- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.021
o zaman bende kaçıyorum, hepinizi de öpüyorum, bu arada tam 3 aydır geceleri çok öksürüyordum, bugün bir doktora gittim Allah razı olsun adam çok ilgilendi ,bronşit ve astım başlangıcın var dedi, öyle poşet dolusu ilaç vermedi, bir antibiyotik, birde astım fısfısı verdi, hamdolsun uzun zamandan sonra ilk defa bu gece iyiyim ,boğulacak gibi oluyordum..hamd olsun o fısfıs hemen etkisini gösterdi..
zeynep,ayşe,özlem minik kelebekler çok öpüyorum sizi Allah' emanet olun, Zeyneeeep inşllah kasım ayında hamile kalırsın bak bu dediğimi unutma, ben kesin unuturum çünkü :)))))
valla önce şuursuzca yazdım, sonra bir baktım ki kız yazmışım, sildim, sonra dedim ki sağlıklı olsun da ne olursa olsun ama ben yazayım bir renk olsun :)))
hemen kötüyü düşünme özleeeem
kaç tabi.senin bu saate kadar kaldığın hata.git uyu çabuk.uyu ki büyüsün bebişin dimi ama
Kanamam pembeydi birde kabızlık vardi hafif ikinmam ike geldi
yasemin günaydın nasılsın
günaydın canımmmmmmmm benimmmmohhh seni gördüm daha iyi oldum, aa saatler hakkaten geriye alınmış şimdi sen yazınca gördüm anammm saat daha 7 imiş
ben uyandığımda 6:44 müydü neydi bugün gün bitmez ne güzehemen makinaya çamaşır attım
yasemin şu doktora bi daha gideyim de ondan sonra yapayım takvimi daha bişey görmedik,gerçi pek takvim yapasımda yok ama neysee
bende kalkalı çok oldu ya, bugün yine 24 saatlik idrar biriktiriyorum ki yarın hastaneye gidip vericem proteinime bakılıcak yine. ayy o da bi zor geliyor bana , güzelim tuvalet varken bidona çişimi yapmak zor zarbirde bu göbekle
bak sen kendini normal insan zannedipte çok fazla eğilip kalkma, çamaşır silkeleme yani sarsıntılı hareketler yapma özlemcim, aman biliyorsun hepimiz nanemolluyuz zaten, hareketlerde yavaşlama olsun artık kendini engelle yani.
hamişlik takviminide dediğin gibi Allahın izni ile keseyi görünce yaparsın tabi, şimdi erken ama ben dayanamadım aşşağıda iliştiriverdim üçünüzüAllah o listeden 9 ay çıkmamanızı nasibetsin inşallah sağlıkla mutlulukla
Kızlar benim korkularım varbenim belim çok ağrıyor geceleri yatamıyorum artık ağrım oluyor yan tarafıma yattığımda bebek tekmeliyor sırt üstü de yattığım zaman belim çok ağrıyor birde akıntım çok fazla sanki idrarmış gibi akıyor rengi de değişiyor sürekli bir çok sarı bir yeşile yakın birde şeffaf oluyor ben anlamadım bunlar normaldir dimi kızlar
Kızlar benim korkularım varbenim belim çok ağrıyor geceleri yatamıyorum artık ağrım oluyor yan tarafıma yattığımda bebek tekmeliyor sırt üstü de yattığım zaman belim çok ağrıyor birde akıntım çok fazla sanki idrarmış gibi akıyor rengi de değişiyor sürekli bir çok sarı bir yeşile yakın birde şeffaf oluyor ben anlamadım bunlar normaldir dimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?