Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buket dur sakin ol sonuçta senin doktorda öyle bişey söylemedi değilmi sadece benim gittiklerim değil topu böyle bu doktorların

hayır..senin doktorlara ayrıca bi sinir oluyorum....
kimse benim özlemime böyle davranamaz:))
ya özlem sende pirpirim lenmişsin ...sonuçtakızın babası kim bilir kaç yaşında...atıyorum limon yeme demiş olabilir.neticede limonda kanı sulandırır..neyse yinede sinir oluyorum:))

özlem ve buket canlarım bende de pıhtılaşma varya hani, benimde cleaxne kullanmam lazım, neyse doktora dedimki bunun için bir perhiz var mı, yediklerime falan dikkat etmelimiyim, maalesef yediğin içtiğin hiçbir etki göstermez bu genetik birşey kesinlikle sadece iğne kullanmalısın yemen içimen bir etki yapmaz, şimdi o kan sulandırıcı kullanların çoğunun damar tıkanıklığı problemi var, yani bizden farklı bir sebepten dolayı cleaxne kullanıyorlar, o yüzden onlar yediklerinede dikkat etmeli,yani hiçççç bunu düşünmeyin iğneyi olup oturucaz yerimize :)) kafanızı takmayın

buketcim çok geçmiş olsun valla çok ciddiymiş senin durumun umarım biran önce iyileşirsin,maşallah sana

sağol kuşum teşekkür ederim..bende bugün seni gözledim hep..konuşamıyoz uzun zamandır

canım maşallah sana maşallah, Allahın izniyle sğsalim doğuracaksın inşallah,tansiyonun 12/8 devam ettiği sürece sorun yok inşallah

sağol kuşum teşekkür ederim..bende bugün seni gözledim hep..konuşamıyoz uzun zamandır

inanır mısın sende hep aklımdasın, kvler ne zaman gidecek? burnun nasıl tıkalı mı hala? ben mutlaka giriyorum ama okulda yazamiyorum tenefüste bile çocuklar yanımda oluyor,hepiniz dualarımdasınız? veee en önemli soruya geldim: senin isimsiz kuzuna bir isim buldunuz mu?

kuşum kv eylülden beri burada..bebeğe bakacak biliyosun..gerçi 3 ay ben evdeyimde yinede geldi..bu hafta sonuda anem gelecek inşallah..hazırlıkları biraz biraz tamamladım

evet burnum tıkalı ..sinüzit zor bi hastalık sürekli baş ağrısıyla uyanıyosun felan.. 4 haftadır bu böyle ama antibiyotik açtı biraz.

bu arada hala isim bulamadık...ne olacak bilemedim...dün biraz düşündük kendi kendimize isim saydık ama hah tamam oldu dediğimiz bi isim olmadı...bazen aklıma geliyo panik oluyorum..kızım isimsiz kaldıfelan diye...dün eşim dediki bi doğsun bakalım neye benziyo ona göre isim koyarız.:))tövbe tövbe dedim neye benziyecek..şimdi bizim kız biraz ilerden gidiyoya..eşim tosuncuk felan diye seviyo..bide tekmeleri çok sert...kendide bunu farketti son bikç gündür..eim diyoki doğuyomuş ki süper kahramanmışş.uçabiliyomuş felan:))
gülüyoruz dalga geçiyoruz ama kızımın hala bi adı yok....

Tümay duanı okudum allah kabul etsin

Burcu senim gibi ögretmenim olsun benfe ayrılmam yanı başında mıncırırım o yanaklarını

Anam kv ile bir bütün olmuşsunuz, yani bebek kreş yaşına gelene kadar kv sizde, neyse ele yabancıya baktırmaktan daha iyidir, inşallah gül gibi geçinip gidersiniz, oyy ben yerim sizin o tosuncuğu..neye benzeyecek sana beziyor tabiki :)) şaka maka çok az zamanın kalmış canım, sağlıkla doğur inşallah, annenin olmasına sevindim, odası falan tamam mı? biraz anlatsana , ayrı oda yaptınız mı?

Tümay duanı okudum allah kabul etsin

Burcu senim gibi ögretmenim olsun benfe ayrılmam yanı başında mıncırırım o yanaklarını

oyyy nazanım o senin şirinliğin, ahhh ben Kayseride olsamda senin kızıda okutsam :))))

Kızlar nasılsınız Facebookumu dondurmuştum yeniden sahalara dönüş yaptım adreslerinizi bana da verin ekleyeyim sizleri bu arada 3saattir kesintisiz öksürüyorum boğazım parçalandı resmen yemek yerken göçük tuttu ve halen geçmedi nefes alırken bile acıyor ne yapayım bir fikri olan var mı

canım sıcak suya yada sıcak süte bal koy iç, boğazını yumuşacık yapar, bende öksürükten mahvoldum bilirim ,dur sana özelden yollayayım adresi

kuşum sıcak süt iç

öksürmesen iyi edersinnn:)))

Ahhh keşkee valla kayseride olsan ne güzel gider gelirdik
Nazancımm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereeee Allah uzun ömürler versin sevdiklerinle çocuğunla eşinlee

Canımmm saol kuzum hepbirlikte inş.

bu arada

SEDA
TÜMAY
FB TUBA
ZEYNEP

DUALARINIZI OKUDUM , yarın regl olacağım için kalmasın diye peşin okudum, en sonda Sümeyye var, onunkine temizlenmiş olurum inşallah, hepiniz için yürekten tek tek dua ettim, inşallah rabbim kabul eder

Merhaba kizlar,araya giriyodum ama size bisey soricam,benim adetim 5 gun gecikti, kendim test yaptim negatif,boyle idrar testi negatif cikipta kan tesfinde hamileligini ogrenen varmi?

kuşum 60-120 cm ebatlarında bi park beşik aldık pier cardin den..
oda yapmadım..kyın valiem bizdeya evdeki boş oda onun oldu..bebeğe zaten gerek yok şimdilik..yani borç harç meseleleir erkes ibi bizdede var..bide bebek olunca daha temkinliyim..o yüzden az ve öz aldım herşeyi..zaten ev kira ..ilerde evim olursa istediğim gibi oda yaparım...
beyas fistolu önünde ayıcık ve bulut deseni olan bi nevresim takımı aldım...konseptimiz lacivert kırmızı..beşik lazivert kırmızı..alt açması laci kırmızı...hastane çıkışı krem bende kendime krem lohusa pijaması aldım..tacım kırmızı..bebişimin bi tane battaniyesi var gündelik için oda laci kırmızı...:))))

banyo küveti ve sebamed ten banyo malzemeleri aldım..pişik kremi losyon ve şampuan..

iki takım hastane çıkıiı var..ikisininde battaniyesi var....alt üst takımları var iki tane...tam takım yani..sonra tek alt ve üstleri var..iki tane hırkası var..bunlar 0-6 ay arası..ben iki tane tulum aldım bunlar 6-9 arası...
organik zıbınları var 2-3 tane..şimdilik bu kadar..bebekler hızlı büyüyo çok almayın diyolar..6 ayına gelene kadar bunlar elbetteki yetmez..ilk 3 ayı çıkartır diye düşünuyorum:)onun dışında annanesinin ördüğü iki tane battaniyesi birsürü yeleği patiği var..annem yatağı için yünden şilte yaptı..minyatür döşek gibi yani...bi tanede yastık doldurmuş:))şimdilik kızışımın bunları var.
kendimede krem pijama, kırmızı grili polar sabahlık..bitane emzirme özellikli bady ve atlet iki tanede amzirme sütyeni aldım..kendimede aldıklarım bu kadar

Merhaba kizlar,araya giriyodum ama size bisey soricam,benim adetim 5 gun gecikti, kendim test yaptim negatif,boyle idrar testi negatif cikipta kan tesfinde hamileligini ogrenen varmi?

evet ben böle hikayeler duydum..hatta bir arkadaşım bizzat oğluna hamileyken çubuklarda çıkmadı kanda çıktı demişti..tabi bu durum olası..en kesin sonuç kan tahlili..bi örnek vemende fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…