Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

o zaman bende kaçıyorum, hepinizi de öpüyorum, bu arada tam 3 aydır geceleri çok öksürüyordum, bugün bir doktora gittim Allah razı olsun adam çok ilgilendi ,bronşit ve astım başlangıcın var dedi, öyle poşet dolusu ilaç vermedi, bir antibiyotik, birde astım fısfısı verdi, hamdolsun uzun zamandan sonra ilk defa bu gece iyiyim ,boğulacak gibi oluyordum..hamd olsun o fısfıs hemen etkisini gösterdi..

zeynep,ayşe,özlem minik kelebekler çok öpüyorum sizi Allah' emanet olun, Zeyneeeep inşllah kasım ayında hamile kalırsın bak bu dediğimi unutma, ben kesin unuturum çünkü :)))))

inşallah canım ne diyeyim şimdi?seni mi kırcam :) kalırsam unutmam merak etme

neyse kızlar son bişey daha söyleyip çıkayım bende.su an regl olduğum için duaları okuyamıyorum.bitince kaldığım yerden devam ederim inşallah.herkese tekrardan iyi akşamlar

valla önce şuursuzca yazdım, sonra bir baktım ki kız yazmışım, sildim, sonra dedim ki sağlıklı olsun da ne olursa olsun ama ben yazayım bir renk olsun :)))

hemen kötüyü düşünme özleeeem

bende sana cevap olarak kızmı bilemem erkekte olabilir yazdım sonra sildim öyle yazdım

tamam kötü düşünmek yok

kaç tabi.senin bu saate kadar kaldığın hata.git uyu çabuk.uyu ki büyüsün bebişin dimi ama

anaaaammm ben tavuk gibi erkenden yatmışım yaa şimdi mesaj saatlerine baktımda utandım kendimden,yoksa diyorum saatler geri alınınca bizim mesaj saatlerinimi değiştiler sanki daha geç bi saatti gibi düşünmüştüm en azında 22:30 falan ,eşim sabah 04:30 da işe gidiyor o yatıyordu bende yattım,zeynepciğim bu gidişle bebiş değilde benim toto büyür

Kanamam pembeydi birde kabızlık vardi hafif ikinmam ike geldi

aslıı gittinmi hastaneye ne yaptın

günaydın hayırlı sabahlar sevgili arkadaşlarım.
dün gece ayşe bizi coşturdu sağlsun, bende bu sabah kalktım bütün yeni hamişleri hamişler listesine yazdım ama üsttteki listeden de silmedim çünkü daha hamişlik takvimleriniz yok kızlar, Ayşe, Aslı ve Özlem kopyaladım sizi yani göbüşlerinizdeki bebeklerle birlikte listede çoğaldınız 2şer tane oldunuz :) Allah nasibederse hamişlik takvimi yapanı yukardan silicem hemen.

ayyy bu sabah kalktım bi oturayım dedim, böyle sıcaaakkkkk bişey geldi aşşağıdan ayyyy dedim bu ne şimdi kan gibi sanki regl iken gelir ya sıcak sıcak öyle, bir baktım akıntıymış sarı renkli böyle, Allahtan dün dr a söyledim benim akıntım var diye, fitil verdi ama henüz kullanmaya başlamadım. ayy ama ödüm koptu içimden dedimki eğer kan ise hemen ağlıycam bak şimdiden söylüyorum dedim kendi kendime, artık nasıl bir psikolojim varsa kendimle anlaşarak çamaşırıma bakıyorum

günaydın canımmmmmmmm benimmmm ohhh seni gördüm daha iyi oldum, aa saatler hakkaten geriye alınmış şimdi sen yazınca gördüm anammm saat daha 7 imiş

ben uyandığımda 6:44 müydü neydi bugün gün bitmez ne güze hemen makinaya çamaşır attım

yasemin şu doktora bi daha gideyim de ondan sonra yapayım takvimi daha bişey görmedik,gerçi pek takvim yapasımda yok ama neysee

bende kalkalı çok oldu ya, bugün yine 24 saatlik idrar biriktiriyorum ki yarın hastaneye gidip vericem proteinime bakılıcak yine. ayy o da bi zor geliyor bana , güzelim tuvalet varken bidona çişimi yapmak zor zar birde bu göbekle

bak sen kendini normal insan zannedipte çok fazla eğilip kalkma, çamaşır silkeleme yani sarsıntılı hareketler yapma özlemcim, aman biliyorsun hepimiz nanemolluyuz zaten, hareketlerde yavaşlama olsun artık kendini engelle yani.
hamişlik takviminide dediğin gibi Allahın izni ile keseyi görünce yaparsın tabi, şimdi erken ama ben dayanamadım aşşağıda iliştiriverdim üçünüzü Allah o listeden 9 ay çıkmamanızı nasibetsin inşallah sağlıkla mutlulukla

çok sağol canım inşallah rabbim 9 ay korur şuan durumumuzu yok yok 8 ay şuan 1 aylık ya

canımcım yavaş yürüyorum yada yürümeye çalışıyorum çünkü ben çok yavaş olamıyorum , biraz fazla yürürsem merdiven inip çıkarsam zaten kasıklarım bacaklarım ve belim ağrımaya başlıyor,birde bende acayip gaz var çok fena gazda kasıklarıma ağrı yapıyor

yasemin senin şu idrar olayında zor neyse az kaldı doğuma azcık daha sabır,yeni doktorun ne diyor sezeryanmı diyor yoksa normalmi

aman canım şuan tam yerleşme tutunma döneminde ya onun için ne yap ne et yavaşlat kendini, ben manyak gibi ekstra bir enerji ile hiç yapmadığım kada yürüyüş yapmıştım, evin içinde iş yapmasamda çok eğilip kalkmalı toparlama işleri yapmıştım ve bu bana iyi gelmemişti. onun için sen tedbirini al zaten sonuçta Allah herşeye rağmen kaderini uyguluyor, onu sana verecekse seni yatağa zımbalıyor yine veriyor :)

dün dr şuan herşey yolunda görünüyor dedi, eğer bebek 4 kg ve üzerine çıkarsa normal doğum yapamazsın dedi, biliyorsunuz ben kendimi besiye çektiğim için cimcimeyide şişmanlatıyorum, ve tahminimce ben Allah bilirde yani mecburen sezeryan olucam heralde. zaten normal doğumdan korkuyorum bu benim işime de gelmiyor değil

günaydın kızlar ben miniğimin pıtpıtlarını duymaya başladım ama bazen duymayınca korkuyorum nekadar evhamlıyım hamileliğin tadını alamıyorum
çok güzel haberler gördüm ayşe hamileymiş ay çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
yasemin her şeyin yolunda olmasına sevindim çok azkaldı şu 37. haftayı da atlat miniğin gelse de problem değil Allahın izni ile gelişimi tamamlanmış olcak
aslıcım taze yani kırmızı kan gelirse doktoruna görün kahverengi önemli değil sürekli dinlen canım banyo gerekmedikçe yapma ve ayakta yap çok kısa sürede cık bunları doktorum söylemişti
k. burcucum o nasıl bir dr soru sormak yok nedemek seni rahatlatması gerekirken canını sıkıp strese sokmuş yerinde olsam hemen değiştirirdim erken dönemdesin bence değiştir vallahi sinir oldum

Günaydın fıstıklar maşallah akşam epey kaynatmışsınız Ayşe'cim adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin

Kızlar benim korkularım var benim belim çok ağrıyor geceleri yatamıyorum artık ağrım oluyor yan tarafıma yattığımda bebek tekmeliyor sırt üstü de yattığım zaman belim çok ağrıyor birde akıntım çok fazla sanki idrarmış gibi akıyor rengi de değişiyor sürekli bir çok sarı bir yeşile yakın birde şeffaf oluyor ben anlamadım bunlar normaldir dimi kızlar

Günaydın canım bizim kızların çoğu senin haftaya geldiğinde aynı şeyleri yaşadı sanırım, hele bu aki/tıyı herkesten duyuyorum, inşallah çok ciddi bişey degildir, kalbini ferah tut birde internetten okuduğun heşeye inanma, soniuçta herkesein vucüt tepkisi farklı, tabiki tek çözüm doktora sormak

Canım büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun sen. Bi tah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…