- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.461
balım nerdesinn ya mirak ediyom seniiii ses verr
ben burdayım balımm...
bak ben bugün öğlende eczaneye gidip test aldım kuşum biliyonmu....yarına kadar olmazsam yarın sabah yapcam garii...
selam arkadaşlar bu topik madam ve cücü tarafından düşünülmüş olup hayata daima olumlu bakanların topiğidir...bizler mayıs ayından beri bebek isteyenleriz amma velakin nazlı bebeklerimiz henüz gelmemiş olsada biz hayatımızdan hala çok memnunuz hiç keder tasa nedir bilmeyiz rabbimize şükürler olsun ki..."birgün elbet gelecek" bu inançla yaşadığımız içindir belkide bu hislerimiz ...
siz sevgili dostlarımızı sohbetimize bekliyoruz özellikle mayıs çiçekleri grubunu
sevgiler cücü ve madam
hosgeldinn canımcımm mirak ettik valla senii
ayyy cok ii yapmışsınnn minnoşummm inş.. yarın güsel haberler duyucass sendenn negatifsedee negatiff napalımm sağlık olsunnn dimii berroşummm
buradyım zeytin gözlümm....geldimmm...nirdesin kıs merak etik seniii
bugünlerde aynen de bana hergün bayram bebiş olsun yada olmasın havalarındayımmm yaaaa
kızlar bebişimi kaybettim ama nedense hiç üzülmüyorum garip değil mi???
yada acaba korktummu bebek olunca nasıl olucak diyee....
:26:
evet aynen beni anlatmışsınız suanda
ayyyyyyyyyy benim minikparem ne güzel anlatmışsınn yaaa öldüm gülmekten yer silme deterjanı ölemiio zaman sen hiç temizlik yapamıcan demekki oh oh ne güsell ama mutlusun çünkü annelik böle bişi olmalı iştee herşeye rağmen güçlüyüzz hem sen demiyomuydun hamiş olup öğürüp böğüreyimm
tımam ben söz dinlerimm bu akşam başlıyımm
bugünlerde aynen de bana hergün bayram bebiş olsun yada olmasın havalarındayımmm yaaaa
hosgeldinn meleğimm
bunca sıkıntıya rağmennn ne kadar mükemmel bişeye sahip olduğunun bilincindesinnn o yüzden mutlusun canım benimm Allahım meleklerinizi korusunn canımcımmm
ne bilim valla kuzummm aslında haklısın ama ertesi gün duş almak olayıı stress yaratıoo aslında zaten hemen hemen hergün dus alıyom ama ne bilim iştee
ayyyyyyyyyy benim minikparem ne güzel anlatmışsınn yaaa öldüm gülmekten yer silme deterjanı ölemiio zaman sen hiç temizlik yapamıcan demekki oh oh ne güsell ama mutlusun çünkü annelik böle bişi olmalı iştee herşeye rağmen güçlüyüzz hem sen demiyomuydun hamiş olup öğürüp böğüreyimm kızlar nabersiniz.ben bol kusmuklu öğürtülü günler geçiriyorum yemek yiyemiyorum. ellerimi sabunluyorum ya bidaha ellerimi koklayamıyorum sabun parfüm kokularından nefret ediyorum. hele şu yer silme deterjanları beni çıldırtıyo
üstüne bide başım ağrıyo canım çalışmak değil yatmak istiyo
ve tüm bunlara rağmen mutluyum
oh be içim rahatladı[/QUOTE
ee taağam işteee çaktırmadan yapın kardeşim şu işi aaaaaaaaaaa amaaa
madamım derlerdide inanmazdım valla he ıyyy nefret ediyorum yer silme deterjanından içim kalkıyo resmenevet hamil olayımda öğüreyim böğüreyim diyodum dimi olsun kız her öğürtüde seviniyorum demekki minnakım orda diyorum yanlız kırmızı çilekmi yazmıştı biri yazmıştı o kadar kusuyorumki altıma bile kaçırıyorum die bu benimde başıma gelio arada ayyy yazarkende midem bulandı yine
ohh ohh bulansın bişey olmas sen istiyodun zaten ne güzel. ay o deterjanlar hiç deme zaten. benim bulantılar geçti hala parfüme dayanamıyorum.bulaşık makinesini açamıyorum omakine deterjanı beni öldürecek gibi oluyo. ayy ne güzeelllkoleramında göbüşü dolmuşta midesi bulanıyomuuşşoohhh ooohhh
ayyy bulaşık makinasını hiç deme zaten kabus gibizeytinimmmmm canımsın yaaa güzel koleran seni çok sevio
aferim benim cücümeeeeeeeee oşşşş yerimm sözde dinlermiş kızım tam zamanlarıı bugünler iştee hade hade sıkı çalışın bakimm
bu arada ben çıkıyorum bebiş kocişle buluşucazz öpüyom çokkk erkenciyim bugün
calışırımm canım benimmm doğruu tam yımırtlama zamanlarımm tavuk dönemimm
tımam minik kuşumm öpüyorum kocamannn kendine cok ii bakk cileklii turtiimm görüşürüssss
cucummm amin inşallahhhhhhhhhhhhh canım benimmmm
ayyyyyyyyyy benim minikparem ne güzel anlatmışsınn yaaa öldüm gülmekten yer silme deterjanı ölemiio zaman sen hiç temizlik yapamıcan demekki oh oh ne güsell ama mutlusun çünkü annelik böle bişi olmalı iştee herşeye rağmen güçlüyüzz hem sen demiyomuydun hamiş olup öğürüp böğüreyimm
madamım derlerdide inanmazdım valla he ıyyy nefret ediyorum yer silme deterjanından içim kalkıyo resmenevet hamil olayımda öğüreyim böğüreyim diyodum dimi olsun kız her öğürtüde seviniyorum demekki minnakım orda diyorum yanlız kırmızı çilekmi yazmıştı biri yazmıştı o kadar kusuyorumki altıma bile kaçırıyorum die bu benimde başıma gelio arada ayyy yazarkende midem bulandı yine
ayyy bulaşık makinasını hiç deme zaten kabus gibizeytinimmmmm canımsın yaaa güzel koleran seni çok sevio
ayyy o kusarken kaçıran bendiiimmmm oyy minnakım beniimm bende koleramı çok sefiyorum yaaa
cucummm amin inşallahhhhhhhhhhhhh canım benimmmm
ayyy o kusarken kaçıran bendiiimmmm oyy minnakım beniimm bende koleramı çok sefiyorum yaaa
HAKKATEN İNSAN ÖLE OLUYOMUŞ YAW
herkese merhaba kızlar topiği hep takip ediyorum ama ben girdiğimde herkes çıkmış oluyo yetişemiyorum kızımla bizde 28.haftadayız inşallah hamişler sağ salim kavuşur bebişlerine hamiş adaylarıda inşaallah çok beklemeden alırsınız bebiş haberlerinizi
herkese merhaba kızlar topiği hep takip ediyorum ama ben girdiğimde herkes çıkmış oluyo yetişemiyorum kızımla bizde 28.haftadayız inşallah hamişler sağ salim kavuşur bebişlerine hamiş adaylarıda inşaallah çok beklemeden alırsınız bebiş haberlerinizi
kıs personalllım sen biz olmasakta yaz gelince ahanda böle cevaplarık
özlettirme kendini. anlatsana biraz nasıl bi duygu bebeği hissetmek. en çok onu merak ediyorum. hissetmek istiyorum çok Allahın izniyle
canımm benimm maşallah baya yol katettin sen yaww ne güzell kızçen yakında gelecek allahın izniylee daha sık gel özellkle sabahları öğlenleri daha çok burdayıs
kolerammm günaydınnn minnoşummmmmmmmmmmmmm sende hissedeceksinnnn bebüşümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?