bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

5 dk. daha uyusaydım yaa

Daha iyiyim teşekkür ederim ama uykusuzluk yine hat safhada..

Sizler neler yaptınız , nasılsınız ?

yok yok kalk ..
sahura kadar oturuyomusun kader..ondan uykusuz olabilirsin baş ağrında uykusuzluktan sanırım..:26:
bende ramazanda hiç uykumu alamıyorum yaa
cuma gününden beri davetliyiz hiç evde yemedik bugünde davetliyiz..

Eh madem ısrar ediyorsun kalkayım bari

Normalde oturmuyordum ama iftara gidince geç dönüyoruz, mesela dün eve 12 buçuk gibi geldik biraz dinlen bi tv ye bak saat 1 oldu.. bende yatarsam kalkamam diye bekledim..

2 de birşeyler hazırladım.. 3 te yedik.. 3 buçukta yattım :26:

Evet Ramazanda uyku düzenim bozuldu, ondan galiba bu yorgunluk ve uykusuzluktan doğan halsizlik..

Bizde bu hafta hiç evde iftar yapmadık hep davetliydik.. Bugün eve gideceğiz inşallah, erkenden uyumayı planlıyorum.. ama o plan genelde tutmuyo niyeyse Cuma , cumartesi iftara gideceğiz Pazar annemleri ben alacağım iftara..

bende kalkamıcamı bile bile yatıyorum 2 saat 2 saatdir diyerek..
geçe 10 kere arıyorlar anca kalkıyorum..
git yat bencede dinlenirsin azcık ..
nedense ben iftardan önce uyursam çok dinç oluyorum o kadar iyi geliyo ki o uyku bana..
bende eve gidice aynı senin gibi yapmayı planlıyorum 1 saat uyusam yeterli sonra başka işlerim var..

iyiyim tontişimm kendimi çoook mutlu hisseidyorum niyeyse
sen nassın tatlım ne var ne yok

uykucu uyan haydii sen işe gitmiyomusun kız

ohh ohh ne güzel hep böyle ol inşallah kuzum..
bende iyiyim madamım dün gezdim geldim iftara zor yetiştim 10dk kalmıştı ezanın okunmasına..

uykucu uyan haydii sen işe gitmiyomusun kız

İşteyim zaten ama ayakta uyuyorum

Ben tekim aslında ama yine rahat olamıyorum..Yan odam mescid herkes Ramazan dolayısı ile sersem.. Orada uyukluyorlar biraz..

Bende deneyeyim dedim yok bana rahatlık vermediler.. Normalde kimse aramaz gelmez.. Gittim yatmaya, kapıyı da kilitledim geçen

Bi kere telefonum çaldı onu hallettim bi daha döndüm , sonra pazarlamacılardan biri geldi.. Duydum kalktım daha da gitmedim

Bugün sabahtan pazarlık yaptım eşime, eve gider gitmez uyuyacam diye Bakalım

Bende hep böyle derim sonra uyuyamam ..

Amin bebeişim hep beraber inşallah ii olalım
neler aldın bakalım gez gez anca tabi seni alışverişe gönderende kabahat
yok annem yok herkes uyur biz uyuyamayız biizm muhakkak işlerimiz çıkar

çok güzel düşünmüşsün bende en son kocaman bi jip aldım ama uzaktan kumandalı Benim ferrarim var eşimin range rover ı

Ne güzel ilgi alanlarınız aynı

Bende oyun oynamayı çok severim.. Ama eşim sevmezdi benden ona da bulaştı aynı oyunları telefonlarımıza yükledik yarışalım diye ama yok yok benim küçük yeğenim eşimden daha iyi oyunda Hiç alakası yok öyle şeylerle ama bari bana doğum günümde başka şeyler yerine playstation alsa

biz aldık sonunda ps dayanamadık telefonlarımızada oyunlarımızı yükledik bizdede eşim çok iyi bilir ve anlar sonra ben bakarım beğendiklerimi hemen kendi telefonumada isterim şuanki favorim okey plus facebook üzerinden oynanan

Facebook demeyin bana

Birçok oyunda rekor yapmıştım hep arkadaşlarım arasında birinciliklerim vardı..

Şirketin bilgisayarcıları gelip face vb. siteleri engelleyince ayazda kaldım herkes beni geçmiş çok acıklı dimi

Valla çok sinir olmuştum yine aklıma geldi şu hain domdom bilgisayarcılar..

Snracıma can sıkıntısından site ararken her yer engelliler arasındaydı, bi burayı buldum o zaman gördüm üye oldum buraya..

Iş yerlerinde sakıncalı böyle şeyler :))
bizimde herşey yasaklıdır bi tek tweeter var burda onunda dilinden ben anlamıyorum
Ama kk yı seviyorummmmm

Iş yerlerinde sakıncalı böyle şeyler :))
bizimde herşey yasaklıdır bi tek tweeter var burda onunda dilinden ben anlamıyorum
Ama kk yı seviyorummmmm

Bizde herşey yasaklı..

Şu hediyeyi bile evden sipariş ettim o yüzden , eşimden kaçıra kaçıra

Satış , oyun, sohbet içerikli tüm siteler.. Kk nasıl engellenmemiş hayret etmiştim

Bizim sekreter sağolsun bikini filan bakıyormuş internetten , müdür görmüş .. Ertesi gün bilgisyarcıları çağırmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…