Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya valla...bulamıyoz yaa..düşünüyoz bulamıyoz..arıyoruz..yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiinnn..ya bu bide eşimin ailesi e rbulduğuuza bi kulp uydurduya soğuduk biraz yaaa

valla onlara hiç sormayacaksın bile, (eminim sormuyorsunuzda) onlar sizinbulduğunuz hiçbir ismi beğenmez, kocanla başbaşa gidinbir yere oturun, kvler olmadan birkaç isim koyun ortaya eleyin seçin, içinize sinen olsun, baksana bizim kızlar süper valla isim konusunda:))) benim kızda en çok sevdiklerim : miray, mina, duru... dur aklıma geldikçe yazarım

soran yok..biz aklımızdakini söylüyoz..onar one be diyince tabi soğuyoruz..

kızkar DİDEM faceden yazdı hepinize selamı var, ASLI,ÖZLEM VE AYŞENİN hamıle olduğunu anlattım, hepinizi tek tek tebrik ediyor..kendim hamile olmuş kadar sevindim diyor..minik kızı ÖYKÜ ile uğraşmaktan buraya gelemiyormuş.....

:26:
okey bebek :))) ben daha meral ve bedişi görmeye istanbul'a gidicem, mesude için İzmir'e gidicem..ooo inşallah verdiğim sözleri tutarım :)) ama Kayseri memleketim bir ayağım orda olur :))))

beni de görmeye gel lütfen hem kimse beni aramıyor hem de kimse beni görmeye gelmiyor küstüm
bedişle annemler aynı yerde oturuyorlar ben de ist a gidince kara kızını göemeye giderim belki biraz mıncırır gelirim

amin cnm benim amin:)

burjumm canım ya ne zamandır görüşmüyoruz nasılsın nasıl gidiyoo var mı bir değişiklik canım benim geçen yıl gebeliğim kalbi atmadığı için kürtajla sonuçlanmıştı canım çok zor günler geçirmiştim şimdi rabbim nasip etti ikiz bekliyorum elevit kullanmıyorum onun benzeri decavit aldım bebişlerle iyi olmaya calışıyorum bel kasık ağrılarım ve mide bulantılarım devam ediyor ama hep endişeliyim içim çok da rahat değil doktorum arada bana hatırlattığı gibi önemli olan hamile kalmak değil sağlıklı çocuk kucağına alarak hastaneden cıkmaktır doktoruma göre başarı bu demekmiş bakalım hayırlısı rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip etsin bizden şimdilik haberler bunlar tevzesii muckk muckk

Son düzenleme:
Iyi gunler arkadaslar
nazancim gecmis dogum gunun hayirli olsun bebisinle saglikli senelere
bugun doktordan geldim cok sukur hersey yolunda bir cmi gecmisiz suan 8arti4 mus ben 7arti 6 saniyordum. Iki hafta sonra yine terminim var. Buarada bebisimiz tek tek bi kalp atiyordu. Elleri ayaklari olusmus sukur.
Rabbim tum isteyenlere versin nasip etin Insaallah.
Buarada tebrik eden arkadaslarim sagolun yazdiklarinizi okudum. Rabbim hepimize saglikli evlatlar versin

teşekkür ederim canımm hepbirlikte inş.

oh maşallah kalp atışlarınıda duymussunuz darısı 40 haftayı tamamlamanıza inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…