- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.161
ya valla...bulamıyoz yaa..düşünüyoz bulamıyoz..arıyoruz..yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiinnn..ya bu bide eşimin ailesi e rbulduğuuza bi kulp uydurduya soğuduk biraz yaaa
soran yok..biz aklımızdakini söylüyoz..onar one be diyince tabi soğuyoruz..valla onlara hiç sormayacaksın bile, (eminim sormuyorsunuzda) onlar sizinbulduğunuz hiçbir ismi beğenmez, kocanla başbaşa gidinbir yere oturun, kvler olmadan birkaç isim koyun ortaya eleyin seçin, içinize sinen olsun, baksana bizim kızlar süper valla isim konusunda:))) benim kızda en çok sevdiklerim : miray, mina, duru... dur aklıma geldikçe yazarım
soran yok..biz aklımızdakini söylüyoz..onar one be diyince tabi soğuyoruz..
kızlar ben kaçım..bilgisayar eşime geçiyor..hadi öptüm hepinizi:)))
Burcu adaşım bulamıyorum seni yoksun özelden bizim adresi atayım sen bir bak
Adaşım yarın yazarım sen çık çünkü şarjım birmek üzere ve benim dışarı açmam lazım kapatmıştım yarın eklersin artıktamam canım bekliyorum
Adaşım yarın yazarım sen çık çünkü şarjım birmek üzere ve benim dışarı açmam lazım kapatmıştım yarın eklersin artık
okey bebek :))) ben daha meral ve bedişi görmeye istanbul'a gidicem, mesude için İzmir'e gidicem..ooo inşallah verdiğim sözleri tutarım :)) ama Kayseri memleketim bir ayağım orda olur :))))
aslı canım duanı okudum bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş
evet tatlım sen çok doğru yoldasın kafanı şuanda zayıflamakla meşgul ediyorsun kafan dağılıyor bu konuya yoğunlaşıyorsun, ben senden ümitliyim yakın zamanda coşarak geleceksin inşallah topiğimize
ben günde 2 tane içiyorum sabah akşam iyi oluyor.
ayrıca benimkide baş aşşğı çok şükür ama henüz diğer aşamalardan geçmedik dur bakalımhenüz çatı muyanesi olmadık bu 1. ve bebeğin son ayda kaç kilo olacağı henüz belli değil bu 2
cnaım hiç düşünme hemen değiştir, diyarbakırda çok iyi doktorlar var, hem bu adama mı muhtaçsınız, bedavada bakmıyor, sorduğun sprulara cevap verecek bilgisine güvenmeyiyor herhalde çok sinir oldum adama
tatlım folikasit depolanan bişey o kadar ara vermenle sorun olmaz hem hamileliğini 5. haftada öğrenenler var, onlar geç başlıyor, kimseye bişey olmuyor, benim annem folik asit içmemiş maşallah tosun gibiyiz :))) hiç düşünme bile,ailen de yakında duyar o zmanda yengen yapar, hatta eşimin abisi doktor, benim kv'ye o iğneyi kalçadan bile vurdu, kadın çok iğne oluyordu hem koldan hem göbekten, bide clexan vardı, onu da ara ad sırada kalçadan vuruyordu oğlu, no probleme fıstık :))
ohh çok şükür canım ,bugün rüyamda kiloluydun, diyorum ki yasemin fotolarda daha zayıfsın , ama çok güzeldin, oğlunda çok tatlıydı, hatta önce hamileydin yanına geldim, sonra gittin pırt diye doğurdun, çok kolay oldu , sürekli gülen sevimlide bir oğlun olmuştu, hayırlara vesile olsun inşallah
kocan hakkı tatlım, bol ceviz yumurta, mutlaka bak kendine,aslında bebeğine bakacaksın,zorla ye, bide asla ama asla chips yeme canım
ya sen zaten çok yazıfsın kuzum nasıl olurda yarmagül olursun, doğurmadan bir fotonu koy, hiç olmadı göbek fotonu koy balım :)
canım ben olsam onu bırakır, onun yerine GNC'nin ona denk gelen vitaminleri var, içeriğine bakar onu kullanırdım, bu arada kızzz sen hamilemisinnnnn, maşallahhayırlı olsun, nasıl oldu? sağlığın nasıl? yoksun uzun zamandır?
Iyi gunler arkadaslar
nazancim gecmis dogum gunun hayirli olsun bebisinle saglikli senelere
bugun doktordan geldim cok sukur hersey yolunda bir cmi gecmisiz suan 8arti4 mus ben 7arti 6 saniyordum. Iki hafta sonra yine terminim var. Buarada bebisimiz tek tek bi kalp atiyordu. Elleri ayaklari olusmus sukur.
Rabbim tum isteyenlere versin nasip etin Insaallah.
Buarada tebrik eden arkadaslarim sagolun yazdiklarinizi okudum. Rabbim hepimize saglikli evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?