Bizi halasının oğluna tercih ediyor

Gidip halasının oğluna nikah kıysaymışş töbee töbeeee
Ne insanlar var yaaa

Canım o zihniyette bir hala oğluyla muhabbetleri uzun sürmez zaten..

Papaz olurlar yakında merak etme..

Halasının Oğlunu Bize Tercih Ediyor

Başlık böyle olmalıydı :)

Bence bu hala oğluyla çıkmalarda bir iş var.
Birlikte çapkınlık yapıyor olmasınlar ?

Çok büyük ihtimalle.
Çıkar ilişkisinden başka birşey değil bu
Ayrıca uzun da sürmez onların dostlukları

Esim bana daha once halasinin oglunun capkinlik yaptigini soyledi bende onla gorusmemesini istedim o benim kuzenim mecburum gorusmeye ben bunu o yoldan cevirecem diyordu gittikleri bi nargileci var dun oraya birilerini gonderdim ikisi oturuyolarmis kiz felan yok yanlarinda dedi bilmiyorum kafam cok karisik ne yapmak istiyo bu adam anlayamiyorum

valla kusura bakmayın ama bana böyle bir cümle kuran adamdan
ne bana koca nede çocuğuma baba asla olamaz ne biçim bir kelime bu başka kadın
bulunur hala oğlu bulunmaz git ananın evine gelme
herkesin karakteri ve düşüncesi farklı ben çoktan kıçına tekmeyi
koymuştum kimse kusura bakmasın hiçç çekemem
böyle bir kocaa:64:

arkadaşım allah kolaylık versin böyle bir adamla uğraşmak zorundasınız.
kendinizi ufak ufak garantiye almanızı ve beklemede kalıp eşinizin davranışlarını izlemenizi öneririm. hala oğlu olduğuna göre bunların her yaptığı da ailesi tarafından biliniyordur büyük ihtimalle.
aileden güvenebileceğiniz birileri varsa eşinizin asıl karın ağrısı neymiş öğrenmek lazım. egosu tavan yapmış beyfendinin
bir erkeğin kolay kolay söyleyemeceği laflar bunlar. tabi kolay bulurum (!) dediği o kadınlardan bulmadıysa.

madem annenin evindesin eşin gelip senden özür dileyene kadar sakın dönme
eşin çocuk gibi davranıyor büyümesi akıllanması gerek
sakın taviz verme canm

kocanı halasının oğlu yoladan çıkarmış bellii...
kadın çok halamın oğlu bitane demeside yenilir yutulur değil geri adım atma,burnunu sürt ailende destekmiş zaten,hiçbir kadın bunu yaşamak zorunda değil
böyle bi adamdan ne koca olur ne baba ..

Son yazdiklarina bakilirsa guclu birine benziyorsun canim,ne kadar guzel.Boyle devam et ! Ailen de yanindaymis zaten,sirtin yere gelmez.Rabbim sana sabir versin.

o hala ogluna müsait bir zamanda sorarmısınız ne yapıpta kendine baglamıs esinizi ? :)
artık kuzeni onun sırdaşı olmuş, dert ortagı gibi birşey...sizin muhabbettiniz beyfendiyi açmıyormuş baksanıza..
kimbilir hala ogluyla ne muhabbeti yapıyorlar..yakında icraate gecmeseler bari, hazir sizi annenizin evine gondermisken:97::44:

anasını karısına tercıh edenı duydum da halasıının oğlua ılk defe

eşınız capkınlıga ozenmış bunuda halasın ogluyla beraber yaptıgı ıcın cok kıymetlı gelıyor

sızın cocugunuzun sıcak yuvanızın degerını anlayacak ama iş işten gececekk

gelip yalvarana kadar eve dönme annenlerde kal!o çok güvendiği halasının oğlunun bi kazığını yer mutlaka,öyle adamlardan insana dost olmaz,ama bu arada sizin kalbinizi kırmış bunu nasıl telafi edecek bakalım:19:

eşiniz eve gelip size yalvarana kadar affetmeyin. siz zaten yazdıklarınızdan ona gereken cevabı vereceğinizi belli etmişsiniz

eşiniz iyice sapıtmış. saygısız adam.

ne demek kadın bulurum.

eş hepimiz buluruz. ama mühim olan kişiliktir. elbette kadın bulursun ama beni bulamazsın .kendine kadın da bul çocukta yap hoşçakal!!! derdim sizin yerinizde olsam

ayrıca hala oğluna da kına yollardım yaksın bir yerlerine diye....

bence siz yolunuzu çizin. şimdi düzeltseniz bile ileride yine bozulacaktır. öncelikle çalışmıyorsanız işe başlayın.

bu kk daki konuları okuduça daha neler göreceğim acaba anaları bitti şimdi de hala oğulları mı çıktı bu nedir bu nasıl bir kadir kıymet bilmezliktir yarabbim akraba ilişkileri ile karı-koca ilişkisinin aynı olmadığını ne zaman akıl edecekler acaba merak ediyorum

valla arkadşaım bak şartların da iyiymiş sakın ama sakın boyun eğme çok büyük saygısızlık sana yapılan ne demek sizi çekemem ne demek başka kadın bulurum ne münasebet sağlam dur sen pişman olmazsa da hiç uazatma bu işi bu lafları eden adamdan ne köy olur ne kasaba

Adam gibi adam karısına böyle birşey söylemez, söyleyemez. Her erkek "adam" değildir.

Back
X