bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

izin al git bence hazır eniştende evde yokken dertleşirsiniz azıcık..:26:

İzin verirler mi bilmiyorum yeniyim burda 5 aylık filan , verirler belki ama çekiniyorum şimdi..

Bir de yoğun bir işim yok ama olduğu zaman anında faturasını kesmem gereken sevkiyatlar oluyor, sorun olabilir..

bekleriz tabee ne olcakki..
ayy canım çekti bak şimdi..ne tatlısı yedin
madamım ben bir tarif gördüm dün inanılmaz kolay resmini paylaşıcam şimdi beğenirsen sölee..

İzin verirler mi bilmiyorum yeniyim burda 5 aylık filan , verirler belki ama çekiniyorum şimdi..

Bir de yoğun bir işim yok ama olduğu zaman anında faturasını kesmem gereken sevkiyatlar oluyor, sorun olabilir..

sen bilirsin o zaman canım..
ama kafana takma.hepimizin evliliğinde oluyor böyle dönemler..rabbim huzur mutluluk versin hepimize..

hımm üzücü bir durum rabbim yardımcıları olsun sende üzülme önemli olan evlilikte mutlu ve huzurlu olmak belki düzelirler inşallah dua edelim tatlım
ayy hiç sorma hurma şerbetli fıstıklı baklava yedim kız avucunu yala ama canın çekmesin şimdi bide saray sarması ohhh
bekleriz tabee ne olcakki..
ayy canım çekti bak şimdi..ne tatlısı yedin
madamım ben bir tarif gördüm dün inanılmaz kolay resmini paylaşıcam şimdi beğenirsen sölee..

kız anam bu neeeeeeeeene güzel görünüyor el yapımımı bu yoksa hazır pastanede filan mı satılıyo

SELAM
NASILSINIZ CANLAR...
BUGÜN DURGUN BURASI CUCUM KALKMIŞ GELMİŞ
UYKUM VAR CUCUM

ivit geldimmm bakındım kimsecikler yok markete gitiim bende ama puding aldım bisküvi aldım ama süt almayı unuttum ya öle kolay pasta yapcaktımm
neyse kociş gelirken alsın sütü yetişir zaten dondurucuda soğuturum biraz
gece gecmi uyudun bebişimmm

aman öle yamuk yapan illa cıkar üç kişilik gruplarda bosver bebişimmm siz keyfinizi bozmamışsınız ohh afiyet bal olsunnn ayyy köprü altınamı gittiniz bayılıırm orayaa yanargile keyfide yapılmışşş ohh
ne tatlılar yidin bakımmm hımm canımızı cektirdinn simcikkk

ayy kıyamam ya cok zor bi durum tatlım ama o sekilde bi evlilikte ne kadar sağlıklı olur bilemedimm ....
ins herşey ablanın istediği gibi olur ins evlilikleri kurtulur ilk günki gibi askla bakarlar birbirlerine bebişşş

ayy nasıl canım çekti..

madamım inanılmaz kolay bir tarif..hemen aşamalarını aktarıyorum inanamıcaksın..

evet canım biraz geç yattım...
cumadan beri evde yokum cucum ya bu akşamda davetliyim..
ohh ne güzel yap yap kuzum bende çok severim mozaik pasta...

hoşgeldin minnak demek pasta yapacaktınn ama süt nerdeeee
valla hurma şerbetli fıstıklı baklava ile saray sarması o da fıstıklı hımmmm çekmesiin canın
kız Allah iiliğini versin hurmamıymışş o ayy çok severim hemen yapmalıyımmmmmm

evet canım biraz geç yattım...
cumadan beri evde yokum cucum ya bu akşamda davetliyim..
ohh ne güzel yap yap kuzum bende çok severim mozaik pasta...

ohh sefan olsun bebişşş valla bende hergün ne yemek yapcam diye aklımı yiyoyomm:44:
bugün yemek derdim yok cok sükürr et köfte var dünden pilav var corba var bi tek domatesli biberli sos yapcam yanınaa okadarrr....
bide mozaik pastaa
ayyy bende cok severimm valla bebişş

hosbuldum kuzucum....
valla sorma bebiş ya oruç başıma vurdu sanırsam gereksiz ne varsa almışım ama lazımlı olanı unuttumm :44:
neyse kocişkom imdadıma yetişirrr ins ....
vallaha cektii ne yalannn afiyet olsun minnakımaa ya
akşama kayınvalidenmisiniz yemeğe bebişş ne var yimekte bakım bakımm

öle oluyo valla tatlım ya aççen herbişeyi alıyosun o yüzden markete iftardan sonra gidiceksin
evet tatlım akşama kayınvalidemdeyiz yine bilmiyorum valla şimdi izinli bide döktürmüştür yine evde ya ohhh
istanbula gelince götürürüm seni kız ben oralara

öle bebişim ama iftar gec olunca markete gitmek zor gelioo....
ayy döktürmüştürrr kuzum valla anniş
ayy tımam minnakım gideriz tabii bebişkomm

kız Allah iiliğini versin hurmamıymışş o ayy çok severim hemen yapmalıyımmmmmm
ben sana dedim demi şaşıracaksın diye..
afiyet olsun kuzum yap tabi..

evet çok kolay canım..
ama içine çekirdeğini çıkardıktan sonra kırık badem koymuş istersen koymayada bilirsin..

sorma ya cucum bende her gittiğim yerden tarif alıyorum davet vericem ne yapsam diye düşünüyorum..

ben sana dedim demi şaşıracaksın diye..
afiyet olsun kuzum yap tabi..

evet çok kolay canım..
ama içine çekirdeğini çıkardıktan sonra kırık badem koymuş istersen koymayada bilirsin..

sorma ya cucum bende her gittiğim yerden tarif alıyorum davet vericem ne yapsam diye düşünüyorum..

hım yok ben koymam kırık badem böle lokum gibi daha güzell bence....
davet vermek zor valla bebişkom yaa önceden zeytinyağlılarını yap ana yemek aynı gün yaparsın tatlınıda önceki gece yap bencee

hım yok ben koymam kırık badem böle lokum gibi daha güzell bence....
davet vermek zor valla bebişkom yaa önceden zeytinyağlılarını yap ana yemek aynı gün yaparsın tatlınıda önceki gece yap bencee

öyle yaparım evet kuzum kayınvalidem yardım eder artık..
havalar nasıl sıcakmı...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…