bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızçelerimm selamm
berroşummmm hemen sana kocamın taktığı isimle atomlarımı paylaşayımm müthiş oldu bayıla bayıla yedik hep beraber

cücümm dün yarım kaldı konuşmamız lcw nin taksit yaptığı kart world benimkiisi vakıfbank world kart
bu arada herkese tavsiye ederim bu basit tatlıyı yapın yiyin atoom karıncaaaaaa

heee bide bugün arabamla bi başıma işe geldim artık iice alıştım yanii fizana giderim çok rahatladım anlatamam

günaydın...
çok sevindim canım beğenmene...
abur cubur sevenler için çok güzel...bende hergün yiyorum

ohh maşallah artık usta şöför oldun sen madamım..
aferin sana..

günaydın tontişimm valla çok lezzetliydi tatlım senin gibi baldı ball
darısı saana olsun fıstığım sende usta bi şöför olabilirsin
günaydın...
çok sevindim canım beğenmene...
abur cubur sevenler için çok güzel...bende hergün yiyorum

ohh maşallah artık usta şöför oldun sen madamım..
aferin sana..

günaydın tontişimm valla çok lezzetliydi tatlım senin gibi baldı ball
darısı saana olsun fıstığım sende usta bi şöför olabilirsin

olabilirim ama buna kocam müsade etmez..
korkuyorum seni artık göremem diyor...

heee anladım sen arabayı alıp alıp kaççan olmaz öleeeeeeeee bak bana yapıyormuyum hiç öle şeyler

evet ondan korkuyor canım...
ama eli mahkum araba alınca mecbur vericek isterse vermesin kaçırırım..

madamım atom karınca böyle çaya misafir geldiğinde güzel olurmu tabakta..:26:

Yani olur ama gelecek misafire bağlı böyle genç çılgın misafirse olur ama yaşlı teyzeler filansa yiyemezler dişleri yetmeyebilir biraz genç işi çünkü bu atomcuklar
evet ondan korkuyor canım...
Ama eli mahkum araba alınca mecbur vericek isterse vermesin kaçırırım..

Madamım atom karınca böyle çaya misafir geldiğinde güzel olurmu tabakta..:26:

Yani olur ama gelecek misafire bağlı böyle genç çılgın misafirse olur ama yaşlı teyzeler filansa yiyemezler dişleri yetmeyebilir biraz genç işi çünkü bu atomcuklar

yok yok gençler kuzum böyle yeniliklere açıklar hep...
hele bi arkadaşım varki bayılır yaptığım herşeye...20-30 yaş aralığı arkadaşlar sadece biri 35
o zaman görsellik olarak harika atamlardan yapayım güzel gözükür...

Heee o zaman yap tabi bebişimm fıstık gibi olur hemde

cucum gelemdi uyuyo herhalde...

bugün aysunumla konuştum..eymen bebeğimiz 2,5 aylık olmuş bile

Evet maşallah çok tatlı bir oğlu var bende facebooktan takip ediyorum mesela dün de morçilekin kızı oldu oldu,zuyalin de kızı var eskilerden sadece biz kaldık yani tatlım anlıycann topikin müdavimleri
cucum gelemdi uyuyo herhalde...

Bugün aysunumla konuştum..eymen bebeğimiz 2,5 aylık olmuş bile

Evet maşallah çok tatlı bir oğlu var bende facebooktan takip ediyorum mesela dün de morçilekin kızı oldu oldu,zuyalin de kızı var eskilerden sadece biz kaldık yani tatlım anlıycann topikin müdavimleri

valla biz kaldık sadece madamım...
zamanımızı bekliyoruz bizde rabbim zamanı gelince vericek meleklerimizi...

miraba bebişim
ayy ni güzel olmuş öle atom karıncalar
aaa bende yok o karttan kuzucum napak hayırlısı
vay be kuzuma bak attın o stresi üstünden simdii her bi yere gidersin maşallah benim bebüşümee

HOŞGELDİN TATLIMM
AAAAA GİDİYOMUSUNUZ HAFTASONU SİZ URFAYA DİME BAYRAMDADA GELMEZSİNİZ ARTIK VAY BEEE GEZ SEN GEZZZ MAŞALLAHH OFF BENDE ÇOK SIKILDIM ARTIK ŞU EYLÜL GELEDE BENDE İZNE ÇIKSAM YAA VALLA NASIL KISKANDIM ŞUAN SENİ CÜCÜM BENİM YERİMEDE GEZ BOL BOL TATLIM ARABAYLAMI GİTÇEKSİNİZ OTBÜSLEMİ
BU ARADA HAKKATENE USTALIK KALFAMI KOCİŞ VERCEK YAKINDIR İNANIYORUMMMMM BUGÜN YİE KOCAMAN Bİ AFERİN ALDIM KOCİŞTENN

AYY CÜCÜM BENİM YAA BOL BOL DİNLEN EĞLEN GERÇİ BUNA ŞÜPHE YOK BİZ NERDE EĞLENCE ORDA :))
VALLA ARABAYA TEK BAŞINA HAKİM OLMAK GİBİSİ YOKMUŞ İNSANLARI ŞİMDİ DAHA İİ ANLIYORUM VALLA SABAH ÖNCE Bİ KADIKÖY YAPTIM TARFİKLERİN İÇİNE GİRDİM GİRDİM ÇIKTIM ZATE KÖPRÜ TRAFİĞİ YETERDE ARTAR BİLEM HELE BU SABAH TRAFİK BİZİM KAPIDAN BAŞLAMIŞTI MÜBAREK AMA ÇOK ZEVKLİ ÇOKKK HEMEN BAŞLA SENDE KÖYDE BİRAZ KULLAN BENDE BAYA YAPMIŞTIM ÖLE İİ OLUYORRR
EYLÜLÜN 10 UNDA ÇIKARIZ HERHALDE Bİ AKSİLİK OLMAZ İSE MİNNAK

SENİN BÖRÜLCE EVLİMİ MİNNAK YAŞI KAÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…