bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

maşallah canım..ben o kadarda değilim..yavaş yavaş alışıyorum
bende daha çok pasta kurabiyelere meraklıyım..
iyi olmuş boşver..
bende bazen denk geliyorum bazı topiklerde

Bende bu kadar bile bilmiyordum.. İnternetten bakarak ve bazen anneme ya da ablama sorarak öğrendim..

Eşimin de bir iki tarifi var bana öğrettiği

Evet bende görüyorum onu ama çaktırmıyorum

Sağolun çok misafirperversiniz

Memnun oldum madam , Rabbim gönlünüze göre versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

amin canım inşallahh siz düşünmüyosunuz sanırım bi nedeni varmı çocukmu sevmiyosunuz yoksaaa

Çocuk sevilmez mi ya Nerde bi beiş görsem severim hatta otobüste herhangi bi yolcunun bebeğini bile

Biz 9 aylık evliyiz ve bir takım borçlarımız var henüz..

Biraz daha bekliyoruz bakalım , nasip

Allah gönlünüze göre versin ama ertelemeyin çok bence ha diince olmuyormuş bu bebişler test edilip onaylandı

Çocuk sevilmez mi ya Nerde bi beiş görsem severim hatta otobüste herhangi bi yolcunun bebeğini bile

Biz 9 aylık evliyiz ve bir takım borçlarımız var henüz..

Biraz daha bekliyoruz bakalım , nasip

1 yıl 9 ay 2 hafta 4 günlük evliyiz
ben yemek konusunda şanslıyım ölçü bilmem genelde yemeklerimin bi adı da yoktur çalıştığım için daha çok sallamasyon yemekler yaparım ama eşim her defasında bayılır sormak istersen sorabilirsin yardımcı olabilrim

Amin kimsecikleri bekletmez inşallah

Kaç yıllık evlisiniz

Yemek vb. tecrübelerinizden bende yararlanmak isterim

Ablamda sizin gibi sallar ama tutturur

Bilmem..

Ben rutin şeyler biliyorum yani.. Pilav, çorba, bezelye, köfte vs.

Değişik ve pratik şeyler iyi olurdu Ramazanda diye şansımı denemek istedim

Son düzenleme:
Bende bu kadar bile bilmiyordum.. İnternetten bakarak ve bazen anneme ya da ablama sorarak öğrendim..

Eşimin de bir iki tarifi var bana öğrettiği

Evet bende görüyorum onu ama çaktırmıyorum

ya bende bakıyorum yapıyorum yiyenler beğeniyo ama nedense bana lezzetli gelmiyo..

varsa böyle denediğin güzel ve kolay tarif ver olurmu..

istanbulun neresinde oturuyorsun ?
ayrıca genel yemekleri benim eşim pek sevmez kuru fasulye nohut bezelye yeşil mercimek filan bunları yemez bazen zorla yedirmeye çalışıyorum ama nafile...o yüzden fazla pişmez bizim evde

Ablamda sizin gibi sallar ama tutturur

Bilmem..

Ben rutin şeyler biliyorum yani.. Pilav, çorba, bezelye, köfte vs.

Değişik ve pratik şeyler iyi olurdu Ramazanda diye şansımı denemek istedim

ya bende bakıyorum yapıyorum yiyenler beğeniyo ama nedense bana lezzetli gelmiyo..

varsa böyle denediğin güzel ve kolay tarif ver olurmu..

O bende de oluyo acemiyiz diye yaptıklarımıza güvenimiz olmuyo galiba ondan

Yemek tarzı dersen .. Doğranmış tavuk, patates ve bezelyeyi fırın tepsisine koy bi tavada yağ ve salçasını hazırla üstüne dök birazda kaynamış su ekleyip fırına ver.. O kendi pişer Kolay oluyo..

Çayın yanına hamur işi dersen... En pratik şey var.. Çakma su böreği Yarım litra süt ile 2 yumurtayı iyice karıştır.. Teflon tavaya yufka 1,5 - 2 yufkayı yerleştir.. Üzerine bu sütlü karışımdan dök... Doğranmış maydanoz ve peyniri ekle.. Karışımdan dök.. Yine 1,5-2 yufka ile üzerini ört.. Karışımdan dök.. Altı pişince diğer tarafını çevir pişir.. 15 dakikanı almaz.. Afiyet olsun

Şirinevler...

Benim eşim taştan yumuşak herşeyi yer

Bende pek sevmem ama faydalı , eşim sever .. Pırasa ve bezelye özellikle sık pişer bizde o yüzden..

afferin kız sana...
çakma su böreğini tuttum..

kızlar ben kaçıyorum ben erken çıkıyorum biliyosunuz ramazanda...
bana ayrılan sürenin sonuna geldik pazartesi görüşmek üzere hoşçkalın esen kalın...
ben yarın ilk defa oruç tutucam regl bittii..:26:

ooo bak senin tariflerde güzelmiş ben peynirli börek hiç sevmem Allahın gücüne gitmesin :))
tavık patates mantar bezelye benimde vazgeçilmezim özellikle fırın poşetinde yapınca hımm harika oluyorr

güle güle tatlımmm ne güzel iş yerin var öyle seninn aferim onlara ev zaten çok uzak ii tatiller tatlım esen kalınızzzz

afferin kız sana...
çakma su böreğini tuttum..

Tut bırakma

Havan batsın

Hadi hayırlı olsun ilk günü evde geçireceksin daha kolay geçer

ooo bak senin tariflerde güzelmiş ben peynirli börek hiç sevmem Allahın gücüne gitmesin :))
tavık patates mantar bezelye benimde vazgeçilmezim özellikle fırın poşetinde yapınca hımm harika oluyorr

Ben süt ve süt ürünlerine bayılırım

Fırın poşetinde denemedim hiç

Son düzenleme:
ooo kesinlikle dene ağzını sıkıca başğla poşşetin üstüne 3-5 delik aç bıçakla sonra yemede yanında yat lokum gibi oluyooo:)))
Tut bırakma

Havan batsın

Hadi hayırlı olsun ilk günü evde geçireceksin daha kolay geçer

Ben süt ve süt ürünlerine bayılırım

Fırın poşetinde denemedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…