bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

iyi ol canımcım hep iyi ol arada sırada ruh halin bozulabilirr hep iyi seyler düşün dua et bak nasıl ferahlıcaksınn Allahın izniyleee
mirak ederim tabee sen benim arkadaşımsınn canımcımm

günaydinlar herkeseee
nasilsiniz kizlar??? berree dr'A gitmis.. tüh yaaaa ben evde olmam muhtemelen o geldiginde...

iyi ol canımcım hep iyi ol arada sırada ruh halin bozulabilirr hep iyi seyler düşün dua et bak nasıl ferahlıcaksınn Allahın izniyleee
mirak ederim tabee sen benim arkadaşımsınn canımcımm

internetim koptu bebüşüm geldi şimdi. arada geliyolar bana. akşam kocişe de bağırdım sinirlendim yok yere.

günaydinlar herkeseee
nasilsiniz kizlar??? berree dr'A gitmis.. tüh yaaaa ben evde olmam muhtemelen o geldiginde...

günaydın canım. hoşgeldin. ben iyiyim sen nasılsın?
evet berrecim doktora gitti.hepimiz merakla bekliyoruz haberlerini. hayılısı olur inşallah.

günaydinlar herkeseee

günaydın canımm
ivit berroşş doktordaa şimdikkk bizde bekliyoss eve döndüğünde okursun canımm inş hayırlı haberleriniii sağlığı yerinde olsunda gerisii olur Allahın izniyle

internetim koptu bebüşüm geldi şimdi. arada geliyolar bana. akşam kocişe de bağırdım sinirlendim yok yere.

canımm ya yapmaa niden bağrıyosun kocişinee yazıkk sonra üzülürsünnn
kendinii iyi hissedicek bişiyler yapp

beşiktaşlı ya akşam maç vardı yenemediler felan. bende karnım ağrıyodu küçük televizyonu yatak odasına koy ben yatıcam dedim. koydu bende yatakta televizyona bakıyodum öyle.maç bitti geldi yanıma. reklam başlamıştı oda yine izlediği maçın özetini veren bi kanalı açtı. az önce izlediği pozisyonu yine izlediği halde bi bağırdı yanımda orda ne varda şimdi faul verdin felan gibisinden. bende bağırmasını beklemediğim için korktum birden.açtım azımı yumdum gözümü. azıcık insan olmayı dene felan dedim oda çok bozuldu. bıktım maçındanda beşiktaşından da senden de kapat şu televizyonu sinirimi bozma benim dedim ( daha bisürü şey tabi ) sonra yattım o sinirle.

oyy kıyamam ben sana minnoş yaa canım nerdeyse hepimizin kocişi maç manyağıı bende dün akşammm oturma odasına gecip isledimmm tv mii
yanında bağırmasıı yanlışş tabee ama o da gaza gelmişş işteee benimm kocişte arada bağrıooo bende korkuyomm sonra gülüyomm ödüm patlıoo
keskee sölemeseydinn o laflarııı canımcımm yaa bozulmusturr tabee olsunn sen kafana takma alırsınn gönlünüüü o da senin gönlünü alır üsülme minnakımm :103:

öyle bi bağırıyoki anlatamam sana yırtıyo kendini. manyak ya tam maç manyağı. zaten bütün gün beşiktaş marşı söyleyerek geziyo.kendini beşiktaşa adamış. sinirim bozuluyo. sırf bu maşmanyaklığı yüzünden zaten çocuğun adını da kartal koyucam diye tutturuyo ya.
geçen ta diğer odadan bağırınca korktum. dedim ona ben hamileyim böyle aniden korkmam iyi değil. dikkat et aniden bağırma.
sanki bunları söyleyen başkası gibi geldi yanımda bağırıyo. delirdim bende tabi.
ama o bana küsmez zaten barışır hemen.

ooo senin kocişinn tam fanatikk minnakım yaa bebişinn ismini kartalmıı koyucakkk
senin fikrin ne bu konudaa sen hangi isimlerii düşünüyosunn tabi önce cinciyet belli olsundaa hangii isimleriiö seviyosunn minnoşummm
senin bebişş koç burcumu olcak boğamıı acep nisan başımı sonumu normalde doğumunn:44:

normalde 19 nisan. ama belli olmaz tabi. 19 nisanda tam arada koçun son günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…