Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet cnm hayırlısıyla test sonucum güzel çıksın ondan sonra hamişlere yazarsın cnm .. inşallah sonucum hayırlı çıkar...

sağolasın cnm..inşallahh....

mesudecim doğum yapmışssın RABBİM sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallahhh..

aylincim tatile çıkıcakmışsın senin adına çok sevindim umarım herşey istediğiniz gibi olur....doktoruna danıştınmı cnm gidiceğin yer uzakmı bilmiyorum ama sen doktoruna danışmadıysan bir sor istersen..

bekara karı boşamak kolay derler ya benimkisi de o hesap di mi :) ama napiim bebeğimin hep benimle olmasını çok seviyorum...

ayy danışmadım canım ya rezervasyonu da yaptırdık:26: ne rahatım di mi ama uzak değil gideceğim yer önce antalyaya gidicez birbuçuk saat arkadaşımda kalıcaz 1 gece sonra yarım saat daha gidicez otel için...

Son düzenleme:
Gülüm sağol canım Hayırlı olsun kucağında artık bebişin bir ara fotosunu at lütfen Burcu sanada çok tşk ederim canım Rabim bu özlemi çeken herkese nasib etsin

Mesudeden haberi olan var mı kızlar

ayy cnm bence danış istersen.. sen temkinli ol yinede bişey olcağından değilde senin durumunu en güzel doktorun bilir......

canım gdebilirsin çok uzak değilse erken doğum riskinde yoksa. Benim teyzemin gelini Almanya'ya gitti eşiyle hiçbir şeycikler olmadı canım.

nasılsınız kızlar ben bugün 2. gebelik kan tahlilimi verdim .. inşallahh bir sorun yoktur ve 2 ye katlanmıştır... yeni bir heycanlı bekley,ş daha başladı... sonucumu 11:30 da bildircekler...

Canım inşallah iyi haberler alırsın ki şüphem yok alacağından. Değerinde güzeldi daha da güzel olacak ay kese görülmeye başlasa da ikiz mi geliyor öğrensek arasan çıkmıştır belki dedikleri saatten daha erken çıkıyor normalde.

canım kolay gelsin. evinize de gelmişsiniz artık bekleyeceksiniz dimi Rabbim şifa versin tez zamanda olup bitsin inşallah.

ay maşallah bebişe. Benimde doğduğum gün resmim var hiç yeni doğmuş gibi değilim gözlerim cin gibi bakmışım makineye faltaşı gibi açık saçlarda var baya bi yani albümümü yanıma almıştım kaynanama gösterdim yok canım doğduğun gün değildir diyo ya arkasında tarih var resimin dedim inanamadı.

canım o kadarcıksa birşeycik olmaz canım. Ha evde ha otelde ne fark eder sancın tutsa bile hemen doğurmazsın ki 1.5 saatte yetişirsiniz de tutmaz yani daha vaktin çok var. Hava dğişikliği iyi gelir canım doğum öncesi ama havuza falan girme sakın güneşten korun gölgede dur bol bol su tüket çok sıcaktır oralar.

evet her sene tutarım sonradan tutması zor olcak diye hiç deilse bir gün yer birgün tutarım demiştim ama olmayacak galiba hayırlısı
cnm benim eşimin teyzesi vaize ona sormuştum hamileyken oruç tutmak istiyorum oruç tutmayıp günahına girmek istemiyorum demiştim oda bana demişti peki o çocuk beslenmese susuz kalsa onun günahına nasıl girecen kendi vicdanınla yüzleş öyle tut demişti bende tutmamıştım

ayy cnm bence danış istersen.. sen temkinli ol yinede bişey olcağından değilde senin durumunu en güzel doktorun bilir......
tmm canım öğle arasında bi arayayım doktoru...

inşallah tatlım işte biz de yakınlığına güvendik açıkcası neyse ben yine de sorayım doktora içimde kalmasın...

haklısın canım ya karışmamak için bişi söylemedim önce ama aç kalmayın kesinlikle bebeğinizi aç bırakırsınız deniyor bide çok sıcaklara geliyor ramazan bu yıl ve suyun hayati önemi var belki açlıktan daha fazla zarar verir bebeğe ben gece bile kalkıp su içiyorum doktor suyun sınırda deyince korkup araştırmıştım çok tehlikeli bebek için... telafisi var nasıl olsa kızlar kendimiz için yapmıyoruz zaten...

İyi mutlu bir gun gecirmeniz dilegiyle...
Gamze canim insallah degerin cook guzel cikar...
Zeynepcim insallah onndeki engeller kalkar biran once raporunu cikarirsin.
Mesude gozun aydin kusum masallah dogdu nazli kizin Anali babali buyusun...

zaten tutmucam risk almak istemiyorum inş. kazasını yapıcam

canım mesude dün sabah 6 da doğurdu tosuncuk tatlı bir kızı oldu maşallah

canım kolay gelsin. evinize de gelmişsiniz artık bekleyeceksiniz dimi Rabbim şifa versin tez zamanda olup bitsin inşallah.

:

evet sedacım evdeyiz çok şükür,beklerkende yağsız diyet yapacak eşim 3 hafat sonra ne olacağı belli olacak inşallah , sen nasıl oldun hafif boğaz arğın vardı?

tatlım cuma gunu yımırtalara tekrar bakıcak doktor ona gore yapıcak iğneyi nasipse ı

amin cnm inşallah guzel haberler verırız

hımmm ewet ondan almıştık bir kere bide tozu var galiba benim bi aktara gitmem lazımm
ya işte o kıl tüy beni sinir ediyo hiçç tahamülüm yok ama napalım yapıcaz artık bişelerrBu arada sende bizi kıskanmışsınncanım bir dahaki buluşmammızda sizleride haberdar edelim çevre illeden gelmek isteyenler olabilir diee
oo kistleri gitmesine sevindim canım eşin için üzülme tüp bebekte kasıktan girip sperm alınanlar en son onu yaparlar tup ertelenmez sanmıyorum
canım kistler bi görünüyo bi gidiyo anlamadım zaten Bukette yazmış hayalet gibilermiş bunlar amannn gitsinlerde gelmesinler bidaaa

Canımmm gözünüz aydınnnn Allah analı babalı büyütsünnn inşallahhHayırlı evlat olsun... Rabbim kızına sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler varsin inşallahhhh

allah iyiliğini versin canım ya karınca he hatırlayıp çok güleceğiz bu hallerimizi çok gibi geliyo bana çok alınganım bende ama o kadar geçti artık o duygusal haller şimdi doğum korkusu başlıyo günler yaklaştıkça:18::18:

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah ya geldi topiğimizin kızı maşallah

ben iyiyim canım hiç bi değişiklik yok bende, sen nasılsın
sağol tatlım iyiyim naaapimm dün bütün gece uyutmadı benim sıpam beni yarında alışverişe çıkcaz bakalım öyle tatlım telaşe koşturup duruyoruz sen hala beklemedemisin

benimki ünide iyi denk geldi canım okul bitti açılana kadarda yollamıycam artık kalsın:)

KIZLAR ARANIZDA BEBEK ŞEKERİ YAPAN VAR MI BU ARADA BEBİŞ İÇİN

kızlar kafam karıştı dua belirleme sırası şimdi hangi 2 kişide????

yasemin son dua listesine nazan ve ben karar vermiştik şimdi benden ve nazandan bi sonraki kişiler karar vermeli

Özlem Allah razı olsun gülün dualarımızı okumuşsun, canım sen buket ve aslı ile mi buluştun, foto varmı profilde? ayy bi bakayım hemen :)))

sağol canım , foto varda bukette bi tane çekildik sadece o yükleyecekti yüklemedi hala, valla şimdiden söyliyim ben çirkin çıktım (yoksa aslında güzelimdir )

sağol tatlım iyiyim naaapimm dün bütün gece uyutmadı benim sıpam beni yarında alışverişe çıkcaz bakalım öyle tatlım telaşe koşturup duruyoruz sen hala beklemedemisin

oyyy seninde bebiş baya büyüdü tabi zorlukları var Allah kolaylık versin sana, ben öyle boş boş bekliyorum haftaya pazartesi bi doktora gideceğim bakalım hayırlısı olsun ne diyecek ne yapacak,belkide ilgilenmeyecek hamile kal gel diyecek oda diğer doktorların dediği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…