meraba arkadaşlar. ben1 buçuk senelik evliyim 8 aydan fazladır bebek istiyorduk. eşime da o aralar varikosel teşhisi konuldu. korunmamaya başladığımız zaman şansa eşimde iltihap akıntısı ortaya çıktı tabi bu da bana geçti ikimiz de tedavi olduk neyse ki, fakat eşimin en son ameliyat olmasına karar verilince bizim moraller iyice bozuldu, bebek fikrine ara vermek zorunda kaldık. ameliyattan sonra tekrar başlayınca bu sefer bende mantar enfeksiyonu ortaya çıktı. tedavimi sürdürürken eşime keçiboynuzu kürü uyguluyordum. yalnız keçiboynuzunu eşim bi süre kullanamadı zaten hiç istemeden içiyordu ondan sonra üroloğa gitti ve klomen evicap gibi ilaçları kullanmaya başladı. bu arada bende eski sağlığıma kavuşmuştum.2 ay kadar ilaç kullandıktan sonra ramazan ayında yumurtlama testi aldım,bir de onu deneyelim dedim, işe yaradı mı yaramadımı bilmemiyorum ama bayramdan sonra adetim 5 gün gecikti, ben ümitsiz bir şekilde test yaptım(daha önce de geciktiği oluyordu) ve çift çizgiyi gördüm şükürler olsun...bu arada hamilelik belirtisi de halsizlik haricinde pek fazla yaşamadım.
hala inanamıyorum bende burda yazılan başarı öykülerini imrenerek okurdum acaba benimde bebeğim olcak mı diye hep düşünürdüm. Ama Allah nasip edince oluyor işte bir de başkalarının ve sizin etmiş olduğunuz dualara ben çok inanıyorum. kadir gecesi ve Eyüp sultan türbesinde çok dua ettik ramazan ayında.
inanın bizde çok zor dönemlerden geçtik, ben stresten nerdeyse sağlığımı kaybedecektim. eltim istemeden hamile kaldığı için gelip sürekli şikayetlerde bulunurdu bu bana zor gelirdi. şimdi çok mutluyum darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına...
hala inanamıyorum bende burda yazılan başarı öykülerini imrenerek okurdum acaba benimde bebeğim olcak mı diye hep düşünürdüm. Ama Allah nasip edince oluyor işte bir de başkalarının ve sizin etmiş olduğunuz dualara ben çok inanıyorum. kadir gecesi ve Eyüp sultan türbesinde çok dua ettik ramazan ayında.
inanın bizde çok zor dönemlerden geçtik, ben stresten nerdeyse sağlığımı kaybedecektim. eltim istemeden hamile kaldığı için gelip sürekli şikayetlerde bulunurdu bu bana zor gelirdi. şimdi çok mutluyum darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına...