bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın kızlar
beree hadi gzel haberler ver bize sende mubarek günlerde inşallah
yaaa bizim cucu nerde özledik ya

inşallah canım inşallah sen hepimize dua et..

bi topikte okudum madamım sen yine bi kendisine sor ..

hadi bana güzel bişey söyle hadiiii

karnım ağırıyor abla...
ama olmadım da henüz..
sanki olucam gibi baskı var dün akşam misafirlerim vardı geç gittiler alamadım test bu akşam alıcam eğer olmazsam...

ya off yaaaaaaaaaaaaa gıcık kız
iyi madem hadi öyle olsun valla sabah seni düşünerek uyandım naptı ne etti diye
karnım ağırıyor abla...
ama olmadım da henüz..
sanki olucam gibi baskı var dün akşam misafirlerim vardı geç gittiler alamadım test bu akşam alıcam eğer olmazsam...

ya off yaaaaaaaaaaaaa gıcık kız
iyi madem hadi öyle olsun valla sabah seni düşünerek uyandım naptı ne etti diye

kıyamam sana yaaa..
dua et inşallah olmam madamım:26:
akşama alırım test sabah erkenden yaparım sana mesaj çekerim..

offf kızlar acaip kasıklarım ağrıyo batıyoo ben adet olucam galiba hemde erkenden yaaa o kadar da hap içiyorum işe yaramadı sanırım ben pek bilmediğim için kasık ağrısı garip geldi acı bişi kafam hep orda

ben her ay cekıyorum normal aslında belki işe yaradı ilaç belli olmaz

senin daha vardı regl olmana madamım..:26:

amanıınn işe yaraması böyle bişise yandık desene canım sen napıyorsun erkek annesi

neee erkekmi geçti içinden kıssss
ilk tahmini aldık ama kız olcakmış kociş ole diyo ne isterse oluyomuş buda olurmuş nasılsa
saglıkocagına giittim tahliller yaptılar yarın alıcam sonucunu bişey çıkmaz inşalllah

Sana ilk başta aslan gibi bi erkek evlat yakışır kız ikinci olacak abi lazım abi bu hayatta:)) bak benim abim var çok şanslıyım o yüzden sana ne tahlili yaptılar canım inşallah bişicik çıkmaz bu sefer herşey ii olacak bak görrr allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…