- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.041
Aslı canım bende kabız oldugumda çok ıkınınca pembe kanamam olurdu sonra gecerdi, sen sakın ıkınma, sabah aç karnına kayısı ye, üzerine su iç, bol bol yoğurt ye, su iç ishal olacak şeyler tüket, eğer dediğin gibiyse hiç sorun yok inşallah, gece hastaneye gittin mi ne yaptın?
Sabah yine oldumu?
canım hakkında en hayırlı doğum şekli hangisiyse rabbim onu nasip etsin, buketciğim sen kan sulandırıcıyı hala kullanıyormusun canım
günaydın hayırlı sabahlar sevgili arkadaşlarım.
dün gece ayşe bizi coşturdu sağlsun, bende bu sabah kalktım bütün yeni hamişleri hamişler listesine yazdım ama üsttteki listeden de silmedim çünkü daha hamişlik takvimleriniz yok kızlar, Ayşe, Aslı ve Özlemkopyaladım sizi yani göbüşlerinizdeki bebeklerle birlikte listede çoğaldınız 2şer tane oldunuz :) Allah nasibederse hamişlik takvimi yapanı yukardan silicem hemen.
ayyy bu sabah kalktım bi oturayım dedim, böyle sıcaaakkkkk bişey geldi aşşağıdan ayyyy dedim bu ne şimdi kan gibi sanki regl iken gelir ya sıcak sıcak öyle, bir baktım akıntıymış sarı renkli böyle, Allahtan dün dr a söyledim benim akıntım var diye, fitil verdi ama henüz kullanmaya başlamadım. ayy ama ödüm koptu içimden dedimki eğer kan ise hemen ağlıycam bak şimdiden söylüyorum dedim kendi kendime, artık nasıl bir psikolojim varsa kendimle anlaşarak çamaşırıma bakıyorum
anaaam tümay desene bende hazırlıklı olayım kanamaya,offfff hiç iyi demedin şimdi
evet hala kullanıyorum doğumdan sonra kırkı çıkana kadar da kullanılıyomuş
Ozlem canim sen niye olumsuzu dusunuyorsun ben senin icin mi soyledimbiz iki arkadas aayni doktora gidiyoruz ayni ilaci kullaniyoruz onda hic kanama olmadi bende oldu doktorumda bana oyle soyledi .Ne olur rahat ol bak bana genetik doktoru dediki kanama varmi diye surekli kontrol etmeyi bile beyin emir olarak algiliyor rahat olmalisin.
Aslı canım bende kabız oldugumda çok ıkınınca pembe kanamam olurdu sonra gecerdi, sen sakın ıkınma, sabah aç karnına kayısı ye, üzerine su iç, bol bol yoğurt ye, su iç ishal olacak şeyler tüket, eğer dediğin gibiyse hiç sorun yok inşallah, gece hastaneye gittin mi ne yaptın?
Sabah yine oldumu?
canım senin ilk doktor yada 2.doktor doğumdn 1 hafta önce bırakırsın demişti hani,sende normal dğum olursa bunu nasıl ayarlayacağım demiştin ya ondan sordum,acaba kırkı çıkana kadar neden kullanıyoruz
tamam canım rahatım sadece bütün kan sulandırıcı kullananlarda kanama oluyormu acaba diye düşündüm ,evet sürekli çamaşırı kontrol etmek kötü ama kontrol etmek maksatlı insan bakmadan da edemiyor
Canım kabızlık olayına engel olmaya calisacam olmazsa ecz şurup alırım çok korktum çünkü
Dün hast gitmedim bugün de olmadı şükürler olsun inşallah olmaz sürekli yatıyorum canım
Kızlar benim korkularım varbenim belim çok ağrıyor geceleri yatamıyorum artık ağrım oluyor yan tarafıma yattığımda bebek tekmeliyor sırt üstü de yattığım zaman belim çok ağrıyor birde akıntım çok fazla sanki idrarmış gibi akıyor rengi de değişiyor sürekli bir çok sarı bir yeşile yakın birde şeffaf oluyor ben anlamadım bunlar normaldir dimi kızlar
aman da aman ne güzel ya ayşe de hamileymiş ohh çok şükür ben özellikle hamile olmayanlara daha çok dua ediyorum gittikçe azalıyo liste önceden umuttuğum var mı diye vicdan szabı çekiyodum şimdi meral burcu seda zeynep diyorum hiç unutmuyorum inş bu liste en kısa zamanda biter
AYŞE çok tebrik ederim ne güzel tam zamanında geldi bebeğin Allah sağlıkla kucağına alnayı nadip etdin inş, darısı bütün isteyenlerin başına
bi de bi kişi hamile kalınca ayağını mı sürtüyor nedir peşpeşe haberler geliyor hep böyle oluyor bu haberlerin arkası kesilmez inş
günaydınn canlarım hafta sonu netim az oldugunda sayfaya bir türlü giremedim ne çok konuşmuşsunuz
ayşee hamileymişsin rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almak nasip etsin
aslıcım bak tümay demişya kan sulandırıcı kullananlarda olurmuş kaama sen ıkınma tuvalette nnede ıkınıyosun canım benim kuru kayısı yogurt çay sonracıma kavunda kabıza iyi gelir onları ye
zeynepcim regl olmuşsun inş. bu son olur kuzun duamdasın
buketcimm rabbim gönlüe göre versin inş. bebişin dönerde istedigin sekilde dogum yaparsın
burcum geçmiş gitmiş olsun öksürük fena ya insaı uyutmazda
yasiii kontrolun iyi geçmiş artık bu saatten sonsada dogsada mudahele etmezler sanırım sıkıntı yok
kızlar ismimizi begenmeniz çok hoşuma gitti çok şükür
Nazanım günaydın, evet valla geceleri çok sıkıntı cekiyordum biraz hafifledi, bu arada cumartesi senin doğum gününmüydü? Eğer öylese nice güzel senelere canım, kızınla ve eşinle beraber..kızınin ismi çok güzel, klasık bilinmiş isimlerden ziyade değişık isimleri daha çok severim ben
Kızlar benim korkularım varbenim belim çok ağrıyor geceleri yatamıyorum artık ağrım oluyor yan tarafıma yattığımda bebek tekmeliyor sırt üstü de yattığım zaman belim çok ağrıyor birde akıntım çok fazla sanki idrarmış gibi akıyor rengi de değişiyor sürekli bir çok sarı bir yeşile yakın birde şeffaf oluyor ben anlamadım bunlar normaldir dimi kızlar
iyi maşallah dahada iyi ol kuzum ben evet dogum günümdü hep birlikte güzel günlere inş. ayy gerçekten içim rahatladı bazıları ikisni birden koyma filan dedi ama olsun hevesimiz gitsin yinede beli olmaz benim kocamın sagı solu ama şimdilik bu şekilde bakalım
Canım dikkat etmeye çalışıyorum yok zaten ıkınmam :) dua için de Allah razı olsun Rabbim en kısa sürede sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım sanırım senin kanmanı kabız tetikliyor, aman ıkınma bırak kalsın içerde, dediğim gibi bol bol ishal yapacak şeyler ye, duanı okdum sabah, Rabbim sağlıklı bir hamileleik nasip etsin, evladına uzun ve sağliklı bir ömür versin canım
aslıcım duanı okudum allah kabul etsin inş.
Nazaaannn doğum günün kutlu olsunn.. mutlu ol seneelercee.. Sağlıkla mutlulukla evladınla eşinle hep mutlu olun inşAllah..
Allah razı olsun canım Allah sana da kolay doğumlar ve hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada isimlere bayıldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?