- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.141
Merhaba kizlar,araya giriyodum ama size bisey soricam,benim adetim 5 gun gecikti, kendim test yaptim negatif,boyle idrar testi negatif cikipta kan tesfinde hamileligini ogrenen varmi?
evet ya senin kuzunuda sevmeye gelirdim, ama benim Kayseriye yolum düşüyor yazın, inşallah gelirsem ararım ,kızının poposunu yemeğe gelirim :)))
kuşum 60-120 cm ebatlarında bi park beşik aldık pier cardin den..
oda yapmadım..kyın valiem bizdeya evdeki boş oda onun oldu..bebeğe zaten gerek yok şimdilik..yani borç harç meseleleir erkes ibi bizdede var..bide bebek olunca daha temkinliyim..o yüzden az ve öz aldım herşeyi..zaten ev kira ..ilerde evim olursa istediğim gibi oda yaparım...
beyas fistolu önünde ayıcık ve bulut deseni olan bi nevresim takımı aldım...konseptimiz lacivert kırmızı..beşik lazivert kırmızı..alt açması laci kırmızı...hastane çıkışı krem bende kendime krem lohusa pijaması aldım..tacım kırmızı..bebişimin bi tane battaniyesi var gündelik için oda laci kırmızı...:))))
banyo küveti ve sebamed ten banyo malzemeleri aldım..pişik kremi losyon ve şampuan..
iki takım hastane çıkıiı var..ikisininde battaniyesi var....alt üst takımları var iki tane...tam takım yani..sonra tek alt ve üstleri var..iki tane hırkası var..bunlar 0-6 ay arası..ben iki tane tulum aldım bunlar 6-9 arası...
organik zıbınları var 2-3 tane..şimdilik bu kadar..bebekler hızlı büyüyo çok almayın diyolar..6 ayına gelene kadar bunlar elbetteki yetmez..ilk 3 ayı çıkartır diye düşünuyorum:)onun dışında annanesinin ördüğü iki tane battaniyesi birsürü yeleği patiği var..annem yatağı için yünden şilte yaptı..minyatür döşek gibi yani...bi tanede yastık doldurmuş:))şimdilik kızışımın bunları var.
kendimede krem pijama, kırmızı grili polar sabahlık..bitane emzirme özellikli bady ve atlet iki tanede amzirme sütyeni aldım..kendimede aldıklarım bu kadar
Bilmiyorum ki,icimden bi his hamilesin diyor sadece ama testde cikmayinca bilemedim,adetlerim hep duzenlidir daha erken geldigi olurdu ama pek gecikmez helede 5 gun,ne belirti olur mesela?
canlarımm dualarınız okudum Rabbim kabul eder inş. [TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]burju82/ burcu[/TD]
[TD]21.10.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ nazan[/TD]
[TD]22.10.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamnur/ burcu[/TD]
[TD]23.10.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik +kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner/ yasemin[/TD]
[TD]24.10.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlatlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet/ Buket[/TD]
[TD]25.10.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ Aslı[/TD]
[TD]28.10.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamişlik+tüp bebeklerinin sağlıkla tutunması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomr/ tümay[/TD]
[TD]29.10.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one/ seda[/TD]
[TD]30.10.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamişlik+hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tb-fb/ tuba[/TD]
[TD]31.10.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx/ zeynep[/TD]
[TD]04.11.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabrina84/ sabriye[/TD]
[TD]05.11.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Allah razı olsun canım, Rabbim sana çok kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin, yavrunun ömrü uzun olsun, sen ne yaptın, neler aldın kuzuna? ismi hazır mı?
ya burcu eşimde araba alalımdiyo..şu 3 lü takımlardan ..puseti çıkarılıp takılan sonrada normal araba olanlardan.ama puseti 6 ayına kadar anca kullanıyosun...oda elinde götürüp getiriyosun..
yani bakıyorum ellerinde taşıyolar çok kullanışlı değil..6 ay kullandın sonra kaldır at...benimki zaten kış bebeği biyere çıkartmam...yaza doğru normal arba alırım diyorum...yani çok düşündüm..portbebe lere de baktım da onlarda çok kullanışlı değil..yav bu bebek 3ay kışta yalnızca aşılar için için çıkacak..ne gerek var diye düşünüyorum..zaten kucakta taşınıyo..ne bileyim bi türlü mantığıma yatmadı benim ..
Amin kuzum benim :) Evet kuzucum ismi hazırda bizimkinin cinsiyeti belli değil :) o yüzden hem erkek hemde kız ismi ayarladık Ben bebişimin eksiklerini tamamladım herşeyini aldım bi benim eksiğim kaldı onlarıda haftaya tamamlayacam allah izin verirse :)
ya burcu eşimde araba alalımdiyo..şu 3 lü takımlardan ..puseti çıkarılıp takılan sonrada normal araba olanlardan.ama puseti 6 ayına kadar anca kullanıyosun...oda elinde götürüp getiriyosun..
yani bakıyorum ellerinde taşıyolar çok kullanışlı değil..6 ay kullandın sonra kaldır at...benimki zaten kış bebeği biyere çıkartmam...yaza doğru normal arba alırım diyorum...yani çok düşündüm..portbebe lere de baktım da onlarda çok kullanışlı değil..yav bu bebek 3ay kışta yalnızca aşılar için için çıkacak..ne gerek var diye düşünüyorum..zaten kucakta taşınıyo..ne bileyim bi türlü mantığıma yatmadı benim ..
Amin kuzum benim :) Evet kuzucum ismi hazırda bizimkinin cinsiyeti belli değil :) o yüzden hem erkek hemde kız ismi ayarladık Ben bebişimin eksiklerini tamamladım herşeyini aldım bi benim eksiğim kaldı onlarıda haftaya tamamlayacam allah izin verirse :)
ne buldunuz ne buldunuz ne buldunuz:))))
bence de canım almayın, dışarı çıkaracağın zaman sıkıca sarar sarmalarsın, zaten sizin kendi arabanız var di mi? o yüzden Allah nasip ederse sadece araba alın,hatta onuda 2 yaşına kadar kullanbileceği bişey alırsınız, kendi arabanıza bindiğinizde de sen kucağında arka koltuğa oturursun, zaten bide araba koltuğu alacaksınız, pusete vereceğin parayı ona verirsin
anaaaa 33. haftada cinsiyeti belli değil mi? ayy çok heyecanlı, artık doğumda mı öğreneceksin..güle güle kullansın annesi , ömrü uzun olsun
adıyla yaşasın:))İki isim olacak canım erkek olursa Poyraz Efe kız olursa ilk ismi Asya olacakta ikinci isme eşim daha karar veremedi bakalım inci era ve ela arasında gidip geliyor :)
İki isim olacak canım erkek olursa Poyraz Efe kız olursa ilk ismi Asya olacakta ikinci isme eşim daha karar veremedi bakalım inci era ve ela arasında gidip geliyor :)
ya valla...bulamıyoz yaa..düşünüyoz bulamıyoz..arıyoruz..yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiinnn..ya bu bide eşimin ailesi e rbulduğuuza bi kulp uydurduya soğuduk biraz yaaaAyyy maşallahpoyraz efe çok güzel , asya da çok güzel..ayy nasıl aklınıza geliyor...bukeeet bak öğren belle!
Aynen öle canım doğumda öğrenecem bu gidişle süprizlerle dolu bir bebek bizimkisi :)
Ayyy sen şimdi doğumdan sonra gelemezsin, biz nasıl öğrenicez peki ??????
bide eşimin bir arkadaşına 9 ay kız demişler, ana bir doğmuş ki erkek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?