyorum
bende sürekli oğlumlayım kocaman oldu teyzesi.3 aylık oldu neredeyse.annelik bazen çok yorucu olsada çok güzel tabi.evden dışarı çıktığım yok.
sen nasılsın ne var ne yok.
ohh gez valla ne güzel. çok geçmiş olsun canım benim.nasıl üşüttün bu havada yaa. kıyamam sana.dikkat et kendine.
hayırlı olsun canım yeni evin. nerde ev? ah ne güzel ya hep hayalimdir öyle tatil gibi bi evim olsun. bahçesi olsun. ahh ahh.ohh mahşallah Allh kolaylık versin ben evimi taşıdım bi ay oldu yerleştim tek başıma ufak tefek işler oluyo onlarıı yapıyorum kocişle bolbol geziyoruz denize giriyorum bolca 365 gün tatil mekanı burası görümcem doğum yapıcak bu gnler onla kalıcam toparlanana kadar
dört gözle batımın gelmemesini bekliyorum bir yandan
bende sürekli oğlumlayım kocaman oldu teyzesi.3 aylık oldu neredeyse.annelik bazen çok yorucu olsada çok güzel tabi.evden dışarı çıktığım yok.
sen nasılsın ne var ne yok.
ohh gez valla ne güzel. çok geçmiş olsun canım benim.nasıl üşüttün bu havada yaa. kıyamam sana.dikkat et kendine.
ohh mahşallah Allh kolaylık versin ben evimi taşıdım bi ay oldu yerleştim tek başıma ufak tefek işler oluyo onlarıı yapıyorum kocişle bolbol geziyoruz denize giriyorum bolca 365 gün tatil mekanı burası görümcem doğum yapıcak bu gnler onla kalıcam toparlanana kadar
dört gözle batımın gelmemesini bekliyorum bir yandan
hayırlı olsun canım yeni evin. nerde ev? ah ne güzel ya hep hayalimdir öyle tatil gibi bi evim olsun. bahçesi olsun. ahh ahh.
gez canım gez.inşallah rabbim sana bievlat versin en kısa zamanda o zaman zaten gezemezsin.
görümcenin bebişide hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah.
üşüttüm valla yaa klimalar çok fena burda evdede ceyranda kaldım bi güzel üstüne dondurma kaptım şifayı haftasonu trakyada düğündeydik ordada üstüne tuz biber oldu böle işte geççek inşallahhhh
kız kuzuummm senin ev gölde değilmiydi denizi nerede buldun bakim sennn heeee
bu arada batın ne zaman benim yarın bakalım ama yüzünü gösterdi iki gün önce geldi ama geçti gelcek yine ama yarınsenin ne zaman
üşüttüm valla yaa klimalar çok fena burda evdede ceyranda kaldım bi güzel üstüne dondurma kaptım şifayı haftasonu trakyada düğündeydik ordada üstüne tuz biber oldu böle işte geççek inşallahhhh
kız kuzuummm senin ev gölde değilmiydi denizi nerede buldun bakim sennn heeee
bu arada batın ne zaman benim yarın bakalım ama yüzünü gösterdi iki gün önce geldi ama geçti gelcek yine ama yarınsenin ne zaman
kızlaarrr ablamın bebeği oluşmamış kese vardı ama bebek yokmuş bugün kürtaj oldu rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize aminn
terkosta bellki bilirsin göl var deniz yakın bahçeli tek katlı bi ev çok şirin fırsat bulunca fotoları yollarım daha tam bahçe temizlenmedi herkesin gönlüne göre versin Rabbim
dogsun şu zilli kızıda görimcemin bebek seviyim biraz doyadoya
ohh ne güzel mis gibi temiz hava. güle güle oturun canım benim. rabbim yuvanızı minik bir melekle taçlandırsın inşallah.
bende bunaldım apartmanlardan artık. öyle bahçeli bi evde oturmayı çok isterim ne güzel.allah nasip eder inşallah bigün banada.
kuzu ben hem deniz hem göle yakınım 10 dk mesafe arabayla sakin yerler var benim rahat girebilecegim cumartesileri tüm gün nerdeyse denizde geçiyo haftaiçi erken gelirse kociş yine gidiyoruz karadenizin keyfi olursa giriyoruz
benim bat artık kafasına göre takılıyo geçen ay 6 gün geç geldi test yaptım taabi ben fos çıktı. yarın 30uncu günü beklerim artık yarından sonra
sanada geçmiş olsun dikkat et
ohhh iimiş tatlımm valla siizn iş :)) ayy inşallah vardır bebeişin tatlım süper olur
aayyy uzuldum gecmiş olsun benim de oyleydi
şimdi bile test yapmamak için zor tutuyorum kendimi bide bu ay çok rahatık çok degerlendirdik çalışma günlerimizi ama kafayada takmadım fazla yeni yeni acabamı diyorum çünki erken bekliyodum batı geçen ay geç olunca
evet ya doğru seninde öyleydi kaç haftalıktı seninkisi ablamın 9 biticekti salak doktor o kadar gün mü atılır ileriye iiki ablama bişi olmadıı
ne duruyorsuuuunnnnnn test yapsanaaa
benim 11 haftaydı bebek olmadıgı için bişey olazmış birde bebek gelişme gösterebilirmiş ondan bekletiyorlar
sabretcem gecen ay gibi gecikirse koca bir sıfır alırım otururum yerime
yok bebem yaa daha 5 haftalıktı gitti hamile olduğunu öğrendiğinde işte gittiğinde keseyi gördüler sonra taaaa 1 ay sonra çağırdı ilk kontrole daha erken gideydi bu kadar geç kalınmazdı belkide ablacımda o kadar heveslenip üzülmezdi sıcağı sıcağına herşey ii olurdu neyse işte nasip kısmet
offff sabretçende neyi sabretçen anamıyroum valla varsada yoksa da belli olsun hatta bak şöyle düşün varsa hemen sevineceksin ama yoksa kırmızılar gelene kadar bekliyceksin gelmediği herbirgün senin karına bunu düşün umutlu ol
hıım benim 10 günde bi cagırıyodu hep bi şüphe vardı kısmet böyleymiş
madamım aklıma soktun şimdi yarın sabah yapıyım bari
ben çıkar tatlım servis kaçar yoksa hoşçakall yarın güzel haberler ver bziee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?