'Bizi Örteceğinize Nefsinizi Terbiye Edin Öküzler'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
'Bizi Örteceğinize Nefsinizi Terbiye Edin Öküzler'
Şarkıcı Sezen Aksu, ortaöğretim kurumlarında başörtünün serbest bırakılma kararına ilişkin olarak, ‘Bizi örteceğinize kendi nefsinizi terbiye edin öküzler’ dedi.

Sezen Aksu, önceki akşamın ardından dün de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu sahnesindeydi.

Ortaöğretim kurumlarında başörtü serbestisi tartışmalarına şarkıcı Sezen Aksu da dahil oldu.

Aksu, dün akşam İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki verdiği konserde, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ortaöğretim okullarında (ortaokullar ve liseler) başörtünün serbest bırakılması kararına ilişkin olarak “ Bizi örteceğinize kendi nefsinizi terbiye edin öküzler ” dedi.

MEB’in kılık ve kıyafetlerine dair yönetmeliğinde yer alan “ başı açık ” ibaresinin kaldırılması tartışmaları da beraberinde getirmişti.

Bu arada, bir önceki gece de sahne aldığı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda kendisine Mustafa Ceceli’nin eşlik ettiği Sezen Aksu, Ceceli’nin, bir hareketi üzerine telaşlanıp “Aman Sezen Hanım, RTÜK var” demesi üzerine, “Koymuşum RTÜK’üne” şeklinde yanıt verdi.

nediyor.com
http://nediyor.com/2014/09/30/sezen-aksudan-basortu-serbestisi-tepkisi/

Bizi ortecegine demis usluba bakin ya...
Zorla boyali kusu kapatmaya calisan olmus sanki...
Tesettur zorunlu hale getirildide benim mi haberim yok bacilar....
Ne kadar alakasiz siradan yorum yapiyor millet...
Dinini Islam olarak kabullenmis bir milletiz gec bile kalindi serbestlik karari....
Kapali gormeye tahammul edemeyen kardeslerim donup donup ortulu olanlara bakacaginiza cebinizde ayna tasiyinda o guzel yuzunuze doya doya bakin derim

Agzina saglik......
Bece bir insan kapaniyorsa (tabiki once Allah icin)dikkat cekmemek icin,erkek baktiginda etkilenmesin vs.yani tamamen cinsel sebeplerden oturu kapaniyordur diye dusunuyorum.bu yuzden ilkokul cagindaki bir cocugun basini ortmesini yasirgiyorum.eger bu cocuga bakip etkilenecek tahrik olan varsa yada bu sebeple cocugunu kapatan varsa hakikatten gidip nefislerini koreltsinler,terbiye etsinler olmuyorsa gidip tedavi olsunlar

Çok alakasız konuşmuş serçecik.
Sanki başörtüsü zorunluymuş gibi alakasız bir cevap vermiş.
Muhalefet olacak ya işte.
Peh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…