Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çok soru sormak deilde mesele farkındamısın özlem bedriye ile bana döndü

bende sinuzitten muzdaribim biliyosun..geçen cumartesi gittim..doktor antibiyotik verdi..1 aydır çekiyorum
doktor dediki..biz gebeliğin ilk 3 ayında vermeyiz ikinci 3 ayında %50 oranında veririz son 3 aydada bi sakıncası yoktur..içebilirsiniz dedi..bebeğede bişey olmaz..çünkü antibiyotik içmeden bu sinuzit belası geçmeyecek geçmedi dde..3 gündür içiyorum inşallah azalacak..ama hala geceleri bademciklerim şişiyo..akıntı oluyoya boğaza doğru..oda boğazı şişiriyo..neyse şifa olsun inşallah.

bebek hareketi o

annesi büyüdü artık bebişin..kocaman oldu...dolayısıyla tekmeler sertleşti.karnında döndükçe sen sertlik hissediyosun..ama belli aralıklarla oluyorsa o kasılmadır..fakat bi kere oldu geçti..o bebek hareketi...tecrübeyle sabittir..

cnm benım ınsallah hayırlısıyla gusel cıkıcak sonucların agzı dualı arkadasım benım .cok dogru soylemıssın saglık olmadan hıcbırsey olmuyo
evet tatlım sen çok doğru yoldasın kafanı şuanda zayıflamakla meşgul ediyorsun kafan dağılıyor bu konuya yoğunlaşıyorsun, ben senden ümitliyim yakın zamanda coşarak geleceksin inşallah topiğimize
su elevit mevzusundan sonra ilaçlardan sogudum düzensiz alıyorum bugun alayım bari
benim bebek geçen kontrolde baş aşağıydı yasi korkarım öyle bi şansım yok
ben günde 2 tane içiyorum sabah akşam iyi oluyor.
ayrıca benimkide baş aşşğı çok şükür ama henüz diğer aşamalardan geçmedik dur bakalım henüz çatı muyanesi olmadık bu 1. ve bebeğin son ayda kaç kilo olacağı henüz belli değil bu 2

hımm öylemi diyosun buket evet hiç okadar olmamıştı oldu geçti koruttu epey beni valla iyiki bu topikteyim izra her dakika solugu doktorda alırdım

evet dogru diyosun bakalım zaman ne göstericek suandaki tek dilegin zamanını beklesin saglıkla gelsin

çok soru sormak deilde mesele farkındamısın özlem bedriye ile bana döndü

nazancığım aslında panik halimden değilde doktor hiç bişey söylemedi iğneyle ilgili herşeyi burda kızlardan öğrendim,nasıl yapacağımı sordum inernette araştırdım video izledim,sonuçta en korktuğum şeydi kendime iğne yapmak o yüzden arkadaşta babasını örnek verince acaba varmı öyle bişey diye merak ettim,mesela bu hemotolog doktorunu aslı söyledi ama doktor hiç bişey söylemedi

Canım ben hiç duymadım yemeye dikkat etmeyi ama iğneyi kullanmaya başladığımdan beri ilk hafta kan testleri yaptılar sonra her ay gidicekmisim önemli dediler bana

eğer öyle bişey vardıysa gerizekalı dotor söylerdi..yok söylemediysede sonradan niye bunu yedin derse de onun ağzını burnunu dağıtmak müstehaktır..sinir ediyo bu senin gittiğin doktorlar beni:))))

sanki bana ne oluyosa:)

Oyyy ne güzel Yaso yine iyiymiş fiyatlar benim hast muayene 50 tl 60 tl olmuş doğum için hiç sormadım :)

Buket dur sakin ol sonuçta senin doktorda öyle bişey söylemedi değilmi sadece benim gittiklerim değil topu böyle bu doktorların

yemek yapmaya gittim geldim maşallah kaynatmışsınız ben geldim yine kimse yok nerdesiniz kızlar

evet sonuçlarımın bir kısmı çıkmış, protein kaçağında rekora koşuyorum 811 e yükselmiş 690'dan. fakat dr problem değil dedi, sen tansiyonunu takip et, bu testlerin aynısınıda haftaya yine tekrar yaptır dedi. anam çiş vermekten kan vermekten zaten birgün laboratuvarda doğurucam
diyorumki şu benim evhamlı eski doktoruma şu sonuçlarımı bir göstersem beni hemen doğurtur, öylemi yapsam acaba hayırlısıyla betüşü bi doğurup alsam kucağıma, şu böbrek fonksiyonlarımı bozmadan diyorum. tüm ailemde bunu onaylıyor, çünkü korkuyorum Allah korusun değerlerim aniden yükselirse kalıcı bir hasar oluşmasından korkuyorum. Allah korusun inşallah. Rabbim hakkımda hayırlısını nasibetsin inşallah.

Ozlemcim doktor bana ilk basta ignenin dozunu kan tahliline gore ayarliycaz her ay kan tahlili yapicaz dedi sonra benim minik kizim haftasindan 3gun onde cikmaya baslayinca gelisimi normal gerek yok dedi yeme icme konusunda hic bisey soylemedi bizim degerlerimizde normal hayatta kan sulandirici hic bir ilac vermiyorlar ama sanirsam Asli kullaniyordu birde uzun sure hareketsiz kalmak sigara kahve yasakti diye aklimda kalmis onun durumu

hımm tamam canım ben gittiğimde soracağım doktora bakalım o ne diyecek

ikinci yasemin vakası kız senin doktordamı pimirikli yoksa
canim kendi doktorum demediki sadece hemsireler ve hematologumda her ay geliceksin ihmal etme dedi

Yasomm yine yükselmiş ama bu yeni doktorunda bekle dio ee senin dediğin gibi Allah korusun da bi anda yükselirse tansiyonun amaninn canım hakkında hangisi hayırlıysa o olsun inşallah

Ewet Tümaycım doktor bana da söyledi bunları ama yemek konusunda hiç bişey demedi ayrıca ben gebelikten önce asprine başladım ve hematolog ömür boyu kullanacaksin dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…