bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

zeytincim böyle gelgitler bende de oluyo daralıyorum bunalıyorum....kötü şeyler geliyo aklıma ama korkma sonra geçiyo zaten...bak ben bazen acaba miniğim yaşıyo mu diyorum korkulara kapılıyorum...sonra niye böyle düşündüm diye üzülüyorum...rabbimize emanetler geçecek bunlar...

ama az önce yoktunn
bende kendimii işe verdimm mutfağımı topladım evimii süpürdümmm sildimm simdikte duş alıcammm minnakımm
sen napıyosunnn kendinii iyi hisset lütfennn karamsar olma tımammıı

ben kaç haftadır temizlik felan yapmıyorum.çok değiştim yaa. bıraktım herşeyi.kendimide hep kötü hissediyorum. hep suratım 5 karış. hatta şirkettekiler bile böyle durma çocuğunda somurtkan olacak diyolar hep.

bence çok haklı işyerindeki arkadaşların tatlım somurtka bebiş istemiyoss ona göre bizim bebeişşler anneleri gibi full eğlenceli olmalı

cücüüüü bbeğim ne güzel bir foto bulmuşsun yine kendine böyle yaaa yesinlerr çok tatlı maşallahhh
aferim evinide mis yapmışsınnn
ama az önce yoktunn
bende kendimii işe verdimm mutfağımı topladım evimii süpürdümmm sildimm simdikte duş alıcammm minnakımm
sen napıyosunnn kendinii iyi hisset lütfennn karamsar olma tımammıı

canım bu ne yaa dünyadan bezmişş haller Allahım ya bu günler en mutlu günlerin olmalıııı hemen toparlan kendine gelll tatlımmm ne güsell ya mucizen gelioo Allahın izniyle daha ötesii varmııı madamıma katılommm iş yerindekilerede biz somurtkan bebişşş istemiyoss senide eski halinde istiyoss gercekten bebişlerr hissediooo annenin ruh halii bebişe yansıooo hep mutlu neselii ol cok gülll bebişine eğlenceli sarkılar dinlet kulaklıklaaa onunla konuşşş babasını anlat kendini anlattt bak kendinii nasıl ii hissediceksinnn ve bi günlük tut bebeğine yolculuğunu anlat hergününüüü ne güsel bi armağan olur bebişine ilerdee bunları yap canım mutlakaaa

cücüüüü bbeğim ne güzel bir foto bulmuşsun yine kendine böyle yaaa yesinlerr çok tatlı maşallahhh
aferim evinide mis yapmışsınnn

ivit kuzum ya bende bayıldımm içim acıldıı valla balonlarr pembe ve bebişşşş mutluluğun resmii dimiii
sur sanada yollım bayılıcaksın yakından daha güsellll

bence çok haklı işyerindeki arkadaşların tatlım somurtka bebiş istemiyoss ona göre bizim bebeişşler anneleri gibi full eğlenceli olmalı

kızlar haklısınız başkası olsa bende sizin gibi söylerdim ona. ama inanın elimde değil. şuan bile gözümden yaş geliyo. birisi dokunsa patlayacak gibi de sinir yüklüyüm. doktoruma ulaşmaya çalıştım ben iyi değilim yarın geleyim demek için.ama ulaşamadım.hastaneden randevu alayım dedim oda en erken 11:30 a randevu verebiliyorum yarın için dedi. hastane iş yerime çok ters bütün gün işe gelemem o zaman. ben yanlız olsam yine iyi eşimde burda çalışıyor ya ikimizde gelemeyiz işe. o yüzden vazgeçtim. bakalım bir haftayı daha böyle geçirebilirsem haftaya bugün kontrolüm var zaten.

ayyyy gönder meleğim gönderrrrr maiil mi atıcan

bak zeytinim böyle durumlarda dua oku bebeğinle kendine emin ol çok iyi geliyor bi abdest al mesela ayyy dciemki hamişmisin die ama zaten hamişsin annem sen yaa yapmaa böyle seni mutsuz eden bişi varmı ortada söle bakim madamına

ivittt kuzum attımm bikactanee bak bakalımm sirinler yaaaaa acayipp tatlılarrr

canım bence bir an önce git ruh halin hic bişiyden önemlii diill işede gelmeyiverinnn 1 güncük nolcakk yaniii bu sekilde bir hafta cok zor gecerrr yada kendiniii toparlamaya calışşş sinirini bozucak hicbidurumun yokk güselimm bunu unutma aslaa

ivittt kuzum attımm bikactanee bak bakalımm sirinler yaaaaa acayipp tatlılarrr

canım bence bir an önce git ruh halin hic bişiyden önemlii diill işede gelmeyiverinnn 1 güncük nolcakk yaniii bu sekilde bir hafta cok zor gecerrr yada kendiniii toparlamaya calışşş sinirini bozucak hicbidurumun yokk güselimm bunu unutma aslaa

aaaaaaayyyy cücüm bunlar tam ısırmalık annem beeee ne die gönderiyonkii nerden bulcam ben şimdi bunlarııı

kızlarrr ayva seveniniz var mı buyrun yiyelim beraber....ayva yiyorum ki bebişim güzel olsun:))

aaaaaaayyyy cücüm bunlar tam ısırmalık annem beeee ne die gönderiyonkii nerden bulcam ben şimdi bunlarııı

ivittt kuzum yaaa tamm yimelikk bunlarrr bilmiyomm kiii nerden bulcass bakıpp bakıppp sevcesss baska care yokkk simdilikkk minnoşumm
ozmannn napalım cıldıralımmm

kızlarrr ayva seveniniz var mı buyrun yiyelim beraber....ayva yiyorum ki bebişim güzel olsun:))

ben cokk severimmm ben bidee tuzlaa yirim enteresann hatunum yafffafiyet olsunnn minnoşş ayva yiyince bebişş güselmii oluyoo kii bunu bilmiyodummm valla ozmann hamişler bol bol ayva tüketinn
ayva kompostosunun süt yaptığııı biliom sadeceee

eee o zaman buyrun yiyelim beraberrr...tuzla hiç denemedim erikle tuz yediğim olmuştur ama....peygamber efendimize bi sahabeden biri gelmiş ve demişti sahabemizde doğan çocuklar çirkin doğuyo ne yapmamız gerekir diye sormuş...efendimize hamilelere söyleyin ayva yesinler demiş...hamişler bol bol ayva yemeye....hamiş adayları sizde şimdiden stok yapın doğacak bebişleriniz için..

valla ben bilmiyodummm canım öğrenmişş oldum ni güselll yiyelimm ozamann bol boll
valla ben tuzla yiyomm öbür türlüü boğazımdaa takılıpp kalıooo bide öle alışmısım ya öle sefiomm....
ayyy erikkk cok seferimm valla tuzlaa ekşi ekşii noliii kıs banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…