- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.521
günaydımmm canımmankarada hava güneşliii güzell sanırımm son güselliklerinii yapıoo oyy güzell günler yakındaa umutlarımız hic tükenmesinnn canım benimmmm ne güselll seyler yazmışsınn hepimizzzz içinn güsell günler olsunnn
amin canım umutsuz yaşanmaz....Allah umutlarımızı daim etsin inş....
canım doktoruna git ruh halinde bişiyler var dimekkiii korkuyosun bebişe bişiy olucak diye annelikk göbişte başlıoo bitanemm duygusal oldunn cok fazla bence bu normalll benim arkadasımmm herşeye ağlıoduuu ne izlesee acayip olmuştuuu herkeste aynı etkiler olmuyooo ama doktoruna danışmanda yarar görüyorummm canımcımmm
huhuuu nerdesiniz kızlarrr herkes bi andaa sustuu
ben burdayım cnm
ama az önce yoktunn
bende kendimii işe verdimm mutfağımı topladım evimii süpürdümmm sildimm simdikte duş alıcammm minnakımm
sen napıyosunnn kendinii iyi hisset lütfennn karamsar olma tımammıı
ben kaç haftadır temizlik felan yapmıyorum.çok değiştim yaa. bıraktım herşeyi.kendimide hep kötü hissediyorum. hep suratım 5 karış. hatta şirkettekiler bile böyle durma çocuğunda somurtkan olacak diyolar hep.
ama az önce yoktunn
bende kendimii işe verdimm mutfağımı topladım evimii süpürdümmm sildimm simdikte duş alıcammm minnakımm
sen napıyosunnn kendinii iyi hisset lütfennn karamsar olma tımammıı
ben kaç haftadır temizlik felan yapmıyorum.çok değiştim yaa. bıraktım herşeyi.kendimide hep kötü hissediyorum. hep suratım 5 karış. hatta şirkettekiler bile böyle durma çocuğunda somurtkan olacak diyolar hep.
cücüüüü bbeğim ne güzel bir foto bulmuşsun yine kendine böyle yaaa yesinlerr çok tatlı maşallahhh
aferim evinide mis yapmışsınnn
bence çok haklı işyerindeki arkadaşların tatlım somurtka bebiş istemiyoss ona göre bizim bebeişşler anneleri gibi full eğlenceli olmalı
canım bu ne yaa dünyadan bezmişş haller Allahım ya bu günler en mutlu günlerin olmalıııı hemen toparlan kendine gelll tatlımmm ne güsell ya mucizen gelioo Allahın izniyle daha ötesii varmııı madamıma katılommm iş yerindekilerede biz somurtkan bebişşş istemiyoss senide eski halinde istiyoss gercekten bebişlerr hissediooo annenin ruh halii bebişe yansıooo hep mutlu neselii ol cok gülll bebişine eğlenceli sarkılar dinlet kulaklıklaaa onunla konuşşş babasını anlat kendini anlattt bak kendinii nasıl ii hissediceksinnn ve bi günlük tut bebeğine yolculuğunu anlat hergününüüü ne güsel bi armağan olur bebişine ilerdee bunları yap canım mutlakaaa
ivit kuzum ya bende bayıldımm içim acıldıı valla balonlarr pembe ve bebişşşş mutluluğun resmii dimiii
sur sanada yollım bayılıcaksın yakından daha güsellll
canım bu ne yaa dünyadan bezmişş haller Allahım ya bu günler en mutlu günlerin olmalıııı hemen toparlan kendine gelll tatlımmm ne güsell ya mucizen gelioo Allahın izniyle daha ötesii varmııı madamıma katılommm iş yerindekilerede biz somurtkan bebişşş istemiyoss senide eski halinde istiyoss gercekten bebişlerr hissediooo annenin ruh halii bebişe yansıooo hep mutlu neselii ol cok gülll bebişine eğlenceli sarkılar dinlet kulaklıklaaa onunla konuşşş babasını anlat kendini anlattt bak kendinii nasıl ii hissediceksinnn ve bi günlük tut bebeğine yolculuğunu anlat hergününüüü ne güsel bi armağan olur bebişine ilerdee bunları yap canım mutlakaaa
ivit kuzum ya bende bayıldımm içim acıldıı valla balonlarr pembe ve bebişşşş mutluluğun resmii dimiii
sur sanada yollım bayılıcaksın yakından daha güsellll
kızlar haklısınız başkası olsa bende sizin gibi söylerdim ona. ama inanın elimde değil. şuan bile gözümden yaş geliyo. birisi dokunsa patlayacak gibi de sinir yüklüyüm. doktoruma ulaşmaya çalıştım ben iyi değilim yarın geleyim demek için.ama ulaşamadım.hastaneden randevu alayım dedim oda en erken 11:30 a randevu verebiliyorum yarın için dedi. hastane iş yerime çok ters bütün gün işe gelemem o zaman. ben yanlız olsam yine iyi eşimde burda çalışıyor ya ikimizde gelemeyiz işe. o yüzden vazgeçtim. bakalım bir haftayı daha böyle geçirebilirsem haftaya bugün kontrolüm var zaten.
ayyyy gönder meleğim gönderrrrr maiil mi atıcan
kızlar haklısınız başkası olsa bende sizin gibi söylerdim ona. ama inanın elimde değil. şuan bile gözümden yaş geliyo. birisi dokunsa patlayacak gibi de sinir yüklüyüm. doktoruma ulaşmaya çalıştım ben iyi değilim yarın geleyim demek için.ama ulaşamadım.hastaneden randevu alayım dedim oda en erken 11:30 a randevu verebiliyorum yarın için dedi. hastane iş yerime çok ters bütün gün işe gelemem o zaman. ben yanlız olsam yine iyi eşimde burda çalışıyor ya ikimizde gelemeyiz işe. o yüzden vazgeçtim. bakalım bir haftayı daha böyle geçirebilirsem haftaya bugün kontrolüm var zaten.
ayyyy gönder meleğim gönderrrrr maiil mi atıcan
ivittt kuzum attımm bikactanee bak bakalımm sirinler yaaaaa acayipp tatlılarrr
canım bence bir an önce git ruh halin hic bişiyden önemlii diill işede gelmeyiverinnn 1 güncük nolcakk yaniii bu sekilde bir hafta cok zor gecerrr yada kendiniii toparlamaya calışşş sinirini bozucak hicbidurumun yokk güselimm bunu unutma aslaa
aaaaaaayyyy cücüm bunlar tam ısırmalık annem beeee ne die gönderiyonkii nerden bulcam ben şimdi bunlarııı
kızlarrr ayva seveniniz var mı buyrun yiyelim beraber....ayva yiyorum ki bebişim güzel olsun:))
ben cokk severimmm ben bidee tuzlaa yirim enteresann hatunum yafffafiyet olsunnn minnoşş ayva yiyince bebişş güselmii oluyoo kii bunu bilmiyodummm valla ozmann hamişler bol bol ayva tüketinn
ayva kompostosunun süt yaptığııı biliom sadeceee
eee o zaman buyrun yiyelim beraberrr...tuzla hiç denemedim erikle tuz yediğim olmuştur ama....peygamber efendimize bi sahabeden biri gelmiş ve demişti sahabemizde doğan çocuklar çirkin doğuyo ne yapmamız gerekir diye sormuş...efendimize hamilelere söyleyin ayva yesinler demiş...hamişler bol bol ayva yemeye....hamiş adayları sizde şimdiden stok yapın doğacak bebişleriniz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?