bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

balım nerdesinn ya mirak ediyom seniiii ses verr

ben burdayım balımm...
bak ben bugün öğlende eczaneye gidip test aldım kuşum biliyonmu....yarına kadar olmazsam yarın sabah yapcam garii...

ben burdayım balımm...
bak ben bugün öğlende eczaneye gidip test aldım kuşum biliyonmu....yarına kadar olmazsam yarın sabah yapcam garii...

hosgeldinn canımcımm mirak ettik valla senii
ayyy cok ii yapmışsınnn minnoşummm inş.. yarın güsel haberler duyucass sendenn negatifsedee negatiff napalımm sağlık olsunnn dimii berroşummm

bugünlerde aynen de bana hergün bayram bebiş olsun yada olmasın havalarındayımmm yaaaa

kızlar bebişimi kaybettim ama nedense hiç üzülmüyorum garip değil mi???
yada acaba korktummu bebek olunca nasıl olucak diyee....

:26:

evet aynen beni anlatmışsınız suanda

hosgeldinn canımcımm mirak ettik valla senii
ayyy cok ii yapmışsınnn minnoşummm inş.. yarın güsel haberler duyucass sendenn negatifsedee negatiff napalımm sağlık olsunnn dimii berroşummm

evet tatlım hayırlısı ne ise o olsun inşallahhh...

nirdesin kıs merak etik seniii
buradyım zeytin gözlümm....geldimmm...

nasıı yani hiç mi üzülmedin..
ne kadarlık tı ki bebeğin..?

aferim benim cücümeeeeeeeee oşşşş yerimm sözde dinlermiş kızım tam zamanlarıı bugünler iştee hade hade sıkı çalışın bakimm

bu arada ben çıkıyorum bebiş kocişle buluşucazz öpüyom çokkk erkenciyim bugün

bende bebeğimi düşürdümm bende üzülmedim ama şunun bilincindeydim ben sağlıksız bir bebek olacağına rabbim buna izin vermedi şükrettim hatta....hayırlısını istedim herzaman aramıza hoşgeldinnn kader arkadaşımne zaman düşürdün ne kadarlıktı

cucummm amin inşallahhhhhhhhhhhhh canım benimmmm

hoşgeldin cnm. evet garip biraz. üzülmüşsündürde kendini kandırıyosundur bence. yada istemeden mi hamile kaldın. yaşın mı küçük?

kızlar bende gidiyorum.....2 aydır mutfağa girdiğim yok yemek yapmayı unutmamışsam akşam için bi şeyler hazırlayayım diyorum ama kokudan girebilirsem tabi.....ne yapsam ne yapsam dedim ıspanak geldi aklıma ben yiyemesemde babamız yesin...kaç zamndır ya kendisi yapıyo ya da dışardan yiyo......görüşürüz kısslar...

herkese merhaba kızlar topiği hep takip ediyorum ama ben girdiğimde herkes çıkmış oluyo yetişemiyorum kızımla bizde 28.haftadayız inşallah hamişler sağ salim kavuşur bebişlerine hamiş adaylarıda inşaallah çok beklemeden alırsınız bebiş haberlerinizi

kıs personalllım sen biz olmasakta yaz gelince ahanda böle cevaplarık
özlettirme kendini. anlatsana biraz nasıl bi duygu bebeği hissetmek. en çok onu merak ediyorum. hissetmek istiyorum çok Allahın izniyle

canımm benimm maşallah baya yol katettin sen yaww ne güzell kızçen yakında gelecek Allahın izniylee daha sık gel özellkle sabahları öğlenleri daha çok burdayıs
kolerammm günaydınnn minnoşummmmmmmmmmmmmm sende hissedeceksinnnn bebüşümm
kıs personalllım sen biz olmasakta yaz gelince ahanda böle cevaplarık
özlettirme kendini. anlatsana biraz nasıl bi duygu bebeği hissetmek. en çok onu merak ediyorum. hissetmek istiyorum çok Allahın izniyle

inşallahh kuzummm günaydınnnnn. Bugün içim kıpır kıpır dışarıda güneş var die heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…