- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.441
Teşekkür ederim , erken dönersek erken yatabilirimiftar geç ya geç döneriz gibi..
Merhaba madam
Evet maalesef çok yorgun ve uykusuzum her pazartesi olduğu gibi
Ben Osmanbey de çalışıyorum kayınvalidem Güneşli de oturuyor
Metroya binip mecidiyeköye gidiyoruz bir durak.. Oradan İETT otobüslerine ilk duraktan biniyoruz son durak kaynanamların.. Ve Ramazanda hiç gitmedik, muhtemelen daha zor olacak trafik
oooo ilk mahsülü yiyosunuz yanii harika bu berrem :))
baya da bişi ekmişsiniz hani yaa süper
biz de çok yenmez sadece sevdiklerimizi atıyorum o kadar diğerlerini anneler hallediyo ordan yürütüyoruz lazım oldukça
evet ektik iyi oldu madamım doğal herşey..
hele babam arabistan karpuzu ekmişti uzun beyaz dışı olmuş 1 tane kopardık..
onu nasıl yediğimizi görmeliydin..
biz ektik ya nasıl tatlı geldi..
oooooooooooooo baya uzak metrobüs işini görmez mi bi yere kadar metrobüsle git bence çok zorlanırsın yoksa kaçta çıkıyosun işten ne iş yaparsın bide
valla biizm terastaki domateslerde coştu yüzlerce var yedik yedik hala dopdolu acaip bereketli yahuu dalından koparııyos kocişle hop mideye insan kendi yetiştirince daha bi tatlı oluyo
valla biizm terastaki domateslerde coştu yüzlerce var yedik yedik hala dopdolu acaip bereketli yahuu dalından koparııyos kocişle hop mideye insan kendi yetiştirince daha bi tatlı oluyo
kuzucuklarım nasılsınız benimde internetim bozuktu dün geldi (kızma tamam mı madamım) cumartesi kontrole gittik kesemiz büyümüş ve içinde bi tane fasulye kadar bebişi gördük şükür
tehlikemiz geçmiş progestanı yavaştan bırakıyoruz 3 hafta sonra gel dedi bu kadar
hoş geldin kader topiğimize
cücümm meleğimm özledik yahu neyseki gelmiş net benimde kırmızılar
inşallah gelirsiniz istanbula da tanışıp kaynaşırlar bebem
bende özledim bebiş yüzlüm ...
dün öle zor gectiki benim için bütün gün başım ağrıdı iftara 15 dk kala cok finaa oldummm kociş hazırladı herşeyi sağolsun ben öle yattımmsuyu içtimm corbadan azıcık içtim hemen lavabayo zor yetştim valla cıktı hepiciğiii
sonra ilaç alıp yatmışım saat 10 a geliodu ben anca yemek yedimmmayy bugün cok sükür iiyim
seninde yoğun gecmiş haftasonun bebiş iftar daveti vermişsin mis mis ....
ivit ins kuzum ins kaynaştırıcaz biz kocişleriii
ooo bayldım valla heleki domateslere süper görünüyolar valla
oyy bebişin bebeişi olucak süper ya maşallah tatlım maşallahh rabbim kucağında görmeyi de nasip etsin
valla madamım dün köye gittik...
karpuzlarımız olmuş 6 tane topladık ..
fasülye,bamya,biber,balık biberi,erik ve yeni sağılmış süt getirdik...
onların hepsini halletmem lazım bugün...:26:
bende vişneyi çok seviyorum yaaa
buzluğumda yer kalmadı ben herşeyi atarım çok iyi oluyo..
cücümm meleğimm özledik yahu neyseki gelmiş net benimde kırmızılar
inşallah gelirsiniz istanbula da tanışıp kaynaşırlar bebem
ooo bayldım valla heleki domateslere süper görünüyolar valla
oyy bebişin bebeişi olucak süper ya maşallah tatlım maşallahh rabbim kucağında görmeyi de nasip etsin
Evet , şirinevlere kadar metrobüs sonra minibüsle devam etmeyi düşünüyoruz bugün.
Metrobüste tıklım tıklım ama hızlı ve minibüs mahmutbey yolunda tıkanıyor tam o saatte ama napalım davete icabet sünnettir
Ay ben hep yazıyorum ya başka topiklere de o yüzden biliyosunuz gibi davranıyorumeşimle aynı sokakta birbirine bağlı firmalarda şube bi nevi çalışıyoruz, muhasebe bölümlerinde.. 18:00 de çıkıyoruz
bende özledim bebiş yüzlüm ...
dün öle zor gectiki benim için bütün gün başım ağrıdı iftara 15 dk kala cok finaa oldummm kociş hazırladı herşeyi sağolsun ben öle yattımmsuyu içtimm corbadan azıcık içtim hemen lavabayo zor yetştim valla cıktı hepiciğiii
sonra ilaç alıp yatmışım saat 10 a geliodu ben anca yemek yedimmmayy bugün cok sükür iiyim
seninde yoğun gecmiş haftasonun bebiş iftar daveti vermişsin mis mis ....
ivit ins kuzum ins kaynaştırıcaz biz kocişleriii
ohhh ne güzelmiş arada camdan bakışırsınız:)))
aaa cücüm noldu sana öle ya neden kustun kuuzm miden mi fena oldu valla bende haftasonu tutmadım ama bişeyde yemedim içmedim ölece 24 saat aç durdum ama hiç acıkıp susamadım yalnız dün biraz fena oldum çok başım döndü benimde deli gibi dönüyodum
evet yya dedim hazır haftasonu ve oruçta yok vereyim cumartedsi çok feci temizlik yaptım çok şükür halılarımı serdim 1 ay dan sonrapazarda hazır temizken ev alayım dedim çok güzel geçti
bugünde arkadaşlarımla buluşup iftar yapçaz sözde ama 3ümüzde oruç tutmuyomuşuznasıl iftar olcaksa artık
bilmiomki bebişim ya heralde midemi üşüttüm kuzum o cok sıcaklarda buzlu suları diktim kafaya kolalar buzlu hosaflar mide naspın bozdu kendini bebişim
valla bende kırmızılar olduğunda hic bişiycik yemiyom yiyemiyom cok acayip :44:içim almıyo sankimm
oyy dün ikimizde fina olmuşuz desene ee yorulmuşsun ondan bebişim bişiycikte yememişsin ....
o iftar saati herşeye değiyoo dimi kuzum kociş dio herakşam bayram
olsun bebişim olsun önemli olan tatlı sohbet dostlarla birlikte paylaşılan anlar değilmiii o da bi ibadet
doğru söylüyosun tatlım herşey güleryüz tatlıdilde valla...
evet ikimizede bişiler olmuş ama senin durumun belliydi hep diyodun buz gibi içiyorum diye neyse artık içmezsin sanırım :))
doğru söylüyosun tatlım herşey güleryüz tatlıdilde valla...
evet ikimizede bişiler olmuş ama senin durumun belliydi hep diyodun buz gibi içiyorum diye neyse artık içmezsin sanırım :))
geçmiş olsun cucum...:26:
bende çok soğuk su içiyorum buzlu buzlu ..
inş hasta olmam:18::18:
kuzum sen menemenlık sosu nasıl yapıyon..:26:
ohhh ne güzelmiş arada camdan bakışırsınız:)))
aman bebişim dikkat et valla ben dersimi aldımmm
hasta olma minnakım dikkat et
valla ben yapmıyom kuzum annişim sağolsun ...
ama 2 yıl önce birlikte yapmıştık....
domates küp küp doğranıyo biberlerde doğranmıyoo
sonram annişim kaynatıyo onları tuz serpiyoo kaynar kaynar kavanozlara dolduruyoo vakumluyo kapakla işte o işi babam yapıyo....
kimisi yağda kavuruyo birazz ama annişim kavurmuyo süper oluyoo yerken kavuruyosun yağla
yok camdan cama görünmüyo ama öğle yemeklerinde buluşuyorduk Ramazan itibari ile ara verdik
O sos süper oluyo ya.. Annemle ablam toplu domates alıp yapıyorlar kavanoza koyuyorlar, ben çalıştığım için bana hazır halini yemek düşüyoBir kaç kavanozda bize yolluyorlar dolaba koyuyorum lazım oldukça kullanıyorum
Bu arada geçmiş olsun cucu
Soğuk su ve içecek zararlı ama soğuk içmezsem birşey anlamıyorum ben
içmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oyy annelerimiz sağ olsun dime minnakım benim annemde öle vakumluyoo
kız cücüm benim kocişim sigarayı bıraktı bilion mu artık içmiyos sigaraçok canımız çekerse nargile yakıoz bazı gecelerde o kadar ama ben kuzenlerden içen olursa bi fırt çekiom beleşçi oldum iice bu ara
ivit süper oluyoo domato soslarıı
Ayy sorma bebiş ya soğuk su zaten içiyomda soğuk suyun içine buz koyuncaaa anla iştee
Saol cnmcım gecti gitti ins.. Arada midem ağrıo ama bunada sükürrr
Aynen bebişim ya annişler sağolsun valla babamda sağolsun cünküm oda annişimle beraber yapıyo canlarım ya bi ton meyve suyu yapmış babammm herşeyin suyu mevcut bizdeekışın nasıl güzel gidio amaa sırf vitamin vallaa
Ayy süper haber bu darısı başımaaa zaten cok içmiyomda tam anlamıyla bıraksam ii olur bende beleşçi olmak istiyommm birer fırt
Ayy cücüm valla adam bırakıyom dedi bidada içmedi inşallah başlamaz bidaa sende gel beleşçi ol ben gibi daha tatlı valla ölee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?