bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

herkesler nasıl ben çok uykuluyum dün akşam cem yılmazın gösterisine gittik heyoooooooooo süperdiiiiiiiiiii
ama çok uykum da geldi saat 1 e yakın bitirdi sonra benim aklımda cücümün profiterollu dondurması kalmasınmı kociş kıyamam bütün gece aradı ama açık bi yer bulamadık bide çok uykum gelince vazgeçti madodan öylesine bi dondorma yedik bu akşam inşallaahhh yeriss

hee bu arada dün yazılanların hepsi silinmiş yönetim sildi herhalde ama herkesinkisi silinmiş bizim topikimize özel bişi değil anlıycann

günaydın kuşum..
ayy cem yılmaza mı gittiniz ne güsel ç0ok seviyorum onu..
hani siz görümcene gitcekitniz ya kızz..

akşam koçişimde bana süpriz yaptı ablamlarla beraber iftara gittik mükemmel bi yerdi..
mangal yaptık semaver çay yaptık tam dağın eteğinde
çimenlerde tavşanlar geziniyo...
mükemmel bi yerdi..

evet yazışmlarımız gitmiş sen akşam bana en son ne yazmıştın ki..

günaydınn bebeğimmm
evet ceme gittiiiikkkkk çok güldürdü biiz çook
valla bileti arkadaş verdi bize öyle apar topar gittik iftarı bile dışarda yaptık anacıım yalnız kaldı dün gece :)ablamı da ektik bu akşam gidicez eşim illa ceme gidelim dedi ben çok hevesli değildim ama ii oldu baya güldük
bak bak bak senin kocişte az değil hani aferim ona nerdeymiş orası öle ya bursada mı daha önce gitmemişsin herhalde ki bilmiyomuşun yeni açılmıştır kocişin de hemen keşfetmiş onaylamış aferim ona
ayyy tavşanlar mııı dedinnn alaydın ya eve bi tanecik

kız ben dün akşam ne yediğimi unutmuşum o kadar çok yoruldumki anlatamam gece 2 de makarna haşlıyordum sahur için düşün yattım 3 te yine kalktım sersem gibiyim bugün valla midem de acaip ağrıyo şuan

cücücüüüümm uyan kız uyan seni rüyamda gördüm hayır olsun inşallah hatta kocişini bile gördüm benimkiyle arkadaş olmuşlar bişiler konuşuyorlardı
o an benim arabanın el freni bozulmuş kaymaya filan başlıyo neyse düzeltim durdurdum arabayı ama tek başıma erkekler hiç bakmadı bile

ii olmuş strest felan kalmamıştır...ne güzel..

valla bende şaşırdım ben nasıl bursalıyım diye
duymuş birinden aklındaymış hep ii oldu bizim içinde...

kız tavşanlar bide deve kuşları felan vardı küçük hayvanat bahçesi yapmışlar..

Ayyyy süper yaaa bayılıyorum hayvanlara akşam az daha bi sokak kedisini eve alıyordumm ama almadım
Dün akşam anlaşılan herkese güzel geçmiş minikkız
bugün bursa nasıl istanbul bulutlu epeyce aama sıcak tabi

masmavi bir gök yüzü var bi tane butut yok ve sıcak sanırım canım..
henüz dışarı çıkma fırsatım olmadı ama gelenler öyle söylüyor...
sahurdan sonra balkonun önünde yattım şimdi hapşırıyorum sürekli:2::2:
geçsin artık:2:

Geççek bebem geççek inşallah az kaldı 1 ay eylülde herşey nnormale döner gerçi bizim tatil planı eylülde çokta soğuk olmasın yahu off rüyamda gördüm hamile değilim öhöhööhö Bu ayda tutmadı berroşum
Yatma kızım öle kapı önlerinde eşiklerinde tutulcan valla

ne tatili kızz siz tekrarmı gitceniz tatile...
sen bakma rüyalara kuzum bende hamileyim görmüştüm ama olmadı tersine çıkarmış..
ne tutulcam kuzum yaprak kıpırdamıyo

kız biz tatile gitmedikki :)) eşin memeleketini diyosan o bi ön tatildi bizim için başbaşa kalamadıktan sonra kocacımla ben ona tatil demem dermişim benim koca su kurbası illa denizli bi tatil yapmadan olmazmış bu sene kamp kurmayı düşünüyoruz bakalım ben ne halt yicem cadırlarda
ne tatili kızz siz tekrarmı gitceniz tatile...
sen bakma rüyalara kuzum bende hamileyim görmüştüm ama olmadı tersine çıkarmış..
ne tutulcam kuzum yaprak kıpırdamıyo

nerde kurcaksınız kampı
böcük ,yılan,haşereler gelir kız..
aslında bende istiyordum ama bu sene kaldı artık ..
rahim filmi çekilicem ,ablamın doğumu var..

valla belli değil ama benim aklımda bi yer var saroz körfezinde özel kamp alanı orası güzel bi yer ben çocukken gitmiştik çok temiz denizi bakalım eylül gelsinde bi nasip kısmet kul kurar kader güler
rahim filmine gel bekliyorum seniii
doğumne zaman minnakım
nerde kurcaksınız kampı
böcük ,yılan,haşereler gelir kız..
aslında bende istiyordum ama bu sene kaldı artık ..
rahim filmi çekilicem ,ablamın doğumu var..

eylülde canım doğum...
inşallah bakalım..geliceme..
tamam sen gez dolaş ben buralardayım şimdilik..

günaydın fıstıklar
çok sıcak bunalıyorum suyun altından cıkamıyorum offf bide yengem gelcek hamile oruç tutmuyo benide tutuyo sanıyo kaçak kaçak su filan içerim artık
akşam iftara davetliyiz ilk kez gitcm çok samimi deiliz kadınla eşimin arkadaşı ne alsam ki bebeği var onadamı alsam evine de alsan diyorum
hatunlar geziyo ne güzel bende denize girmek istiyorum unutmıyımda sorarım doktora hem spor olur

hoşgeldin canım yengenin haberi yok belliki sen o gelmeden yatak odana bi sürahi su koy bence arada git kapat kapını iç
ev hediyesi içinde bence sadece bebeğine alman yeterli

hoşgeldin canım yengenin haberi yok belliki sen o gelmeden yatak odana bi sürahi su koy bence arada git kapat kapını iç
ev hediyesi içinde bence sadece bebeğine alman yeterli

hoşbulduk fıstığım yengemin haberi yok bende kıyıdan koşeden içerim ayşemle oynarız zaten oda kek filan yapcakmış yapsın yesin oburcuk:)
kocişe söyledim bebeğe bişey al bari yeter heralde duşa girmem lazım yine geldiler bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…