- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.541
günaydın kızanlar haydi uyanın sabahlar oldu beaaaaa
Günaydınbi uyutmadınız
kalk kalk sabah oldu...
başın nasıl oldu.
5 dk. daha uyusaydım yaa
Daha iyiyim teşekkür ederim ama uykusuzluk yine hat safhada..
Sizler neler yaptınız , nasılsınız ?
yok yok kalk ..
sahura kadar oturuyomusun kader..ondan uykusuz olabilirsin baş ağrında uykusuzluktan sanırım..:26:
bende ramazanda hiç uykumu alamıyorum yaa
cuma gününden beri davetliyiz hiç evde yemedik bugünde davetliyiz..
günaydın...
madammmm
nasılsın tatlışım...
Günaydınbi uyutmadınız
Eh madem ısrar ediyorsun kalkayım bari
Normalde oturmuyordum ama iftara gidince geç dönüyoruz, mesela dün eve 12 buçuk gibi geldik biraz dinlen bi tv ye bak saat 1 oldu.. bende yatarsam kalkamam diye bekledim..
2 de birşeyler hazırladım.. 3 te yedik.. 3 buçukta yattım :26:
Evet Ramazanda uyku düzenim bozuldu, ondan galiba bu yorgunluk ve uykusuzluktan doğan halsizlik..
Bizde bu hafta hiç evde iftar yapmadık hep davetliydik.. Bugün eve gideceğiz inşallah, erkenden uyumayı planlıyorum.. ama o plan genelde tutmuyo niyeyseCuma , cumartesi iftara gideceğiz Pazar annemleri ben alacağım iftara..
iyiyim tontişimm kendimi çoook mutlu hisseidyorum niyeyse
sen nassın tatlım ne var ne yok
uykucu uyan haydii sen işe gitmiyomusun kız
uykucu uyan haydii sen işe gitmiyomusun kız
bende kalkamıcamı bile bile yatıyorum 2 saat 2 saatdir diyerek..
geçe 10 kere arıyorlar anca kalkıyorum..
git yat bencede dinlenirsin azcık ..
nedense ben iftardan önce uyursam çok dinç oluyorum o kadar iyi geliyo ki o uyku bana..
bende eve gidice aynı senin gibi yapmayı planlıyorum 1 saat uyusam yeterli sonra başka işlerim var..
bende kalkamıcamı bile bile yatıyorum 2 saat 2 saatdir diyerek..
Geçe 10 kere arıyorlar anca kalkıyorum..
Git yat bencede dinlenirsin azcık ..
Nedense ben iftardan önce uyursam çok dinç oluyorum o kadar iyi geliyo ki o uyku bana..
Bende eve gidice aynı senin gibi yapmayı planlıyorum 1 saat uyusam yeterli sonra başka işlerim var..
ohh ohh ne güzel hep böyle ol inşallah kuzum..
Bende iyiyim madamım dün gezdim geldim iftara zor yetiştim 10dk kalmıştı ezanın okunmasına..
işteyim zaten ama ayakta uyuyorum
Ben tekim aslında ama yine rahat olamıyorum..yan odam mescid herkes ramazan dolayısı ile sersem.. Orada uyukluyorlar biraz..
Bende deneyeyim dedim yok bana rahatlık vermediler.. Normalde kimse aramaz gelmez.. Gittim yatmaya, kapıyı da kilitledim geçen
Bi kere telefonum çaldı onu hallettim bi daha döndüm , sonra pazarlamacılardan biri geldi.. Duydum kalktım daha da gitmedim
Bugün sabahtan pazarlık yaptım eşime, eve gider gitmez uyuyacam diyeBakalım
bende hep böyle derim sonra uyuyamam ..
Eki Görüntüle 477809 Eki Görüntüle 477810
kızlar sonunda hediyeme ulaştım.. Eşimin doğumgünü için uzun zamandır hediye bakıyordum da..
şey diyecektim..
Bu tek yeterli mi ? Başka birşeyler de eklemeli miyim ?
Bide kocaman öpersin bide mum pasta haydeeeeeeeeeeeee yeterlidir bence çokta güzel olmuş hediyen
tamamTeşekkür ederim..
Ben ilk kez böyle bi hediye alıyorum eşime.. Kazak gömlek almıştım hep
çok güzel düşünmüşsün bende en son kocaman bi jip aldım ama uzaktan kumandalıBenim ferrarim var eşimin range rover ı
ne güzelIlgi alanlarınız aynı
Bende oyun oynamayı çok severim.. Ama eşim sevmezdi benden ona da bulaştı aynı oyunları telefonlarımıza yükledik yarışalım diye ama yok yok benim küçük yeğenim eşimden daha iyi oyundaHiç alakası yok öyle şeylerle ama bari bana doğum günümde başka şeyler yerine playstation alsa
biz aldık sonunda ps dayanamadık telefonlarımızada oyunlarımızı yükledik bizdede eşim çok iyi bilir ve anlar sonra ben bakarım beğendiklerimi hemen kendi telefonumada isterim şuanki favorim okey plus facebook üzerinden oynanan
facebook demeyin bana
Birçok oyunda rekor yapmıştım hep arkadaşlarım arasında birinciliklerim vardı..
şirketin bilgisayarcıları gelip face vb. Siteleri engelleyince ayazda kaldımHerkes beni geçmiş çok acıklı dimi
Valla çok sinir olmuştum yine aklıma geldi şu hain domdom bilgisayarcılar..
Snracıma can sıkıntısından site ararken her yer engelliler arasındaydı, bi burayı buldumO zaman gördüm üye oldum buraya..
Iş yerlerinde sakıncalı böyle şeyler :))
bizimde herşey yasaklıdır bi tek tweeter var burda onunda dilinden ben anlamıyorum
Ama kk yı seviyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?