- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.441
bu cümleyi madam bizzat anlamadı :)))kim için bu soru
ayyyyyyyyyyyyyyy bu ay bende pek tınlamıyorum cücüm yaaa acaba diyorum artık bebek mi istemiyorum ne ayy salak salak düşünmeye başladım
olacak ya . ben baş koydum bu yola . teker teker müjdeleri verecez. sonra vur patlasın çal oynasın
bende tınlamıyomm niden acaba kuzum yaaa hayırlısı ne bilimmm
ama öle bebiş istemiyommu acaba fikirlerine bakılma minnoşum benimm cucun kızar sana sadece Rabbimize bıraktıkk hayırlısıı canımcımm
olcakk inş.. hayırlısıylaaa canımcımmm sonraa calıcakkk cümbüşlerrr
kızlar nihayet öğrendim ikili testim şükürler olsun iyi çıkmış doktor hiç problem yok demiş...doktorla görüşemedim hemşiresine söylemiş...değerler kaç bilmiyorum ama iyi yaniiiiii...ohhh rahatladım....
kızlar nihayet öğrendim ikili testim şükürler olsun iyi çıkmış doktor hiç problem yok demiş...doktorla görüşemedim hemşiresine söylemiş...değerler kaç bilmiyorum ama iyi yaniiiiii...ohhh rahatladım....
ben geldim şekerleeerrr
hava çok sıkıcı karanlık evde iş yapmak bile gelmiyo içimden püüüfff
sağol canım o senin güzelliğin....zaten fazla büyürse göbiş topa dönerim çok komik olur:))halen görüşemedim...zaten stresliyidim hepten stres oldum...2dk sürmez halbuki açıklama yapması ama bekleyecez yapacak bi şey yok...
ayyy cücüm yaaa kafaya taksak bi dert takmayınca ayrı dertler tutuyor beniianniş napıoo başladımı battaniyeye
canım nasılsın? sakinleştin mi? dün biraz sinirlenmişsin.
hadi canım gözün aydın çok sevindimm ömrünce sağlık dolu olsun
hoşgeldinnnn bu hava tam cam kenarına oturup kahve yudumlamalık canım booşver işi filan
süpeeerrrrrrrr...... gözün aydın canım benim.
hadi canım gözün aydın çok sevindimm ömrünce sağlık dolu olsun
hoşgeldinnnn bu hava tam cam kenarına oturup kahve yudumlamalık canım booşver işi filan
ayy cok sükürrr canımcımmm hayırlııı haberler almışsınn cok sevindimm minnakın ii sen iii ne güsellll
sağolun kıssslarrr Allah razı olsun hepinizden....üstümden büyük bir yük kalktı resmen...şükürler olsun rabbime....hayatta hep böyle güzel haberler alalım inş...
sorma canım yaa zatenn anniş bende babiş var bebiş düşünemiyos bile calışmak mümkün dill bu aralar
ama hic kafamı yormuyomm başka zaman olsaa ayy biri gelcek napıcasss olayına giriyodummm simdi takmıyomm olursaa 1 kereylede olur napımm
yok minnoşum başlayamadııı doktor yormıcann didi kolunudoktordann cıktıkk anniş yüncüye yöneldii didim napıyon sennn yün alcam diooo battaniye yapıcammm hatunnn hala ne dertte doktor ne dedii sana az önce didim yormıcaksın kolunu iş yapmıcaksın didi diooo bi güldümm yoldaa öle geldik eve annişe kalsa alıp başlıcakkk
sorma kociş gelip sakinleştirdi bütün gün söylendim durdum.
kaynım bizde kalıyo misafir bi kaç gün onunla takılıyoruz çene yapıyoruz bol dedikodu
kızlar nabersiniz.ben bol kusmuklu öğürtülü günler geçiriyorum yemek yiyemiyorum. ellerimi sabunluyorum ya bidaha ellerimi koklayamıyorum sabun parfüm kokularından nefret ediyorum. hele şu yer silme deterjanları beni çıldırtıyo
üstüne bide başım ağrıyo canım çalışmak değil yatmak istiyo
ve tüm bunlara rağmen mutluyum
oh be içim rahatladı
aaa ama sizde o var bu var diye ertelencek şeymi canımm sanki onlar uyumuyormu hiç :))))
çaktırmadan hallediverin garii aaaaaaaaaaa
ayyy bendede var bitane valla insan onunla muhabbet edince yaşlanmaz gibime geliyooo
kızlar nabersiniz.ben bol kusmuklu öğürtülü günler geçiriyorum yemek yiyemiyorum. ellerimi sabunluyorum ya bidaha ellerimi koklayamıyorum sabun parfüm kokularından nefret ediyorum. hele şu yer silme deterjanları beni çıldırtıyo
oh be içim rahatladı[/QUOTE
ee taağam işteee çaktırmadan yapın kardeşim şu işi aaaaaaaaaaa amaaa hosgeldinn meleğimm
bunca sıkıntıya rağmennn ne kadar mükemmel bişeye sahip olduğunun bilincindesinnn o yüzden mutlusun canım benimm Allahım meleklerinizi korusunn canımcımmm
ne bilim valla kuzummm aslında haklısın ama ertesi gün duş almak olayıı stress yaratıoo aslında zaten hemen hemen hergün dus alıyom ama ne bilim iştee
ayyyyyyyyyy benim minikparem ne güzel anlatmışsınn yaaa öldüm gülmekten yer silme deterjanı ölemiio zaman sen hiç temizlik yapamıcan demekki oh oh ne güsell ama mutlusun çünkü annelik böle bişi olmalı iştee herşeye rağmen güçlüyüzz hem sen demiyomuydun hamiş olup öğürüp böğüreyimm kızlar nabersiniz.ben bol kusmuklu öğürtülü günler geçiriyorum yemek yiyemiyorum. ellerimi sabunluyorum ya bidaha ellerimi koklayamıyorum sabun parfüm kokularından nefret ediyorum. hele şu yer silme deterjanları beni çıldırtıyo
oh be içim rahatladı[/QUOTE
ee taağam işteee çaktırmadan yapın kardeşim şu işi aaaaaaaaaaa amaaa
tımam ben söz dinlerimm bu akşam başlıyımm
oh be içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?