- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.841
buketim günaydın hoşgeldin, ama biliyorsun benim kızım daha ana rahmine düşmeden ayırtıldı, rahim kertmesi bile yaptım, boşuna mı hastaneye gitim damadımı görmeye, orda damadıma göbeğimi gösterdim, o da "aldım kabul ettim" dedi, kertildiler onlar
oyyyyyyyyyyyyy kuşum varya daha demin girdim ilk sayfaya yaaa diyorum gamzeyi hamişlere yazsammmı, yoksa sorupta öylemi yazsam ayy ne yapsam diye düşünüp durdum. heh şimdi sana soruyorum bebeğim? Allahın izni ile şu tahlilinde çıksın, hemen hamişlik takvimi yapta seni yaayım en baş köşeye
ayyy nazancım, ben bin kere düşünüp öyle verirdim çocuğumu bu bukete, baksana ta kaynana tipi var bunda he, açar ağzını yumar gözünü valla.:26:
Gamzeeee inşallah değerin ikiye katlamıştır :)))
Yasemin evdeyim tatlım dün akşam geldik , hala yorgunum, biraz sizleri yoklayayım sonra ev temizliğine geçecegim, zaten Gamze bugün uğrar topiğe hemen darlarsın :)) hemde geçen ay ki gibi bir hamiş bir hamiş adayı duayı belirler:)))
bekara karı boşamak kolay derler ya benimkisi de o hesap di mi :) ama napiim bebeğimin hep benimle olmasını çok seviyorum...canım hele bir doğur ondan sonra ıkıncıyı dusunursun :) valla sahıl cok zor bır bebek değil allahtan nazar değmeisn ama ikinci cocugu dusununce tuylerım dıken dıken oluyor hanı istiyorum ama cok korkuyorum yanı cok sabır gerektıren bır iş gercekten cocuk buyutmek. hiç kolay degıl . hanı 2 den fazla cocugu olanlar nasıl yapıyor hıc bılmıyorum ama tapılacak ınsanlar :)
evet cnm hayırlısıyla test sonucum güzel çıksın ondan sonra hamişlere yazarsın cnm .. inşallah sonucum hayırlı çıkar...
sağolasın cnm..inşallahh....
mesudecim doğum yapmışssın RABBİM sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallahhh..
aylincim tatile çıkıcakmışsın senin adına çok sevindim umarım herşey istediğiniz gibi olur....doktoruna danıştınmı cnm gidiceğin yer uzakmı bilmiyorum ama sen doktoruna danışmadıysan bir sor istersen..
ayy danışmadım canım ya rezervasyonu da yaptırdık:26: ne rahatım di mi ama uzak değil gideceğim yer önce antalyaya gidicez birbuçuk saat arkadaşımda kalıcaz 1 gece sonra yarım saat daha gidicez otel için...
ohhh Mesude de prensesine kavuşmuş Allah uzuun sağlıklı sevdikleriyle geçireceği bi ömür nasip etsin inşallah minik Betüşe... Nazancım paşan geliyormuş öncelikle sağlıklı olduğunu öğrenmişsin12. hafta cinsiyet için erken değişebiliyor ama önemli olan fındığının keyfinin yerinde olması...
kızlar yahu 32. haftamda tatil yapmak çok mu cesurca? ağustos annelerinden 2 kişi erken doğum yaptı ama ikiz bebekleri vardı onlarınayy doğurmam inşallah elin otellerinde
nasılsınız kızlar ben bugün 2. gebelik kan tahlilimi verdim .. inşallahh bir sorun yoktur ve 2 ye katlanmıştır... yeni bir heycanlı bekley,ş daha başladı... sonucumu 11:30 da bildircekler...
Gamzeeee inşallah değerin ikiye katlamıştır :)))
Yasemin evdeyim tatlım dün akşam geldik , hala yorgunum, biraz sizleri yoklayayım sonra ev temizliğine geçecegim, zaten Gamze bugün uğrar topiğe hemen darlarsın :)) hemde geçen ay ki gibi bir hamiş bir hamiş adayı duayı belirler:)))
ha hayyytt..benim kızımı ne doktorlar ne mühendisler isteyecekte ben vermeyecem:))
yaso üsrütne adet görenin(tyada kanaması olanın) çocuğu güzel olurmuş derler:)))dert etme güzel bi kızşın olur..dün işyerinden bi arkadaşı görmeye gittik doğum yaptı... bekledi bekledi oda bizimkiler gibi..sonra kontrole gitti yarın gel suni sancıyla alalım demişler..geri dönerken suyu gelmiş..sonr adoğum başlamış normal doğuracak bide epiduralsiz..herşey normal tam ıkınmaya başlamışken çocuğun h<areketleri azalmış..hemen sezeryane almışlarç...kadın hem normal doğum sancısı çekti..şimdide sezaryen acısı çekecek..amaaaaaaaaaaaaaaa bi tatlı kızı varki görmeyin gitsin..yeni doğmuşlar çirkin olur biliyosunuz..şiş olur kızarık olur buruşuk olur..anam bu nasıl tatlı nasıl güzel ,,pembiş pembiş bi kızan.kendi 3 kg..ama yüzü yusyuvarlak tasun tosbağa..çok güzel bi kızdı:)()
bekara karı boşamak kolay derler ya benimkisi de o hesap di mi :) ama napiim bebeğimin hep benimle olmasını çok seviyorum...
ayy danışmadım canım ya rezervasyonu da yaptırdık:26: ne rahatım di mi ama uzak değil gideceğim yer önce antalyaya gidicez birbuçuk saat arkadaşımda kalıcaz 1 gece sonra yarım saat daha gidicez otel için...
cnm benim eşimin teyzesi vaize ona sormuştum hamileyken oruç tutmak istiyorum oruç tutmayıp günahına girmek istemiyorum demiştim oda bana demişti peki o çocuk beslenmese susuz kalsa onun günahına nasıl girecen kendi vicdanınla yüzleş öyle tut demişti bende tutmamıştımevet her sene tutarım sonradan tutması zor olcak diye hiç deilse bir gün yer birgün tutarım demiştim ama olmayacak galiba hayırlısı
tmm canım öğle arasında bi arayayım doktoru...ayy cnm bence danış istersen.. sen temkinli ol yinede bişey olcağından değilde senin durumunu en güzel doktorun bilir......
canım gdebilirsin çok uzak değilse erken doğum riskinde yoksa. Benim teyzemin gelini Almanya'ya gitti eşiyle hiçbir şeycikler olmadı canım.
Canım inşallah iyi haberler alırsın ki şüphem yok alacağından. Değerinde güzeldi daha da güzel olacak ay kese görülmeye başlasa da ikiz mi geliyor öğrensek arasan çıkmıştır belki dedikleri saatten daha erken çıkıyor normalde.
canım kolay gelsin. evinize de gelmişsiniz artık bekleyeceksiniz dimi Rabbim şifa versin tez zamanda olup bitsin inşallah.
ay maşallah bebişe. Benimde doğduğum gün resmim var hiç yeni doğmuş gibi değilim gözlerim cin gibi bakmışım makineye faltaşı gibi açık saçlarda var baya bi yani albümümü yanıma almıştım kaynanama gösterdim yok canım doğduğun gün değildir diyo ya arkasında tarih var resimin dedim inanamadı.
canım o kadarcıksa birşeycik olmaz canım. Ha evde ha otelde ne fark eder sancın tutsa bile hemen doğurmazsın ki 1.5 saatte yetişirsiniz de tutmaz yani daha vaktin çok var. Hava dğişikliği iyi gelir canım doğum öncesi ama havuza falan girme sakın güneşten korun gölgede dur bol bol su tüket çok sıcaktır oralar.
cnm benim eşimin teyzesi vaize ona sormuştum hamileyken oruç tutmak istiyorum oruç tutmayıp günahına girmek istemiyorum demiştim oda bana demişti peki o çocuk beslenmese susuz kalsa onun günahına nasıl girecen kendi vicdanınla yüzleş öyle tut demişti bende tutmamıştım
cnm benim eşimin teyzesi vaize ona sormuştum hamileyken oruç tutmak istiyorum oruç tutmayıp günahına girmek istemiyorum demiştim oda bana demişti peki o çocuk beslenmese susuz kalsa onun günahına nasıl girecen kendi vicdanınla yüzleş öyle tut demişti bende tutmamıştım
Gülüm sağol canım Hayırlı olsun kucağında artık bebişin bir ara fotosunu at lütfen Burcu sanada çok tşk ederim canım Rabim bu özlemi çeken herkese nasib etsin
Mesudeden haberi olan var mı kızlar
canım kolay gelsin. evinize de gelmişsiniz artık bekleyeceksiniz dimi Rabbim şifa versin tez zamanda olup bitsin inşallah.
:
nazannnnn kuşum yaa demek seninki pipili haaa, oyyy süper bir haber bu, topiğimizde çeşit olsun, ayy çok sevindim maşallah sana
sekerkiz67-tuba bebişim senin doktor kontrolün nasıl gidiyor sesin sedan çıkmıyor
B.
asyamca tatlım ben yaptırıyordum, 2 aylık hamileyenden beri Allaha şükür bir sorun yaşamamıştım ağda konusunda.
amin cnm inşallah guzel haberler verırızNAZAN canım paşan geliyormuşAllah hayırlısını versin inşallah.oğlanda olsa başımızın tacı,kızda olsa başımızın tacı nasılsa yeterki sağlıklı olsun.keyfi yerindeymiş maşallah
BEDRİYE canım senide heyecanla takip ediyoruz :) çok şükür sonuçların iyi çıkmış.bu denli stres yaparsan tabi kapatır kızın yüzünü'' of anne ya '' diyordur o şimdi :)
YASEMİN canım çok geçmiş olsun.nolur dikkat et kendine.iyi bak bebişimize.unutmayın topicte biri hamile kalınca sadece onun değil hepimizin bebişi oluyor.Rabbime emanet,dualarımız seninle(hepinizle) ama sende tedbiri elden bırakma canım.
ASLI geçen gün sana uzuuuuuuun bi msj yazmıştım ama bilgisayarın azizliğine uğradım sana ulaşmadı.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.dk hapını banada vermişlerdi ilk denememde.verdikleri yumurta uyarıcı ilaçlar kistlerin büyümesine neden oluyormuş.onun için milimetrikte olsa kist büyümesin diye veriyorlarmış.ben sormuştum doktora.oda normalde önemsemediğimiz kistleri bile dikkate alıyoruz demişti,riske atmak istemiyorlar yani.
temizlik meselesine gelince sürekli ultrasona girildiği için ben hergün jilet kullanmıştım.ayarlayabilirsen ağda daha iyi tabi.duruma göre hareket edersin.kıla tüye kafa yorma şimdi boşver.
SEDA canım seninde herşey yolunda gider ve dk hapı sayesinde dilediğin vakitte gidebilirsin tedaviye.
BİRCAN canım İNŞALLAH tüpe gerek kalmadan hayırlısı ile bu sefer tutunur bebeğin sana.
TUBALAR canlar sizde dr kontrolündeymişsiniz,inşallah herşey yolunda gider ve sizde TÜMAY gibi sürpriz yaparsınız bize.
TÜMAY can sende hayırlısı ile kalp atışını duyar ve rahatlarsın.
BURCUM canım hakkında hayırlısı...bu ay olmazsa diğer ay...gelecek bebişin tez vakitte inşallah merak etme.eşine de tekrar geçmiş olsun diyorum.Allah şifasını versin.du bakalım vardır elbet bundada bi hayır.
BUKET,ÖZLEM,ASLI bende buluşmanızı kıskananlardanımbiz yapamıyoruz bari siz yapın.sıksık bulusun emi
hımmm ewet ondan almıştık bir kere bide tozu var galiba benim bi aktara gitmem lazımmAslıcım senin sonuçlarının güzel çıkması muhteşem maşallah çok sevindim. Eşininki içinde ona hergün keçiboynuzu kürü yapamayabilirsin, bende yapamıyordum ama keçiboynuzu özü diye bişey var, aktarlarda satılıyor, ondan içiyordu. inşallah işe yarar.
ya işte o kıl tüy beni sinir ediyo hiçç tahamülüm yok ama napalım yapıcaz artık bişelerrASLI geçen gün sana uzuuuuuuun bi msj yazmıştım ama bilgisayarın azizliğine uğradım sana ulaşmadı.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.dk hapını banada vermişlerdi ilk denememde.verdikleri yumurta uyarıcı ilaçlar kistlerin büyümesine neden oluyormuş.onun için milimetrikte olsa kist büyümesin diye veriyorlarmış.ben sormuştum doktora.oda normalde önemsemediğimiz kistleri bile dikkate alıyoruz demişti,riske atmak istemiyorlar yani.
temizlik meselesine gelince sürekli ultrasona girildiği için ben hergün jilet kullanmıştım.ayarlayabilirsen ağda daha iyi tabi.duruma göre hareket edersin.kıla tüye kafa yorma şimdi boşver.
BUKET,ÖZLEM,ASLI bende buluşmanızı kıskananlardanımbiz yapamıyoruz bari siz yapın.sıksık bulusun emi
canım kistler bi görünüyo bi gidiyo anlamadım zaten Bukette yazmış hayalet gibilermiş bunlaroo kistleri gitmesine sevindim canım eşin için üzülme tüp bebekte kasıktan girip sperm alınanlar en son onu yaparlar tup ertelenmez sanmıyorum
daha önce paylaşmıştım ama sana da söyliyimm.. ben akşam otururken karnımı seviyordum birden aklıma büyüyüp evlenicek bizi bırakıp gidecek düşüncesi geldi ne ağlama ne ağlama ama.. sonra mantıklı olunca tabi dediler Allah iyilik sağlık versinde o günleride hayırlısıyla görün diye.. inşAllah Yarabbimm..
kızlar 1,2 gün önceside neye duygulandımm söyliyimm, eve dönüyoruz akşamm işyerinde de çok karınca var arabaya bi bindim karıncaa ee dedimm biz bu karıncayı alıp bambaşka bi yere götürücezz ailesi falan hepsi burada kalıcak çok duygulandımm o kadar doldumm ki ama eşimm hemmen dedi ki bütün karıncalar akraba kardeş onlarda ööle aile kavramı yok.. sonra yine hassasiyetle arabnın içine aldık karıncayı ööle gittik eve..
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah ya geldi topiğimizin kızı maşallahtatlım epidural'de belden aşağını uyuşturuyorlar ve öyle sezeryan yapıyorlar, gözlerin açık kendindesin ama bişey hissetmiyorsun bide önün kapalı görmüyorsun ama bebek karından çıkar çıkmaz görüyorsun
Mesude'nin bebek çıktıktan sonra plesenta çıkarılırken çok ağrıları olmuş, ağrı kesici yapmışlar bide tontiş kızını yanına koymuşlar hooop hiçbirşeyi kalmamış
Mesude diyor ki: Görsen Burcu çok güzel
Maşallah subhanallah
sağol tatlım iyiyim naaapimm dün bütün gece uyutmadı benim sıpam beni yarında alışverişe çıkcaz bakalım öyle tatlım telaşe koşturup duruyoruz sen hala beklemedemisinben iyiyim canım hiç bi değişiklik yok bende, sen nasılsın
canım hayırlı olsun bir paşa geliyor demek maşallahhh bir kız yapayım ben barri topiğe lazımm daha kız
ayy canım heyecan yapmıştır sen alıştın ama o çok garipsemiştir şimdi acayip gelmiştir. Erkekler öyle canım biz hormonlardan dolayı anneliğe daha gebe kalmadan hazırız ama onların yaşaması lazım hele bir kucağına alsın da bak gör onu.
canım çok şükür artık rahatlamışsındır bu da temiz çıkmış. Eh rahatını kaçıyorsunuz çocuğun tabi tam keyif yatmış yayılmış pat birşeyler çekiliyor falan yani olmaz ki ama çekmeyin çekmeyin diyor tabii özel hayata saygı canımm
canım inşallah hayırlısı olur hayırlı haberler verirsin topik bu aralar çok bereketli sende bu bereketten nasibini alırsın inşallah canım..
Canım maşallah bebeğine artık düzene girmeye başlamış 40 ı çıksın daha da iyi olur. Bizim içinde öp o mis kokuluyu canım.. Allah'ım bağışlasın ömrüne ömür katsın inşallah
gözün aydın canım. Bende erkek kardeşime diyorum gel diye işlerden gelemiyor hiç bir ara ayarlarsa gelecek inşallahh.
Canım geçmiş olsun neden hep bu çocuğu buluyor herşey ya bir oh diyemedin nazar mı vardır nedir. Allah şifa versin inşallah iyi ateşi çok yüksek değil takipte ol tabi sürekli. Ateş yapması iyiyimiş böyle durumlarda korunma mekanizmasıymış vücudun korkma ateşten şu aşamada canım
canım bende bayadır jilet ile alıyorum ağdaya geçmek istiyorum artık bende regliden önce yaparım transfere kadar idare eder diyorum gerçi bu regl gelmedi daha öbür regl içinde düzenleyici kullanıcam vakitlice gelsinde başlayalım diye tahmini bir zamanda yapıcam işte de bir daha ki aya bu ayda ağda yaparım o zamana kadar çıkar zaten ama transfere kadar çıkmaz mı benim 2 haftada çıkıyor ya tek tük. Sir yapmadım hiç normal ağda yapıyorum en güzeli dışarıda yaptırmak ama utanıyorum gidemiyorum.
kızlar kafam karıştı dua belirleme sırası şimdi hangi 2 kişide????
Özlem Allah razı olsun gülün dualarımızı okumuşsun, canım sen buket ve aslı ile mi buluştun, foto varmı profilde? ayy bi bakayım hemen :)))
sağol tatlım iyiyim naaapimm dün bütün gece uyutmadı benim sıpam beni yarında alışverişe çıkcaz bakalım öyle tatlım telaşe koşturup duruyoruz sen hala beklemedemisin
aslııııı ben varım, ama çok işim var üffff hiç iş yapasımda yok
benim de bugün hiçç işim yokkksıkılıyorum o yüzdenn bugün hayırlısıyla bi bitseydii sana da kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?