- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.261
Canim benim o senin yureginin guzelligi hepimizin sinavi farkli Rabbim altindan kalkabilmeyi nasip etsin.Amin güzel gönüllü arkadaşım, ama az önce kırmızıların ucunu gördüm zaten bekliyordum :)) hayırlısı olsun, Allah en çok istedigim şey tevekkül
Ohh maşallah canım benimm, 9 ay boyunca sağlıkla doğsün ve büyüsün inşallah
Bedişim seni gördüğüme çok sevindim, bana ettiğin dular sana geri huzur olarak dönsün inşallah ve Elif çok uslu ve sağlıklı bir bebek olsun inşallah, kuzum benim adet başladı, Rabbim hayırlısını versin, iyi olmanıza çok sevindim gün gectikçe senin kaygılarında azalacak inşallah
Allah bilir tabiki de sen gerçekten cennetliksin tümayım...
tubaaaaaaa canım benim yalnız degilsin, bende varım, aşılamaya hiç korkma hemen başla, hem git gel sana degişiklik olur, hep evdesin, aşılamada yumurta takibinde bekletmiyorlar benim bildigim ilk sana bakıp yolluyorlar..yolda dua ede ede gidersin, zaten süreç kısa ve kolay, Allah yardımcıon olsun
Kv konuları açılmış :)) ayy ben hiç uzun süre beraber bile olamam sinir oluyorum cuma günü hast oda geldi ama inanın doğru dürüst konuşmadık bile hiç tahammül edemiyorum valla :) bana uzak olsun Allah'a yakın :))
sende vurdun öldürdün:)))
Sıra bana gelelim, sabahtan beri adetimi bekliyorum geldi gelecek, nihayet gedli, hem adetin sıkıntısı hemde bronşit bütün eklemlerim sızlıyor, okulda ölü gibiyim, ama halıme hamd olsun, Allahtan dünden yemegimi yapmıştım, eve gidince battaniyenin altına girip yumulucam
Kv ile beraber olmak zor, benim kv iyi bir insandır ama durur durur çok ağır bir laf sokar ne diyecegini bilemezsin yutkunamazsın, bazen söyledigi lafın benim üzerimdeki etkisini bile düşünmeden konuşur, Allahtan eşim annesinin huyunu çök iyi biliyorda, bana hak verir..yılda 3 kez görüşüyoruz, çocuk olunca ne olur bilemem, ama daha ne zaman bebek gelecek o bile belli degil, bende Antalya'daki tüp bebek merkezlewrini inceledim 6 500 TL, ankara ve istanbulda fiyatlar nasıl?
Şimdii canlarım ciğerlerim...Ben 6 ay dinlenmedeyim ya...Biz yanlışlıkla tatilde....ama sadece 1 kere...neyse...
Anaammm ben gecikmeyeyim mi? ödüm koptuu..üstüne pazartesi günü bankadan bir arkadaşım beni rüyasında görmüş( kendi hamileliğini de rüyasında görmüştü de onun üstüne test almıştı ve gerçekten de hamileydi) neyse ...bence sen hamilesin demez mi?ama nasıl korkuyorum anlatamam...hayatımda regl olmayı hiç bu kadar heyecanla beklememiş ve istememişimdir heralde...Neyseki RABBİM e şükürler olsun pazartesi öğleden sonra hastalandım...ooohhhh şükür...sonraaaa sevgili eşimleee planlarımızı uygulamak için kolları sıvadık...Dün bütün gün ama hiiiç abartmıyorum koca bir gün boyunca 3 spor salonu gezdik...çok eğlenceliydi...hala karar veremedik fiyatlar uçuk...ama kocamın sözü var bu cumartesi koşu bandındasın dedi:)))
O kadar konsantreyim ki planlarıma inanın ama samimiyetle inanın yanlışlıkla hamile kalıcam diye ödüm kopuyor...Bu son olaydan sonra ben de bişey oldu kızlar...inanılmaz özgür hissediyorum kendimi...meğer ne çok yükmüş bu bebek de bebek ısrarı...meğer beni ne kadar mutsuz ediyormuş herşeyime nasıl engel oluyormuş...Bu düşünce yüzümü bile çirkinleştirmiş inanın...artık kendime yoğunlaşıcam ALLAH izin verirse...6 ay kuşlar gibiyim...spor yapıcam...kürler yapıcam...kaplıcaya gidicem...ne bileyim kaşlarıma kontur bile yaptırmayı düşünyorum hatta perma bile geçiyor aklımdan...bi de ibadet etmek istiyorum...çok kitap okumak...aklımın idaresini yeniden ele geçirmek istiyorum...Şu yönetmen olma işi de ilaç gibi geldi bana RABBİM e şükürler olsun...İNŞALLAH bu yoğun çıkışım ani bir düşüşle sonlanmaz...
İSTANBUL dan herkese merhaba,
çok saygıdeğer üyemiz, canımız ciğerimiz Burcumuz merak etmiş sormuş hemmen yanıtlayayım...
2.000 TL Bahçeli ye + 2.000 TL ÇOOOK SAYGIDEĞER DOHTORUMA+1.000 TL(yaklaşık) ilaçlara verdim...
İstanbul dan haberler bu kadar...Seviyor ve seviliyorsunuz...Muck...
Şimdii canlarım ciğerlerim...Ben 6 ay dinlenmedeyim ya...Biz yanlışlıkla tatilde....ama sadece 1 kere...neyse...
Anaammm ben gecikmeyeyim mi? ödüm koptuu..üstüne pazartesi günü bankadan bir arkadaşım beni rüyasında görmüş( kendi hamileliğini de rüyasında görmüştü de onun üstüne test almıştı ve gerçekten de hamileydi) neyse ...bence sen hamilesin demez mi?ama nasıl korkuyorum anlatamam...hayatımda regl olmayı hiç bu kadar heyecanla beklememiş ve istememişimdir heralde...Neyseki RABBİM e şükürler olsun pazartesi öğleden sonra hastalandım...ooohhhh şükür...sonraaaa sevgili eşimleee planlarımızı uygulamak için kolları sıvadık...Dün bütün gün ama hiiiç abartmıyorum koca bir gün boyunca 3 spor salonu gezdik...çok eğlenceliydi...hala karar veremedik fiyatlar uçuk...ama kocamın sözü var bu cumartesi koşu bandındasın dedi:)))
O kadar konsantreyim ki planlarıma inanın ama samimiyetle inanın yanlışlıkla hamile kalıcam diye ödüm kopuyor...Bu son olaydan sonra ben de bişey oldu kızlar...inanılmaz özgür hissediyorum kendimi...meğer ne çok yükmüş bu bebek de bebek ısrarı...meğer beni ne kadar mutsuz ediyormuş herşeyime nasıl engel oluyormuş...Bu düşünce yüzümü bile çirkinleştirmiş inanın...artık kendime yoğunlaşıcam ALLAH izin verirse...6 ay kuşlar gibiyim...spor yapıcam...kürler yapıcam...kaplıcaya gidicem...ne bileyim kaşlarıma kontur bile yaptırmayı düşünyorum hatta perma bile geçiyor aklımdan...bi de ibadet etmek istiyorum...çok kitap okumak...aklımın idaresini yeniden ele geçirmek istiyorum...Şu yönetmen olma işi de ilaç gibi geldi bana RABBİM e şükürler olsun...İNŞALLAH bu yoğun çıkışım ani bir düşüşle sonlanmaz...
canım gel gel ayıp ettinbende gelebilir miyim iş yerindeyim çok ama çok sıkıldım
hadi gözün aydın.Allah tamamına erdirsin
gözün aydın özlemm darısı kalp atışına inş.
ÖZLEM gözün aydın inş darısı kalp atışlarına
Hadi gözün aydın inşallah kalp atışını ve diğer gelişmeleri de böyle kolayca atlatırsın
kızlar çok ayıp ediyom size karsı ama hiç vakit bulamıyorum evin işi çocuk derken günler gelmiş geçmiş ben acayip mutsuzum sanırım birazda ondan kaynaklanıyor hiç bişiden memnun olmuyorum evde sıkılıyorum eşim dışarı çıkarıyor onuda huzursuz ediyorum çekilmez biri oldum çıktım lohusalığım zaten ağlamaklı geçti çok zor toparlandım sanırım depresyona giriyorum b dramı gitsem annemlerde uzakta sadece tel görüşüyoz herkese iiyim diyorum ama ii değilim kendimi çok çirkin hissediyorum ve çok bakımsızım aldığım kilolar üstümde kaldı üzüldükçe sıkıldıkça halada yiyorum meleğim çok zor bi bebek değil çok şükür ama yalnız kalmaktan hoşlanmıyoo beraber oynuyoruz uyuyana kadar yanındayım kendi kendine çok azoyalanıyoo özlem çok seviindim canım allahım tamamına erdirsin tubacım aşılama yapılacakmış sanırım hayırlara vesile olsun canım rabbim yüzünü güldürsün yasemin buket çok az kalmış hayırlısıyla kavuşun bebişlerinizeee inş allaha emanet olun inş ben daha ii olurum toparlarım
günaydınnnn kızlar ya ben erken başladım sanırım agrılar sancılar dün aksam çok kötüydüm benim kız genemi dödü bilmem ama yine vajnama vajinama vuruyo gece neyseki rahat uyudum ama akşam evde sürekli sıkıtılandım ayaktayken sıkıntı yok ama oturup yatarken sıkıntılıyım sıkışıyomu nedir canımı acıtıyo öyle
nazancım günaydın, aynen senin gibiyim hatta daha beterimher saat başı uyanıyorum, önce yataktan inmek için öbür tarafıma dönmek için 5 dk çabalıyorum bacaklarım kasık kemiklerim öldürüyor acıdan ağrıdan, sonra otururken ayrı bir ağrı, kalktığımda ilk bir müddet yürüyemiyorum. sonra nineler gibi küçük ve kesik adımlarla wc ye gidiyorum... hadi ben son ayıma geldim çok şükür, ayy senin daha 2 ayın var Allah yardım etsin zor işmiş yani anne olmak. Allaha şükürler olsun Allah güç kuvvet versin hepimize.
aminnn yaseminnn aminn valla bilmiyorum nasıl olcak kasım sonuna kadar çalışayım diyordum ama nasıl olur bilmem şu merdivenler öldürüyo beni lavabo aşağıda hakkımızda hayırlısı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?