bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bebüş ben daha yeni gördüm mail atmışsın bana ...
kız o ne güzellik öle halasııı etipuf gibii bayıldım yaa
tam prenses tam yemelikk cok seker cok halası benim içinde yii o tombilik bacaklarınııı
dur bende sana atıyım bizim minnoşun yeni resimlerinden en son köydekilerden bizimkide cok bıcırık ya...
annem dioo düğün fotoları var annesi babası bide ben yanlarında onu alıyo diyooo anne baba hala diomuşş bide bi sevinioo dioo bi gülücüklerr ölürsün dioo
hımm bu arada yengoşum işe başladı ya bizim minnaka annişim bakıoo köyde bayramda gidip alcaklarrr cok özlemişş ama annesiyle babasıı

Ayy evet yaa benim yeğenimin otur ye bacaklarını süper oldu yaa maşallah fıstıkıma :))
gönder bakim sende sizin cadıyı o da ayrıbi güzellik
demek anne çalışıyoo özlemiştir tabi yyaa özlenmez mi evlat hiç

aynen ya tam yemelik bunlar valla....
tımam bebişim yolluyomm şimcikk

ayy ayy çok uykum var yaa...
Tamam hemen bakıyorum canım..

uykusuzmu kaldın bebişş eee bu koşturmacaya yine ii dayanıyon bebüş
tımam bak bakalım bizim bıldırcına

evet ya çok tempolu bir ramazan...
ama çook güzel..
koçişim benden kaçıyo sen çok geziyorsun ben dayanamıyorum diyor.

evet ya çok tempolu bir ramazan...
ama çook güzel..
koçişim benden kaçıyo sen çok geziyorsun ben dayanamıyorum diyor.

bebüş valla bu tempoya kim olsa dayanmaz biraz molaa
ben hayatta okadar kosturmacaya dayanamam hem iş hem iftardan iftara bide doğal olarak sen davet ver maşallah kız sana

bebüş valla bu tempoya kim olsa dayanmaz biraz molaa
ben hayatta okadar kosturmacaya dayanamam hem iş hem iftardan iftara bide doğal olarak sen davet ver maşallah kız sana

cucum pazar annemleri aldım 16 kişi pazartesi arkadaşlarımı aldım 15 kişiydi galiba..
salı davetteydik dün ablama davetliydik bugün dışarda yarın arkadaşıma davetliyim cumartesi 7kişi alıcam yemeğe pazar günüde 2 kişi alıcam..
kız harbiden heee ben nasıl dayanıyorum ..

Ayyy cüücüm kuzum ben lcw internetten bi sürü şey aldım dalmışım resmen şimdide çıkış vaktim geldi arabayla gidicem ya biraz erken çıkim dedim trafiğe kalmadan çok öptüm yarın görüşürüz inşallah

tamam bebişimm ohh ii yaptın niler aldınn yarın konusuruz bebüşümm cok öptüm ....
bas gazaaa kuzum
Allaha emanet ol bebüşşş

ben dün kendime bişeyler aldım..
eşim beni gördü ağzı bir karış açıldı manken gibi olmuşsun dedi

Vaaaavvv neler aldın bakimmm ee zaten güzel kızsın vesselam tabiki ağzı açılcak kocişinin :))))
bende lcw den 5 parça sipariş ettim bakalım ne zamna gelcekler ıvır zıvır aldım öle
ben dün kendime bişeyler aldım..
Eşim beni gördü ağzı bir karış açıldı manken gibi olmuşsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…