bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

merhaba kızlarrr....kızımdan dolayı giremiyorum nete...tüm günümü alıyo yavum....çok yoruluyorum...akşam kızım uyur uyumaz bende yatıyorum başka türlü dinlenme şansım yok...sizleri merak ediyo özlüyorum...kızım 3 ay 10 günlük oldu teyzeleri....öpüyoruz sizleri.....

günaydın madamım valla berre'ni görsen bitik durumda..
cuma arkadaşa davetliydik sahura kadar oturduk saat 4:00de yattım 8:00 kalktım işe gittim akşam üzeri eve geldim koştur koştur yemek hazırladım misafirlerim geldi yemeğe 7 kişi iftar ettik sahurda ettik saat 5:00 kadar oturdular onlar gitti ben yattım öğlende kalktık akşama tekrar misafirim vardı onlarda gece 4:00 de gitti bende 4 saat uyudum şimdi işteyim...

sen nediyon..

kızım sen sıyırdın mı derdin ne bu kadar ağırlıyosun misafir kendini çok zorlamışsın sanada yazık günah bee sanada ama büyükte sevap almışsındır keşke sahura kadar oturtmasaydın insanları onlarda ayıp etmişler o kadar oturulmazki canımmm
ne kadar çok arkadaşın var ayrıca maşallahh maşallahh:))
bende ne ediyim çok üşüyorujm şuan klimayı kapattım vala kim pişerse pişsin umrumda değil
bende cumartesi kadıköydeydim etelk aldım 2 tane 2 de blüz aldım sandalet bulamadım
akşamına ablama gittik iftara dün akşam da annemdeydik bu hafta baya tembeldim anlıycann

valla Allah kabul etsin bitti ağırlayacaklarım madamım..
bu hafta temizlik haftası benim için birde misafirliğe davetliyim bi kaç yere..
ohh güle güle kullan aldıklarını kaça aldın bakam fiyat belirt..
madamım ben o atomları her gelene yapıyom hee
bayılıyolar...

e yeter artık zaten bayram geldi temizlik vakti şimdi :))
valla etekler 10ar lira bluzünde biri 7 diğeri 10 liraa yani toplam 37 liraya kapadım işi
banada herkes soruyo atomun traifinii

e yeter artık zaten bayram geldi temizlik vakti şimdi :))
valla etekler 10ar lira bluzünde biri 7 diğeri 10 liraa yani toplam 37 liraya kapadım işi
banada herkes soruyo atomun traifinii

ohh maşallah aferim sana ucuz bulmuşun..onlarımı giycen bakem..
ver ver herkese ver herkes bu lezzeti tatmalı madamım..
madamım bi arkadaşım var rahim filmi çekilecek 2 seneden beri bekliyormuş korkuda bende senin yerden bahsettim biraz cesaret verdim. arkadaş gitti çekildi geldi..
dua ediyo şimdi ben baştan sana niye söylemedim diye 5 dk sürmedi dedi..
dua etti bende sana ettim kuzum..

Son düzenleme:
ayyy çok sevindim tatlımmm arkadaşın adına dediğim gibiymiş dimeee sende anlıycaksın yakında inşallah korkulcak bişeyin olmadığını )) arkadaşın istanbuldamı oturuyor
sen ne zaman geliyon bebişim de bakim bana
valla bayramlık niyetiyle almadım çünkü hiç sevmem bayramda yeni bişi giymeyi ben çocukluğumdan beri böyle garip bi huy benimkisi ama bayramdan sonra hatta bugün yarın giderim

Son düzenleme:

yok canım aynı yerde oturuyoruz..
burdan oraya geldi çekildi döndü
inşallah canım bende kurban bayramından sonra geliirm herhalde
ayy en güzel bi huy yaa keşke benimde öyle huyum olsa..

hani ramzandan sonra geliyodun noldu gene kurbana erteledin heeee
ama yinede sen bilirsin tabi geç olsun güç olmasın minnak
valla öle yaa benim çocukluğumdan kalan bişi annem yeni bayramlık ayakkabı alırdı zorla giydirirdi ben merdivenden elime toz alıp hep üstüne sürerdim eski gözüksün diye parlak şeylere karşı alerjim var
yok canım aynı yerde oturuyoruz..
burdan oraya geldi çekildi döndü
inşallah canım bende kurban bayramından sonra geliirm herhalde
ayy en güzel bi huy yaa keşke benimde öyle huyum olsa..

kızım sende çocukluktan afacanlık varmış...
ama onlarda bayramda güzel be madamım herkes şıkır şıkır.. herkes günlük kıyafet giyse nerden anlıcaz bayram olduğunu..

ayyy ne bilem berroşum yaa valla hiç mi içinden gelmez insanın gelmiyo vallaAllahtan eşimde benim gibi ilk sabah mesela kayınvalideme gidiyoruz eşim camiye giderken beni oraya bırakır nerdeyse eşofmanla gidicez ama hadi ayıp olmasın diye giyiniveriyoruz yine ne alaka diyceksin ama sanki böyle yeni giyinenelere heleki bayramlarda görgüsüzlük gibi geliyo yani ben utanıyom ki alakası yok böyle bişiyle ama gelde içime anlat bunu
kızım sende çocukluktan afacanlık varmış...
ama onlarda bayramda güzel be madamım herkes şıkır şıkır.. herkes günlük kıyafet giyse nerden anlıcaz bayram olduğunu..

aslında diyorum ya para harcamamak için böyle bir huyum olmasını isterdim...
sen her halinle güzelsin..

oyy kocaaman olmuştur maşallah ne güzel güle güle büyüt bebeğini tatlım
ben hsg yi çektirdim canım herşey güzel tüpler açık hayırlısı artık saldım çayıra ben
kızım iyi teyzesi büyüyo ama beni bitiriyo şebek:) çok yorgun ve uykusuzum....ama onun her gün büyüdüğünü görmek çooookkk güzelll.. senin hsg işin ne oldu?

hehhe ama ben para harcamıyorum demedimki sadece bayramda yeni giyinemiyorum oooo normal günlere bakarsak ha bire alıyoruz bişieler ama tabi çok harcamamamk gerek kıyafet için
aslında diyorum ya para harcamamak için böyle bir huyum olmasını isterdim...
sen her halinle güzelsin..

uff bende ne yapıcam bilmiyoruym madamım
kendime engel olamıyorum bi görsen..şimdi kayra indirime girmiş içim gidiyo alasım var ama aldım bi tane kendimi frenlemeye çalışıyorum..
ama bayramda herşeyiyle alırsan fazla tutuyor normalde hepsini beraber almadığım için gözüme batmıyor demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…