- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #9.521
ayy evet aynen ondann yada böyle koyu yeşil istiyorummmm bendeeee
aşçaz evet hatta bugün kendime baya yğklendim yarın al gel arabayı diyeeebakalım sanah olsun nolcak görcezzzz
ivit bebiş ivit alalım eteklerimizi üfül üfül giyeriz valla
ins yarın arabanla gelirsin bebişim bize güzel haberler verirsin inss
inşallah tatlım inşallahhh
ben şimdik çıkıyorum tatlım kendine ii bak öpüldün
aaaaa filizgelmiş:) kaçak nerelerdesin sen
bende topike yazılanları okumaya çalışıyordum ne var ne yok diye
buralardayım canım yaz tatili falan işler de yoğun giremedim özledim sizleri
googjin hamile sanırım başka değişikli varmı cücümmm madamımmmm
hımm üzücü bir durum rabbim yardımcıları olsun sende üzülme önemli olan evlilikte mutlu ve huzurlu olmak belki düzelirler inşallah dua edelim tatlım
ayy kıyamam ya cok zor bi durum tatlım ama o sekilde bi evlilikte ne kadar sağlıklı olur bilemedimm ....
ins herşey ablanın istediği gibi olur ins evlilikleri kurtulur ilk günki gibi askla bakarlar birbirlerine bebişşş
Günaydın kızlar , ilginiz için teşekkür ederim.
Dün yerimde duramadım annemi aradım ablamın yanına gitsin diye annem kuran a gitmiş, ulaşamadık.
Sonra düşün düşün kafayı yiyecektim ablam halsizdi telefona bile cevap veremez oldu.
Sıkıla sıkıla izin aldım çıktım aceleyle gittim.
Durum düşündüğümden de ciddiymiş.. Eniştemin psikolojik sorunları varmış askerde bile hap veriyolarmış sakinleşsin diye.. Ablam tabi sonradan öğrenmiş..
Çok detaya girmek istemiyorum.. Babamda agresiftir benim, o yüzden eniştem ablamın çıkıp gidemeyeceğini düşünüp bu durumu kullanıyormuş..
Annem durumu kısmen biliyormuş, ben haksızlığa gelemem diye benden saklamışlar..
Ablamın canına tak etmiş ki bana itiraf etti dün..
Bende işyerinden izin alıp gittim , yoldayken aradım eşyalarını toparla söylemek istediğini yaz eve bırak .. Seni almaya geliyorum dedim.. Gittiğimde ablam hazırdı beni görünce ağladı sarıldı, aynanın üzerine veda sözleri yazmıştı..
Babamlardan çekiniyor diye kendi evime götürecektim ki annem aradı buraya gelin dedi, anneme gittik.. Ve göreceksin o tüm yaptıklarına pişman olacak, sen ne de olsa susuyorsun diye fırsat bilmiş demiştim..
Akşam eve gelmiş ablamı evde bulamayıp veda sözlerini okuyunca bütün bunları o yapmamış gibi aşkım neden gittin demez mi.. Şok olduk.. Ablam dedi sen demiyor muydun en ufak bir kavga da boşarım vs... İstediğini yapıyorum ben seni boşayacam dedi.. Eniştem olacak şahsiyetin paçaları tutuştu annemi istedi, annem onu sever kendi annesinden daha fazla iyilik ederdi.. Ama bu kez annemde yeter dedi sana hakkımı helal etmiyorum sen benim canımı yaktın, kızımı sana vermiyorum.. Madem hastasın önce tedavi olacaksın , eviniz de uzak sen o sinir anında kızıma birşey bile yapabilirsin.. Artık oraya da göndermiyorum tedavi olup bizim buralarda ev tutacaksın dedi..
Eniştem şoke oldu..
Ablama da demiştim herkes fedakarlığı hak etmez.. Geneli nankördür erkeklerin ( bkz: kk ) .. Sen alttan aldıkça o seni mecbur sandı.. Bu bir dönüm noktası sabret, herşey çok güzel olacak..
Öyle de oldu, beyefendi köydeki babasını arayıp evi satın ben semt değişecem demiş.. Suçlu olduğundan ablamın onu terk ettiğini söylememiş, çünkü o bile oğlunun sinirini bilirmiş ablamı çok severmiş..
Bakalım bekliyoruz, henüz tabi orası satılacak gibi değil ama kiraya versin gelsin o kira ile burada ödesin bize ne artık dedim.. Hayırlısı..
Ablamı ve yeğenlerimi daha fazla çıkmaza girmekten kurtarmış olmanın huzuruyla evime döndüm bende, eşime birşey çaktırmadım.. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz diyorum böyle örnekler göre göre.
ohhhhhhh bi ohh çektim valla aferim kız sana delikanlı kardeş senii
çok güzel yapmışsın böyle durumlarda birinin baskın olması gerek iyi yapmışsın ablanı o evden çıkarmakla ben inanıyorum bu olayın sonu güzel olacak enişende tedavisini olur herşey yoluna girer
rabbim herşeyin hayırlısını versin ne olacağımız hiç belli değil
Ablamda ohh yaptı vallaÇok şaşırdı 2 dakika da köpek gibi pişman.. Ben anneme nasıl geldim nasıl başardım , sağol dedi.. Eniştem özürler dilerken telefonda , biz birbirimize ' Çak ' yaptık
Delikanlı kardeş demişken aklıma şey geld.. Benim gerçek ismim de Kader , ama erkek kuzenlerimle büyüdüğümden beni de kendileri gibi görüp Kadir derlerdi
Bilemiyorum tanımadığım birine bile haksızlık yapılıyorsa susamazken öz bi öz ablamı yapılmış ve bunu ben çok geç duymuşken iyice gözüm döndüEnişteme de kallavi bi mesaj çektim çıtı çıkmıyo..
Evet tedavi olması ve annemlere yakın oturmaları şart.. Eskiden yakınlardı o zaman bi sorun yokmuş, tek gördü ablamı oralarda kendi rahatsızlıklarının sinirini ablamdan çıkarmaya çalışıyor budala..
Amin inşallah çok sağol..
kadir seniii
takdir ettim bende olsam aynısı yapardım valla
düzelecekler inşalla üzülme sen ama keşke yaşanmasaydı şimdi hep bi aklınız ablada olacak hep acabalarla neyse düzelir inşallahh
evet maalesef..
Ablamı aradım yine.. çok mutlu.. Bu dilden anlıyormuş bu mesajlarını görsen ilk gün ki gibi olmuş.. ' toprak olarak ayaklarına serpileyim dön ne olur aşkım ' diyormuşHemen yelkenleri suya indirme , şartlarını kabul etsin yerine getirsin ondan sonra.. Tamam dedi ablam , annemdeler şimdi çocuklarla mutlular...
Evett çok güzel olmuş ama çok dikkatli olun sakın yalnız bırakmayın hani filmlerde olur ya eve gelene kadar yelkenler fora olur bin pişmanlık olur ama eve girdikten sonra vay sen misin beni terkeden diye allah korusun tabi böyle şeyleri de hemen kanmasın sakın ablan da dikkat etsin
evet sordum ama sadece eşyalara zarar verdiği olmuş, aksi olsa ablama zarar verse mümkün değil dönmesi zaten..
Hem bize de annemlere de oldukça uzak, aksine eniştemin bile akrabası yok orda.. Yani ablam tek ve kendinin de tanıdığı yok tğm sinirini ondan çıkarmaya çalışıyor, aklınca ablamı çaresiz gördü..
Bende annemlere uzağım ama çok değil ve işyerimiz gereği.. Ve ben çalıştığım için annemlerin semtinde ev tutma şartını bu yüzden istedik.. Ne olur ne olmaz ve eskiden oraya yakınken hiç bi sorun yokmuş , ailemizden çekiniyor yani.. Ama uzak olunca ve genelde gece hani sokağa bile çıkamaz düşüncesi ile saçma sapan kavgalar çıkarıyormuş..
şimdi yine haber aldım akşam gelecekmiş annemlere, yüzleşecek ilk kez babamla.. Babamda benim gibi fransızdı çünkü konuya.. şartları kabul etmekten başka çaresi yok..
Ama ev babasının üzerine ve babası satmak istemiyor diye nasıl yapayım diyormuş.. Artık orasını da kendi aileisyle çözecek bize ne deim kendi kaşındı..
şuanki oturdukları ev kira mı niye illa ev satılıyo anlamadım yaw:26:
selam bacılarım...
kader kız senden korkulur hee..bende dün baktım çıkmışsın dedim izin aldı herhalde
aferim sana ablana sonuna kadar destek olmuşsun..
bazen kıymet bilmeleri için böyle yapmak gerekiyor demekki..
Rabbim huzur versin hakkında hayırlısı olsun ablanın..
Ev eniştemin babasına ait ama müteahhite verip bina yaptırılacak , 3 kardeş oldukları için herkese 1 er daire verilecekti..
Yıllardır öyle diyorlar ama icraat yok..
Şimdi iş ciddiye binince babası vermem müteahhite sattırmam vs. demiş sanırım.. Bende dedim o halde orayı kiraya versin burada ev tutsun.. Zaten siz oturuyordunuz.. Bakalım , akşam dananın kuyruğu kopacak
Korkma bendenÇok sessiz sakin biriyimdir aslında, hatta soru sorulmadan konuşmam samimi olduğum kişiler hariç
Ama tersim de çok pistir
Amin sağol cümlemize inşallah
selam bacılarım...
kader kız senden korkulur hee..bende dün baktım çıkmışsın dedim izin aldı herhalde
aferim sana ablana sonuna kadar destek olmuşsun..
bazen kıymet bilmeleri için böyle yapmak gerekiyor demekki..
Rabbim huzur versin hakkında hayırlısı olsun ablanın..
cucu kalkmadı galiba ...
benim nette sorun var gidip geliyor yazamıyorum doğru dürüst..
madamım naber bacım...
acayip uykum var..
saat 4 olsada gitsem..
bugünde sosyete pazarına gidicem bana 45dk uzaklıkta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?