- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #30.801
günaydın canlar... son 3 gün sonra tatil YIKILMAYACAĞIMMMM
canım hamile hamile oruc tutma senin suan duzgun beslenmen lazım .eğer her sene tuuyorsan tam ne soylendıgını bılmem ama ılerıde tutarsın bunun yerıne. hamılelık ve emzırme donemınde duzenlı beslenme cook onemlı!
ohhh Mesude de prensesine kavuşmuş Allah uzuun sağlıklı sevdikleriyle geçireceği bi ömür nasip etsin inşallah minik Betüşe... Nazancım paşan geliyormuş öncelikle sağlıklı olduğunu öğrenmişsin12. hafta cinsiyet için erken değişebiliyor ama önemli olan fındığının keyfinin yerinde olması...
kızlar yahu 32. haftamda tatil yapmak çok mu cesurca? ağustos annelerinden 2 kişi erken doğum yaptı ama ikiz bebekleri vardı onlarınayy doğurmam inşallah elin otellerinde
ohhh Mesude de prensesine kavuşmuş Allah uzuun sağlıklı sevdikleriyle geçireceği bi ömür nasip etsin inşallah minik Betüşe... Nazancım paşan geliyormuş öncelikle sağlıklı olduğunu öğrenmişsin12. hafta cinsiyet için erken değişebiliyor ama önemli olan fındığının keyfinin yerinde olması...
kızlar yahu 32. haftamda tatil yapmak çok mu cesurca? ağustos annelerinden 2 kişi erken doğum yaptı ama ikiz bebekleri vardı onlarınayy doğurmam inşallah elin otellerinde
günaydın new guzel artık hamılelıgın tadını daha rahat cıkartırsın :)
erken doğum riskim yok canım da işte insan endişeleniyor... bi de millet yazmış işte azıcık ağrım vardı umursamadım 2 gün sonra doktora gittim işte bilmemkaç santim açılmam olmuş doğum başlamış falan filan hani risk yok denilen kişiler yazıyor bunu bi de o yüzden en küçük ağrıda tırsıyorum :18:canım erken dogum rıskın var demedıyse doktor erken doğum olmaz kolay kolay . ikizler genelde hep erken doğum olur onları dikkate alma. bence 32. hafta gayet ideal tatıl ıcın. doğum oncesı ıyıce dınlen tatılın tadını cıkart oyle erken dogacak gıbı de dusunme. sana tavsıyem otelle gıtmeden doktoruna bır bakın .
bi an hayal ettimde seni ay allah esirgesin inş. birseycik olmaz canım aklına takmaaa
canım benim hayırlı olsun Rabbim size bağışlasın mis kokulunu, sütünde gelir canım hiç merak etme sen zorlada olsa emzir veya sağki abse yapmasın.Selam kızlarr hepinizi çok özledim ben anca kendime geliyorum bi girip yazamadım bişiler nolur kusura bakmayın..
Biz çok iyiz cennet kokolum koynumda şuan emmeye çalışıyo yok böyle bi mucize rabbim hepinize nasip etsin inşallah..
Tek tek dua ettim herkese o son sancıları çekerken.. Doğumum çok zor oldu kaç gündür kendime gelemedim sütüm de gelmedi 2 gün çok canım skıldı şimdi şimdi biraz düzeldik o uyuyunca bende uyudum dinlendim çok şükür..
Mis kokulumdan sizlere öpücük gönderiyorum fırsat bulayım gelip doğum hikayeni yazıcaö sizlere öpüyorum canlarım..
Geçmişte bana yazan ve tebrik eden dua edip arayan arkadaşlar allah hepinizden razı olsun.. Rabbim bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallsh..
büşracım cok geçmiş olsun çocuk işte hastalana hastalana büyüyorlar Allah dermansız dert vermesin inşallah, acil şifalar diliyorum bebişine.Selam kızlar eskisi gibi giremiyorum int sorun var malesef bağlanamiyorm telden giriyorum haber vermek istedim.. Bi süre gelemeyebilirim. Bu arada oğlum iki gündür hasta. Ateşi var doktora götürdüm bugün ağzında yara varmış yavrumn mikrop kapmış o kadar da dikkat ediyorum. Olacağı varmış. Ağzındaki yara ateş yapiomuş üç tane ilaç verdi. Inşallah ateşi düşer dua edinyavrum doğru düzgün uyuyamıyo yiyemiyo. Geceler uyusuz. Uyanık olduğunda ağlıyo hep canım çok sıkkın bu yüzden dualarinizi esirgemeyin ne olur. Canım kuzum ne derdi olduğunu da anlayamamıştım. Iyiki götürmüşm. Telden ilaç vermişti fitil de koy demişti gecmezse bugün için getir demişti. Hiç düşmedi ateşi hala daha ateşi var. Bebek için 38 tehlikeli ateş diyo doktorlar. Hep 37.7 falan çıkıyo düşmedi bi türlü.. Inşallah bi an önce sağlığına kavuşur yavrum
eee anası güzel kızıda güzel olur tabiki maşallah suphanallah, Allah analı babalı büyütsün. ne güzel epidural olmuş kuzenim de epidural yaptı cok memnun hem normal doğum hemde o dikiş ağrısını hissetmedi, tabiki her şeyin hayırlısıKızlar MESUDE ile görüştüm, sabah 6 da doğum yapmış, epidural olmuş, belki sizde konuşmuşsunuzdur geçmişi okuyamadım, beyaz tosuncuk bal dudak bir kızmış maşallah subhanallah, mesude'nin doğumdan sonra ağrıları olmuş biraz ama şimdi iyiymiş, size çok selamı var, ben sabah 6 da olduğunu bilseydim yetışirdimçok üzüldüm göremedim diye , akşam doğuracak sanıyordum niyeyse, neyse sesi çok iyi geliyordu maşallah subhanallah, şimdi inteneti yokmuş eve geçince bize fotosunu yollayacakmış
canım eşimde öğretmen oda diyor ki yıl boyunca gelmeyen veli şimdi geliyor yıl içinde böle ilgilense belkide kalmayacak geçecek diyor:) az kaldı canım sabır cıkıcak inşallah rapor sonra da bebişin gelecek bak gamzede hamile kaldı sende kalıcaksın inşallah sonra da bizler... Rabbim hepimize nasip etsinbana gelince.notlardan başım dönmüş durumda.okul ana baba günü,öğrencisi ayrı geliyor.velisi ayrı.kendimi popstar gibi hissetcem yakında.sürekli başımda bi kalabalık :) saka bi yana gerçekten çok bunaldım.her sene anı sey.tüm yıl yüzünü görmediğimz veli okulun son haftası okulda! tüm yıl uyuyan çocuk son hafta cin gibi ayakta! tüm yıl şebeklik,haylazlık peşinde koşanlar simdi birer melek! el insaf yani...
bunun dışında bi gelişme yok.eşimin verdiği tahlil eksikmiş gecen hafta yeniden kan verdi,bende smear ve kültür sonucumu aldım.yarın tekrar gidicez inşallah rapor için.bakalım bu sefer ne bahane bulacaklar?ilk gittiğimizde açsalardı dosyayı belki şimdi çıkmıştı rapor.onlarla konuşmadan merkezede gidemiyorum.artık Allah bilir bizim için en hayırlı zaman ne zamansa o vakit nasip olsun inşallah.işte böyle canlar.hepinize iyi geceler.gecmişi hoplaya zıplaya okudum.arada atladıklarım varsa özür dilerim.öpüldünüz...
bu arada ben orucu sordum doktora tavsiye etmiyoruz çok heves ettiysen 1 2 tane tut dedi heves neyse
tecrübeli anne yaşasıncanım ne sorucam sana ben 31. haftadayım öyle ağrı zorlanma gece zor uyuma nefes alamama gibi şeyler başlamadı henüz ama akranlarımın başlayalı 2-3 hafta oluyor okuduğuma göre bundan sonra mı başlar bende yoksa şanslı mıyım olmayabilir mi? ne sordum be işte ama anlarsın beni sanırım insan en küçük önemsiz şeyleri bile çook merak ediyor...
kızlar dün ve bugun vajinamda accayip bi sızı var neden bu ya olan varmı sizlerde
canım banada oluyordu, işte rahim bağları geriliyormuş büyüdüğü için filan internette öyle okumuştum, kafama takmamıştım. korkma yani, hatta benim daha ağırlıklı şekilde o bölgemn sağ tarafında oluyordu sızı, solda hiç olmadı diyebilirim nerdeyse.
kızlar dün ve bugun vajinamda accayip bi sızı var neden bu ya olan varmı sizlerde
Zeynepcim hadi bakalım testlerin inşallah çok iyi çıkar, önündeki tüm engelleri kaldırırı rabbim hayırlısı ile, oh ne güzel şu sıralar kafanda epey meşgul, bu meşgulyetin ardından Allah güzel haberler ile müjdelesin seni
Aslıcım dün yazdımmı hatrlamıyorum banada yasin yaz kuşum
ooooooooo Aylin yavrummmmm tatiller filan havan 1500 kuşum benim maşşallah maşşallah
ayyy bende istiyorum ama birtürlü nereye gideceğimize nezaman gideceğimize karar veremedikki:18:
Baharcım sanada günaydın, minik kızını yerim ben senin , ona arkadaş getiricem ben Allah nasibederse 5 ay sonra
Nazancım sanada günaydın kuşum, çok güzel bir konuya temas ettin, dua listesinde sıra kimdeyse hemen dualarını düşünmeye başlasın bakimmmmm
erken doğum riskim yok canım da işte insan endişeleniyor... bi de millet yazmış işte azıcık ağrım vardı umursamadım 2 gün sonra doktora gittim işte bilmemkaç santim açılmam olmuş doğum başlamış falan filan hani risk yok denilen kişiler yazıyor bunu bi de o yüzden en küçük ağrıda tırsıyorum :18:
bak ya hem gülüyor hem allah esirgesin diyor
allah allah yasemin bende korkmaya başladım benimde solda oluyo inş. öylediryavaştan yükseliyo agrı kesiliyo yavaştan yukseliyo kesiliyo
Ayy canımsın yaa unut sanki nolacak ben bugün hiç araya girmek istemedim vallaCanım ultrason da bi problem yokmuş herşey çok iyiymiş ilginç olan kistleri yine görmediler ve hiç bahsetmemiş yada benim kistler beni terketti Eşim test vermişti ve sonuçları çok fena çıkmış doktoruna mail yolladık bakalım ne dicek belki de ertelenir bizim tüp bebek (( şuan doktordan haber bekliyoruzz
hımmmm:26::26:valla benim de kafama taktığım tek konu nefret ediyorum kıldan tüydenben transfer zamanına kadar tekrar çıkar ve jilt vurmak zorunda kalırım heral de die düşünüp düşünüp duruyorumm
bebişim herzamanki havam bilmiyor musun beni...Zeynepcim hadi bakalım testlerin inşallah çok iyi çıkar, önündeki tüm engelleri kaldırırı rabbim hayırlısı ile, oh ne güzel şu sıralar kafanda epey meşgul, bu meşgulyetin ardından Allah güzel haberler ile müjdelesin seni
Aslıcım dün yazdımmı hatrlamıyorum banada yasin yaz kuşum
ooooooooo Aylin yavrummmmm tatiller filan havan 1500 kuşum benim maşşallah maşşallah
ayyy bende istiyorum ama birtürlü nereye gideceğimize nezaman gideceğimize karar veremedikki:18:
Baharcım sanada günaydın, minik kızını yerim ben senin , ona arkadaş getiricem ben Allah nasibederse 5 ay sonra
Nazancım sanada günaydın kuşum, çok güzel bir konuya temas ettin, dua listesinde sıra kimdeyse hemen dualarını düşünmeye başlasın bakimmmmm
bende var bende hala var aylardır ara ara oluyor kukuşum sızlıyor ben de olur öyle arada deyip geçiştiriyorumkızlar dün ve bugun vajinamda accayip bi sızı var neden bu ya olan varmı sizlerde
canım bende hiç yaşamadım o bahsediklerini ben doğurdugum gune kadar cok rahat uyudum sadece bır ıkı kez kızım ayagı ıle bobregıme bastırmıstı o zamanlar agrı ıle uyandım hemde ne agrı hastaneye gıdıyorduk az kalsın ama kalkıp yuruyunce kımıldadı ve donup tekrar uyudum :) karnın eger asırı buyumedıyse o sorunları yasayacagını sanmıyorum . tabii belli olmaz ufaklık doğum poszıyonu alırsa belkı ayakları ıle baskı yapar ve bunları yasarsın benım kızım doğum pozisyonunu almadı belkıde o nedenle yasamaıdm bılemıyorum ama benım karnımda cok kucuk kalmıstı :) bırtewk doguma yakın ayakların şişmeye başlar sana tavsiyem mumkun oldugunca az tuz tüket. inşallah hıc sorun yasamaz hep rahat olursun doğuma kadar :)
bebişim herzamanki havam bilmiyor musun beni...biz acele ediyoruz canım biliyorsun ağustosta doğum artık bütün kış çalıştık hakettik yahu kociş de haketti zaten de ben bitmek üzere hissediyorum kendimi
bende var bende hala var aylardır ara ara oluyor kukuşum sızlıyor ben de olur öyle arada deyip geçiştiriyorum
saolasın canım tavsiyelerine uyucam tuzdan çok korkuyorum zaten... göbeğimin büyüklüğü ortalama gibi geliyor bana canım görenler küçük diyorlar gerçi ama ben boyum uzun olduğu için çok dikkat çekmiyor gibi geliyor benim oğlanın her muayenede başı aşağıdaydı şimdiye kadar... inşallah seninki gibi rahat geçiririm canım son 2 ayımı da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?