Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ohhh Mesude de prensesine kavuşmuş Allah uzuun sağlıklı sevdikleriyle geçireceği bi ömür nasip etsin inşallah minik Betüşe... Nazancım paşan geliyormuş öncelikle sağlıklı olduğunu öğrenmişsin 12. hafta cinsiyet için erken değişebiliyor ama önemli olan fındığının keyfinin yerinde olması...
kızlar yahu 32. haftamda tatil yapmak çok mu cesurca? ağustos annelerinden 2 kişi erken doğum yaptı ama ikiz bebekleri vardı onların ayy doğurmam inşallah elin otellerinde

evet her sene tutarım sonradan tutması zor olcak diye hiç deilse bir gün yer birgün tutarım demiştim ama olmayacak galiba hayırlısı

canım erken dogum rıskın var demedıyse doktor erken doğum olmaz kolay kolay . ikizler genelde hep erken doğum olur onları dikkate alma. bence 32. hafta gayet ideal tatıl ıcın. doğum oncesı ıyıce dınlen tatılın tadını cıkart oyle erken dogacak gıbı de dusunme. sana tavsıyem otelle gıtmeden doktoruna bır bakın .

bi an hayal ettimde seni ay allah esirgesin inş. birseycik olmaz canım aklına takmaaa

günaydın new guzel artık hamılelıgın tadını daha rahat cıkartırsın :)

tecrübeli anne yaşasın canım ne sorucam sana ben 31. haftadayım öyle ağrı zorlanma gece zor uyuma nefes alamama gibi şeyler başlamadı henüz ama akranlarımın başlayalı 2-3 hafta oluyor okuduğuma göre bundan sonra mı başlar bende yoksa şanslı mıyım olmayabilir mi? ne sordum be işte ama anlarsın beni sanırım insan en küçük önemsiz şeyleri bile çook merak ediyor...

erken doğum riskim yok canım da işte insan endişeleniyor... bi de millet yazmış işte azıcık ağrım vardı umursamadım 2 gün sonra doktora gittim işte bilmemkaç santim açılmam olmuş doğum başlamış falan filan hani risk yok denilen kişiler yazıyor bunu bi de o yüzden en küçük ağrıda tırsıyorum :18:
bi an hayal ettimde seni ay allah esirgesin inş. birseycik olmaz canım aklına takmaaa

bak ya hem gülüyor hem allah esirgesin diyor

Zeynepcim hadi bakalım testlerin inşallah çok iyi çıkar, önündeki tüm engelleri kaldırırı rabbim hayırlısı ile, oh ne güzel şu sıralar kafanda epey meşgul, bu meşgulyetin ardından Allah güzel haberler ile müjdelesin seni

Aslıcım dün yazdımmı hatrlamıyorum banada yasin yaz kuşum

ooooooooo Aylin yavrummmmm tatiller filan havan 1500 kuşum benim maşşallah maşşallah
ayyy bende istiyorum ama birtürlü nereye gideceğimize nezaman gideceğimize karar veremedikki:18:

Baharcım sanada günaydın, minik kızını yerim ben senin , ona arkadaş getiricem ben Allah nasibederse 5 ay sonra

Nazancım sanada günaydın kuşum, çok güzel bir konuya temas ettin, dua listesinde sıra kimdeyse hemen dualarını düşünmeye başlasın bakimmmmm

canım benim hayırlı olsun Rabbim size bağışlasın mis kokulunu, sütünde gelir canım hiç merak etme sen zorlada olsa emzir veya sağki abse yapmasın.
büşracım cok geçmiş olsun çocuk işte hastalana hastalana büyüyorlar Allah dermansız dert vermesin inşallah, acil şifalar diliyorum bebişine.
eee anası güzel kızıda güzel olur tabiki maşallah suphanallah, Allah analı babalı büyütsün. ne güzel epidural olmuş kuzenim de epidural yaptı cok memnun hem normal doğum hemde o dikiş ağrısını hissetmedi, tabiki her şeyin hayırlısı
canım eşimde öğretmen oda diyor ki yıl boyunca gelmeyen veli şimdi geliyor yıl içinde böle ilgilense belkide kalmayacak geçecek diyor:) az kaldı canım sabır cıkıcak inşallah rapor sonra da bebişin gelecek bak gamzede hamile kaldı sende kalıcaksın inşallah sonra da bizler... Rabbim hepimize nasip etsin
bu arada ben orucu sordum doktora tavsiye etmiyoruz çok heves ettiysen 1 2 tane tut dedi heves neyse

canım inşallah seneye tutamadıklarını tutarsın, sonuçta sebebin var Allah kabul eder inşallah...

canım bende hiç yaşamadım o bahsediklerini ben doğurdugum gune kadar cok rahat uyudum sadece bır ıkı kez kızım ayagı ıle bobregıme bastırmıstı o zamanlar agrı ıle uyandım hemde ne agrı hastaneye gıdıyorduk az kalsın ama kalkıp yuruyunce kımıldadı ve donup tekrar uyudum :) karnın eger asırı buyumedıyse o sorunları yasayacagını sanmıyorum . tabii belli olmaz ufaklık doğum poszıyonu alırsa belkı ayakları ıle baskı yapar ve bunları yasarsın benım kızım doğum pozisyonunu almadı belkıde o nedenle yasamaıdm bılemıyorum ama benım karnımda cok kucuk kalmıstı :) bırtewk doguma yakın ayakların şişmeye başlar sana tavsiyem mumkun oldugunca az tuz tüket. inşallah hıc sorun yasamaz hep rahat olursun doğuma kadar :)

kızlar dün ve bugun vajinamda accayip bi sızı var neden bu ya olan varmı sizlerde

canım banada oluyordu, işte rahim bağları geriliyormuş büyüdüğü için filan internette öyle okumuştum, kafama takmamıştım. korkma yani, hatta benim daha ağırlıklı şekilde o bölgemn sağ tarafında oluyordu sızı, solda hiç olmadı diyebilirim nerdeyse.

allah allah yasemin bende korkmaya başladım benimde solda oluyo inş. öylediryavaştan yükseliyo agrı kesiliyo yavaştan yukseliyo kesiliyo

kızlar dün ve bugun vajinamda accayip bi sızı var neden bu ya olan varmı sizlerde

canım rahmin genişliyor o nedenle sızılar olabilir ama cok rahatsız edıyorsa doktoruna mutlaka danıs

ay canım sağlıkla kucagına al sen bebeğini eminim seninkide dünya tatlısı olacak helekı snein ıcın dunyanın en tatlısı olacak :) evet evet kızıma bır arkasdas daha gelıyor :) ama soyle acele etmeısn 5 ay beklesı orda

canım kımse sana bu tarıhte doguracan dıyemez malesef. bebeklere bellı olmuyor benım kızım 34 haftada birşeydi gelısımı durdu 38. haftaya kadar gun asırı nts ye gırdım 38 haftada sezeryanla doğum yaptım ustelık ben herzamankı kontrol dıye gıttım esım evde benı beklıyo r du denıze gıdecektık aradım annenlerı ara doğuracayım dedım ınanmamıstı :) ay ya dun gibi aklımda ben hıc sancı cekmedım anlayacagın:) ama doğum sancısı farklı oluyormus. birde hersey kısmet bebişin ne zaman ısterse o zaman gelır sağlıkla doğsun sen sağlıklı ol gerısı sadece detaylar. benim doğumu yapan doktor benı son 3 hafta kontrol etmeye basladı ondan once2 doktor değiştim :) ama doğurtan doktordanda cok memnun kaldım :)

allah allah yasemin bende korkmaya başladım benimde solda oluyo inş. öylediryavaştan yükseliyo agrı kesiliyo yavaştan yukseliyo kesiliyo

yok canım benim benim korkma, rahmin büyüdüğü için o damarlarını kasıyor tabi büyüsünler diye, onun için öyle sızlamalar olur diye yazyor.
korkacağın şey şudur; mesela ayaktasın yürürken bir bıçak gibi sancı girer, o an hem nefesini hem yürüyüşünü keser, o an adım atamazsın yani öyle keskin olur Allah korusun, ozaman belki içerde kanama riski olabilir. benimkiler öyle oldu. ama inşallah sende ve kimsede ve hatta bende birdaha olmaz. hepimiz Allaha emanetiz, çok evhamlı olmayalım takmayalaım kafamıza

üzülme panik olma var onun çaresi..sendeki o kistlerde bendeki gibi..bi yitip bi bitiyolar:))

maalesef öyle olacak..kılla tüyle uğraşacaksın:))

NAZAANN paşan geliyomuş gözün aydın..artık yaseminle benim kapımızı aşındırırsın:))nede olsa bizim kızlar dünya güzeli(karga kuzgun meselesi)

MESUDEEE hadi gözümüz aydın..iyi bak kendine de betüşe de:))

bebişim herzamanki havam bilmiyor musun beni... biz acele ediyoruz canım biliyorsun ağustosta doğum artık bütün kış çalıştık hakettik yahu kociş de haketti zaten de ben bitmek üzere hissediyorum kendimi
bende var bende hala var aylardır ara ara oluyor kukuşum sızlıyor ben de olur öyle arada deyip geçiştiriyorum

saolasın canım tavsiyelerine uyucam tuzdan çok korkuyorum zaten... göbeğimin büyüklüğü ortalama gibi geliyor bana canım görenler küçük diyorlar gerçi ama ben boyum uzun olduğu için çok dikkat çekmiyor gibi geliyor benim oğlanın her muayenede başı aşağıdaydı şimdiye kadar... inşallah seninki gibi rahat geçiririm canım son 2 ayımı da...

nasılsınız kızlar ben bugün 2. gebelik kan tahlilimi verdim .. inşallahh bir sorun yoktur ve 2 ye katlanmıştır... yeni bir heycanlı bekley,ş daha başladı... sonucumu 11:30 da bildircekler...

inşallah canım benimde kilom azdı belkide onunda faydasını gordum doğuma gittigimde 55 kiloydum. huhuuu sımdı annorekisyalılara dondum herhalde yemek yıyerek asırı zayıf kalan cok az kısı var ahh kilo almam lazııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…