bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Neyden korkuyon neyden smear mi Güldürme kızım beni hayatımda gördüğüm en bebek işlem bu

ee bende bebeyim..
ya böyle açıyolar ya korkuyom...
madamım biz minik bi araba aldık ayağımızı yerden kessin diye
ben beğenmedim ama koçiş tekrar para biriktirip yükseltiriz dedi..

Ayyyy gerçekten mi çok sevindim bebeğimmmm güle güle kullanın inşallah kazasız belasız tatlımm neden beğenmedin markası ne valla araba ayağını yerden kesiyosa süper bence istediğin her yere götürüyo seni daha ne olsun kaça aldınız ne model de bakimmm ne renk benzinlimi tüplümü valla kocişte benimkine yarın tüp taktırcak benzin çok pahalıgezemiom doya doya
ee bende bebeyim..
Ya böyle açıyolar ya korkuyom...
Madamım biz minik bi araba aldık ayağımızı yerden kessin diye
Ben beğenmedim ama koçiş tekrar para biriktirip yükseltiriz dedi..

valla arabasızlık çok zor madamım yaa..işte 8.000den 7.600 felan geldi sanırım ..
eşimde diyo hani biraz ben bunda acemiliğimi atayım sonra yükselticem diyor..
eşimin ehliyeti var ama arabası olmadığı için kimseden almazdı emanet diye..
uno araba madamım tüplü madamım rahat rahat gezeriz..

Ooo uno demek valla beğenirim unoyu birazda temizini bulduysanız süper tüplü olması çok ii güle güle kullanın bol bol gezinn tontişim

Ooo uno demek valla beğenirim unoyu birazda temizini bulduysanız süper tüplü olması çok ii güle güle kullanın bol bol gezinn tontişim

sağol kuzum Allah razı olsun...
şimdilik onunlayız temiz temiz hiç vuruğu felan yok maşallah adamda güzel bakmış...
kazasız belasız inşallah..
seninde gaz takılınca arabana evde durmazsın madamım..

Valla hee şimdi bile durmuyom ya gene arabayla geldim bugün yarın tatil ya daha erkenden başlatayım dedim tatilimi arabayla gelince 4 te çıkıyorum da arkadaşları da topluyom kız kıza gidiyoss
hadi sende öğren artıkkk bunda balımm

ay ne güzel..kız kıza geziyosunuz hee..
ya bende bakalım istiyorumda koçiş diyoki hayatımın hatası olur sana ehliyet almak diyor..
beni bulamamaktan korkuyor..

naber kızlar nasılsınız
bana yine yollar göründü pazartesi yiğenim olcak 1 hafta abimde kalırım, sonra kaynımın oğlu olcak her yer bebek bu yıl
yazamazsam merak etmeyim

kız bağa bakk çekerim kulağını haaaaaaaaaaaa
günaydın tontişimmmm nassın nasıl geçti haftasonun

günaydın madamım...
hadi ordan nanik...
valla çok güzel ve yorucu bir hafta sonu geçirdim..
köye gittik salça yaptık kışlık..
senin nasıl geçti canum...

Oyy kuzummm salçasını da yapmış aferimm sana valla zevkli olmuştur bende severim kışlık hazırlığını
Bizimde güzeldi kuzenimin düğünü vardı bütün akrabalar orda sohbet muhabbet iyyidi yanee
günaydın madamım...
Hadi ordan nanik...
Valla çok güzel ve yorucu bir hafta sonu geçirdim..
Köye gittik salça yaptık kışlık..
Senin nasıl geçti canum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…