bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızlar naber bugün resmen bitiğim dün yordular beni evimi dagıttılar şimdi toplıcak canım yok bende anneme şikayet ettim ohh rahatladım başım kazan gibi nefeste alamıyorum nedense
kim kaybolmuş cucumu o gelir merak etmeyin yavv

niye ne vardıki dün yorma kendini annen yapıversin yardımcı olsun biraz nefes alamazsın sıcak çünküü:))
bide hamilelerin burnu tıkanırmış haberin olsun

niye ne vardıki dün yorma kendini annen yapıversin yardımcı olsun biraz nefes alamazsın sıcak çünküü:))
bide hamilelerin burnu tıkanırmış haberin olsun

yengemle yiğenim geldi dün onlar dagıttı evi gitti sagolsun annemde glemiyo onların başındala şimdi çünki yemekti oruçtu ky-urandı derken oda yoruluyo ben sürüne sürüne yaparım artık akşama kadar
bende duydum ama burnumdan deil sanki içim sıkışıyo

O zaman yavaş yavaş hallediver tatlım zor olcak amaaaaa napıcan

Evet Kırmızılarım gelicek hisseidyorum dün akşam akıntı halinde biras geldi keşke gelmeseydibide sebepsiz canım sıkılıyoooo canım kola istiyoo çünkü
Nerden anladın kıss

sen beni ne zannettin kuzum...
valla yazı karekterinden ,,kullandığın smiley den bile anlarım ben ...
çünkü seviyorum seni...

takma kafana minnoşum belkide olmazsın..olursanda dünyanın sonu değil yaa..elbet gelicek Allah'ın izniyle...

akşamada içersin lıkır lıkır...şurda kaç saat kalmış 6 küsür..

Yürü beeee kim tutar seni minnakkk şey:)
bende seni seviyruum kuuzucumm çok hemdeee
Kız minnak tırtıl yaptım yoğurtlu cipsi
Biz her gece yapıyoruz onu

Yürü beeee kim tutar seni minnakkk şey:)
bende seni seviyruum kuuzucumm çok hemdeee
Kız minnak tırtıl yaptım yoğurtlu cipsi
Biz her gece yapıyoruz onu

aaa ben onu nasıl unuttum yaa...
hemen akşama yapıyorum madamım..
yaa sen bana onun fotosunu koysana madamım hangi cips ben yanlış cipsle yemeyeyim..
önceden öyle vardı hatırlıyomuusn kuzum baharatı vardı içinde..yoğurtla yeniyordu..

Hee yok kız bu öle değil kendin yapıyosun valla her cipsle denedim ama en güzeli sade patates cipsi foto yükleyemedim yaww bişi oldu ama sen git markete canın hangi cipsi çekiyosa al ban yoğurda naneye süper süper

öncelikle kırmızılarımın gelmiş olduğunu ilan edeyim bundan sonrası için Allah kerim diyorum
eeeeee sizler napıyosunuz
cücümün interneti kesilmiş ondan gelemiyomuş
berroşum naptın kız cipsi yaptınmı

olsun meleğim hakkında hayırlısı inşallah..
moreli bozmak yok yola devam...
aa bizde merak etmiştik cucumu iyiyse problem yok..
yaa madamım sorma şimdi sen deyince aklıma geldi..puffff
artık salı ya kadarda biraz zor çünkü bu akşam dahil olmak üzere 4 gün davetliyiz...

Oohhh iyimiş valla yaaa nerelere gitçeniz bakimm :))) bende diyorum hazır haftasonu bide oruçta tutmuyorkene birilerini mi alsam iftara :)
yok bu sefer bozmıycam dedim moralimi bozmadım da zaten iyiyim iyi
Sen naptın bittimi senin kırmızıların

kesinlikle al madamım ben çok pişmanım almadığım için...
bugün bitiyor yarın kısmetse oruçluyum...
bugün annemlere,cumartesi arkadaşa,pazar köye ananeme,pazartesi arkadaşıma..
şimdilik bu kadar..

Vayy bee süpermiş heee sevindim adına dört gün dört gece çeşit çeşit yemekler
Benimde canım acaip şey istiyo lazanya üşenmesem de yapsam keşke Sen yaptın mı hiç berroşum lazanya

Vayy bee süpermiş heee sevindim adına dört gün dört gece çeşit çeşit yemekler
Benimde canım acaip şey istiyo lazanya üşenmesem de yapsam keşke Sen yaptın mı hiç berroşum lazanya

çok duydum ama hiç yapmadım canım..
yemedim desem...acaba yedimmi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…