bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bayıldım çok doğalsınız ne güzel biraraya gelmişsiniz. insan bunları herkesle paylaşamıyor. sizinle konuşunca rahatladım biraz.

aramıza hoşgeldin bebüşüm içimize dert edip patlayacağımıza paylaşıyoruz birbirimizle herşeyi mümkün olduğunca. birimizin heyecanını hep beraber yaşıyoruz. birisinin üzüntüsünü yine hepimiz. ve inan insana çok iyi geliyor. fırsat buldukça takıl bize bazen yoğun oluyoruz topik boş olabilir geldiğinde kimse olmazsa kaçtık sanma sakın dönüp dolaşıp yine geliriz merak etme. sen istediğinde yaz bize. gelen mutlaka cevap yazar.

zeytin sen kaç aylık hamilesin. nefes problemi için erken gibi geliyor bana. biraz kilo aldın diye belki rahatsız oluyorsun

daha 15 haftalığım. sadece 1 kilo aldım. ama üşüttüm sanırım çok öksürüyorum ondanda olabilir sanırım. haftaya kontrol var söylerim doktora noliii tortor beeeyyy derim.

ya bende sinir oldum ovulasyon testi yapmadım hiç ama . ayaklar fora falan herşeyi denedim. bu ay sanki daha umutluyum. dediğin gibi gün aşırı olmasına dikkat edeyim. ben adet günlerine yakın acaba hamileysem terslik olursa diya bişey yapmaktan kaçınıyordum. bu ayda şu anada yumrtlama zamanımdayım kasım 11 adet günüm durmadan çalışayım

doktor beyin müsait olmasını bekliyorum yine arayacağım canım....hemen yazarım....benim profilime gir canım orda görürsün...

ayy çabuk bitirsin işini doktor beyciğim. şurda merak ediyoruz bebişimizi. baktım canım. doğru diyosun çok çıtıpıtı yapın var fazla büyümez senn göbüş. bu arada bek güzelis

üşüttük popişi aylarca anneemmm olsun geldi minnoş sonunda hem siz öğrettiniz bana o popiş üşütme egzersizlerini hatırlarsan haftaya gidiyoruz doktor amcaya teyzesi. ozaman konuşucaz

daha 15 haftalığım. sadece 1 kilo aldım. ama üşüttüm sanırım çok öksürüyorum ondanda olabilir sanırım. haftaya kontrol var söylerim doktora noliii tortor beeeyyy derim.

çok öksürüyorsan dr. a telefon et. zorlamadan allah korusun lekelenmen falan olabilir. ben çıkardığım için öğürmekten kanamam olmuştu. bence ara kafan rahatlasın.

ayy benimde bat 11 kasım aynı gün ben 26 günde bir oluyom adat sen kac günde bir oluyosun canımmm

gün aşırı çalış canım. hem bebişin seni ben burdayım diye uyarana kadar yaptığın hiçbişeyden sorumlu değilsin. ne zaman ki bebişin ceee diye seslendi sana o zaman dikkat et.hem ben hamile kaldığımı öğrenince bile doktor hiç yasaklamadı sert ilişkiden kaçının sadece demişti. merak etme bişey olmaz minnaka annesi gelmişse bile.

çalışacağım ve alahın izniyle başacacağım ve berre cücü madam da durmak yok

ayyy hemen haber veeerrrr. albüme nasıl bakıyoruz canımcım.

sağol canım o senin güzelliğin....zaten fazla büyürse göbiş topa dönerim çok komik olur:))halen görüşemedim...zaten stresliyidim hepten stres oldum...2dk sürmez halbuki açıklama yapması ama bekleyecez yapacak bi şey yok...

vallaha süper takiptesin canımmm sevdikk seniii:))))
sürekli masadan kalkmak zorunda kalınca yarım yamalak takip ediyorum. apekmimek ve zeytin hamile. madam benim gibi beklemede değilmi. berrede test için sabretmeye çalışıyor.
doğru özetledim mi

ayyyy hadi bakalım doya doya çalışınnn
29 gün. geçen ay 13 de oldum.ayy keşke ayny anda kutlama yapsak:18:

cücüüüüüümmmm bakalım bu ay neler olacakkkkk
ayy benimde bat 11 kasım aynı gün ben 26 günde bir oluyom adat sen kac günde bir oluyosun canımmm

evet yok bakalım benim bayrama denk gelecek artık çifte bayram yaparımmm
çalışacağım ve alahın izniyle başacacağım ve berre cücü madam da durmak yok

bakalım bakalım kuzumm neler olcakkk hic kafama takmıyorum bu ay kuzumm ya nolcaksaa olcakk hayırlısıııı bebekümm
sen başı cek öncee ben arkandayım inş...

ayyyyyyyyyyyyyyy bu ay bende pek tınlamıyorum cücüm yaaa acaba diyorum artık bebek mi istemiyorum ne ayy salak salak düşünmeye başladım
bakalım bakalım kuzumm neler olcakkk hic kafama takmıyorum bu ay kuzumm ya nolcaksaa olcakk hayırlısıııı bebekümm
sen başı cek öncee ben arkandayım inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…