bayanlar hepinizin yorumlarini okudum cok tesekkur ederimiki gundur aramadi annesiyle konustum benim bi sucum yok kendisi gitti diyomus bi sali gunleri cikiyorum disariya burnumdan getiriyo demis annesi üstüne gitmis heralde baskasimi var felan diye bagirmis cagirmis yeminler etmis yok öyle bisey diye pazartesi mahkemeye gidecem demis kaynanam bana evine dön kizim ben onun sinirine hakim olamam eger giderse mahkemeye evlat demem ona dedi bende oglun benim eve gelmem icin parmagini bile kipirdatmadi ben istenmedigim yere gitmem dedim acsin mahkemeyi bitsin o zaman dedim zaten bu zihniyette bi adamdan bisey olmaz dedim ama bu olaydan bi saat kadar felan önce kizim babami cok ozledim anne ara konusuyum dedi bende dayanamadim msj attim zeynep senle konusmak istiyor diye aradi konustular acaba kötumu yaptim bilmiyorum ve mahkeme olayida blöfmüü yoksa gercekten gidermi onuda bilmiyorum ben gerekce olarak ne gösterecekmis mahkemeye dedim kaynanamda evi terketmen bi gerekce kizim evine dön orda kus kuseceksen diyor esyalarimda evde nasil alacam bilmiyorum onu görmek istemiyorum ama evimide cok özledim ona cok öfkeliyim ama onuda cok özledim