Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aslı canım bende kabız oldugumda çok ıkınınca pembe kanamam olurdu sonra gecerdi, sen sakın ıkınma, sabah aç karnına kayısı ye, üzerine su iç, bol bol yoğurt ye, su iç ishal olacak şeyler tüket, eğer dediğin gibiyse hiç sorun yok inşallah, gece hastaneye gittin mi ne yaptın?
Sabah yine oldumu?

Burcuya sonuna kadar katılıyorum. Benim annem bunu uygulayarak basur ameliyatının eşiğinden döndü maşallah. Aslicim kesinlikle uygula hafife alma cok fayda bulursun

canım hakkında en hayırlı doğum şekli hangisiyse rabbim onu nasip etsin, buketciğim sen kan sulandırıcıyı hala kullanıyormusun canım

evet hala kullanıyorum doğumdan sonra kırkı çıkana kadar da kullanılıyomuş

hamileliğimin baından beri akıntım var. sanki önceki gibi yani..son zamanarda da scak sıcak birden akıntı boşanması bendede oluyo ama okuduğuma göre kokusu kötü değilse normalmiş böle şeyler..ben bu nedenle doktora sormadım...bi zararı varmıki bilemedim

neyse zeynep adet olmuşsun bu son olur inşallah..
aslı kanamaları sormuş beim bi fikrim yok..benim kanama alanı içerdeydi...kan akmıyodu yani bende..
neyse kızlar hadi kendinize iyi bakın öptüm bye

anaaam tümay desene bende hazırlıklı olayım kanamaya,offfff hiç iyi demedin şimdi

Ozlem canim sen niye olumsuzu dusunuyorsun ben senin icin mi soyledim biz iki arkadas aayni doktora gidiyoruz ayni ilaci kullaniyoruz onda hic kanama olmadi bende oldu doktorumda bana oyle soyledi .Ne olur rahat ol bak bana genetik doktoru dediki kanama varmi diye surekli kontrol etmeyi bile beyin emir olarak algiliyor rahat olmalisin.

evet hala kullanıyorum doğumdan sonra kırkı çıkana kadar da kullanılıyomuş

canım senin ilk doktor yada 2.doktor doğumdn 1 hafta önce bırakırsın demişti hani,sende normal dğum olursa bunu nasıl ayarlayacağım demiştin ya ondan sordum,acaba kırkı çıkana kadar neden kullanıyoruz

tamam canım rahatım sadece bütün kan sulandırıcı kullananlarda kanama oluyormu acaba diye düşündüm ,evet sürekli çamaşırı kontrol etmek kötü ama kontrol etmek maksatlı insan bakmadan da edemiyor

Canım kabızlık olayına engel olmaya calisacam olmazsa ecz şurup alırım çok korktum çünkü
Dün hast gitmedim bugün de olmadı şükürler olsun inşallah olmaz sürekli yatıyorum canım

sezaryenden 1-2 gün önce demişti...norma doğumda da zaten o kadar çabuk etki etmez..yani dedim ki mesela ben gece 11 de vuruyorum iğneleri..diyelimki sancılar gece başladı vurma o zaman dedi..gündüz olursada problem değil iğnelerin etkisi o kadar uzun sürmez.yani onu bi şekilde dengeleyecez..kırkı çıkana kadar olayıda kanaman devam ediyoya doğumdan sonra..işte o kanamayı kontrol etmek için iğnelere devam ettirecez.dedi..

aman da aman ne güzel ya ayşe de hamileymiş ohh çok şükür ben özellikle hamile olmayanlara daha çok dua ediyorum gittikçe azalıyo liste önceden umuttuğum var mı diye vicdan szabı çekiyodum şimdi meral burcu seda zeynep diyorum hiç unutmuyorum inş bu liste en kısa zamanda biter
AYŞE çok tebrik ederim ne güzel tam zamanında geldi bebeğin Allah sağlıkla kucağına alnayı nadip etdin inş, darısı bütün isteyenlerin başına
bi de bi kişi hamile kalınca ayağını mı sürtüyor nedir peşpeşe haberler geliyor hep böyle oluyor bu haberlerin arkası kesilmez inş

Canım kabızlık olayına engel olmaya calisacam olmazsa ecz şurup alırım çok korktum çünkü
Dün hast gitmedim bugün de olmadı şükürler olsun inşallah olmaz sürekli yatıyorum canım

Canım sanırım senin kanmanı kabız tetikliyor, aman ıkınma bırak kalsın içerde, dediğim gibi bol bol ishal yapacak şeyler ye, duanı okdum sabah, Rabbim sağlıklı bir hamileleik nasip etsin, evladına uzun ve sağliklı bir ömür versin canım

günaydınn canlarım hafta sonu netim az oldugunda sayfaya bir türlü giremedim ne çok konuşmuşsunuz

ayşee hamileymişsin rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almak nasip etsin
aslıcım bak tümay demişya kan sulandırıcı kullananlarda olurmuş kaama sen ıkınma tuvalette nnede ıkınıyosun canım benim kuru kayısı yogurt çay sonracıma kavunda kabıza iyi gelir onları ye
zeynepcim regl olmuşsun inş. bu son olur kuzun duamdasın
buketcimm rabbim gönlüe göre versin inş. bebişin dönerde istedigin sekilde dogum yaparsın
burcum geçmiş gitmiş olsun öksürük fena ya insaı uyutmazda
yasiii kontrolun iyi geçmiş artık bu saatten sonsada dogsada mudahele etmezler sanırım sıkıntı yok
kızlar ismimizi begenmeniz çok hoşuma gitti çok şükür

canım benim iki gündür benimde belime agrı girip çıkıo korkuyorum akın bendede var abdest alıyorum çıkıyorum sıcak sıcak bişey geliyo hadiiii bidaha heralde normaldir artık heralde cumartesi kontrol var inş. hersey yolundadır

canım inşallah Rabbim sanada beklemediğin bir anda mucizesini yollar sağlıklı bir bebek veriri, valla çok az kaldık, sen,ben,sekerkiz tugba,meral,seda,zeynep..bakalım bu listenin başını kim çekecek :))))

Nazanım günaydın, evet valla geceleri çok sıkıntı cekiyordum biraz hafifledi, bu arada cumartesi senin doğum gününmüydü? Eğer öylese nice güzel senelere canım, kızınla ve eşinle beraber..kızınin ismi çok güzel, klasık bilinmiş isimlerden ziyade değişık isimleri daha çok severim ben

iyi maşallah dahada iyi ol kuzum ben evet dogum günümdü hep birlikte güzel günlere inş. ayy gerçekten içim rahatladı bazıları ikisni birden koyma filan dedi ama olsun hevesimiz gitsin yinede beli olmaz benim kocamın sagı solu ama şimdilik bu şekilde bakalım

canım benimm şimdi bence senin haftan ilerlemiş böyle şikayetlerin olması doğal diye düşünüyorum ben ağrıların belki yaseminin dediği gibi enfeksiyon falan olabilir onu zaten sağlık ocağına bile söylesen test yaparlar heralde.. bebek içinde zaten gebelik boyunca hep tembihliyorlardı sol tarafınıza yatın diğer yönlerde bebek tekmeciklerine başlıyor hemen... bence bu yaşadıkların hayırlısıyla normall.. hee bide akıntı demişsin benimde bu aylarda akıntım artmıştı hatta yoksa su mu geliyor diye korkmuştum.. son haftalara doğru akıntı artıyor..

YASEMİNNN kuzum canım benimm sana kıyamam yazmışsın ya hani akıntıyı kanama sanıp ağlıyacaktım diye Rabbim üzüntüye değil sevinç gözyaşlarını akıtmana sebeb versin inşAllah, takvimin maşaAllah çok ilerlemiş.. evladına kavuşmana aaazzcık kaldı.. bu arada çok övüp kimsenin fikrini etkilemek istemiyorum gerçektende ama sezeryandan korkma yanlız bişey söylicem sezeryan olan bütün arkadaşlarım bana dediler ki ameliyat oldugunda seni ilk yurutmeye kaldırdıklarında mutlaka yuru ağlasan etsende yürü yururseenn hemen ayaklanırsın ama yok kalkamazsan ağrı çekersin demişlerdi ve ben yürüdüm ki ilk anda ağrım oldu ama dinlemedim kendimi hatta normal doğum yapanlar (Dikişli) kalkamadı sen zorlama kendini falan diye hemşireler uyardı.. rahat ol.. herşey çok güzel olucak hayırlısıyla inşAllah Yarabbim..

Nartanesi Ayşe hamileymiş gözün aydınn.. Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip kısmet etsin inşAllah..

BURCUMMM bana sorular sormuştun ben yanıtlıyımm hemencecikk.. Elif i doktora götüremedik eşim biraz daha buyusun diyor sanırım pek götürmek istemiyor ama naapalım götürcez bi şekilde hayırlısıyla Allah korktuklarımıza uğratmasın.. burun tıkanıklığı geçmişti sanki bugun yinetıkanık gibi.. buhar makinası almadık henz bakıcam hangi marka nedir ne değildir diye..
sana da doktor ne güzel astım fısıfısı vermiş ve rahatlatmış seni de çokçok geçmiş olsun.. hayırlısıyla bi an önce bu boğazındaki öksürüğün bitsin gitsin.. fısfısa bile gerek kalmasın..Sevgiler

Taze gebeler özleeemmm ve aslımızda iyi inşAllah.. herşey yolundadır inşAllah..

Nazaaannn doğum günün kutlu olsunn.. mutlu ol seneelercee.. Sağlıkla mutlulukla evladınla eşinle hep mutlu olun inşAllah..

Canım dikkat etmeye çalışıyorum yok zaten ıkınmam :) dua için de Allah razı olsun Rabbim en kısa sürede sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
aslıcım duanı okudum allah kabul etsin inş.

Allah razı olsun canım Allah sana da kolay doğumlar ve hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada isimlere bayıldım :)

Nazaaannn doğum günün kutlu olsunn.. mutlu ol seneelercee.. Sağlıkla mutlulukla evladınla eşinle hep mutlu olun inşAllah..

Allah razı olsun canım Allah sana da kolay doğumlar ve hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah bu arada isimlere bayıldım :)

saolu kızlarrr öpüyorumm siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…