Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

maşallah canım benim
inan ki gözümde canlandı anlattıkların, güle güle sağlıkla kullansın, bende de pembeye karşı bir gıcıklık var kızım olursa mümkün oldukça mor ya da vişne çürüğü-laci seçerim diye hayal kuruyorum, ilk gebeliğimde bile hemen bebek arabasını seçmiştik (Allahtan mallık yapıp almamışım) erkek de olsa kızda olsa koyu mor alacaktık, hani biraz bordoya kaçan mordan :)))
daha sana bir sürü hediyede gelecek bir sürü cicisi olacak tombik tosuncuğunuzun

canlarımm dualarınız okudum Rabbim kabul eder inş. [TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]burju82/ burcu[/TD]
[TD]21.10.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ nazan[/TD]
[TD]22.10.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamnur/ burcu[/TD]
[TD]23.10.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik +kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner/ yasemin[/TD]
[TD]24.10.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlatlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet/ Buket[/TD]
[TD]25.10.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ Aslı[/TD]
[TD]28.10.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamişlik+tüp bebeklerinin sağlıkla tutunması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomr/ tümay[/TD]
[TD]29.10.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one/ seda[/TD]
[TD]30.10.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamişlik+hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tb-fb/ tuba[/TD]
[TD]31.10.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx/ zeynep[/TD]
[TD]04.11.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabrina84/ sabriye[/TD]
[TD]05.11.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bilmiyorum ki,icimden bi his hamilesin diyor sadece ama testde cikmayinca bilemedim,adetlerim hep duzenlidir daha erken geldigi olurdu ama pek gecikmez helede 5 gun,ne belirti olur mesela?

Bilmiyorum ki,icimden bi his hamilesin diyor sadece ama testde cikmayinca bilemedim,adetlerim hep duzenlidir daha erken geldigi olurdu ama pek gecikmez helede 5 gun,ne belirti olur mesela?

göğüslerde dolgunluk, kasıkta sızı ağrı,ağızda demir tadı,ve akıntı..tabiki bunlar kişidenkişiye değişir, bunların hiçbiri olmadan gebe olanda var, bunların içinde en yaygın olanı akıntı, var mı sende?

Allah razı olsun canım, Rabbim sana çok kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin, yavrunun ömrü uzun olsun, sen ne yaptın, neler aldın kuzuna? ismi hazır mı?

ya burcu eşimde araba alalımdiyo..şu 3 lü takımlardan ..puseti çıkarılıp takılan sonrada normal araba olanlardan.ama puseti 6 ayına kadar anca kullanıyosun...oda elinde götürüp getiriyosun..
yani bakıyorum ellerinde taşıyolar çok kullanışlı değil..6 ay kullandın sonra kaldır at...benimki zaten kış bebeği biyere çıkartmam...yaza doğru normal arba alırım diyorum...yani çok düşündüm..portbebe lere de baktım da onlarda çok kullanışlı değil..yav bu bebek 3ay kışta yalnızca aşılar için için çıkacak..ne gerek var diye düşünüyorum..zaten kucakta taşınıyo..ne bileyim bi türlü mantığıma yatmadı benim ..

Allah razı olsun canım, Rabbim sana çok kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin, yavrunun ömrü uzun olsun, sen ne yaptın, neler aldın kuzuna? ismi hazır mı?

Amin kuzum benim :) Evet kuzucum ismi hazırda bizimkinin cinsiyeti belli değil :) o yüzden hem erkek hemde kız ismi ayarladık Ben bebişimin eksiklerini tamamladım herşeyini aldım bi benim eksiğim kaldı onlarıda haftaya tamamlayacam allah izin verirse :)

Canım bende bebek arabası almadım her yere zaten arabayla gidip geliyorum zaten kış çocuğu olacak bir yara çıkaramam bi 6 ay sonra mayıs gibi bebek arabası alacam direk çocuk zaten araba içindeki koltukta hiç oturmuyor sürekli kucak istiyor boşa para harcama derim ben

ne buldunuz ne buldunuz ne buldunuz:))))

bence de canım almayın, dışarı çıkaracağın zaman sıkıca sarar sarmalarsın, zaten sizin kendi arabanız var di mi? o yüzden Allah nasip ederse sadece araba alın,hatta onuda 2 yaşına kadar kullanbileceği bişey alırsınız, kendi arabanıza bindiğinizde de sen kucağında arka koltuğa oturursun, zaten bide araba koltuğu alacaksınız, pusete vereceğin parayı ona verirsin

anaaaa 33. haftada cinsiyeti belli değil mi? ayy çok heyecanlı, artık doğumda mı öğreneceksin..güle güle kullansın annesi , ömrü uzun olsun

Aynen öle canım doğumda öğrenecem bu gidişle süprizlerle dolu bir bebek bizimkisi :)

İki isim olacak canım erkek olursa Poyraz Efe kız olursa ilk ismi Asya olacakta ikinci isme eşim daha karar veremedi bakalım inci era ve ela arasında gidip geliyor :)

Ayyy maşallah poyraz efe çok güzel , asya da çok güzel..ayy nasıl aklınıza geliyor...bukeeet bak öğren belle!

Ayyy maşallah poyraz efe çok güzel , asya da çok güzel..ayy nasıl aklınıza geliyor...bukeeet bak öğren belle!
ya valla...bulamıyoz yaa..düşünüyoz bulamıyoz..arıyoruz..yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiinnn..ya bu bide eşimin ailesi e rbulduğuuza bi kulp uydurduya soğuduk biraz yaaa

Aynen öle canım doğumda öğrenecem bu gidişle süprizlerle dolu bir bebek bizimkisi :)

Ayyy sen şimdi doğumdan sonra gelemezsin, biz nasıl öğrenicez peki ??????

bide eşimin bir arkadaşına 9 ay kız demişler, ana bir doğmuş ki erkek!

Ayyy sen şimdi doğumdan sonra gelemezsin, biz nasıl öğrenicez peki ??????

bide eşimin bir arkadaşına 9 ay kız demişler, ana bir doğmuş ki erkek!

Ben girerim canım hemencecik söylerim teyzesi :)

Benim arkadaşıma da öyle kız dediler 9 ay boyunca hep pembe pembeydi kıyafetleri hastane çıkışı bile öyleydi Bebek bir doğdu erkek çocuk cağız hastaneden pembelerle çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…