bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Aminn inşallahhh
ne bilem madamım yaa..
bide çalışma doğru dürüst olmadıda ondanda olmaz gibime geliyor ama hayırlııs rabbim büyük bakalım geçsin bu gün ve yarın...
tutarız ama hepsini değil madamım ara ara tutarız...

tutmuştur inşallah beee hee kuzum belkide tutmuştur güzel düşünelimm de güzel şeyler olsun hayatımızdda

tutmuştur inşallah beee hee kuzum belkide tutmuştur güzel düşünelimm de güzel şeyler olsun hayatımızdda

her zaman hayırlısını istiyoruz bakalım madamım..
hayırlısı ne zaman ise o zaman gelsin bebişlerimiz inşallah...

kızlarrr nasılsınızzz özledim siziii artık eskisi gibi takılamıyom buralaraaa zaten haziranda 2 hafta annemdeydim geldim 2-3 hafta sonra tekrar kocişle annelere tatile gittik ondan uğrayamadım ama hep aklımdaydınızz halsizliğim gitmedi hala üzerimdenn ara ara da bulantılarımmm varrr ama genelde iyiyiz çok şükür
bu arada godjinnn çok sevindim tatlım allah kucağına almayı da nasip etsinn inşşş rabbim diğerlerine de en kısa zamanda versin

merhaba canım bizde seni özledik ama siz iyi olun yeter napalım zaten pek kimseler yok artık biz bize takılıyoruz bebeğin kocaman olmuş maşallah kızmıydı erkek mi

vayy anam vayyy kimleri görüyossss nörüyon küçük kız
günaydın tontişim hazırmısın ramazana bakimm
hee bi soru daha kırmızıların geldimi

valla hazır değilim kuzum ..
yarın akşam alışveriş yapıcam sonra hazırım ...

yok kız daha olmadım...

uuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwww demek olmadınnnn
olmıycan Allahın izni ilee
sen hazırlığını yap ama kociş için nasıl olsa o tutçak

bugün 1 gün geçti ama olcam gibi...:26:
heveslenmiyeyim ben yinede kuzum...
aff afff

iyi madem sen heveslenme bareee
ben heveslenirim snein yerineeee mucizen gelicek inşallah bu ay gelmezse bidaha ay gelebilir ama gelecek test filan yapçan mı düşüncen nedirr ayy keşke senin yerinde olaydım da test yapaydım hemen
bugün 1 gün geçti ama olcam gibi...:26:
heveslenmiyeyim ben yinede kuzum...
aff afff

sonradan hayal kırıklığı olsun istemiyorum madamım..
yoksa bu ay benim için enterasan geçti..çok akıntım geliyodu şu günlerde azaldı normalde bu kadar gelmezdi..daha sonra erzurumda midem bulandı sabahları ama ben bunların hiç birini hamileliğe yormadım şimdi günüm geçince aklıma geliyo...

niye hayal kırıklığı olsun ki nasıl olsa sen ihtimal vermiyosun zaten yokmuş gibi davran yoksa zaten üzülmezsin çünkü kendini buna hazırlamışsın
ama ya varsaaaaaaaaaaaaaaaa düşünsene süper olmazmı yaa ayyy ne güzel sen yap testini de rahatlayalım yani ben rahatliiymm yoksa yok varsa var diye düşün

diyosun...tamam senin için madamım bugün olmazsam yarın test yapıcam...
doğru diyosun madamım ayy olsa varya hayatım değişir hayatım...
inşallah inşallahh
senin bat ne zaman..

değimez mi tatlım yaaa süeper olur Allahın izni ile
test yap tast rahatlasın içimiz dışımız her bi hücremiss
benim daha var miniğim 10 gün kadar hayırlısı nasip kısmet herşey dilerimki bu ay gelsin cücüme de gelsinn sana zaten geldi gözüyle bakıyorum
diyosun...tamam senin için madamım bugün olmazsam yarın test yapıcam...
doğru diyosun madamım ayy olsa varya hayatım değişir hayatım...
inşallah inşallahh
senin bat ne zaman..

ama nedense olucam gibime geliyor kısmet bakalım...
inşallah madamım inş Rabbim tez zamanda nsip etsişn inşa isteyen herkese içinde bizlerede...
bernardo hamileymiş galiba madamım...

ayyyy demeee çok sevinirim yaaaaaaaa vallamı ayy süper yaa nerden öğrendin tatlım yaa o da baya bekledi inşallah güldürsün rabbim yüzünü
ama nedense olucam gibime geliyor kısmet bakalım...
inşallah madamım inş Rabbim tez zamanda nsip etsişn inşa isteyen herkese içinde bizlerede...
bernardo hamileymiş galiba madamım...

günaydın canımmm günaydınnn cücü bizi terk etti
yok kuzum ya teyzesi rahatsızdı ya herhalşde onunla ilgileniyorlardır yoksa gelirdi
günaydın kızlar
beree hadi gzel haberler ver bize sende mubarek günlerde inşallah
yaaa bizim cucu nerde özledik ya

dogru hastayla ilgilenmek kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…