- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.401
maşallah canım..ben o kadarda değilim..yavaş yavaş alışıyorum
bende daha çok pasta kurabiyelere meraklıyım..
iyi olmuş boşver..
bende bazen denk geliyorum bazı topiklerde
hoşbulduk tatlımm bize sığınabilirsin biz kimseyi kovmayız
ben madam 29 yaşındayım bende istanbulda yaşıyorum ve çalışıyorum deli gibi bebek istiyorum ama olmuyor geçen yıl bi düşük yaşadım daha da bi gelişme yokolacak inşallah sabırla bekliyoruzzzz kocişim ve ben
Sağolun çok misafirperversiniz
Memnun oldum madam , Rabbim gönlünüze göre versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
amin canım inşallahh siz düşünmüyosunuz sanırım bi nedeni varmı çocukmu sevmiyosunuz yoksaaa
Çocuk sevilmez mi yaNerde bi beiş görsem severim hatta otobüste herhangi bi yolcunun bebeğini bile
Biz 9 aylık evliyiz ve bir takım borçlarımız var henüz..
Biraz daha bekliyoruz bakalım , nasip
Allah gönlünüze göre versin ama ertelemeyin çok bence ha diince olmuyormuş bu bebişler test edilip onaylandı
Öyle tabi.. Bizim karar vermemizle olsa ohooo
Rabbim ' ol ' demesi önemli.. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ( bana da tabi )
amin canım inşallah çok bekletmez rabbim sizi
Amin kimsecikleri bekletmez inşallah
Kaç yıllık evlisiniz
Yemek vb. tecrübelerinizden bende yararlanmak isterim
1 yıl 9 ay 2 hafta 4 günlük evliyiz
ben yemek konusunda şanslıyım ölçü bilmem genelde yemeklerimin bi adı da yoktur çalıştığım için daha çok sallamasyon yemekler yaparım ama eşim her defasında bayılırsormak istersen sorabilirsin yardımcı olabilrim
Bende bu kadar bile bilmiyordum.. İnternetten bakarak ve bazen anneme ya da ablama sorarak öğrendim..
Eşimin de bir iki tarifi var bana öğrettiği
Evet bende görüyorum onu ama çaktırmıyorum
Ablamda sizin gibi sallar ama tutturur
Bilmem..
Ben rutin şeyler biliyorum yani.. Pilav, çorba, bezelye, köfte vs.
Değişik ve pratik şeyler iyi olurdu Ramazanda diye şansımı denemek istedim
ya bende bakıyorum yapıyorum yiyenler beğeniyo ama nedense bana lezzetli gelmiyo..
varsa böyle denediğin güzel ve kolay tarif ver olurmu..
istanbulun neresinde oturuyorsun ?
ayrıca genel yemekleri benim eşim pek sevmez kuru fasulye nohut bezelye yeşil mercimek filan bunları yemez bazen zorla yedirmeye çalışıyorum ama nafile...o yüzden fazla pişmez bizim evde
O bende de oluyoacemiyiz diye yaptıklarımıza güvenimiz olmuyo galiba ondan
Yemek tarzı dersen .. Doğranmış tavuk, patates ve bezelyeyi fırın tepsisine koy bi tavada yağ ve salçasını hazırla üstüne dök birazda kaynamış su ekleyip fırına ver.. O kendi pişerKolay oluyo..
Çayın yanına hamur işi dersen... En pratik şey var.. Çakma su böreğiYarım litra süt ile 2 yumurtayı iyice karıştır.. Teflon tavaya yufka 1,5 - 2 yufkayı yerleştir.. Üzerine bu sütlü karışımdan dök... Doğranmış maydanoz ve peyniri ekle.. Karışımdan dök.. Yine 1,5-2 yufka ile üzerini ört.. Karışımdan dök.. Altı pişince diğer tarafını çevir pişir.. 15 dakikanı almaz.. Afiyet olsun
O bende de oluyoacemiyiz diye yaptıklarımıza güvenimiz olmuyo galiba ondan
Yemek tarzı dersen .. Doğranmış tavuk, patates ve bezelyeyi fırın tepsisine koy bi tavada yağ ve salçasını hazırla üstüne dök birazda kaynamış su ekleyip fırına ver.. O kendi pişerKolay oluyo..
Çayın yanına hamur işi dersen... En pratik şey var.. Çakma su böreğiYarım litra süt ile 2 yumurtayı iyice karıştır.. Teflon tavaya yufka 1,5 - 2 yufkayı yerleştir.. Üzerine bu sütlü karışımdan dök... Doğranmış maydanoz ve peyniri ekle.. Karışımdan dök.. Yine 1,5-2 yufka ile üzerini ört.. Karışımdan dök.. Altı pişince diğer tarafını çevir pişir.. 15 dakikanı almaz.. Afiyet olsun
kızlar ben kaçıyorum ben erken çıkıyorum biliyosunuz ramazanda...
bana ayrılan sürenin sonuna geldik pazartesi görüşmek üzere hoşçkalın esen kalın...
ben yarın ilk defa oruç tutucam regl bittii..:26:
afferin kız sana...
çakma su böreğini tuttum..
kızlar ben kaçıyorum ben erken çıkıyorum biliyosunuz ramazanda...
bana ayrılan sürenin sonuna geldik pazartesi görüşmek üzere hoşçkalın esen kalın...
ben yarın ilk defa oruç tutucam regl bittii..:26:
ooo bak senin tariflerde güzelmiş ben peynirli börek hiç sevmem Allahın gücüne gitmesin :))
tavık patates mantar bezelye benimde vazgeçilmezim özellikle fırın poşetinde yapınca hımm harika oluyorr
Tut bırakma
Havan batsın
Hadi hayırlı olsun ilk günü evde geçireceksin daha kolay geçer
Ben süt ve süt ürünlerine bayılırım
Fırın poşetinde denemedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?