Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Baharcım ayy doğum maceran süpermiş yaa, denize giderken, rotayı değiştirip doğuma gitmişsin :)))
bu arada sahilin yeni sıcak sıcak taze resimlerini çok merak ediyorum, müsait olduğunda koy da bakalım kuşum yaa, bakim kızlr nasıl tattlı oluyormuş gözüm alışsın senin dünya tatlısına bakarak

kızlar kafam karıştı dua belirleme sırası şimdi hangi 2 kişide????

canımcım sanırım bi hamişlerden bi de hamiş adaylarından seçilen iki kişi karar veriyordu... geçen kimlerdi ki? ilk uygulamaydı sanırım bu 2. olacağına göre listedeki 2. sıralar olmalı fakat hamiş listemiz maşallah yerinde durmuyor ki (Allah durdurmasın ) uygulamada sıkıntı olabilir sanki bu durum...

tamam cnaım ilk fırsatta yuklerim resim. ay evet canım gercı ben ya denızde ya bır konserde doğum yaparım dıye dusunuyordum sahilin gelısımı durmustuya evde oturdukca aglıyordum onu engellemek ıcın bol bol gezdım dogumdan ıkı gun once salamis harabelerine cıktım ve konser dınledım . herkes bana bakıyor yetmezmiş birde merdıvenleır tırmanıp en yukarıya cıkmıstı esımde yoktu arkadaslarla gıtmıstık. arkadaslara dmeıstım sancı baslarsa ben burda doğurmam lefkosaya gerı donucez dıye onlarda konser boyunca tamamısın dıye gozumun ıcıne bakıyorlardı hey gidi gunler yaa nerdeyse bir sene oluyor :) ıkıyımı yapsam acaba ozledım hamılelık donemını :)

NAZAANN paşan geliyomuş gözün aydın..artık yaseminle benim kapımızı aşındırırsın:))nede olsa bizim kızlar dünya güzeli(karga kuzgun meselesi)
buketim günaydın hoşgeldin, ama biliyorsun benim kızım daha ana rahmine düşmeden ayırtıldı, rahim kertmesi bile yaptım, boşuna mı hastaneye gitim damadımı görmeye, orda damadıma göbeğimi gösterdim, o da "aldım kabul ettim" dedi, kertildiler onlar
nasılsınız kızlar ben bugün 2. gebelik kan tahlilimi verdim .. inşallahh bir sorun yoktur ve 2 ye katlanmıştır... yeni bir heycanlı bekley,ş daha başladı... sonucumu 11:30 da bildircekler...
oyyyyyyyyyyyyy kuşum varya daha demin girdim ilk sayfaya yaaa diyorum gamzeyi hamişlere yazsammmı, yoksa sorupta öylemi yazsam ayy ne yapsam diye düşünüp durdum. heh şimdi sana soruyorum bebeğim? Allahın izni ile şu tahlilinde çıksın, hemen hamişlik takvimi yapta seni yaayım en baş köşeye
valla yasemin kertti kızını benimkinede seniki kaldı ay seninn kız benim mazlum oğlumu banada göstermez napacazzzz
ayyy nazancım, ben bin kere düşünüp öyle verirdim çocuğumu bu bukete, baksana ta kaynana tipi var bunda he, açar ağzını yumar gözünü valla.:26:

Canlarım günaydın hepinizi öptüm yanaktan..

YASEMIN canım bu dua listesinin başında burcu ve gamze var onlar belirlesin, yani her listenin ilk iki sırasında olanı seçeriz, eğer geçen ayla aynı kişi olursa bir alt sıradakini seçeriz, zaten herkes kendini bilir ben yapdım yapmadım der, benim yorumum bu sen ne dersin?

Özlem Allah razı olsun gülün dualarımızı okumuşsun, canım sen buket ve aslı ile mi buluştun, foto varmı profilde? ayy bi bakayım hemen :)))

NAZAN canım vajinan sızlıyormuş,bencede rahim genişledigi içindir keşke dün doktora sorsaydın çünkü geçen yine aynısını yaşamıştın sanirim

ÇIGDEM canım ben senin oğlanı hala göremedim :)) ohh miss kokuyormuş yerim ben onu :) maşallah

BÜŞRACİM cok geçmış olsun, tühh ya bir türlü düzene giremdiniz Allah şifa versin

ZEYNEPCIM tatlım Allah kolaylik versin, bende e okul işlerinden sinir olurum ama izmir'e gidecem diye hepsini geçen hafta yaptim bitirdim, rahatım şimdi, Allahtan sizde seminer yok ben 2 hafta daha okuldayim

ASLI tatlım yasinleri arapçadan mı okumak lazım? ben arapca bilmiyorum, düz yazıdan olur mu bana yaz mutlaka?

ben de kocişe diyorum ben böyle çok mutluyum doğduktan sonra hemen 2.yi de yapalım mı diye... kociş de dur sakin ol diyor bana (niyeyse... )

ben de kocişe diyorum ben böyle çok mutluyum doğduktan sonra hemen 2.yi de yapalım mı diye... kociş de dur sakin ol diyor bana (niyeyse... )

canım hele bir doğur ondan sonra ıkıncıyı dusunursun :) valla sahıl cok zor bır bebek değil allahtan nazar değmeisn ama ikinci cocugu dusununce tuylerım dıken dıken oluyor hanı istiyorum ama cok korkuyorum yanı cok sabır gerektıren bır iş gercekten cocuk buyutmek. hiç kolay degıl . hanı 2 den fazla cocugu olanlar nasıl yapıyor hıc bılmıyorum ama tapılacak ınsanlar :)

ayy bende onu karıştırdım hakkaten, ama burcum sağolsun bakana hemen el attı durumu aydınlığa kavuşturdu
ayyy sen ne güzel gezerek doğurmuşsun, ben heralde yattığım yerde doğurucam bu gidişle 1 hafta ayaklanıyorum tamam artık diyorum, ardından 15 gün tekrar yatış kararı veryor doktorum ayyy herşeye rağmen halime binlerce kez şükürler olsun, rabbm herkese sağlıklı huzurlu ve kolayca nasibetsin inşallah.
yahu senin şimdi ağzını yemiyimde ne yapim dimi sağol kuşum benim hemen kızları harekete geçirelim de duaları belirlesinler
bu arada sen geldin dimi evine?

ay canım sen yat yat aklım olsa yatırdım bol bol bebıs dogunca yattıgın gunlerı arıycaksın :)

maşallah subhanallah
ayy baharcım yaa korkularımızdan arınmamız için azıcık anlatsana sahili, nasıl bir doğum sonrası geçirdin, gece kaç defa uyanıyordu, hastalıkları nasıl atlatıyorlar, çok korumak mı iyi yoksa çok sakınmadınmı? neaman mama veremeye başladın vs vs :)

Gamzeeee inşallah değerin ikiye katlamıştır :)))

Yasemin evdeyim tatlım dün akşam geldik , hala yorgunum, biraz sizleri yoklayayım sonra ev temizliğine geçecegim, zaten Gamze bugün uğrar topiğe hemen darlarsın :)) hemde geçen ay ki gibi bir hamiş bir hamiş adayı duayı belirler:)))

canım tabi ki her bebek farkılı olur ama ben anlatayım. önce ben genel anestezi ile sezeryan oldum akşam uzerı olduugmdan sabahı kalkıp yurdum. oyle ağrım falan olmadı hıc ayıldıgımda ılk puslu gordum o nedenle sahılın yuzunu gorememıstım ıyıce gorene kadar yanı ayılana kadar durmadan puslu goruyorum bebegımı goremedım tam dıye dır dır dırlandım :)dogdugunda hemen aptamıl verdıler . ben kendıme gelınce emzırdım. allahtn sutum gelmıstı oyle emzırme sorunu yasamadım emzırme uzmanı sag olsun baya yardım ettı. o nedenle gogüs yarasıda hıc cekmedım. sahıl galzı bır bebek degıldı yanı gaıznı rahat cıkardıgından gaz sancısı sorunumuz cok az oldu. 20 gun benı emdı sonra gosumu almadı o nedenle 7 ay boyunca sut sagma makınesı ıle baya içli dışlı olmustum. arada mamada verdım sutum oyle asırı yoktu cuktu. genelde gunduz anne sutu verdım gece de mama verdım . tabı verdıgım mıktar zamanla anne sutumun durumuna gore artı ama 7 ay boyunmca anne sutu ıctı. bız 6 ayda ek gıdaya gectık. uykularına gelınce ılk basta 3 saate bır uyahndı zamanla bu saat cogldı 3 4 saat oldu vs suan eger agrısı yoksa dıs yuzunden bır kez ya uyanır ya uyanmaz . ay cok detaylı yadzım ama yanı yazabılecegım bır suru sey var sen sorarsın aklında bırsey varsa ben cevaplarım

buarada 20 gunluk ıken gezmeye başladık . birde oyle cok sakınmadım herseyden cok sakınınca bagısıklık sistemi gelişmiyor ve daha cok hasta oluyor . yanı yalancı emzıgı yere her dustugunde yıkayıp vermedık ama tabı ılk bır ıkı ay dıkkatlı olunmalı. oyle asırı korumacı olmadan ama asırı rahat da olmadan buyutmek lazım. biz hatalılarımız kolay atlatık ates falan yukselmeden cok sukur.

valla yasemin kertti kızını benimkinede seniki kaldı ay seninn kız benim mazlum oğlumu banada göstermez napacazzzz

ha hayyytt..benim kızımı ne doktorlar ne mühendisler isteyecekte ben vermeyecem:))

yaso üsrütne adet görenin(tyada kanaması olanın) çocuğu güzel olurmuş derler:)))dert etme güzel bi kızşın olur..dün işyerinden bi arkadaşı görmeye gittik doğum yaptı... bekledi bekledi oda bizimkiler gibi..sonra kontrole gitti yarın gel suni sancıyla alalım demişler..geri dönerken suyu gelmiş..sonr adoğum başlamış normal doğuracak bide epiduralsiz..herşey normal tam ıkınmaya başlamışken çocuğun h<areketleri azalmış..hemen sezeryane almışlarç...kadın hem normal doğum sancısı çekti..şimdide sezaryen acısı çekecek..amaaaaaaaaaaaaaaa bi tatlı kızı varki görmeyin gitsin..yeni doğmuşlar çirkin olur biliyosunuz..şiş olur kızarık olur buruşuk olur..anam bu nasıl tatlı nasıl güzel ,,pembiş pembiş bi kızan.kendi 3 kg..ama yüzü yusyuvarlak tasun tosbağa..çok güzel bi kızdı:)()

imreniyorum senin kıza maşallah inş. bizlerde böyle kolay atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…