Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim benim o senin yureginin guzelligi hepimizin sinavi farkli Rabbim altindan kalkabilmeyi nasip etsin.

Kv konuları açılmış :)) ayy ben hiç uzun süre beraber bile olamam sinir oluyorum cuma günü hast oda geldi ama inanın doğru dürüst konuşmadık bile hiç tahammül edemiyorum valla :) bana uzak olsun Allah'a yakın :))

İSTANBUL dan herkese merhaba,

çok saygıdeğer üyemiz, canımız ciğerimiz Burcumuz merak etmiş sormuş hemmen yanıtlayayım...

2.000 TL Bahçeli ye + 2.000 TL ÇOOOK SAYGIDEĞER DOHTORUMA+1.000 TL(yaklaşık) ilaçlara verdim...

İstanbul dan haberler bu kadar...Seviyor ve seviliyorsunuz...Muck...

Şimdii canlarım ciğerlerim...Ben 6 ay dinlenmedeyim ya...Biz yanlışlıkla tatilde....ama sadece 1 kere...neyse...

Anaammm ben gecikmeyeyim mi? ödüm koptuu..üstüne pazartesi günü bankadan bir arkadaşım beni rüyasında görmüş( kendi hamileliğini de rüyasında görmüştü de onun üstüne test almıştı ve gerçekten de hamileydi) neyse ...bence sen hamilesin demez mi?ama nasıl korkuyorum anlatamam...hayatımda regl olmayı hiç bu kadar heyecanla beklememiş ve istememişimdir heralde...Neyseki RABBİM e şükürler olsun pazartesi öğleden sonra hastalandım...ooohhhh şükür...sonraaaa sevgili eşimleee planlarımızı uygulamak için kolları sıvadık...Dün bütün gün ama hiiiç abartmıyorum koca bir gün boyunca 3 spor salonu gezdik...çok eğlenceliydi...hala karar veremedik fiyatlar uçuk...ama kocamın sözü var bu cumartesi koşu bandındasın dedi:)))

O kadar konsantreyim ki planlarıma inanın ama samimiyetle inanın yanlışlıkla hamile kalıcam diye ödüm kopuyor...Bu son olaydan sonra ben de bişey oldu kızlar...inanılmaz özgür hissediyorum kendimi...meğer ne çok yükmüş bu bebek de bebek ısrarı...meğer beni ne kadar mutsuz ediyormuş herşeyime nasıl engel oluyormuş...Bu düşünce yüzümü bile çirkinleştirmiş inanın...artık kendime yoğunlaşıcam ALLAH izin verirse...6 ay kuşlar gibiyim...spor yapıcam...kürler yapıcam...kaplıcaya gidicem...ne bileyim kaşlarıma kontur bile yaptırmayı düşünyorum hatta perma bile geçiyor aklımdan...bi de ibadet etmek istiyorum...çok kitap okumak...aklımın idaresini yeniden ele geçirmek istiyorum...Şu yönetmen olma işi de ilaç gibi geldi bana RABBİM e şükürler olsun...İNŞALLAH bu yoğun çıkışım ani bir düşüşle sonlanmaz...

güzel planlar yapmışsın biraz kafan dağılır uzaklaşırsın bu fikirlerden unutursun..inşallah iyi gelir sana..bu gün bende çok müjdeli bi haber aldım..bi arkadaşım pcoluydu..2 senedir evliydi hiç korunmadılar onunda olmuyodu doktora gitti felan bi çokkez..ağustoston beride adet olmuyodu..kasığım ağırıyo diye gitmiş oktora..doktor bakmış hamilesin demiş..çok müjdeli bi haberdi...bende ona mesaj atmış sonra aramıştım..oda bana mesaj atmış..ben önce bi şok oldum felan sonra toparladım...rabbim isteyen herkese versin..

Son düzenleme:

uyyy merallll canım inanki ne zamandır aklımdasın, nerde bu kız yönetmen oldu bizi unuttumu dedim, benide bir filmde başrol oynatırsın artık

Annaaam toplam 5000 tl bana ucuz geldi acep istanbulda mi yaptirsamki, neyse yaza kadar vaktim var
Merallll moralinin yüksek olmasına vök sevindim maşallah süpersin, benimde hayatımdan böyle bir dönem gecti ve ben o dönemde hamile kaldım :)) Rabbim gönlüne göre versin
Saçlarını degiştir kaşlarını yaptır, hatta şeyinede epilasyon yaptır bende istiyorum ama çok korkuyorummmmmmm :)))))))

Bende seni seviyorum, hemen üzerime alındım ne yapiiimmm :)))) öpüldün bebek

dejavu_one/ sedacım duanı okudum rabbim sağlıklı ve hayırlı hamişlik+hayırlı evlat nasip etsin amin
tb-fb/ tubacım duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlı evlat nasip etsin amin
zakkumx/ zeynepcım duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlı evlat nasip etsin amin

hadi gözün aydın.Allah tamamına erdirsin

gözün aydın özlemm darısı kalp atışına inş.

ÖZLEM gözün aydın inş darısı kalp atışlarına

Hadi gözün aydın inşallah kalp atışını ve diğer gelişmeleri de böyle kolayca atlatırsın

kızlar hepinize çook çoook teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun,inşallah sonuna kadar sağlıklı sıhhatli devam eder

tubacığım aşılama için start vermişsin canım hayırlısı olsun,rabbim bu yolda sana kolaylıklar versin

burcuu canım adet olmuşsun hayırlısı olsun,önümüzdeki aylar olur inşallah.

meralciğim o rahatlığı çok iyi bilirim çünkü her ay adeti beklemek çok stresli bir iş,bende hep spor yapıcam,diyet yapıcam,dişlerime baktırıcam dedim ama ben yapamadım sen inşallah yaparsın,bu 6 ayın tadını çıkar sonrasında yoğun bi çalışma seni bekliyor olacak bu arada bende korunurken senin gibi bi durum yaşamıştım doktor korun hamile kalma dedi , benim o ay adetim gecikti ne çok korkmuştum ama

kızlar çok ayıp ediyom size karsı ama hiç vakit bulamıyorum evin işi çocuk derken günler gelmiş geçmiş ben acayip mutsuzum sanırım birazda ondan kaynaklanıyor hiç bişiden memnun olmuyorum evde sıkılıyorum eşim dışarı çıkarıyor onuda huzursuz ediyorum çekilmez biri oldum çıktım lohusalığım zaten ağlamaklı geçti çok zor toparlandım sanırım depresyona giriyorum b dramı gitsem annemlerde uzakta sadece tel görüşüyoz herkese iiyim diyorum ama ii değilim kendimi çok çirkin hissediyorum ve çok bakımsızım aldığım kilolar üstümde kaldı üzüldükçe sıkıldıkça halada yiyorum meleğim çok zor bi bebek değil çok şükür ama yalnız kalmaktan hoşlanmıyoo beraber oynuyoruz uyuyana kadar yanındayım kendi kendine çok azoyalanıyoo özlem çok seviindim canım allahım tamamına erdirsin tubacım aşılama yapılacakmış sanırım hayırlara vesile olsun canım rabbim yüzünü güldürsün yasemin buket çok az kalmış hayırlısıyla kavuşun bebişlerinizeee inş allaha emanet olun inş ben daha ii olurum toparlarım

Özlem canım keseyi görmüşsün Allaha çok şükürler olsun, inşallah her gidişinde hep güzel haberler ile gelirsin.

Bedriyem canım elif için özlemin dediği bitkisel öneriyi dikkate al bakalım şifanın hangi bitkide olduğu hiç belli olmaz. inşallah işe yararda sende minik kızında rahatlarsınız.

Tümayım o nasıl kayınvalide yaa Allah sana sabır selamet versin inşallah. Onuda ıslah etsin merhamet versin.

Buketim senin işin de zor görünüyor, anne ve kayınvalide aynı evde olması, patlamaya hazır bombaların yan yana durması gibidir senin annen şimdi ılımlı bir kadın bile olsa, kv sana ters bir hareket yapsa o ılımlı kadında zıvanadan çıkar yani. ama tabi bunların hepsi kötü senaryolar, ön yargılı olmamak lazım, belkide bunların hiçbiri olmayacaktır inşallah canım.

Tubaaa kuşum adet olmuşsun hadi bismillah, sakın erteleme, dr macerası öyle hepimiz için zorlamalarla başlıyor. inanki şu topikte kimse dr a kendi hür iradesi ve isteğiyle dr a gitmeye başlamamıştır. ya kendi kendini zorlayarak, yada arkadaşlarının zorlaması iile gidiyor. ben mesela sedanın telkinleri ile gitmiştim. Allah razı olsun diyorum şimdi ona. sende bütün olumsuz düşüncelerini görmezden gelmeye çalışıp, o fikirlere yoğunlaşmadan bu yola başla tatlım.

Burcum kırmızıların hayırlı olsun, bütün topik senden süpriz haber bekliyor tabi üzerinde fazlaca baskı var , bu baskıda yumurtalıklarına yüklendi heralde, olmayacağın varsada oldun anam regliyi... ya sana neden bişey çekmiyoruz yada okumuyoruz, kendin için bir organizasyon düzenlesene kuşum.

Aslııı anammm o nasıl bir kv öyle yaa :))) ne yaptı sana böyle bu kadın?? Buketin dediği gibi hakkaten vurdun öldürdün :))

Meraaaaalll oyyy maşallah subhanallah sana 41 kere. ayy inan senin o enerji dolu yazını okuyunca kalkıp sokaklara fırlayasın, 10 tane çarşı pazar dolaşasım, sahilde kilometrelerce koşasım geldi yaaa. helal olsun sana süpersin Allah nazarlardan korusun çok güzel bi psikolojidesin kuşum. seni tebriiiik ediyorum. Allah herzaman böyle etsin seni.

Sündüz'cüm ayyyy milyonlarca kez maşallah, bebğim sana nazarmı değdirdiler yoksa, baksana prensesine ne güzel bakmışsın Allahım nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah her ikinizide. o kötü psikolojinin rahatlaması için melisa çayı içmeni önereceğim ben sana tatlım. seni rahatlatacağına inanıyorum , ben şimdiden hazırladım lohusalıkta depresif olursam filan inşallah aklıma gelirde içerim. aklıma gelmezse siz bana hatırlatın, mutfak dolabında var iç yasemin diyin :) senin sıkıntının sebebi de bebeğinin kışa gelmesi, alıp bi dışarıda çıkamıyorsun haklı olarak bence oda seni bunaltıyor, bizimde bebekler kışa geliyor bakalım bizi nasıl bir psikoloji bekliyor olacak. ben şimdiden eşime diyorumki; bak hazır ol ben betüşü sana bırakıp çarşıya pazara gitmek isteyeceğim yoksa daralır depresyona girerim uğraşırsın benle diyorum. ayy nasıl bakıcam ben ellemeye korkarım biyerine bişey olacak diye diyor:))) hey Allahım yaa insan kendi çocuğunu ellemekten korkarmı yaa, bu erkekler nasıl bişey ben anlamıyorum:) Allahım içine ferahlık versin canım benim, şimdi ben sana nazar duaları okuyup göndereceğim, inşallah ruhun ferahlar. topiğede sık sık gel kafan dağılır tatlım kendi içine kapanma lütfen.

Sedaaaaa sen nerdesin canım benim yoksun günlerdir merak ettim hayırdır inşallah işlerin mi yoğun, bi cee diyip kaç bari

Son düzenleme:

allahımmm maşallah süphanallah canımm üzme kedini sakın rejim yapmaya filanda kalkma sütün olmaz allah korusun

günaydınnnn kızlar ya ben erken başladım sanırım agrılar sancılar dün aksam çok kötüydüm benim kız genemi dödü bilmem ama yine vajnama vajinama vuruyo gece neyseki rahat uyudum ama akşam evde sürekli sıkıtılandım ayaktayken sıkıntı yok ama oturup yatarken sıkıntılıyım sıkışıyomu nedir canımı acıtıyo öyle

nazancım günaydın, aynen senin gibiyim hatta daha beterim her saat başı uyanıyorum, önce yataktan inmek için öbür tarafıma dönmek için 5 dk çabalıyorum bacaklarım kasık kemiklerim öldürüyor acıdan ağrıdan, sonra otururken ayrı bir ağrı, kalktığımda ilk bir müddet yürüyemiyorum. sonra nineler gibi küçük ve kesik adımlarla wc ye gidiyorum... hadi ben son ayıma geldim çok şükür, ayy senin daha 2 ayın var Allah yardım etsin zor işmiş yani anne olmak. Allaha şükürler olsun Allah güç kuvvet versin hepimize.

aminnn yaseminnn aminn valla bilmiyorum nasıl olcak kasım sonuna kadar çalışayım diyordum ama nasıl olur bilmem şu merdivenler öldürüyo beni lavabo aşağıda hakkımızda hayırlısı inş.

aminnn yaseminnn aminn valla bilmiyorum nasıl olcak kasım sonuna kadar çalışayım diyordum ama nasıl olur bilmem şu merdivenler öldürüyo beni lavabo aşağıda hakkımızda hayırlısı inş.

ah canım valla bende ekim sonuna kadar çalışırım diyordum, düşün bide ben evden çalışıyordum ama bayramdan 1 hafta önce baktımki yapamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum kasılmalar sertleşmeler sıklaştı vs vs. ağlayarak artık çalışamıyorum ben diye aradım işyerini. yani evdeki hesap çarşıya uymuyor gerçekten, son aa kadar çalışmak biraz zor iş kuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…