- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.481
izin al git bence hazır eniştende evde yokken dertleşirsiniz azıcık..:26:
merhaba tatlım hoşgeldin
dün gece iyiydi tatlım bi arkadaşımız yamukluk yaptı biraz tadımız kaçtı ama olsun sonra o gitti biz rahat ettikbalık yedik tatlım köpte diil galata köprü altında sonram nargile içtik sonram güllüoğlunuhn meşhur karaköy şubesine gittik anfes tatlılar yedim çeşit çeşit
güzeldi anlıycan
hep ben mi beklicem sizi birazda siz bekleyin benü
günaydın tatlımmm
İzin verirler mi bilmiyorum yeniyim burda 5 aylık filan , verirler belki ama çekiniyorum şimdi..
Bir de yoğun bir işim yok ama olduğu zaman anında faturasını kesmem gereken sevkiyatlar oluyor, sorun olabilir..
sen bilirsin o zaman canım..
ama kafana takma.hepimizin evliliğinde oluyor böyle dönemler..rabbim huzur mutluluk versin hepimize..
Ablam.. Eniştemle araları çok kötüymüş, şimdiye kadar hiç haberimiz yokut.. Mutlu rolü yapıyormuş..
Ama telefonda doldu ağladı itiraf etti , boşanmayı bile düşünüyorum.. 3 çocuğum yüzünden duruyorum dedi..
Sinirlerim boşaldı, kimse bilmiyor henüz..
İşteyim bir de çıkıp gidesim var yanına ama onu bile yapamıyorum
Akşamı beklicem mecbur..
bekleriz tabee ne olcakki..
ayy canım çekti bak şimdi..ne tatlısı yedin
madamım ben bir tarif gördüm dün inanılmaz kolay resmini paylaşıcam şimdi beğenirsen sölee..
SELAM
NASILSINIZ CANLAR...
BUGÜN DURGUN BURASI CUCUM KALKMIŞ GELMİŞ
UYKUM VAR CUCUM
merhaba tatlım hoşgeldin
dün gece iyiydi tatlım bi arkadaşımız yamukluk yaptı biraz tadımız kaçtı ama olsun sonra o gitti biz rahat ettikbalık yedik tatlım köpte diil galata köprü altında sonram nargile içtik sonram güllüoğlunuhn meşhur karaköy şubesine gittik anfes tatlılar yedim çeşit çeşit
güzeldi anlıycan
hep ben mi beklicem sizi birazda siz bekleyin benü
günaydın tatlımmm
Ablam.. Eniştemle araları çok kötüymüş, şimdiye kadar hiç haberimiz yokut.. Mutlu rolü yapıyormuş..
Ama telefonda doldu ağladı itiraf etti , boşanmayı bile düşünüyorum.. 3 çocuğum yüzünden duruyorum dedi..
Sinirlerim boşaldı, kimse bilmiyor henüz..
İşteyim bir de çıkıp gidesim var yanına ama onu bile yapamıyorum
Akşamı beklicem mecbur..
ayy hiç sorma hurma şerbetli fıstıklı baklava yedim kız avucunu yala ama canın çekmesin şimdi bide saray sarması ohhh
kız anam bu neeeeeeeeene güzel görünüyor el yapımımı bu yoksa hazır pastanede filan mı satılıyo
ivit geldimmm bakındım kimsecikler yok markete gitiim bende ama puding aldım bisküvi aldım ama süt almayı unuttum yaöle kolay pasta yapcaktımm
neyse kociş gelirken alsın sütü yetişir zaten dondurucuda soğuturum biraz
gece gecmi uyudun bebişimmm
ivit geldimmm bakındım kimsecikler yok markete gitiim bende ama puding aldım bisküvi aldım ama süt almayı unuttum yaöle kolay pasta yapcaktımm
neyse kociş gelirken alsın sütü yetişir zaten dondurucuda soğuturum biraz
gece gecmi uyudun bebişimmm
aman öle yamuk yapan illa cıkar üç kişilik gruplarda bosver bebişimmm siz keyfinizi bozmamışsınız ohh afiyet bal olsunnn ayyy köprü altınamı gittiniz bayılıırm orayaa yanargile keyfide yapılmışşş ohh
ne tatlılar yidin bakımmm hımm canımızı cektirdinn simcikkk
ayy kıyamam ya cok zor bi durum tatlım ama o sekilde bi evlilikte ne kadar sağlıklı olur bilemedimm ....
ins herşey ablanın istediği gibi olur ins evlilikleri kurtulur ilk günki gibi askla bakarlar birbirlerine bebişşş
evet canım biraz geç yattım...
cumadan beri evde yokum cucum ya bu akşamda davetliyim..
ohh ne güzel yap yap kuzum bende çok severim mozaik pasta...
hoşgeldin minnak demek pasta yapacaktınn ama süt nerdeeee
valla hurma şerbetli fıstıklı baklava ile saray sarması o da fıstıklı hımmmm çekmesiin canın
kız Allah iiliğini versin hurmamıymışş oayy çok severim hemen yapmalıyımmmmmm
hosbuldum kuzucum....
valla sorma bebiş ya oruç başıma vurdu sanırsam gereksiz ne varsa almışım ama lazımlı olanı unuttumm :44:
neyse kocişkom imdadıma yetişirrr ins ....
vallaha cektii ne yalannnafiyet olsun minnakımaa ya
akşama kayınvalidenmisiniz yemeğe bebişş ne var yimekte bakım bakımm
öle oluyo valla tatlım ya aççen herbişeyi alıyosun o yüzden markete iftardan sonra gidiceksin
evet tatlım akşama kayınvalidemdeyiz yine bilmiyorum valla şimdi izinli bide döktürmüştür yine evde ya ohhh
istanbula gelince götürürüm seni kız ben oralara
ben sana dedim demi şaşıracaksın diye..kız Allah iiliğini versin hurmamıymışş oayy çok severim hemen yapmalıyımmmmmm
amanın ne kolaymışşş hele hele...
hurmayı ayıklıyosun cekirdeklerinden sonram beyaz çikolaya bittere buluyosun okadannn ay süper güzel ve kolaymış bebişş saol tarif içinnn
hurmada lokum gibidirrr hüpletirizzz
ohh sefan olsun bebişşş valla bende hergün ne yemek yapcam diye aklımı yiyoyomm:44:
bugün yemek derdim yok cok sükürr et köfte var dünden pilav var corba var bi tek domatesli biberli sos yapcam yanınaa okadarrr....
bide mozaik pastaa
ayyy bende cok severimm valla bebişş
ben sana dedim demi şaşıracaksın diye..
afiyet olsun kuzum yap tabi..
evet çok kolay canım..
ama içine çekirdeğini çıkardıktan sonra kırık badem koymuş istersen koymayada bilirsin..
sorma ya cucum bende her gittiğim yerden tarif alıyorum davet vericem ne yapsam diye düşünüyorum..
hım yok ben koymam kırık badem böle lokum gibi daha güzell bence....
davet vermek zor valla bebişkom yaa önceden zeytinyağlılarını yap ana yemek aynı gün yaparsın tatlınıda önceki gece yap bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?