Yabanmersini çocukların kapatılması namaza alıştırılması ile ilgili düşünceler sanıldığının aksine yavaş yavaş inancına alışsın ve inancı doğrultusunda yaşamayı öğrensin diye küçükken öğretilir.Sezen Aksunun hangi taraftan oldugu, neyi savundugu beni ilgilendirmiyor da nefsinizi terbiye edin derken cok hakli yani. Bir kadini kapatmayi gectim, 10 yasindaki kiz cocugunu kapatmaya calisan bir kisi o yasta cocuklardan etkileniyordur ve pedofilidir benim gozumde. Nefsini terbiye etsin.
bence çok yanlış yerden bakıyorsun lamelif,vaftiz olmak hristiyan olmanın şartıdır,kelime-i şehadet getirmek gibi.Ama 10 yaşında çocuğa başörtüsü takmak dinin kesin olarak emrettiği bir şey değil,kurandaki kapanma öğütünü aileler istediği yaşlarda uyguluyor.Eğer kelime-i şehadet yasaklansaydı,bu örneğin uygun bir örnek olurdu.okul öncesi eğitime neden önem veriliyor
neden küçük yaşta çocuklarımızın eğitimine başlıyoruz
her aile bırakın çocuğuna dinini öğretsin
çocukların kapatılmasının ardında pedofililerden korumak olduğunu düşünen zihniyet hiç anlamayacağım seni!!
bu neye benziyor biliyomusunuz
Eki Görüntüle 1258745
İŞTEDE BUNA
bebekçiği vaftiz mi yapıyolarkiokul öncesi eğitime neden önem veriliyor
neden küçük yaşta çocuklarımızın eğitimine başlıyoruz
her aile bırakın çocuğuna dinini öğretsin
çocukların kapatılmasının ardında pedofililerden korumak olduğunu düşünen zihniyet hiç anlamayacağım seni!!
bu neye benziyor biliyomusunuz
Eki Görüntüle 1258745
İŞTEDE BUNA
kadın kollarınada bütün partiler kadınlarıda teşvik ediyoruz işte tarzında oturtuyorlar bence..büyük bir lütuf bizlerekadınlar hakkında kadınlar pek konuşmaz zaten gözlemim hep erkekler konuşur, yakında kadın kollarına bile onlar gidip oturcak diye korkuyorum
her açık olanada bakarsakNefsinizi terbiye edin derken erkekleri mi kastediyo yoksa ben mi yanlis yerimden anliyorum?
Eger erkekleri kastediyorsa, onlarin nefslerine laf edecegine önce kendine ceki düzen versin. Yari ciplak sahneye cikipta nefslerinizi terbiye edin demek ne kadar dogru tartisilir... Sanki ona kapan diyen mi oldu da esip gürlüyor...
break örtü kesin emirbence çok yanlış yerden bakıyorsun lamelif,vaftiz olmak hristiyan olmanın şartıdır,kelime-i şehadet getirmek gibi.Ama 10 yaşında çocuğa başörtüsü takmak dinin kesin olarak emrettiği bir şey değil,kurandaki kapanma öğütünü aileler istediği yaşlarda uyguluyor.Eğer kelime-i şehadet yasaklansaydı,bu örneğin uygun bir örnek olurdu.
ailesi yada evleneceği aile istiyor diye kapananda çok var ama gönülden yapılanı makbuldür herhalde.."Bizi Örteceğinize Nefsinizi Terbiye Edin Öküzler" demiş ya, herkes başkası tarafından zorla mı örtülüyor sanki, kendi isteği ile örtünen yok mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?