bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

çok geçmiş olsun cucum...
Rabbim şifa versin tez zamanda iyileşir inşallah...

evet canım çok soğuktu bazı günler hırkasız dışarı çıkamıyorduk...amin canım

Cücü bebeğim çok geçmiş olsun yaşadıklarınızın aynısını biz yaşıyoruz şuan benimde eşimin teyzesi burda şuan kayınvalidemde kalıyo o da göğüs kanseriymiş göğsü alınmış şimdide karaciğerinde çıkmış ondanda parça aldılar şimdi sonuçlar bekleniyo kemoterapiye filan girdi doktoru hiç bekletmeden sonuçları aldı kemoterapiyi rabbim tüm hastalara şifa versin inşalahhh

iyiyim berroşumm :) sen napıyosun baktımda kimse yok yazim dedim öle bi belki üstüne alınan olur diye ama
goodjinim naptı acep yaa merak ediyorum inşallah bebişi onunladır

fıstıklarım ben geldimm evime doktora gittim tam 4 haftalık bir kese göründü güzel dedi doktor 3 hafta sonra gidicem tekrar ozaman belli olur akibiyeti dedi ben çook uyuyyorum ve sabah bulantılarım başladı yavaştan durumlar bende boyle sorun yok şimdilik inşallah dualarınızla bu sefer bebeişimi alırımm kucagıma

ayyy inanmıyorum yaaa çok güzel bişey bu bidanemm yeni eve yeni bebek işte bu yaa maşallah maşallah kimselere söleme boşver az büyüsün miniğin söylersin tontiş :)
sen yat uyu dinlen görücenin bebeişi oldumu bakimmm

saol canım allah sağ saglim sizede versin
görümcemin bebişi oldu cok şirin ben gittim baktım ama çok yoruldum tansiyonum düştü ama onlar iyi fazla kalmadım döndüm
midem çok bulanıyo sabahları ne yesemde geçse acaba

ne yesen geçse limon ye tatlımm bence limon ii geliyor bu gibi durumlarda :)) hadi bakalım analı babalı büyüsün inşallah darısı bizlere olsun dilerimki

oleyy oleyy gelmesin gelmesinn kuzum yaa gelipte napıcekk

hemen test yap hamile olabilirsin içime doğuyor bak goodjinim içinde öyle dedim bak hamiş sen de öylesin bence yarın sabah test yap bakim hıııııııııııııı

ahh madamım keşke öyle olsa ama ben eminim gelicek anlıyorum ben mesela bugünlerde çok fazla su içiyorum...
şimdide öyle..

keşke öyle olsaydı sen içime doğuyo dediğin anda aklıma ilk gelen şey eşime yarın evlilik yıl dönümümüzde bunu söylemem geldi...

kızz süpürgeli cadı o ne hal öyle çok güldümmm
naber bebiş bulantıların nasıl
ayy inşallah hamiştir berroşumda yaaa

hahaha gördünmü çatlak kuzenimle haftasonu kudurduk fotoyu almış ne hale getirmiş orda bisürü kişiydik nasıl cük oturmuş ama
hdi test yap berecik bakalım vardır inşallah bende hiç ummamıştım ama ooldu işte
bulantılar fena deil sıcakta artıyo serinde iyiyim sabah ilk iş kapının önüne çıkıyorum serinliyorum azalıyo

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa berroşumm tırtılımm kız belli mi olurr yaa ayy süper olur süper valla yeni yıla yeni bebek bak goodjinim gibi yeni eve yeni bebek geldi onlara sizede gelsin inşallahh yarabbim bu güzel günlerin hatrına sevabına dualrımı kabul etsin inşallah kız şimdi biz hamiş olursak ramazanda oruç tutçaz mı:26:

hani bize yeni evin fotolarıı kuzucan nerdeeeee

hani bize yeni evin fotolarıı kuzucan nerdeeeee

ayy evette üşengeç oldugum için hep erteliyorum şimdi makinem görümcemde bebişini çekicekmiiş gelince çekerim hem daha tamamlanıcak yerler var kafamda
oruç bu yıl yalan olur çünki acıkınca yemezsem tansiyon filan kalmıyo bayılıyomuş gibi oluyorum sanırım tutamam sormadım ama hemşireye sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…