- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.181
kızçeler....
bugün gün boyu doktordaydık eşimin teyzesi rahatsız geldii....
kanser tedavisi görmüştüüü 5 yıl önce meme kanseri her yıl kontrole gelio..
bu sefer sonuçları kötü cıktı kan değerinde yükselme var...
bugün onkoloji ve jinekoloğa gittik prof ali ayhan rahmi alınıcak yumurtalıklar bayağı kötü bi gündüüü bundan öncede gittiği doktorta aynı seyi söylemişş işte kitleyi alıp patalojiye göndercek bakalım dua edin kızlar inş. herşey yolunda gider temzi cıkar....
cumartesi ameliyat olcakkk ....
durumlar böle bebişlerimm sizi cok sefiyommm
Allaha emanet olunn canlarım...
berroşum resimlere baktım cok sekerr Allahım sizi nazarlardan korusunn ama bayağı soğuktu herhaldeee hep yağmur kışlıklar cıkmış piyasaya erzurumdaa
kızçeler....
Bugün gün boyu doktordaydık eşimin teyzesi rahatsız geldii....
Kanser tedavisi görmüştüüü 5 yıl önce meme kanseri her yıl kontrole gelio..
Bu sefer sonuçları kötü cıktı kan değerinde yükselme var...
Bugün onkoloji ve jinekoloğa gittik prof ali ayhan rahmi alınıcak yumurtalıklar bayağı kötü bi gündüüü bundan öncede gittiği doktorta aynı seyi söylemişş işte kitleyi alıp patalojiye göndercek bakalım dua edin kızlar inş. Herşey yolunda gider temzi cıkar....
Cumartesi ameliyat olcakkk ....
Durumlar böle bebişlerimm sizi cok sefiyommm
allaha emanet olunn canlarım...
Berroşum resimlere baktım cok sekerr allahım sizi nazarlardan korusunn ama bayağı soğuktu herhaldeee hep yağmur kışlıklar cıkmış piyasaya erzurumdaa
cokkkkkk sevindim ya madamım haber verdi sağolsun.....
heyoooooooooo yine teyzoş olucazzz inş....
Allahım güzel bir hamişlik gecirmeni nasip etsin bizedee nasip etsin inş tez zamandaa
kendine dikkat et yormaaaa tımammııııııııı bakalımmm
öpüldünüz güzellerim hepinizi cokkkkkk özledimmmmmmmmmmmm
görüşürüzzz yarın inş...
iyiyim berroşumm :) sen napıyosun baktımda kimse yok yazim dedim öle bi belki üstüne alınan olur diye ama
goodjinim naptı acep yaa merak ediyorum inşallah bebişi onunladır
fıstıklarım ben geldimm evime doktora gittim tam 4 haftalık bir kese göründü güzel dedi doktor 3 hafta sonra gidicem tekrar ozaman belli olur akibiyeti dedi ben çook uyuyyorum ve sabah bulantılarım başladı yavaştan durumlar bende boyle sorun yok şimdilik inşallah dualarınızla bu sefer bebeişimi alırımm kucagıma
ayyy inanmıyorum yaaa çok güzel bişey bu bidanemm yeni eve yeni bebek işte bu yaa maşallah maşallah kimselere söleme boşver az büyüsün miniğin söylersin tontiş :)
sen yat uyu dinlen görücenin bebeişi oldumu bakimmm
saol canım allah sağ saglim sizede versin
görümcemin bebişi oldu cok şirin ben gittim baktım ama çok yoruldum tansiyonum düştü ama onlar iyi fazla kalmadım döndüm
midem çok bulanıyo sabahları ne yesemde geçse acaba
selam kızçeler nerdesiniz...
selam kızçeler nerdesiniz...
Biz burdayız da siz kaç gün oldu yoksunuz hanfendüüü:)
Geldimi bebem kırmızıların bugün 7. Günün :)) hatırlatayım didimm
gelmedi madamım 3-4 günden beri geldi gelecek bakalım bekliyorum eli kulağındadır bugün gelmesi lazım..
gelmedi madamım 3-4 günden beri geldi gelecek bakalım bekliyorum eli kulağındadır bugün gelmesi lazım..
beree dinle madamı içine dogmuş yine dogrudur inşallah
oleyy oleyy gelmesin gelmesinn kuzum yaa gelipte napıcekk
hemen test yap hamile olabilirsin içime doğuyor bak goodjinim içinde öyle dedim bak hamiş sen de öylesin benceyarın sabah test yap bakim hıııııııııııııı
kızz süpürgeli cadı o ne hal öyle çok güldümmm
naber bebiş bulantıların nasıl
ayy inşallah hamiştir berroşumda yaaa
ahh madamım keşke öyle olsa ama ben eminim gelicek anlıyorum ben mesela bugünlerde çok fazla su içiyorum...
şimdide öyle..
keşke öyle olsaydı sen içime doğuyo dediğin anda aklıma ilk gelen şey eşime yarın evlilik yıl dönümümüzde bunu söylemem geldi...
hahaha gördünmü çatlak kuzenimle haftasonu kudurduk fotoyu almış ne hale getirmiş orda bisürü kişiydik nasıl cük oturmuş ama
hdi test yap berecik bakalım vardır inşallah bende hiç ummamıştım ama ooldu işte
bulantılar fena deil sıcakta artıyo serinde iyiyim sabah ilk iş kapının önüne çıkıyorum serinliyorum azalıyo
hani bize yeni evin fotolarıı kuzucan nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?