bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hayırdır inş ....minnoşum
oyyy ins hamistir benim kuzucum....
son 5 ayy az kalmışşş hadi hayırlısıııı

hımm anladım canım benim ama artık şöyle bişide var süt izinlerini toplu kullanabliyosun 50 güne filan denk geliyor ama bu yöneticinin insafına kalmış bi durum yasal değil yani ama bizim burda çoğu öyle yapıyor dene bi şansını
yıllık iznimi kullanıyorum şimdi canım. süt izninide pazartesileri işe gitmeyerek kullanıcam.
abim yanlız değilki. ortakları varya. ondan herşey yasal devam ediyo

hazırım ben hazırım herbişeyimle hazırım kocişle sigarayı da bıraktık gerçi ben içmiyodum çok nadirdi ama kociş baya içiciydi ve bıraktı artık içmiyor maşallah benim kocişimeee
olur inşallah bu ay hazırlanıyodur zihnin belki

amin berroşum aminnn
inşallah inşallah madamım....

burda bir fırtına çıktı bulutlar geldi oh mis serinledi hava hemencik aldım süpürgeyi azcık süpürdüm evi bi salon kaldı bide viledalarım yeter
Allah yardım etti yine bana

hadi yine iyisin ALLAHIN SEVDİĞİ KULUSUN :))
burda bir fırtına çıktı bulutlar geldi oh mis serinledi hava hemencik aldım süpürgeyi azcık süpürdüm evi bi salon kaldı bide viledalarım yeter
Allah yardım etti yine bana

HAHAHHAH DELÜ YAAA keşke bende sevinsemm
olsunn sen karışma ben sevincemmm Allahım ins....hamişdir kuzucumm

ayy ivit cok zevklii cok ne güzel valla darısı bana olsun bende arada kullanıyom ama kendi arabam olsun istiyom ins.. kuzucumm ins...

kuzucum ben cıkıyom biraz uzanıyımda zaman gecsin....
öpüyorum seni ii iftarlar bebişim...
yarın görüşürüz

kızartmalar taze fasulye pilav çırba bide kalan pideleri fırına atıcaz üstüne kaşar ve sucuk koycaz offf acaip canım çektii beeeeeeee
hadi git yat minnak bizde çıkıyozz
ivit piştii hemde coktan zaten kolay yimekk...semiz otu yayla corbası okadar....
gecmiyo zaman minnoşum yaa sende eve git uzan söle dinlen 5 te cıkıcaksın dimii
sizde ne yemek kaldı dünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…