bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayyyyyy beenim bebeişim yaaa vallahada içime doğmuştu yaaa sabah açarken içimden geçti biliyomusun dedim bize kesin güzel bi haber vercek diye ayyy süper tatlım maşallahh maşallaahhh inşallah herşeyin güzel ilerler ve hamileliğin sorunsuz geçer eee napıcaksın şimdikkk ayyy çok heyecanlandım yaaa
darısı bize artık bende dün akşamdan itibaren kırmızılaları gördümm artık hiiiç tınlamıyorum bile bu da güzel

dip not :kimseye söylemek yok patlatırım kafanı ona göreeee
dayanamadım yaptım testti şimdi gördüüümmm silik güzel bir çizgi
Eki Görüntüle 457463
eelerim titriyo yaaa inşallah önceki gibi olmaz dua edin tamammı sizi seviyorum

ayyyy sen bunu dün yapmışsın yaaa çatlak dayanamadın dime bak ben kime test yap diyosam hep pozitif çıkıyooo ona göre dinleyin sözümüü
dayanamadım yaptım testti şimdi gördüüümmm silik güzel bir çizgi
Eki Görüntüle 457463
eelerim titriyo yaaa inşallah önceki gibi olmaz dua edin tamammı sizi seviyorum

ayyyy sen bunu dün yapmışsın yaaa çatlak dayanamadın dime bak ben kime test yap diyosam hep pozitif çıkıyooo ona göre dinleyin sözümüü

evet kafamı kemirdi ne kaybederimki dedim yaptım dün şok oldum beklemiyodum hatta bekledim tekrar baktım zaman geçince ama doğruymuş
senin söylemen etkiledi beni daha beklerdim yoksa ben
kimseye söylemiyoruz kalp atışını duyunca anneme 3 ay filan olunca yavaştan söylerim çok merak edenler var sağolsunlar bide görümceme söylerim yanına gitcem doggumda anlar o hemen zaten
ne yapıcamı bende bilmiyorum yarın doktora gitsemmi diyorum yoksa kan testi yaptırıp 7 haftayımı beklesem bilemiyorum

kocişe söyledim hemen çok sevindi işten gelirken herşeyimiz yerinde bir bebeğimiz eksik nasip et rabbim demiş onunda içine doğmuş
inşallah hersey yolunda gider inanıyorum bu sefer buna

ayy son günlerde aldığım en güzel haber oldu valla :)) bence çok aceleci davranma bugün yada yarın kan ver bak bakalım sonucuna nasıl ama varsa tanıdık bildik doktorun git görün tabi ama bekleyebilirsinde iki kere kan verirsin yükseliyosa sorun yoktur diye dualar ederiz sonra ayy süper ya maşallah süperr bu ay ki piyango sanaymış hadi bakalım devamı da gelsin dilerimki rabbimden....
sevinmez mi yaaaa ben demiştim ama yeni eve yeni bebek inşallah kısmetiyle gelecek o sizee hiç merak etmeyin herşey güzel olacakkkk
kocişe söyledim hemen çok sevindi işten gelirken herşeyimiz yerinde bir bebeğimiz eksik nasip et rabbim demiş onunda içine doğmuş
inşallah hersey yolunda gider inanıyorum bu sefer buna

bende hcg takip edip gitsem diyorum ama gecen sefer hcgde sorun yoktu denliydi ama olmadı
kürtajımı yapan doktorum çok iyi bidaha bebek için gelirsin demişti onada gidebilirim keseyi görsemmi acaba uuufff yada boşver bekliyim 10 gün sonra gidiyim
gelecek ay cucuyla sana çift piyango vurur inşallah

evet öyle yapabilirsinn tatlımm hcg yaptır bir hafta sonrada git doktoruna misler gibi içini hep ferah tut emii :))
senin kürtajdan bu yana ne kadar zaman geçti dün akşam ablam soruyordu da ne zaman olur bidaha gibisinden doktor ona 3 aydan sonra hemen bekle olur filan demiş tabi nasip kısmet ahada bak bana bir yıl oldu hala yok

ben ocakta olmuştum tam 6 ay olmuş zaten içimden bi ses altı ayı bulur diyodu çünki kanım çok düşmüştü ilaç kullandım yeni toparlanmıştı sanırım
nasip kısmet kimisi hemen oluyomuş
senin düşükmüydü kürtaj olmuşmuydun hersey yolunda gider inşallah

yok benimkisi kendiliğinden düşüktü kanama ile düşmüştü 6 haftalıkkene

yok benimkisi kendiliğinden düşüktü kanama ile düşmüştü 6 haftalıkkene

düşükten sonra hemen olur derler ya daha beter moralim bozuluyodu özellikle eşimin gıcık halası çok soylerdi
yaa cucu nerde daha tatildemi hiç gelmiyo msnimde sorun var acılmıyo ordanda göremiyorum bereede yok tatil kuşları

evet valla bizde hep öyle ümit ettik ama yok olmadı işte napçaksın nasip kısmet herşey..
valla cücüde berre de tatildeler ne zaman dönerler hiç bilinmezz ben olsam hiç dönmem tatil süperrrr

evet valla bizde hep öyle ümit ettik ama yok olmadı işte napçaksın nasip kısmet herşey..
valla cücüde berre de tatildeler ne zaman dönerler hiç bilinmezz ben olsam hiç dönmem tatil süperrrr

ohhhh ne gzel yapsınlar tatillerini benim denizegirme işi ne olcak acaba yine girerim ben tertemiz denizimiz çünkü sorun olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…