- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.121
Buket dur sakin olsonuçta senin doktorda öyle bişey söylemedi değilmi sadece benim gittiklerim değil topu böyle bu doktorların
peki o zaman bi soru daha,bu iğneyi kullanırken yediğimize içtiğimize dikkat etmek gerekirmi yani yediğimiz içtiğimiz herhangi bişeyle etkileşime girip bi rahatsızlık vermesin (bu soruyu şunun için sordum iş yerinde bir arkadaşın babası rahatsızlığından dolayı kan sulandırıcı iğne kullanıyormuş,bazı şeyleri yemesi yasakmış o aklıma soktu ondan ) çok soru sorduğumun farkındayım sıkmıyorumdur umarım
bende sinuzitten muzdaribim biliyosun..geçen cumartesi gittim..doktor antibiyotik verdi..1 aydır çekiyorum
doktor dediki..biz gebeliğin ilk 3 ayında vermeyiz ikinci 3 ayında %50 oranında veririz son 3 aydada bi sakıncası yoktur..içebilirsiniz dedi..bebeğede bişey olmaz..çünkü antibiyotik içmeden bu sinuzit belası geçmeyecek geçmedi dde..3 gündür içiyorum inşallah azalacak..ama hala geceleri bademciklerim şişiyo..akıntı oluyoya boğaza doğru..oda boğazı şişiriyo..neyse şifa olsun inşallah.
bebek hareketi o
annesi büyüdü artık bebişin..kocaman oldu...dolayısıyla tekmeler sertleşti.karnında döndükçe sen sertlik hissediyosun..ama belli aralıklarla oluyorsa o kasılmadır..fakat bi kere oldu geçti..o bebek hareketi...tecrübeyle sabittir..
eğer öyle bişey vardıysa gerizekalı dotor söylerdi..yok söylemediysede sonradan niye bunu yedin derse de onun ağzını burnunu dağıtmak müstehaktır..sinir ediyo bu senin gittiğin doktorlar beni:))))
sanki bana ne oluyosa:)
özlem ve buket canlarım bende de pıhtılaşma varya hani, benimde cleaxne kullanmam lazım, neyse doktora dedimki bunun için bir perhiz var mı, yediklerime falan dikkat etmelimiyim, maalesef yediğin içtiğin hiçbir etki göstermez bu genetik birşey kesinlikle sadece iğne kullanmalısın yemen içimen bir etki yapmaz, şimdi o kan sulandırıcı kullanların çoğunun damar tıkanıklığı problemi var, yani bizden farklı bir sebepten dolayı cleaxne kullanıyorlar, o yüzden onlar yediklerinede dikkat etmeli,yani hiçççç bunu düşünmeyin iğneyi olup oturucaz yerimize :)) kafanızı takmayın
buketcim çok geçmiş olsun valla çok ciddiymiş senin durumun umarım biran önce iyileşirsin,maşallah sana
evet sonuçlarımın bir kısmı çıkmış, protein kaçağında rekora koşuyorum 811 e yükselmiş 690'dan. fakat dr problem değil dedi, sen tansiyonunu takip et, bu testlerin aynısınıda haftaya yine tekrar yaptır dedi. anam çiş vermekten kan vermekten zaten birgün laboratuvarda doğurucam
diyorumki şu benim evhamlı eski doktoruma şu sonuçlarımı bir göstersem beni hemen doğurtur, öylemi yapsam acaba hayırlısıyla betüşü bi doğurup alsam kucağıma, şu böbrek fonksiyonlarımı bozmadan diyorum. tüm ailemde bunu onaylıyor, çünkü korkuyorum Allah korusun değerlerim aniden yükselirse kalıcı bir hasar oluşmasından korkuyorum. Allah korusun inşallah. Rabbim hakkımda hayırlısını nasibetsin inşallah.
sağol kuşum teşekkür ederim..bende bugün seni gözledim hep..konuşamıyoz uzun zamandır
inanır mısın sende hep aklımdasın, kvler ne zaman gidecek? burnun nasıl tıkalı mı hala? ben mutlaka giriyorum ama okulda yazamiyorum tenefüste bile çocuklar yanımda oluyor,hepiniz dualarımdasınız? veee en önemli soruya geldim: senin isimsiz kuzuna bir isim buldunuz mu?
kuşum kv eylülden beri burada..bebeğe bakacak biliyosun..gerçi 3 ay ben evdeyimde yinede geldi..bu hafta sonuda anem gelecek inşallah..hazırlıkları biraz biraz tamamladım
evet burnum tıkalı ..sinüzit zor bi hastalık sürekli baş ağrısıyla uyanıyosun felan.. 4 haftadır bu böyle ama antibiyotik açtı biraz.
bu arada hala isim bulamadık...ne olacak bilemedim...dün biraz düşündük kendi kendimize isim saydık ama hah tamam oldu dediğimiz bi isim olmadı...bazen aklıma geliyo panik oluyorum..kızım isimsiz kaldıfelan diye...dün eşim dediki bi doğsun bakalım neye benziyo ona göre isim koyarız.:))tövbe tövbe dedim neye benziyecek..şimdi bizim kız biraz ilerden gidiyoya..eşim tosuncuk felan diye seviyo..bide tekmeleri çok sert...kendide bunu farketti son bikç gündür..eim diyoki doğuyomuş ki süper kahramanmışş.uçabiliyomuş felan:))
gülüyoruz dalga geçiyoruz ama kızımın hala bi adı yok....
Tümay duanı okudum allah kabul etsin
Burcu senim gibi ögretmenim olsun benfe ayrılmam yanı başında mıncırırım o yanaklarını
saolu kızlarrr öpüyorumm siziii
Kızlar nasılsınız Facebookumu dondurmuştum yeniden sahalara dönüş yaptım adreslerinizi bana da verin ekleyeyim sizleri bu arada 3saattir kesintisiz öksürüyorum boğazım parçalandı resmen yemek yerken göçük tuttu ve halen geçmedi nefes alırken bile acıyor ne yapayım bir fikri olan var mı
Kızlar nasılsınız Facebookumu dondurmuştum yeniden sahalara dönüş yaptım adreslerinizi bana da verin ekleyeyim sizleri bu arada 3saattir kesintisiz öksürüyorum boğazım parçalandı resmen yemek yerken göçük tuttu ve halen geçmedi nefes alırken bile acıyor ne yapayım bir fikri olan var mı
Ahhh keşkee valla kayseride olsan ne güzel gider gelirdikAnam kv ile bir bütün olmuşsunuz, yani bebek kreş yaşına gelene kadar kv sizde, neyse ele yabancıya baktırmaktan daha iyidir, inşallah gül gibi geçinip gidersiniz, oyy ben yerim sizin o tosuncuğu..neye benzeyecek sana beziyor tabiki :)) şaka maka çok az zamanın kalmış canım, sağlıkla doğur inşallah, annenin olmasına sevindim, odası falan tamam mı? biraz anlatsana , ayrı oda yaptınız mı?
oyyy nazanım o senin şirinliğin, ahhh ben Kayseride olsamda senin kızıda okutsam :))))
Nazancımm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereeee Allah uzun ömürler versin sevdiklerinle çocuğunla eşinlee
Ahhh keşkee valla kayseride olsan ne güzel gider gelirdik
Canımmm saol kuzum hepbirlikte inş.
evet ya senin kuzunuda sevmeye gelirdim, ama benim Kayseriye yolum düşüyor yazın, inşallah gelirsem ararım ,kızının poposunu yemeğe gelirim :)))
Anam kv ile bir bütün olmuşsunuz, yani bebek kreş yaşına gelene kadar kv sizde, neyse ele yabancıya baktırmaktan daha iyidir, inşallah gül gibi geçinip gidersiniz, oyy ben yerim sizin o tosuncuğu..neye benzeyecek sana beziyor tabiki :)) şaka maka çok az zamanın kalmış canım, sağlıkla doğur inşallah, annenin olmasına sevindim, odası falan tamam mı? biraz anlatsana , ayrı oda yaptınız mı?
oyyy nazanım o senin şirinliğin, ahhh ben Kayseride olsamda senin kızıda okutsam :))))
Mutlaka beklerim canımn kapım herdaim açık
Merhaba kizlar,araya giriyodum ama size bisey soricam,benim adetim 5 gun gecikti, kendim test yaptim negatif,boyle idrar testi negatif cikipta kan tesfinde hamileligini ogrenen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?