- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.821
canım rahmin genişliyor o nedenle sızılar olabilir ama cok rahatsız edıyorsa doktoruna mutlaka danıs
NAZAANN paşan geliyomuş gözün aydın..artık yaseminle benim kapımızı aşındırırsın:))nede olsa bizim kızlar dünya güzeli(karga kuzgun meselesi)
kızlar kafam karıştı dua belirleme sırası şimdi hangi 2 kişide????
Baharcım ayy doğum maceran süpermiş yaa, denize giderken, rotayı değiştirip doğuma gitmişsin :)))
bu arada sahilin yeni sıcak sıcak taze resimlerini çok merak ediyorum, müsait olduğunda koy da bakalım kuşum yaa, bakim kızlr nasıl tattlı oluyormuş gözüm alışsın senin dünya tatlısına bakarak
buketim günaydın hoşgeldin, ama biliyorsun benim kızım daha ana rahmine düşmeden ayırtıldı, rahim kertmesi bile yaptım, boşuna mı hastaneye gitim damadımı görmeye, orda damadıma göbeğimi gösterdim, o da "aldım kabul ettim" dedi, kertildiler onlarNAZAANN paşan geliyomuş gözün aydın..artık yaseminle benim kapımızı aşındırırsın:))nede olsa bizim kızlar dünya güzeli(karga kuzgun meselesi)
oyyyyyyyyyyyyy kuşum varya daha demin girdim ilk sayfaya yaaa diyorum gamzeyi hamişlere yazsammmı, yoksa sorupta öylemi yazsam ayy ne yapsam diye düşünüp durdum. heh şimdi sana soruyorum bebeğim? Allahın izni ile şu tahlilinde çıksın, hemen hamişlik takvimi yapta seni yaayım en baş köşeyenasılsınız kızlar ben bugün 2. gebelik kan tahlilimi verdim .. inşallahh bir sorun yoktur ve 2 ye katlanmıştır... yeni bir heycanlı bekley,ş daha başladı... sonucumu 11:30 da bildircekler...
ayyy nazancım, ben bin kere düşünüp öyle verirdim çocuğumu bu bukete, baksana ta kaynana tipi var bunda he, açar ağzını yumar gözünü valla.valla yasemin kertti kızını benimkinede seniki kaldı ay seninn kız benim mazlum oğlumu banada göstermez napacazzzz
tamam cnaım ilk fırsatta yuklerim resim. ay evet canım gercı ben ya denızde ya bır konserde doğum yaparım dıye dusunuyordum sahilin gelısımı durmustuya evde oturdukca aglıyordum onu engellemek ıcın bol bol gezdım dogumdan ıkı gun once salamis harabelerine cıktım ve konser dınledım . herkes bana bakıyor yetmezmiş birde merdıvenleır tırmanıp en yukarıya cıkmıstı esımde yoktu arkadaslarla gıtmıstık. arkadaslara dmeıstım sancı baslarsa ben burda doğurmam lefkosaya gerı donucez dıye onlarda konser boyunca tamamısın dıye gozumun ıcıne bakıyorlardı hey gidi gunler yaa nerdeyse bir sene oluyor :) ıkıyımı yapsam acaba ozledım hamılelık donemını :)
ben de kocişe diyorum ben böyle çok mutluyum doğduktan sonra hemen 2.yi de yapalım mı diye... kociş de dur sakin ol diyor bana (niyeyse... )
ayy bende onu karıştırdım hakkaten, ama burcum sağolsun bakana hemen el attı durumu aydınlığa kavuşturducanımcım sanırım bi hamişlerden bi de hamiş adaylarından seçilen iki kişi karar veriyordu... geçen kimlerdi ki? ilk uygulamaydı sanırım bu 2. olacağına göre listedeki 2. sıralar olmalı fakat hamiş listemiz maşallah yerinde durmuyor ki (Allah durdurmasın ) uygulamada sıkıntı olabilir sanki bu durum...
ayyy sen ne güzel gezerek doğurmuşsun, ben heralde yattığım yerde doğurucam bu gidişletamam cnaım ilk fırsatta yuklerim resim. ay evet canım gercı ben ya denızde ya bır konserde doğum yaparım dıye dusunuyordum sahilin gelısımı durmustuya evde oturdukca aglıyordum onu engellemek ıcın bol bol gezdım dogumdan ıkı gun once salamis harabelerine cıktım ve konser dınledım . herkes bana bakıyor yetmezmiş birde merdıvenleır tırmanıp en yukarıya cıkmıstı esımde yoktu arkadaslarla gıtmıstık. arkadaslara dmeıstım sancı baslarsa ben burda doğurmam lefkosaya gerı donucez dıye onlarda konser boyunca tamamısın dıye gozumun ıcıne bakıyorlardı hey gidi gunler yaa nerdeyse bir sene oluyor :) ıkıyımı yapsam acaba ozledım hamılelık donemını :)
yahu senin şimdi ağzını yemiyimde ne yapim dimiCanlarım günaydın hepinizi öptüm yanaktan..
YASEMIN canım bu dua listesinin başında burcu ve gamze var onlar belirlesin, yani her listenin ilk iki sırasında olanı seçeriz, eğer geçen ayla aynı kişi olursa bir alt sıradakini seçeriz, zaten herkes kendini bilir ben yapdım yapmadım der, benim yorumum bu sen ne dersin?
ayy bende onu karıştırdım hakkaten, ama burcum sağolsun bakana hemen el attı durumu aydınlığa kavuşturdu
ayyy sen ne güzel gezerek doğurmuşsun, ben heralde yattığım yerde doğurucam bu gidişle1 hafta ayaklanıyorum tamam artık diyorum, ardından 15 gün tekrar yatış kararı veryor doktorum ayyy herşeye rağmen halime binlerce kez şükürler olsun, rabbm herkese sağlıklı huzurlu ve kolayca nasibetsin inşallah.
yahu senin şimdi ağzını yemiyimde ne yapim dimisağol kuşum benim hemen kızları harekete geçirelim de duaları belirlesinler
bu arada sen geldin dimi evine?
canım hele bir doğur ondan sonra ıkıncıyı dusunursun :) valla sahıl cok zor bır bebek değil allahtan nazar değmeisn ama ikinci cocugu dusununce tuylerım dıken dıken oluyor hanı istiyorum ama cok korkuyorum yanı cok sabır gerektıren bır iş gercekten cocuk buyutmek. hiç kolay degıl . hanı 2 den fazla cocugu olanlar nasıl yapıyor hıc bılmıyorum ama tapılacak ınsanlar :)
maşallah subhanallah
ayy baharcım yaa korkularımızdan arınmamız için azıcık anlatsana sahili, nasıl bir doğum sonrası geçirdin, gece kaç defa uyanıyordu, hastalıkları nasıl atlatıyorlar, çok korumak mı iyi yoksa çok sakınmadınmı? neaman mama veremeye başladın vs vs :)
ayyy nazancım, ben bin kere düşünüp öyle verirdim çocuğumu bu bukete, baksana ta kaynana tipi var bunda he, açar ağzını yumar gözünü valla.:26:
NAZAN canım vajinan sızlıyormuş,bencede rahim genişledigi içindir keşke dün doktora sorsaydın çünkü geçen yine aynısını yaşamıştın sanirim
maşallah subhanallah
ayy baharcım yaa korkularımızdan arınmamız için azıcık anlatsana sahili, nasıl bir doğum sonrası geçirdin, gece kaç defa uyanıyordu, hastalıkları nasıl atlatıyorlar, çok korumak mı iyi yoksa çok sakınmadınmı? neaman mama veremeye başladın vs vs :)
valla yasemin kertti kızını benimkinede seniki kaldı ay seninn kız benim mazlum oğlumu banada göstermez napacazzzz
buketim günaydın hoşgeldin, ama biliyorsun benim kızım daha ana rahmine düşmeden ayırtıldı, rahim kertmesi bile yaptım, boşuna mı hastaneye gitim damadımı görmeye, orda damadıma göbeğimi gösterdim, o da "aldım kabul ettim" dedi, kertildiler onlar
oyyyyyyyyyyyyy kuşum varya daha demin girdim ilk sayfaya yaaa diyorum gamzeyi hamişlere yazsammmı, yoksa sorupta öylemi yazsam ayy ne yapsam diye düşünüp durdum. heh şimdi sana soruyorum bebeğim? Allahın izni ile şu tahlilinde çıksın, hemen hamişlik takvimi yapta seni yaayım en baş köşeye
ayyy nazancım, ben bin kere düşünüp öyle verirdim çocuğumu bu bukete, baksana ta kaynana tipi var bunda he, açar ağzını yumar gözünü valla.:26:
ayy bende onu karıştırdım hakkaten, ama burcum sağolsun bakana hemen el attı durumu aydınlığa kavuşturdu
ayyy sen ne güzel gezerek doğurmuşsun, ben heralde yattığım yerde doğurucam bu gidişle1 hafta ayaklanıyorum tamam artık diyorum, ardından 15 gün tekrar yatış kararı veryor doktorum ayyy herşeye rağmen halime binlerce kez şükürler olsun, rabbm herkese sağlıklı huzurlu ve kolayca nasibetsin inşallah.
yahu senin şimdi ağzını yemiyimde ne yapim dimisağol kuşum benim hemen kızları harekete geçirelim de duaları belirlesinler
bu arada sen geldin dimi evine?
canım tabi ki her bebek farkılı olur ama ben anlatayım. önce ben genel anestezi ile sezeryan oldum akşam uzerı olduugmdan sabahı kalkıp yurdum. oyle ağrım falan olmadı hıc ayıldıgımda ılk puslu gordum o nedenle sahılın yuzunu gorememıstım ıyıce gorene kadar yanı ayılana kadar durmadan puslu goruyorum bebegımı goremedım tam dıye dır dır dırlandım :)dogdugunda hemen aptamıl verdıler . ben kendıme gelınce emzırdım. allahtn sutum gelmıstı oyle emzırme sorunu yasamadım emzırme uzmanı sag olsun baya yardım ettı. o nedenle gogüs yarasıda hıc cekmedım. sahıl galzı bır bebek degıldı yanı gaıznı rahat cıkardıgından gaz sancısı sorunumuz cok az oldu. 20 gun benı emdı sonra gosumu almadı o nedenle 7 ay boyunca sut sagma makınesı ıle baya içli dışlı olmustum. arada mamada verdım sutum oyle asırı yoktu cuktu. genelde gunduz anne sutu verdım gece de mama verdım . tabı verdıgım mıktar zamanla anne sutumun durumuna gore artı ama 7 ay boyunmca anne sutu ıctı. bız 6 ayda ek gıdaya gectık. uykularına gelınce ılk basta 3 saate bır uyahndı zamanla bu saat cogldı 3 4 saat oldu vs suan eger agrısı yoksa dıs yuzunden bır kez ya uyanır ya uyanmaz . ay cok detaylı yadzım ama yanı yazabılecegım bır suru sey var sen sorarsın aklında bırsey varsa ben cevaplarım
ha hayyytt..benim kızımı ne doktorlar ne mühendisler isteyecekte ben vermeyecem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?