- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
uzun uzun yazamıycam ama bu hep böle .altı senelik evli olucam bikaç ay sonra ne borcu bitiyor ,ne istekleri .. eşim üstüne düşenin fazlasını yaptı düne kadar maaşından 400 lira kesildi babasının borcu için , 2 sene önce de babası emekli olsun diye sağlık sigortaları açılsın diye eşimin üstünden 30 bin çekildi ,senelik ödeme tarla ekiyorlar ama ,ilacı bilmem nesi eşim düşünmese bir şey kazanamazlar ,eşimde biran önce bitsin kurtulayım artık diye uğraştıkça üstüne geliyorlar ... bayram akşamı konuştum kaynanamla kızın için sürekli ağlıyosun neredeyse yemeğe ekmekleri yok diyeceksin ,hiç beni düşünmüyorsun ben bizim olmayan borcun sıkıntısını çekiyorum 6 senedir ,sen kızınla maaşını yediği kadının(kaynanasıyla bir yaşıyor ,emekli maaşı eve giriyor) lafını yapıp ağlıyorsunuz dedim ... Bana ne yapalım herkes fedakarlık yapacak dedi,ben de çalışıyorum ben de yapıyorum dedi ,eşimde öyle söyleyince patladı ben ne için fedakarlık yapıcam ,bana ev mi aldınız araba mı aldınız ,düğün mü yaptınız da fedakarlık yapıyorsunuz kendi borcunuzu ödeyeceksiniz tabi dedi ,,neyse bunlar konuşuldu artık giyiniyoruz yola çıkıcaz eşime gülerek babanın kartına borcu varmış ondan böyle durgun dediğini duydum ,eşim hiç bir şey demedi ,2hafta önce eşimi aramış babası aynı konu için bana gelicek para var al onu demiş eşim öde kartı ... eeee bu ne şimdi .. insanda utanma olmaz mı fikir olmaz mı .. benim de çocuğum var doğum yapıcam ,kızlarını kayıra kayıra ,banane beni kim düşünüyor ,bayram gelir kızlarını bile giydirirler 32 yaşında 2 çoçuğu var ,bir sürü güvercin almış dam yapmış ,boş boş işlerle uğraşıyo ... Eşim bir şey demedi diye arabaya oturduk ,oğluma bile bakmadı güle güle bile demedi ,arkadan kaynanamı arattırıyor konuştunuz mu babanla diye ,eşimde ne konuşucam var mı ,var mı diyo musunuz demiş ... bıktım artık kızlar sinir hastası oldum sülük gibiler ...eşim de bunaldı adamı genç yaşında yaşlandırdılar tefeciyle de muhattap etti elin pisliğiyle de ,kimi zaman oturup onun için ağlıyorum.... sizden istediğim şey de bu son olaydan sonra arasalarda tavır takınmak , yaptıkları ayıbı yüzlerine vurmak istiyorum ,nasıl davranmalıyım ne cevap vermeliyim...
Son düzenleme: