bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

öle yap bebişim ...
yok canımcım cok sükür güzel havalar bi nefes aldık cok sükür
bursa nasıl

burasıda sıcak ama 2 akşamdan beri esiyo biraz..
çok şükür essin bunalıyoruz insan sıcaktan yemek yiyemiyor..

istanbul-ankara-bursa
yanıyoo yanıyoooo
ama esiyor bu sabah yağmur yağmış ben uyurken hiç farketmemişim işe maşallah biraz geliyorum da

istanbul-ankara-bursa
yanıyoo yanıyoooo
ama esiyor bu sabah yağmur yağmış ben uyurken hiç farketmemişim işe maşallah biraz geliyorum da

ivit sıcak ama valla yanmıyoz öle önceki günler gibi diil bebiş yaa rahat uyuyoruz biz suandada hic terlemiyom evimizde serin
ayy bi kaçgün önceki sıcaklardan sonra bu nur nimet valla kuzumm

bizde nem çok var cücücüüüüüümmmmmm sıcak olmasada yapış yapışsın yahu bakalım yağsada biraz rahatlasak
ivit sıcak ama valla yanmıyoz öle önceki günler gibi diil bebiş yaa rahat uyuyoruz biz suandada hic terlemiyom evimizde serin
ayy bi kaçgün önceki sıcaklardan sonra bu nur nimet valla kuzumm

off keşke arabayla gelseydim basar çıkardım şimdi beklemezdim 5 e kadar
off benim hala iş yerine gelmeye cesaretim yok cücüm yaaa nasıl olucak kocişim her akşam yarın arabayla git diyo ama sabah olunca ben vvazgeçiyorum
bakalım yarın cesaretimi toplamak istiyorum inşallah gelebilriim
oyy kıyamam ivit iş güc olmayıncada sıkılıo insan vakit gecmiyoo bebişş
benimde yemeğim falan var diye öle oturdum durdum bugün vakit gecmek bilmedii

ooo hade bakalımm git gezin biraz al cicileri kaynına kendine daha ne alıcan bi ton kıyafetin var yahuu
ben senden erken çıkıyorum madam..
45dk kaldı... A.V.M ye gidicem...

off keşke arabayla gelseydim basar çıkardım şimdi beklemezdim 5 e kadar
off benim hala iş yerine gelmeye cesaretim yok cücüm yaaa nasıl olucak kocişim her akşam yarın arabayla git diyo ama sabah olunca ben vvazgeçiyorum
bakalım yarın cesaretimi toplamak istiyorum inşallah gelebilriim
oyy kıyamam ivit iş güc olmayıncada sıkılıo insan vakit gecmiyoo bebişş
benimde yemeğim falan var diye öle oturdum durdum bugün vakit gecmek bilmedii

ooo hade bakalımm git gezin biraz al cicileri kaynına kendine daha ne alıcan bi ton kıyafetin var yahuu
ben senden erken çıkıyorum madam..
45dk kaldı... A.V.M ye gidicem...

canımcım yavş yavaş oturcak hersey öle hemencik cıkamazsın tabee ama bi cesaret bi bakmışsın işe gelmişsin bi annişe gidersin bi markete öle öle kapişşş minnakım

kız ne bayramlığı kaç yaşına geldinn hergün almıyomusun zaten ciciler kendine

aaa kocişim bana her bayram illa bişiy alır yok kuzum ya ihtiyac bitmiyokiii almanın sonu yok valla....
sandalet almak istiyom söle güzel etekle falanda giyilebilen bişiy uzun elbise etekle hos oluyooo

evettttttttttttt sandalett bende istiyorummmmm bide uzun etek istiyorum çok moda herkeste görüyorum özendirik oldum hiç eteğim yok yahu
off kociş yanımdayken heryere gidiyorum ama o yokken gidemiyorum illa biri mi oturcak hep yanımda yawww

bende bende herkeste göre göre deli oldum söle güzel bi sandalet bide saks mavisi etek alıcammcok hos duruyoo elbisem var eteğimde var 1 tane ama mavi istiyommm üstüne beyaz badyle hos olur
simcilik bende öleyi kimse olmadan gidemem gibi gelio güven verioo ama aşıcaz bunları ben inanıyom

ayy evet aynen ondann yada böyle koyu yeşil istiyorummmm bendeeee
aşçaz evet hatta bugün kendime baya yğklendim yarın al gel arabayı diyeeebakalım sanah olsun nolcak görcezzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…