• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizi ayıracaklar mı şimdi?

biricik18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Antalya
kızlar şu an o kadar kötüyüm ki nolur yorumlarınızı eksik etmeyin buna çok ihtiyacımız var:14:
Sevgilimle 5 senedir beraberiz bu hafta beni istediler.Bugün de geleceklerdi fakat bizim kim olduğunu bilmediğimiz düşmanlarımız var.Sevgilimin ailesine gidip o aile şöyle o aile böyle bi tane oğlunuz var ateşe atmayın demişler.Bana da bi sürü oğlanla konuşuyo o napıcaksınız onu demişler.Sevgilimin bunlardan haberi yok tabi.Sonra ailesi buna demiş almayalım o kız şöyle böyleymiş ailesi falan die.Oda 'ben onu kaç senedir tanıyorum benden başka kimseyle konuşmadı herşeyin üstüne yemin ederim' demiş.Ailesi de 'sen istiyosan isteriz fakat bizim hiç gönlümüz yok yarın huzur vermez o kız sana' demişler.
Bugün geleceklerdi akşamüstü bana msj attı 'annemler yola çıktı 20 dk ya sizde olurlar' diye.Kalktım hazırlandım alelacele sofrayı topladık.Bekle bekle ne gelen var ne giden.Sevgilimde msj attı 'geldiler mi' diye.'Gelmediler daha' dedim bende.Saat 9 a geldi bu sefer ben msj attım gelmiycekler heralde diye.Sonra bana 'nasıl gelmediler ya evden çıkalı kaç saat oluyo ben arayayım bi' dedi.Aradı fakat babası 'teyzenide aldık şimdi çıkıyoduk gidicez' demiş sonra beni aradı çıkıyolarmış teyzemi almışlar aşkım heyecanlı mısın diye sormaya başladı.Neyse saat 10 a geldi gelmediler bende msj attım gelmediler diye sonra babasını gene aramış babasıda dalga geçer gibi 'yoldayız gidiyoruz' demiş o da 'ne yolu be saat kaç oldu siz akşamüstü çıktınız evden gidiyoruz gidiyoruz napmaya çalışıyosunuz siz' diye bağırmış çağırmış.SOnra babası deden gil gelsin(dedsiyle ninesi izmire kızlarının yanında gitti) onlarla gideriz demiş.Sonra beni aradı bana olanları anlattı sizin hakkınızda bişiyler demişler korkuyolar diye.ben hiç bişiy diyemedim çünkü 2 sne önce babamın kendi öz halası aynı insanlara gidip benim hakkımda atmış tutmuş.Birilerinin engel olmaya çalışacağını biliyodum çünkü ailemde biliyo du.Çevremizde yüzümüze gülen arkamızdan iş çeviren insan çok kendi sülalemizin insanları bile bizim kötülüğmüz için uğraşıyo.
Olan sevdiğimle bana oldu ailesi beni kötü bildiği için istemiyo ama biz birbirimizi çok seviyoruz.O acısından içiyo şu anda telefonla konuşuyoruz ve ikimizde ağlıyoruz nolucak bize diye. Biz evlilik hayallari kurarken noldu da böyle oldu diye.Eve gitmiycekmiş bugün nerede kalıcaksın diyorum nerde yıkılır kalırsam diyo beni korkutuyo.
Biraz uzun oldu ama lütfen bi akıl verin bize biz napalım biz ayrılamayız ayrılırsak biteriz biz ölürüz:59::5::14::14:

Bu düşmanlık neden kaynaklı?
Neden kısmetinizi engellemek için çabalıyorlar?
Ve en önemlisi sevgilinin ailesi tanımadığı insanın sözüne nasıl inanıyor?

seni istemeye sevgilin neden gelmiyo ? adet o değilmiydi yoksa bilemedim ben şimdi

Böylelerine akraba değil akbaba denir
Sevgiliniz bir şekilde ikna etmeye çalışsın ailesini bir kaç kere gidip gelirlerse aileler birbirini tanırsa sizin bahsedildiği gibi insanlar olmadığınızı anlarlar diye umuyorum

biz biraz küçük yerde yaşıyoruz.Burda böyle oluyo.bizi çekemedikleri için yapıyolar inanın hiç yakın arkadaşım yok hep bi kıskançlık fesatlık.Babam kredi alıp ev yaptı o ev yapıldı yapılalı düşmanımızda arttı hayırlı olsun diyen insan sayılı.babam da diyo hep, bizi çekemiyolar iyiliğimizi isteyen insan yok die halbuki biz kimseye zararı olmayan kendi halinde insanlarız kime güvenicez biz kimee:14::14:

Birazcık varlığın varsa sosyal statün iyiyse çekemeyen çok olur akrabaların bile çekemez
evine gelirler yerler içerler arkandan dedikodular planlar yaparlar bilirim
inanın sizi çok iyi anlıyorum

Durumunuza üzüldüm. Herşey sevgilinizin elinde ailesini ikna etsin bikaç kez gelip gitsinler size veya başkalarına sorsunlar
Öyle bir kişinin lafına inanılır mı hemen, oğullarına inanmıyorlar mı bu insanlar

ya benim ne günahım var ya naptım ben onlara.Birini çok sevdim evlenmek istedim yoluma niye taş koyuyolar.
Nasıl düzelicek şu durum sevgilimide hiç o kadar çaresiz görmemiştim.Annnemle konuşurken bile hüngür hüngür ağlamış ben onu çok seviyorum diye.O ağlayınca ben daha kötü oluyorum.
Lütfen bizim için dua edin.
Yanlız bana bu kötülüğü yapanlara sadece şunu diyorum.Allahım dillerine kuvvet kabirlerine azap versin:14::14:

Durumunuza üzüldüm. Herşey sevgilinizin elinde ailesini ikna etsin bikaç kez gelip gitsinler size veya başkalarına sorsunlar
Öyle bir kişinin lafına inanılır mı hemen, oğullarına inanmıyorlar mı bu insanlar

bir kişi değil ki:( bugün olmuş herşey 10 kişi falan varmış biri gelip biri gidiyomuş.Onlarda birine inanmasalar diğerine inanmak zorunda kalıyolar:((

bir kişi değil ki:( bugün olmuş herşey 10 kişi falan varmış biri gelip biri gidiyomuş.Onlarda birine inanmasalar diğerine inanmak zorunda kalıyolar:((

İnsanların başka işi yok mu, bu ne çocukça bir davranış
Üzülmemeye çalışın bol bol dua edin Allah yardımcınız olsun

annem bile ağladı ee bi tarafta ben ağlıyorum bi tarafta sevgilim annemde dayanamadı.Şu çocuklara hak mı bu diye. Beddua ediyo bizi kötüleyenlere

çocuk ailesini karşısına alıcak kadar sevıyo senı bellı sen ona guven ayıramazlar...aileside senı tanıyınca herşeyın yanlış oldugunun farkına varıcaklardır..uzulmeyın...sevgilinede söle aynen benı tanıyınca severler de merak etme de guven ver...olmazsa annesıyle babasıyla git sen tanış böyle bölyle de ben sizin sandıgınız gibi biri değilim 5 senemı verdım oğlunuza sevıoruz onun dışındada hayatımda kımse olmadı olmayacakta de....

Güzelim, hikayeni bastan sona okudum ve cok üzüldüm..
Umarim hersey gönlünüzce olur ve bütün bu yanlis durumlar kalkar ortadan..
Haksizliga ugramak, ugratilmak ne kadar kötüdür bilirim..
Buna benzer sorunlarla ben cok bogustum ve halen bogusmaktayim..
Maalesef bana destek veren tek bir kisi olmadigi gibi, sadece köstek olmak icin cabaliyorlar..
Iliskinizi bunlar yüzünden yipratmayin ve öncelikle siz saglam kafayla oturup karsilikli konusun..
Sonra da ailelerin adam akilli oturup duruma bir aciklik getirmesi gerekiyor, üstü kapali birakmaya calisirsaniz hep soru isaretleri kalir ailesinin aklinda..
Sen kendinden emin olduktan sonra onlarin karsisina cikmaman icin de hic bir neden olamaz..
Üzmeyin tatli caninizi ve bol bol dua edip güzel seyler düsünün.. Kalbim ve dualarim sizinle :)

Okuduklarımdan anladığım kadarıyla, sevgiliniz dedikodu yüzünden sizi bırakacak biri değil. Bu durumda önce ailesiyle konuşsun, sizin onlara anlattıklarınızı anlatsın; düşmanlarınız olduğunu, insanların kıskançlıklarını... Aslında herhangi bir insan olsalar, kimseye hesap vermek, kendinizi anlatmak, ispatlamak zorunda değilsiniz derdim, hala da öyle ama söz konusu sevgilinizin ailesiyse, önce işleri yoluna koymaya çalışmak en iyisi olur. Sizin huzurunuz için yani... Her şeye rağmen anlamıyorlarsa, yapacağınız şey bence; asla birbirinizden vazgeçmemek, evlenip, o dedikodu çevresinden uzak bir yere yerleşmek olmalı.

soyle bır soz vardır,tanımadıgından degıl tandıgından kork dıye .ıste tam sızın durumunuzu özetlıyor .tanımadıgın ınsan sana zarar veremez.ama es dost akraba ıste asıl tehlıkler bunlardr.tatlım cok uzuldum gercekten .sevgılınde onun bnun lafıyla senı yarı yolda bırakacak bırı degıl yazdıklarına gore.sen ıcını ferah tut.ama ben sevgılının aılesıne cok kızdım .oncelıkle tanımadıgı ınsanların ard arda bırden sızı kotulemeye baslamsından anlamaları gerekırdı sıze karsı kastlen yapıldıgını .hadı bu soylenenlere ınandınz madem ndn mılletı kandırıyorsunz ,aksam gıdecegız dıe .mıllete hazrlık yaptırıp dalga gecer gıbı de gıtmıyorsnz cok ayıp

ya benim ne günahım var ya naptım ben onlara.Birini çok sevdim evlenmek istedim yoluma niye taş koyuyolar.
Nasıl düzelicek şu durum sevgilimide hiç o kadar çaresiz görmemiştim.Annnemle konuşurken bile hüngür hüngür ağlamış ben onu çok seviyorum diye.O ağlayınca ben daha kötü oluyorum.
Lütfen bizim için dua edin.
Yanlız bana bu kötülüğü yapanlara sadece şunu diyorum.Allahım dillerine kuvvet kabirlerine azap versin:14::14:

yaa üff çok üzüldüm gercekten de zor. bend cok zor ewlenebıldım.ıkı aıle sadece bı kere bı araya geldı ısteme gunu. sonra bırbırlerıne antıpatı duydular.kımse kımseyle gorusmez benle nısanlım bı onlrla bı bızımkılerle konus konus olmadı. en son attık yuzukleri buyrun dedık ıstedıgınız gıbı.. hiç biri tepkı vermedı belkıde ıcten cok sevınmıstıler sonra nısanlım dayanamadı sızın degıl benım ıstedıgım olacak dıye kalkıstı. hemde oturacagımız ew aılesının bı ust katı annmler gelmez bız eşimle evle ugrasıyoruz. eşim ne yaptı ne ettı halası ve annesını aldı annemlere getrdı son evlılık hazırlıkları ıcın şimdi şükür evlıyım ve ınanamazsınız annemler ne zamn bıze gelse eşimn tum aılesı bızde şimdide aralarından su sızmıyo olan bıze oldu o zamn ama olsun şükür..kısaca hersey erkekte bıter isterse herseyı yapabılır kadın degıl erkek seytandır buna ınan konussun aılesıyle devamlı senı anlatsın buna ınan olur. dualrım senınle inşş bugunlerde senın ıstedıgın gıbı gercekleşir. gelişmelerı yaz ama

Canım üzülme, madem bir şey yapmadınız, madem ki alnınız ak, madem ki sevgilin de sana güveniyor, annen veya baban sevgilinin ailesiyle konuşsun, böyle bir durum yok, kim ne dediyse çıksın karşımızda da söylesin biz yüzleşmeye hazırız desin kendinden emin bir şekilde. İnan ki bu güçlü duruş bile karşı tarafı inandırmak için çok önemli bir adım.

Kötü şey tabi insanları inandırmaya çalışmak, ne suçunuz günahınız var ki uğraşıyorsunuz bunlarla... Ama ilerde yine üzülen sen olma diye bu kadarına katlanmalısınız

bu insanlar niye kötüdür böyle acep.Allah büyüktür.içini ferah tut sen canım.bizimde yıllar öncesi böyle birşeyler başımıza gelmişti.Abim nişanlıyken öz amcam gidip ailesine o 2 sene sonra kör olacak.gözleri bozuk o yüzden gözlük kullanıyor demiş ayırmak için kötülemişte kötülemiş.İnanmamışlar tabi bize söylediler.önce kim olduğunu söylemediler ara bozulmasın diye sıkıştırınca amcam olduğunu öğrendik.abim birkaç yıl sonra lazer tedavisiyle gözlüklerini attı şimdi kendi gözleri kör oldu ama.etme bulma dünyası bu.

Son düzenleme:
Çok üzüldüm durumunuza.Sizi ayırmak isteyenlere Allah fırsat vermesin

bence siz ayrilmazsiniz cnm birbirinizi bole severkende sakn ayrilmayin...senin ailen karsi cikmiyor dimi cnm?nefret ediyorum fesat insanlardan...cnm benim damat bey desinki "seviyorum siz hic mi sevmediniz vs vs" eminim birilerini sevmislerdir ve belkide aileleri tarafindan ayrildilar ama hala unutamiyolar yada sevdigi insanla evlendiler ve mutlular yani ne bileyim sevgi asktan bahs etsn...off herkesin dusmani var sevdigin erkegin ailesininde vardr elbet birde kendilerini sizin yerinize koyarak dusunsunler...birini lekelemk cok kolay...nedense kotu bisey denildi mi biri hakkinda hemen inaniyoruz bi suphe basliyor...ama baskasi iyi bisey dedi mi ayni ksii hakkinda yine kotu soz agir basiyor...ne bu milletin yalan dolan meraki anlamiyorum...onlara kulak verende hata zaten...ayy cok sinirlendim yine ya uff...cnm benim 5 senedir berabersiniz bence siz ayrilmazsiniz sizinkisi heveste degil artk siz yari evlisiniz zaten bence...simdiye kdr bisey olmadiysa bu sattn snrada olmaz...insallah hersey yoluna girer cnm ve cok mutlu olursunuz o insanlari cat cat catlatirsiniz beter olsunlr

Back
X