- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.201
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa berroşumm tırtılımm kız belli mi olurr yaa ayy süper olur süper valla yeni yıla yeni bebek bak goodjinim gibi yeni eve yeni bebek geldi onlara sizede gelsin inşallahhyarabbim bu güzel günlerin hatrına sevabına dualrımı kabul etsin inşallah kız şimdi biz hamiş olursak ramazanda oruç tutçaz mı:26:
Aminn inşallahhh
ne bilem madamım yaa..
bide çalışma doğru dürüst olmadıda ondanda olmaz gibime geliyor ama hayırlııs rabbim büyük bakalım geçsin bu gün ve yarın...
tutarız ama hepsini değil madamım ara ara tutarız...
tutmuştur inşallah beee hee kuzum belkide tutmuştur güzel düşünelimm de güzel şeyler olsun hayatımızdda
kızlarrr nasılsınızzz özledim siziii artık eskisi gibi takılamıyom buralaraaa zaten haziranda 2 hafta annemdeydim geldim 2-3 hafta sonra tekrar kocişle annelere tatile gittik ondan uğrayamadım ama hep aklımdaydınızz halsizliğim gitmedi hala üzerimdenn ara ara da bulantılarımmm varrr ama genelde iyiyiz çok şükür
bu arada godjinnn çok sevindim tatlım allah kucağına almayı da nasip etsinn inşşş rabbim diğerlerine de en kısa zamanda versin
günaydın ....
vayy anam vayyy kimleri görüyossss nörüyon küçük kız
günaydın tontişim hazırmısın ramazana bakimm
hee bi soru daha kırmızıların geldimi
valla hazır değilim kuzum ..
yarın akşam alışveriş yapıcam sonra hazırım ...
yok kız daha olmadım...
uuuuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwww demek olmadınnnn
olmıycan Allahın izni ilee
sen hazırlığını yap ama kociş için nasıl olsa o tutçak
bugün 1 gün geçti ama olcam gibi...:26:
heveslenmiyeyim ben yinede kuzum...
aff afff
iyi madem sen heveslenme bareee
ben heveslenirim snein yerineeee mucizen gelicek inşallah bu ay gelmezse bidaha ay gelebilir ama gelecek test filan yapçan mı düşüncen nedirr ayy keşke senin yerinde olaydım da test yapaydım hemen
sonradan hayal kırıklığı olsun istemiyorum madamım..
yoksa bu ay benim için enterasan geçti..çok akıntım geliyodu şu günlerde azaldı normalde bu kadar gelmezdi..daha sonra erzurumda midem bulandı sabahları ama ben bunların hiç birini hamileliğe yormadım şimdi günüm geçince aklıma geliyo...
niye hayal kırıklığı olsun ki nasıl olsa sen ihtimal vermiyosun zaten yokmuş gibi davran yoksa zaten üzülmezsin çünkü kendini buna hazırlamışsın
ama ya varsaaaaaaaaaaaaaaaadüşünsene süper olmazmı yaa ayyy ne güzel sen yap testini de rahatlayalım yani ben rahatliiymm yoksa yok varsa var diye düşün
diyosun...tamam senin için madamım bugün olmazsam yarın test yapıcam...
doğru diyosun madamım ayy olsa varya hayatım değişir hayatım...
inşallah inşallahh
senin bat ne zaman..
değimez mi tatlım yaaa süeper olur Allahın izni ile
test yap tast rahatlasın içimiz dışımız her bi hücremiss
benim daha var miniğim 10 gün kadarhayırlısı nasip kısmet herşey dilerimki bu ay gelsin cücüme de gelsinn sana zaten geldi gözüyle bakıyorum
ama nedense olucam gibime geliyor kısmet bakalım...
inşallah madamım inş Rabbim tez zamanda nsip etsişn inşa isteyen herkese içinde bizlerede...
bernardo hamileymiş galiba madamım...
günaydın kızlar
beree hadi gzel haberler ver bize sende mubarek günlerde inşallah
yaaa bizim cucu nerde özledik ya
ayyyy demeee çok sevinirim yaaaaaaaa vallamı ayy süper yaa nerden öğrendin tatlım yaa o da baya bekledi inşallah güldürsün rabbim yüzünü
günaydın canımmm günaydınnn cücü bizi terk etti
yok kuzum ya teyzesi rahatsızdı ya herhalşde onunla ilgileniyorlardır yoksa gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?