- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #1.541
ivittt kuzum yaaa tamm yimelikk bunlarrr bilmiyomm kiii nerden bulcass bakıpp bakıppp sevcesss baska care yokkk simdilikkk minnoşumm
ozmannn napalım cıldıralımmm
evetttttttttttttttttttttttt hep beraber çıldırıyosss valla cücüm herşeyi biliyos ama bebiş yok
valla ben bilmiyodummm canım öğrenmişş oldum ni güselll yiyelimm ozamann bol boll
valla ben tuzla yiyomm öbür türlüü boğazımdaa takılıpp kalıooo bide öle alışmısım ya öle sefiomm....
ayyy erikkk cok seferimm valla tuzlaa ekşi ekşii noliii kıs banaa
valla kısss ne oluyo sana bölee...vucüdun sinyal mi veriyo neeeee
yok sekerimm sinyal için cok erken doğruu dürüstt calışmadık bilee ama iştahım cok acık bir aydırr falannn diyete miii başlasam napsam kiii
az önce kocaman bi tabak erişte yidiimmm
yok sekerimm sinyal için cok erken doğruu dürüstt calışmadık bilee ama iştahım cok acık bir aydırr falannn diyete miii başlasam napsam kiii
az önce kocaman bi tabak erişte yidiimmm
biz iyi düşünelim ki iyi şeyler olsun ama di mi???ohh afiyet olsun..
ye cücüm ye tosunummmmm afiyet bal olsuunnn minnakımaaaa uşşş yirimmmm yaaaa yerrrr maşallahhh tosbik yaa
valla hep iyi düşünüyommm canımcımmm kötü düşüncek bi durum yok zateeen ....saoll canımm sanada afiyet ball seker olsunn
Kıs ye ye de tombalak olcammm valla tosuncukkk olcammArtık önüne gecmem lasım suan karar verdimmm yarın diyete başlıomm:18:
Kaaaaahhhh kaah kah kah kahhh hiç gülesim yoktuu bebeğim yaa
Kıs neyine yapıcan diyetii çitos gibisin zatenn :))))ayyy bak gördünmü canım çekti şimdii napcazzz
Kız cücüü sen folik içmeye devame diyonmu
kıss ne çitosu tombiii gibiii oldummmm
Kıs iş cıkısıı all dizi izlerken yersinn ayy benimde canım cektiii bak simdiikkk
Yokk bebüşümm içmiomm ben artıkınnn yiterr 4 ay falan içtimmm bıraktımm hamiş kalırsamm bi 3 ay daha içerimmm yiterr
Valla bende çoğu zaman unutuyorumm acep arada içincede bi etkisi oluyormudur
bilmiyim kiii kuzummm ben ücünü aynı anda içiyodumm unutuyom diyee zatennn bi yan etkisiii yokmuşşş yaa sabah öğle akşamm içmekkk zor geliooo yengem öle yapmışşş bende öle içiodummm kuzucumm
minnak kurabiyem ben artık cıkıyommmkalkıp yemek yapmam lasımmm kuzummm öpüyorummmmm Allaha emanetsinnnn pamukummm görüşürüsss
tımamıı akşam fırsat bulursam msn acarımm tosbikimm
günaydın kıslar....
ben gidiyom doktora dua edin gelince yazarım
dualarımız hep seninle berrecim. hakkında hayırlısı neyse öyle olsun bitanem. gelince hemen yaz olur mu.bizi merakta bırakma.
canımcımmm nasılsınnn lütfen kendini iyi hisset güzellik sen hasta diil hamişsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?