- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.001
Burcum okulla ilgili bi calismadan bahsetmistim ya sana onun icin gerekli ingilizce.sifir degilim ama onda etmem :) ugrasiyorum iste.hasta olmasam hafta sonu calisirim diyodum ama yalan oldu.niyeyse senin icin hic tup bebek gecmiyor aklimdan.hayirlisi
Canım benım kanamam koyu renkte oluyordu ve genelde akıntım olduğunda geliyordu bazen ufak ufak siyah parçalar geliyordu ama benîm 1ay kesintisiz geldi 1ay sonra da ara ara ve genelde banyo yaptığımda geliyordu onun için sık banyo yapmamaya çalış ben yazın ortadında bile 15günde yaptığım bile oluyorduKızlar kanaması olan kızlar kanamaniz nasıl oluyodu yoğunluğu nasıldı ben biraz önce tuvalete gittiğimde yine kan vardı ama devamı yok naapsamki
zeynebim inan ki yazdıktan hemen sonra aklıma geldi, bence çok dert etme, eğer yazma metni görevi sende değilse bildiğin ingilizce sana yeter, çünkü sadece konuşmada kullanacaksın, evde biraz kendi kendine konuş dilin açılsın, yazma meyni içinde internetten yardım alırsın
canım inşallah Rabbim sana da bana da Meral'e Seda'ya iki Tuğba'ya da sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
vay be bu listede artık özlem ve ayşe'yi saymıyorum maşallah
Kızlar çok yoğun olmuyo kanama geliyo sonra yok şimdi geldi yine yok hatta progesteron unda zamanı gelmişti onu yaptım mesela dün oda kan olmuştu şimdi olmadı kahve vardı endiseleniyorum kızlar biraz daha bekliyim fazlalaşırsa hast. gidiyim
burcu canım ben bu ay olasaydı tedaviye başlayacaktım,bak ayşede tüp yapacaktı bunlara gerek kalmadan çok şükür nasip oldu belki seninde öyle olur,sende hemen başlıyordun ilaçlarını bile aldın ama başlayamadın herşeyde bir hayır ardır senin bebişte kendiliğinden gelmek istiyordur belki
Ben iki senedir hamile kalamamistim hic boyle bir ruyada gormemistim. Ruyalari gordum yakin zamanda hamile kaldim . Sen iki sene icinde hamile kaldin neticede. Hadi az kaldimi bata nezaman
Burjum ozlem hakli Rabbim emeklerimizin karsiligini veriyor. Mesudenin dedigi gibi sabrettik sabredec sonuna kadar. Sizlerin destegi ile cok sagolun Allah razi olsun
Bucum ben elifi de gordum ve bedryeye yorum bile yazdimsen beni pek gormemissin buara sanirsam
Kızlar çok yoğun olmuyo kanama geliyo sonra yok şimdi geldi yine yok hatta progesteron unda zamanı gelmişti onu yaptım mesela dün oda kan olmuştu şimdi olmadı kahve vardı endiseleniyorum kızlar biraz daha bekliyim fazlalaşırsa hast. gidiyim
Kızlar kanaması olan kızlar kanamaniz nasıl oluyodu yoğunluğu nasıldı ben biraz önce tuvalete gittiğimde yine kan vardı ama devamı yok naapsamki
canım bana sağlıklı evlat için dua et listeden çıktım diye unutma olurmu
git
Etmem mi özlemim, bu aralar Aslı ve sen hep dualarımdasınız, artık Ayşeyi de ekleyeceğim sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün diye, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum Rabbim asla bir daha hiçbir zaman o acıları sana yaşatmasın..bu sefer senin minik kızın sağlıkla gelecek inşallah çok inanıyorum..
Asli benim bazen kirmizi damla seklinde geliyordu bazende silindikce kahve kahve parcalar kurumus kan pihtisi geliyordu.Kan sulandirici kullananlarda kanama olur diyor du doktorum.Bol bol su ic dinlen korkma bisey olmaz...
özlemim hepinizin ağzından bal damlıyor inşallah canım, kafamı boşaltayım artık yaza kadar düşünmeyeyim diyorum ama işte zor, her an aklımda ama eskisi gibi değilim artık daha sakin ve sabırlı..inşallah
evet canım çok haklısın rüyaları gördüğüm ay hamile kaldım, sonra kötü rüyalar gördüm ve dedim ki yine olmayack herhalde..ve sonuçta..ama senin yaptığın çok hoşuma gitti..inandım göbeğimi sevdim demişsin ya..evet olması gereken bu, inanmak!
Allah senden de razı olsun canım, evet dua etmek ve duanın olacağına inanmak.....
Ayyy zeynep rezilim ben ,yaşlanıyorum sanırım :)))))
canım şimdi gördüğün kan
kıpkırmızı mı?
pembe mi?
kahve mi?
ona göre endişe te, tabikide git doktora ama sakin ol canaım inşallah kuzun hala seninle ben inanıyorum, sende inan herşeyin yolunda olduğuna..Allah nazardan korusun
amiiin canım rabbim kimselere yaşatmasın,herkes mutlu mesut hamilelik geçirsin sağlıkla sıhhatle kavuşsun bebeğine,rabbim bütün isteyenlere nasip etsin,içindede bizlere
sağlıklı sıhhatli olsunda kızda olur oğlanda
anaaam tümay desene bende hazırlıklı olayım kanamaya,offfff hiç iyi demedin şimdi
kızlar ben kaçar hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
esta piti piti yaşlanmak ne demek körpe fidansın daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?